Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
válasz
SimonYana
üzenetére
Nekem simán elmegy egy napot, pedig netezek, telefonálok, napi 2-3 órát. Stb...
Ndavey: na az volna legnagyobb hiba. Honnan szedi bárki is, hogy kell vírusírtó? Ne tegyél fel, fekete programot. Ha belaggol, valami fogja a vasat, vag zabálja a memóriát. Nekem soha nem akadt átványosan, vagy lassult volna be. Pedig akad pár program rajta. Widgetek is vannak bőven kirakva.
-
djapor96
senior tag
válasz
SimonYana
üzenetére
Nekem a Live with Walkmannal azt csinálta a garis Sony szervíz, hogy miután 3x vittem vissza, hogy a hívások megszakadnak, bevizsgáltatta egy "független bevizsgálóval".... megállapították, hogy nincs baja.... miután ezt kiadták, közölte a fogyasztóvédelem, hogy "nyugodajk bele", hogy jó a telefonom.... még ha meg is szakadnak a a hívások.......

-
Nightfall75
tag
válasz
SimonYana
üzenetére
Ha itthon szolgáltatótól vagy a megbízható boltból vásárolsz, akkor az öszes európai nyelv választható lesz benne, a magyar is. Ha gsm boltból veszed, akkor viszont lutri.
Az autós töltőnél fontos, hogy legalább az 1A-t le tudja adni a telefon felé a töltő. Nagyon sok kínai és egyéb univerzális gyártmány van sokszor még megbízható boltokban is, amelyek csak max 500 mA-t képesek leadni, és ez már kevés a legtöbb telefonnak, amelyek ettől többet áramot esznek, ha egyidőben fut a naviszoftver (főleg egy régi optimalizálatlan igo), a gps, a képernyő fényerő maxon, és sokszor még a bekapcsolt mobilinternet sem kíméli.
De még ekkor sem biztos, mert ha a szélvédő alatt alapból felforrósodik nyáron a napsütésben (az alu ház miatt ennél a telefonnál ez fokozottan igaz), akkor a beépített védelem lekapcsolja a töltést, hogy megvédje a hardvert a túlmelegedéstől. Megoldás lehet ha van klíma és rá lehet valahogy irányítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest