-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
válasz
spawn21 #23188 üzenetére
Nekem is a frissítés óta csinál érdekes dolgokat. Pedig volt reset is. Valamit biztos elrontottak. Néha nekem is random hangosít, hálózatot is szokta dobálni igaz hívás közben még nem fordult elő de netezés közben már igen. Néha beakad a zene ha ráfrissítek az e-mailekre vagy lapozok a lejátszóban. Néha a kijelző hívás után nem éled fel. Ezeket mind mostanában kezdte el.
-
dave182
senior tag
válasz
spawn21 #23084 üzenetére
Te nem érted, azt mondom, hogy ha nem szólna teljes hangerőn a csengőhang akkor jó néhányszor lemaradnék a hívásról, de mivel bátran feltolom maxra az értesítési és csengőhangokat utcán és melóban, nem maradok le egy hívásról sem. Azt pedig nem tartom valószínűnek, hogy amíg egy értesítési vagy csengőhangot lejátszik a telefon tönkre megy a hangszóró. Azt nem tudom meddig bírja a házimozim teljes hangerőn de ide a rozsdás bökőt, hogy attól a pár másodperctől tönkremenne amíg egy értesítési hang vagy csengőhang lemegy...
-
becenevem
aktív tag
válasz
spawn21 #22912 üzenetére
Kicsit hülyül a telefonom. Ha én tárcsázok, automatikusan kihangosít minden hívást.
Fáj a fülem.Újraindítás nem segített.
Néha a zárolt képernyőn megjelenik egy fekete háttér az óra és az időjárás alatt, de azonnal el is tűnik. Kb. 0,43102 másodperc. Váltakozó, hogy mikor csinálja.
Ha valamelyik program, amelynek vannak widgetjei, frissíti magát, akkor a widgetek megduplázódnak. Mindegyiket ki tudja rakni. Ha újra indítom a telót, rendben jön.
Nálam olyan lilulás van, hogy az érett padlizsán hozzá képest hófehérke. Nappal tökéletes, de este felé, amikor mér kezd sötétedni, akkor használhatatlan. Persze nem sokat fotózok, még nem gariztatom.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
spawn21 #22126 üzenetére
Én csak néha ébredéskor meghallgatok 1-2 számot, vagy esetleg a budin ülve.
Mármint telefon hangszóróján, nem fülessel.Amúgy nem nyomatom így. De viszont tényleg zavar, hallván hogy milyen most,
tudván hogy milyen volt...De hát csak ezért nem adom el nyilván.
(#22132) kemcso
Beats nélkül a telefon hangszórója nagyon gagyin szól.
Próbáld csak ki.
Gondolom bekapcsolt Beats-el értette. -
Nuada herceg
őstag
válasz
spawn21 #22121 üzenetére
Csak hogy ez nem úgy működik.
Nekünk úgy adták el a telefont, hogy BoomSound.
És hallottuk is mire képes.Ez olyan mintha az internet szolgáltatód 50 megabites netet adna,
mert annyira fizettél elő, de egy idő után leveszi 30-ra.Na jó, nem pont olyan, de hasonló.
Ezt a kombót, amit írtál, bármilyen telóval meg lehet csinálni, ahhoz nem kell HTC One.
-
Bar1
aktív tag
válasz
spawn21 #21727 üzenetére
Ez így tényleg kicsit gagyinak néz ki, de ez két hátsó környílás mindenképp rajta lesz, a felső nekem pedig túl kicsinek tűnik ujjlenyomatolvasónak, amit feleslegesnek is tartok. A második kamerát jobb lett volna esztétikai szempontból középre, a nagyobb mellé rakni, ugyanolyan méretben vagy ebben a méretben, de az antennacsík alá.
-
kdennis
aktív tag
válasz
spawn21 #21441 üzenetére
Egyet értek! Soha nem nyomtam egy telefonom se maxra, csak ha épp halkabb volt valami.
Most már erősen gondolkodok egy olyan bluetooth hangszórón amit mumk1 is vett. Tényleg nagyon szépen szol és árban is a többihez képest 'jobb'. Egyre több olyan alkalom van amikor észre sem veszi az ember és nagyon jól jönne.
Aztán jöhet a nyár... matrac+sör+JBL Charge +One... és királyság. -
Nuada herceg
őstag
válasz
spawn21 #21368 üzenetére
Akkor szerencséd van..
Mondjuk én meg leszarom. Mármint nem a Te telódat.
Hanem azt hogy lilul. Lassan már nappal sem lövök képet, sem videót.
Én már nem javíttatom, majd a következő , One+ nál érzékenyebb leszek a hibákra.On:
A Kanadaiaknál miért nyóccázezer megbájt, és miért nem 300?
-
Steve1207
veterán
válasz
spawn21 #21016 üzenetére
Így van. Azért a kis gyorsulás szerintem a framework módosítás miatt is lehet, már a 4.3 is elég gyors volt. A rosie-ban látom talán a szaggatást, jobban, mint ezelőtt, de nagyon pikpak a rendszer, észrevehető. Majd otthonról egy FR mellett belakom alapból újra, ez így olyan kotyvasz rendszer
-
Jinx L. Joke
tag
válasz
spawn21 #21001 üzenetére
Sziasztok! Látom nagy frissítés láz van, az én kérdésem ettől független lenne.
Olvasgattam xdan, meg biztos itt is volt szó róla (nem tudok 20000 hszt elolvasni), hogy a régebbi Oneokban gyakran előforduló kamera probléma, hogy kevés fény mellett rózsaszín-lila pöttyök jelennek meg a képen. Azt is olvastam, hogy Amerikában kicserélik mindegyik Onet kérdés nélkül egy hét alatt. Elvileg ez errefelé is működik, (a srác az xda-n például romániából is kicseréltette) a kérdés, hogy gyakorlatban megy-e.
Valaki próbálta már kicseréltetni a kamerát? Elismerik magyarországon ezt a hibát? Mennyi idő alatt cserélik ki? Ha ki akarom cseréltetni, akkor szervízbe, vagy a Vodához vigyem?Vagy nem éri meg a vesződést?
Kösz a tippeket előre is.
-
Steve1207
veterán
válasz
spawn21 #20741 üzenetére
Az MI3-hoz már azt hiszem ezt adják, de ha nem is, azzal együtt volt betervezve anno. Gondolom a TV, mediabox-ot vágod, meg ráálltak még a hálózati kütyükre. Valami NAS szerű dologra is emlékszem tőlük, az is tetszett nagyon.
Telóhoz még a power bank-ot emelném ki, nagyon szép, letisztult.Szerk: na ezt nézd, leesik az állad! youtubeon is érdemes rákeresni.
-
mumk1
addikt
válasz
spawn21 #20558 üzenetére
Nekem is van mindkettő.
A 10e-vel egész jó az LG is, bár tény, hogy nem egy Sense a felület, inkább a szokásos bazári koreai stílus.
Nekem jó a hátlapja, nem recseg, de az anyaghasználatát nem említeném egy lapon a ONE-al. Nem csoda, hogy könnyen hozzájutni törött kijelzőshöz, mert az a hátlap úgy csúszik, mint a vizes szappan. -
Sragi
őstag
válasz
spawn21 #20558 üzenetére
Szerintem nem csinál rosszabb képeket a ONE az átlagnál,de egy nagy tesztben nem is szerepel jó helyen.
ONE jól össze van rakva.
G2 nem recseg nálam ,talán ha izomból benyomom.
kezelő felület ízlések és pofonok.Nekem egyedül a bugyuta feloldó effektek nem tetszenek.
Bug mindenhol van szerintem.
Kijelző gondom a defynél van.
nem ismerem az LG supportot. -
Nuada herceg
őstag
válasz
spawn21 #20407 üzenetére
Én is egyszer ejtettem le. Vagyis bátyám fricskázta arrébb az ágyról, mikor itt volt.
A telefon meg olyan szépen csúszott, hogy le is esett a padlóra. :S
Nem magasról, 25-30 cm. A szívem is megállt.
De szerencsére tényleg semmi nem látszik rajta, a
Beats felirat meg nekem sem kopik... Szinte már idegesít, lassan nekiállok körömmel kapargatni! -
-
Smidti
csendes tag
válasz
spawn21 #19851 üzenetére
spawn21: Igen, és az elsőt pont azért cseréltettem is, de szintén egy hibás darabra, m nem volt normális. Cs azért mentem bele, m annak nem lilult este a képe, és gondoltam, hogy majd szilveszter után valahol máshol kicseréltetem. Cs hát azt mondta a Telekomos ember, h mivel már cseréltettem egyszer már nem cserélik többet... (Bár a papírok között volt szerelési hibáról szóló garipapír...) De azért köszönöm a segítséget!
-
Xaels
félisten
válasz
spawn21 #19799 üzenetére
Sokan fognak remegni miatta
Engem sem zavar, ha nem dobják bele azokat, ha cserében ugyan olyan jól fog bánni az erőforrásokkal mint a One na meg mi értelme lenne ha a telefonomnak nagyobb lenne a felbontása mint a PC-mnek amin játszom vagy a TV-mnek amin filmezek...
A kamerával a felbontással kicsit túllőttek a célon, de a megközelítés nem volt egyáltalán rossz. Nem véletlenül mozdult el hasonló irányban az Apple is. Jelenleg olyan helyzetekben képtelen vagyok értékelhetőt fotózni ahol a One-al még simán jó képeket tudtam csinálni.
Amit még remélek, hogy megtartják ez a kicsit "éles"-en férfias formát és nem kerekítik túlságosan le.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
spawn21 #19790 üzenetére
Nem tudok átsuhanni felette, mivel napok/hetek óta csak erről van szó.
De persze minden rendben van, csak leírtam hogy mit gondolok erről.
Gondolom nem baj. Nyitott topic, mindenki leírhatja hogy mit gondol ...Szóval nem bántás vagy hasonló, csak szeretném megérteni a mozgatórugóit
-
Gulyopapa
addikt
válasz
spawn21 #19672 üzenetére
Volt itt 4 napig egy i5.
Nyomogattam.
Szép és jó de nem cserélném el.
Kis ketyerének tűnt a One-hoz képest.
A One hangjától pedig csak hebegett-habogott a tulaj ( aki egyébként a vejem).
A kamera appoktól szintén ... hogy ezt én töltöttem le vagy alapból tudja a telefon ??? -
enginev3.0
félisten
-
Avicularia
veterán
-
ndavey
tag
válasz
spawn21 #19418 üzenetére
Ugy tunik nagyon ki kell fogni ezt az akksit.. Valakinek full jo, elmegy 2-3 napot atlag hasznalattal, valakinek meg napi 2x kell tolteni.. Es szerintem kizart, hogy ez beragado appoktol lenne.. lehet en is megprobalom gariztatni ha mar betelik a pohar.
Ezaz, hogy en meg csak nem is hasznalok sok programot. CPU teljesitmeny sincs visszaveve. Szoval no comment -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
spawn21 #19210 üzenetére
nem az a gond, hanem az, hogy nincsenek meg a papirjai, viszont megy vodas, t-s kartyaval is.
az elado szerint fuggetlen, de akitol o vette, azzal nem tudja felvenni a kapcsolatot, mert resetelte a telefont, es az elado szama a cserebe adott telefonban maradt...
ezert erdekelne, hogy van -e fuggetlenul megjelent szolgaltatos keszulek.... -
Xaels
félisten
válasz
spawn21 #18871 üzenetére
Semmi extra. Ez egy tipikus GAMER márka, olyasmi mint a Razer csak emberibb áron. Az Oxygen meg egy agybadugós headset amihez adnak kábelt amivel a géppel teljes értékben lehet használni. [link] ezzel tolom a BF4-et, de a kábelbe a Marshallt dugdosom az utóbbi időben. A fülese nem valami nagy eresztés, szerintem jobb a HTC headsete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Fűnyíró topik
- E-roller topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vicces képek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest