-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai_Rong
senior tag
Én nagyon tartok tőle, hogy már nem sokáig húzza az M7-em, egyre furább dolgokat művel.
1. Nagyon lassú lett, pedig nincs agyonrakva appokkal... A régi gyorsaságától fényévekre van a jelenlegi működési sebesség. Lehet ezzel valamit kezdeni? Anno mikor egy régi Huawei-em volt, azon nagyon sokat segített a root és a CFW, nem tudom, hogy itt érdemes lenne-e ezt megkockáztatni...2. Múltkor egy teljes reboot loopba került a telefon. Bekapcsolt, benyomtam a screen lockot, újraindult. Ezt kb. fél órán keresztül folyamatosan csinálta a telefon, és iszonyatosan felforrósodott a hátlap.
3. Két héttel ezelőtt mikor annyira veszettül hideg volt, 42%-os töltöttségi mutató mellett egész egyszerűen csontra merült, és kikapcsolt állapotban történő töltést követően lehetett csak bekapcsolni.
4. Recseg az alsó hangszóróm
Fülessel nincs gond, de kihangosítva, vagy füles nélkül videót nézve elég tré.
Tudom, hogy nem kell meglepődni ezen, jövő tavasszal már négy éve, hogy nálam lesz a telefon, de valahogy ódzkodom a váltástól, hozzámnőtt az M7, és szerintem a HTC azóta sem gyártott ennyire letisztult és szép telefont.
Mire érdemes innen váltani? Az M9/One 10 mennyire más élmény? Vagy inkább valami Samsung legyen?
Aki váltott, annak mi a tapasztalata?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest