Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz
shifty!
üzenetére
az insertcoint próbáltad? szerintem nagyon jó, elementalx kernellel használom.
nálam is kiment egy ujjnyi sor a kijelző közepén, de olyan szerencsés helyen van, hogy meglepő módon csak ritkán idegesítő így használni. ha alul vagy felül lenne, akkor használhatatlan lenne a kijelző. a kijelzőcsere egyszerűbb lehet valamivel, mint az akksicsere?
-
frewwy
tag
válasz
shifty!
üzenetére
Örülök, hogy sikerült jól kijönnöd ezzel.
Nekem egy p9 lite készülékem van, de valószínű visszatérek erre, mert itt legalább megkapom az üzeneteimet. Csak egy kijelzőt kellene kifognom magamnak normális áron, mert az érintője néhány helyen nem érzékel. Szerintem a mai napig jónéhány középkategóriás telefont maga mögé utasít, egyedüli hátránya az ujjlenyomatolvasó hiánya, de nem létfeltétel. AICP rommal 7.1.1 alatt száguld a kicsike. Te mivel használod? 
-
Ganzer
aktív tag
válasz
shifty!
üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Az aláírásodbol következtetve akkor nyugodtan hagyhatom hogy frissítse magát a rendszer, nem lesz semmi hátulütője. Én ebay-ről fogok rendelni kettőt (barátnőmnek is kell egy) jelenleg 30-32 ezer darabja. Remélem nem futok bele én is a lila effektbe
Az akksi dolog nem probléma, töltő állandóan van nálam. A mérete.. 168 centi vagyok kis kezekkel, de volt anno Htc one X-em, boldogultam vele, nagyon kedveltem azt a telefont. Barátnőm mai napig azt használja, csak már szegény akksija kezdi feladni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung kuponkunyeráló
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem egy p9 lite készülékem van, de valószínű visszatérek erre, mert itt legalább megkapom az üzeneteimet. Csak egy kijelzőt kellene kifognom magamnak normális áron, mert az érintője néhány helyen nem érzékel. Szerintem a mai napig jónéhány középkategóriás telefont maga mögé utasít, egyedüli hátránya az ujjlenyomatolvasó hiánya, de nem létfeltétel. AICP rommal 7.1.1 alatt száguld a kicsike. Te mivel használod?