-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
Szerintem a gmaillel volt valami tegnap, en is fel orat vartam, h elkuldjon egy emailt, de mara mar oke.
-
Ununqatrium
aktív tag
Hali. A legutóbbi frissítés óta nem jönnek meg a leveleim a gmail-re. Azt hittem, az alkalmazasfrissítés a gond, de nem. Visszaállítottam alap verzióra, azóta pedig totális vég van. Már egyáltalán nem hajlandó működni. A "levelek lekérése" folyamat örökké tartó, vártam egy órát, semmi. Próbáltam törölni a fiókot, majd mindent elölről, de semmi. Próbáltam ismét feltelepíteni az app frissítéseit, semmi. Mindig csak annyit kapok, hogy "szinkronizáció folyamatban"és "levelek lekérése". Innen nincs tovább. Tudja valaki, mi lehet a gond? A telefon szoftvere golyózott be?
-
ferob
őstag
-
tapala
újonc
Helló!
Van 2 HTC One M8 telefonom, és a kérdésem az lenne, van-e rá mód, ha ha igen, mi lenne az, hogy a telefon színhőmérsékletén változtassak. Igen tudom, van egy lehetőség, a "színtér szimulációja" de az nem ezen változtat. Ugyanis az alap fehér szín nem eléggé fehér, egész halványan ugyan, de inkább sárga. Mivel két telefon van, így észrevenni a különbséget, szeretném a másikon is ha a fehér fehér lenne.Köszönöm!
-
benfolds
őstag
nálam a spotify, ami rohadt lassú.
mondjuk szerintem az app is meg a desktop kliens is egy nagy szar.
-
lofagi
addikt
Köszönöm a segítséget, elnyomtam egy factory resetet és most úgy néz ki,hogy új erőre kapott. :] Nincsenek nagy igényeim, csak ha épp jön egy üzenet a messengeren akkor ne 4 perc legyen mire megnézem. :]
-
shifty!
senior tag
válasz
lofagi #37789 üzenetére
Szia,
Nálam teljesen jól máködik, fut rajta pedig FB, Messenger, Google összes, de megyNem kevés egyáltalán a vas alatta, 2GB RAM ma is elég mindenre. Egy factory reset sokat segíthet, esetleg custom rom, nálam is az van, gyári alapú, ami jobban bánik az erőforrásokkal.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
lofagi #37791 üzenetére
Amíg M7-em volt, párszor csináltam lassulás miatt FR-t, utána mindig fürgébb lett a telefon.
A HTC mentés elég jó, szinte mindent visszaállít, SMS-ek, híváslisták megvannak még most is 2013-ig visszamenőleg (HTC átviteli eszk. is nagyon jó).
Az appokat is visszatelepíti többnyire, de vannak kivételek (nálam pl. Hearthstone), illetve az appok beállításai, telefonon mentett adatai elvesznek. -
lofagi
addikt
Egyszer már volt factory reset, de a telefont még az első között vettem. Szóval nem egy mai darab és azért nyúztam is rendesen. Megpróbálok egyet akkor, nagyon szeretem és őszintén annyira nem vagyok egy telefon cserélgetős s nincs is nagyon amire lecserélném. Viszont azért néha megörjít, hogy random kikapcsol vagy épp több perc mire betölt egy messengert.
A HTC Backup nevű app elegendő lementeni a cuccokat? Még sosem próbáltam.
-
lofagi
addikt
Sziasztok,
már egy ideje küzdök a telefonommal, szinte teljesen be van lassúlva. Valahogy elvesztette az eredeti sebeggését. A kérdésem az, hogy azért van mert már a programok nagyobb igényűek? Esetleg már megöregedett szegény? Tele van programmal? Vagy ez így mind együtt?
S a kérdés, hogy egy esetleges factory reset segíthet-e a helyzeten? Vagy valamilyen lehetőségem van-e, hogy visszanyerjem a régi fényét?
-
Rolee87
tag
Miért van az hogy a zenelejátszóba szépen szól egy adott csengőhang,de ha hivnak akkor kicsit torzabb eltűnik a mélyhang.Lehet van már rá megoldás,de csak tegnap vettem a telefont így nem mélyültem még el benne annyira.
-
Derrewyn
senior tag
-
Tiger.
nagyúr
Édesanyám játszik ezzel a pou nevezetű játékkal felraktam én is az m7-re és eszméletlen szarul megy, hogy lehet ez?
Ő egy samsung y játszik és nála jól megy én meg egy ilyen erős készülékkel és nem. viper rom van fent 5.02 -
Juliuska
senior tag
válasz
Kai_Rong #37721 üzenetére
Sajnos, sok tekintetben írtál valós dolgot...a 2-es pont kivételével, mintha a saját problémáimat olvastam volna vissza... az én akkutöltöttségi szintem 76% volt, amikor elment csicsikálni pont, akkor, mikor a legnagyobb szükségem lett volna rá
Mivel már nem ez volt az első eset, mérgemben váltottam. Eredetileg 10-est szerettem (volna), de az e-digitalban pont akkor, pont ott, nem volt raktáron... azt vettem, ami volt: egy Honor 8-ast... aztán meglepődtem, hogy milyen jó és mennyire szép kis telót rejt a 2 üveglap és a közé szorított némi fém... Kinézetre simán felveszi a versenyt az M7-tel, akkuidőben nem lehet őket egy napon említeni, a használhatóság szempontjából sincsenek panaszaim egyenlőre...de majd meglátjuk...
Sok sikert Neked a választáshoz!
-
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Caldera #37761 üzenetére
Nem kellett lilulnia, anélkül is be lehetett adni. HTC által is elismert szériahiba, lehetett tudni, hogy az a szenzor előbb-utóbb ezt fogja csinálni.
Nekem konkrétan semmit nem néztek meg az átvételi helyen (Telekom).Remélem senki nem veszi ezt magára, csak arra akarom felhívni a figyelmet, hogy ha a gyártó elismer egy hibát, akkor érdemes kihasználni, hogy ingyen javítja is azt.
-
Caldera
senior tag
válasz
Derrewyn #37760 üzenetére
Ilyet minden telefon, tablet gyártó csinál. Ami gazdaságosan javítható, új házban újra forgalomba hozzák. Pl. amikor az Extrem Digital-nál nagy akciók vannak tabletre, ott van mindegyiknél a "refurbished" megjelölés.
Szerencséd volt, de mi van akkor, ha garanciális idő után kezd lilulni??
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Caldera #37758 üzenetére
Ez elég jól hangzik, nem is gondoltam, hogy ilyet csinál bármelyik gyártó.
Amúgy nem értem azokat, akik a lilulásra panaszkodnak. HTC ezt garanciában javította, nekem teljesen újjáépítették a telefonom, új kamera, akku, képernyő és teljes burkolat. Mielőtt lejárt volna a 2 év leadtam, kb. 2 hét alatt megvolt.
-
Caldera
senior tag
-
-
Grave_444
nagyúr
Üdv!
Lenne egy HTC One M7 telefon. Folyamatosan rezeg, ha kikapcsoljuk is. Most elindítottuk a Hearthstonet hogy lemerítsük.
Ötletek? Menjen vissza garanciába? Nemám felrobban.
-
Ganzer
aktív tag
válasz
shifty! #37748 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Az aláírásodbol következtetve akkor nyugodtan hagyhatom hogy frissítse magát a rendszer, nem lesz semmi hátulütője. Én ebay-ről fogok rendelni kettőt (barátnőmnek is kell egy) jelenleg 30-32 ezer darabja. Remélem nem futok bele én is a lila effektbe
Az akksi dolog nem probléma, töltő állandóan van nálam. A mérete.. 168 centi vagyok kis kezekkel, de volt anno Htc one X-em, boldogultam vele, nagyon kedveltem azt a telefont. Barátnőm mai napig azt használja, csak már szegény akksija kezdi feladni.
-
shifty!
senior tag
válasz
Ganzer #37747 üzenetére
Szia!
Én decemberben vettem egy 32GB-os M7-et, használtan. Egyetlen hibája van, a lila kamera, ami nálam egész érdekes tigrismintás lilaságban jelenik meg, de ha vakuzok, alig látszik, csak a széleken - az új kamera meg be van rendelve, de még várok a szervizeltetéssel, kicsit drágállom, hogy hozott alkatrésszel 6000 Ft fölött van a csere...
A telefon kiváló. Röviden ennyivel tudom jellemezni, napi rutint tökéletesen ellátja, net, zenehallgatás, telefonálás, navigálás - kifogástalan mindenben. Az aksi egy nap max, arra oda kell figyelni hogy ne hagyjon cserben nap közben - én külső aksival oldom meg a dolgot. A mérete a lapát kezeimnek (197 cm magas vagyok, ehhez illő kézzel) sokkal barátságosabb, és jobban kezelhetőnek érzem, mint előtte a Redmi Note-t az 5.5"-jával. -
Ganzer
aktív tag
Sziasztok, én mostanában vennék egy ilyen készüléket. Amire nekem kellene: messenger, skype, netezés kb ennyi. Megéri még ilyen telefont venni, ezeket a feladatokat maradéktalanul elláttja? Nem mókolnám, érdemes hagyni hogy magától frissítse az android verziót?
-
benfolds
őstag
válasz
Kai_Rong #37745 üzenetére
én a samsungokkal nem tudok megbarátkozni, ami a designt illeti. ilyen szempontból még a sony-k tetszenek, de ár/teljesítmény arányban nem túl jók. az iphone-ok szépek és jók, de megőrülnék az itunes-tól meg attól, hogy nem lehet hozzányúlni a rendszerhez...egy nap alatt megunnám.
nem könnyű... -
Kai_Rong
senior tag
válasz
benfolds #37744 üzenetére
Átérzem a dilemmádat
Nekem annyira a 10 nem tetszik, legalábbis az árcédula ismeretében semmiképpen.
A múltkor a Samsungokat is végigtapogattam az MM-ben, de valahogy nem volt az a hűűű ez kell érzés, amit akkor éreztem, mikor először tapogattam végig az m7-et. Igazából most megint egy olyan telefont szeretnék találni, amit jó érzés használni, és bírja a strapát olyan 3-4 évig. Lehet, hogy iphone lesz belőle, bár annak is eléggé szájhúzós az árcédulája :\ -
benfolds
őstag
válasz
én is tartok tőle, hogy hamarosan megadja magát a telefon, és nem találok olyat, amit annyira szeretni tudnék, mint az m7-et. az m10 tetszik, de drágállom. a xiaomi mi5s nem rossz, de a b20 hiánya meg a kicsit még mindig meglévő kínai feeling miatt elvetettem. néztem az lg g4-et (jó a kamerája és a tudásához képest az ára), de egy okádék az m7-hez képest.
a hidegben 42%-ról való lemerülés szerintem egyáltalán nem jelenti azt, hogy az akksinak vége, mondhatni normális. az enyém a mínuszban 70%-ról koppant le egy fényképezés alkalmával. most meg 1 nap 7 óra után vagyok 42%-on átlagos használat mellett. -
Tiger.
nagyúr
válasz
Én anno az m7-et váltottam le az m9-re de az m7 megmaradt, volt azért különbség, most eladtam az m9-et sajnáltam is de 10-es lesz, az m7-et örökre megtartom. nekem viper rom van fent és nagyon gyors még mindig hibátlan az állapota csak a kamera lilulása van de csak este látható, akkor meg amúgy sem lehet normális képeket készíteni mással sem.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Black_Raven #37741 üzenetére
Már megvan.
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok.Root, TWRP felrakáshoz hol találok leirást.KitKat+sense6 van az m7-en.Köszi a választ.Telekomos.
-
drpele
senior tag
válasz
Grave_444 #37738 üzenetére
Ha esetleg nem menne az OTA frissítés, akkor a Kolléga ajánlása szerint így tudod elvégezni az upgrade-et.
-
Grave_444
nagyúr
Üdv!
Lenne egy új független telefon. Hogy tudom a legegyszerűbben frissíteni az androidot?
Maga a telefon letölti az 5.xxx verziót, újra is indul de megáll a telepítés, piros ikon utána bekapcsol, de maradt a régi 4.valamennyi rajt.Lehet csak fel kell tölteni? 13% körül van és közben töltöm.
-
panicx
csendes tag
Köszönöm
Írtam a Rico GSM-nek, várom a válaszukat. -
panicx
csendes tag
Sziasztok!
Van egy már nem garis m7-em. Tudnátok ajánlani esetleg valami megbízható szervizt, ahol ki tudom cseréltetni az aksit. Milyen összegre számíthatok? Illetve mennyi idő megejteni nekik ezt a műveletet? 2 hét múlva utazok el hosszabb időre külföldre,és akkor már szükségem lenne a telóra.
Köszönöm előre is. -
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Először is köszönöm még egyszer Mindenkinek a segítséget! A System UI megoldódott miután sikeresen visszapakoltam a gyári ROM-ot Ferob leírása alapján!
Viszont ez a Google Play Services-ről nemigazán mondható el!
Azt után kézzel kellett lefrissítenem! Esetleg valami más megoldása nincs ennek?Köszönöm még egyszer!
Szép napot!
-
ferob
őstag
válasz
kvojnovics #37731 üzenetére
Nézd meg ezt a hozzászólásomat, ebben mindent megtalálsz.
-
Bounty
tag
-
Bounty
tag
válasz
kvojnovics #37728 üzenetére
A System UI leállásra nekem a RUU futtatása mindig megoldást hozott régebben. Utána már telepíthettem bármilyen rom-ot. Futtass egy RUU-t. Ferob valahol visszább linkelte a legutolsó verzióját.
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Hasonló problémába futottam bele, mint a fentebbi kollégák (Google Play Services)! Először azt hittem, hogy az a gond, hogy nem a legfrissebb ROM van fent, így feltettem a ARHD 93-at, Majd a MaximusHD-t! A helyzet, viszont nemcsak, hogy nem javult, de rosszabb lett: az eredeti probléma is megmaradt, valamint a System UI már az elején leállt!
Valakinek valami ötlet?
Egyébként a gyári ROM-ból nem volt egy egyszerűen flash-elhető zip? Vagy rosszul emlékszem? Az nem oldaná meg? Csak mert nem szeretném ReLock-olni, hogy újra kezdhessem az elejéről az egészet egy Stock gyári ROM-mal?Köszönöm!
Szép napot!
-
shifty!
senior tag
válasz
Bounty #37725 üzenetére
Szia, én tegnapelőtt vásároltam a készüléket, ugyanebbe a problémába ütköztem. Visszatettem a 4.4.2-es gyári ROM-ot, majd újratelepítettem a TWRP-t és aztán felment a legújabb MaximusHD ROM, azóta enged bejelentkezni (amikor a ROM beállítását csináltam elsőre leállt, de utána beengedett a Google fiókomba...érdekes anomália)
-
Bounty
tag
Letöltöttem a Google Play services 10.0.84-es változatát a netről, majd manuálisan telepítettem és most látszólag működik, de ez így akkor sem kerek. Mókolással működik, amúgy meg nem?
-
Bounty
tag
Csak az előző hsz-emet egészíteném ki azzal, hogy a Google Play-szolgáltatások alkalmazás áll le. Tehát nem a Google Play Áruház. Talán félreérthető volt.
-
Bounty
tag
Sziasztok!
Ma reggel csináltam egy factory resetet a készülékemen és azóta nem tudok Google fiókot beállítani rajta. Mindig azt írja ki, hogy "A(z) Google Play alkalmazás sajnos leállt". Próbáltam különböző romokat telepíteni hátha valamelyikkel jó lesz de nem. Sem a legfrissebb eu-s (7.19.401.51) rommal, sem a legfrissebb fejlesztőivel (7.17.1540.51), sem a most rajta levő Artmod 10-zel. A készülék S-OFF, a bootloader nyitott, a CID super. Ma reggelig az utolsó hivatalos verzió volt rajta. Mi lehet a gond? -
Kai_Rong
senior tag
Én nagyon tartok tőle, hogy már nem sokáig húzza az M7-em, egyre furább dolgokat művel.
1. Nagyon lassú lett, pedig nincs agyonrakva appokkal... A régi gyorsaságától fényévekre van a jelenlegi működési sebesség. Lehet ezzel valamit kezdeni? Anno mikor egy régi Huawei-em volt, azon nagyon sokat segített a root és a CFW, nem tudom, hogy itt érdemes lenne-e ezt megkockáztatni...2. Múltkor egy teljes reboot loopba került a telefon. Bekapcsolt, benyomtam a screen lockot, újraindult. Ezt kb. fél órán keresztül folyamatosan csinálta a telefon, és iszonyatosan felforrósodott a hátlap.
3. Két héttel ezelőtt mikor annyira veszettül hideg volt, 42%-os töltöttségi mutató mellett egész egyszerűen csontra merült, és kikapcsolt állapotban történő töltést követően lehetett csak bekapcsolni.
4. Recseg az alsó hangszóróm
Fülessel nincs gond, de kihangosítva, vagy füles nélkül videót nézve elég tré.
Tudom, hogy nem kell meglepődni ezen, jövő tavasszal már négy éve, hogy nálam lesz a telefon, de valahogy ódzkodom a váltástól, hozzámnőtt az M7, és szerintem a HTC azóta sem gyártott ennyire letisztult és szép telefont.
Mire érdemes innen váltani? Az M9/One 10 mennyire más élmény? Vagy inkább valami Samsung legyen?
Aki váltott, annak mi a tapasztalata?
Köszi!
-
-
shifty!
senior tag
Sziasztok!
A mostani telómat tervezem lecserélni valami kisebbre (Redmi Note 4G 5.5") és képbe került az M7 is. Hardveresen megállja a helyét gondolom, a 2GB RAM nem válzotna, CPU és GPU szinten még eéőrelépés is lenne (Snapi 400 + Adreno 305 most). A kamera minősége érdekelne, hogy a legfrissebb gyári/custom romok alatt hogy teljesít a MA-s cikkhez képest? Köszi!
-
Lacopapi
addikt
Vettem egy MHL kábelt,leírása alapján mindenhez jó,azonban a TV-k re mégsem tudok jelet adni...ha táppal használom,ha nem,tökmindegy. A telefon MHL képes,akkor mit kellene még tennem? A kábel három részes,HDMI kimenet,USB a tápnak és micro USB3.0 a bemenet. Szép piros,de azzal nem megyek semmire
-
Djuree
félisten
htc one e9+ megér 100k-t?
akkis meddig bírja? van itt akinek ilyen telója van? mert olvastam itt ott hogy 6 órát bír csak. nyilván átlag használat mellett nem folyamatos kijelző+net mellett. -
Lacopapi
addikt
Kameránál a színek egyensúlyát nem lehet állítani ? Vagy színhőmérsékletet.
-
smc2
csendes tag
Igazad van, elnézést. Csak már a képzeletbeli mutatóm erősen pirosban van...
Win 7 64bit. a win frissítések automatikusak, nincsenek kikapcsolva. A sync manager-t most telepítettem, eddig nem használtam. Gond nélkül felment. A telefonomat is felismerte a gép. Néhány drivert frissített, de ez sem igényelt semmilyen beavatkozást. -
ferob
őstag
-
smc2
csendes tag
Sziasztok!
HTC Sync Manager-rel készítettem teljes biztonsági mentést a telefonról, majd a telefont (e9+) visszaállítottam gyári beállításokra. A mentést nem tudom visszatölteni, mert a HTC Sync 60%-nál C++ Runtime Error üzenettel kilép. Microsoft és HTC hibaelhárító oldalakon azt írták, hogy iTunes ütközés az oka... A számítógépem sosem látott semmilyen almás környezetet, szóval iTunesnek még csak híre sincs a gépemen.
Találtam más infót, hogy Adobe Air ütközés, és hogy abból a 2.6-ossal nem akad. Adobe AIr sem volt fent, de biztos, ami biztos, feltettem a 2.6-osat. De a program továbbra sem megy.
Köszönöm, ha valaki tud segíteni. -
ferob
őstag
-
Thuglife
senior tag
Sziasztok! Tegnap beadta a kulcsot az M7-esem. Elővéve a nadrágzsebemből, ki volt kapcsolva és nem is reagált a bekapcsolásra. Egy óráva azelőtt néztem rá, még 80% körül volt az akksija. Töltőre dugva nem tölt, nem világít a töltő led sem. Szerintetek mi lehet a gond? Egy akksi csere megoldaná a gondom? Kösz előre is a válaszokat!
-
Vasy09
őstag
-
benfolds
őstag
köszi. találtam egy ilyen videót, holnap veszek egy elektromos gázgyújtót, hátha működik a "trükk".
amúgy meglepő módon el lehet lenni a telefonnal így is, szerencsére kevés olyan dolog van, ami csak arról a részről érhető el. ha mondjuk felül lenne a dead zone és nem tudnám lehúzni az értesítési sávot, akkor elég nagy bajban lennék.
az nem lehet, hogy az okozta a problémát, hogy sokszor az asztalomon lévő két 3,5-ös vinyó mellett raktam le a telefonomat? a mágnes nem teheti tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Google Pixel 7 Pro 128GB
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest