- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
válasz
Kai_Rong #37721 üzenetére
Sajnos, sok tekintetben írtál valós dolgot...a 2-es pont kivételével, mintha a saját problémáimat olvastam volna vissza... az én akkutöltöttségi szintem 76% volt, amikor elment csicsikálni pont, akkor, mikor a legnagyobb szükségem lett volna rá
Mivel már nem ez volt az első eset, mérgemben váltottam. Eredetileg 10-est szerettem (volna), de az e-digitalban pont akkor, pont ott, nem volt raktáron... azt vettem, ami volt: egy Honor 8-ast... aztán meglepődtem, hogy milyen jó és mennyire szép kis telót rejt a 2 üveglap és a közé szorított némi fém... Kinézetre simán felveszi a versenyt az M7-tel, akkuidőben nem lehet őket egy napon említeni, a használhatóság szempontjából sincsenek panaszaim egyenlőre...de majd meglátjuk...
Sok sikert Neked a választáshoz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128Gb grafitszürke
- Apple iPhone 12 64GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan Új
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya (ELKELT)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest