Új hozzászólás Aktív témák

• Kai_Rong

senior tag

Én nagyon tartok tőle, hogy már nem sokáig húzza az M7-em, egyre furább dolgokat művel.
    1. Nagyon lassú lett, pedig nincs agyonrakva appokkal... A régi gyorsaságától fényévekre van a jelenlegi működési sebesség. Lehet ezzel valamit kezdeni? Anno mikor egy régi Huawei-em volt, azon nagyon sokat segített a root és a CFW, nem tudom, hogy itt érdemes lenne-e ezt megkockáztatni...

2. Múltkor egy teljes reboot loopba került a telefon. Bekapcsolt, benyomtam a screen lockot, újraindult. Ezt kb. fél órán keresztül folyamatosan csinálta a telefon, és iszonyatosan felforrósodott a hátlap.

3. Két héttel ezelőtt mikor annyira veszettül hideg volt, 42%-os töltöttségi mutató mellett egész egyszerűen csontra merült, és kikapcsolt állapotban történő töltést követően lehetett csak bekapcsolni.

4. Recseg az alsó hangszóróm :( Fülessel nincs gond, de kihangosítva, vagy füles nélkül videót nézve elég tré.

Tudom, hogy nem kell meglepődni ezen, jövő tavasszal már négy éve, hogy nálam lesz a telefon, de valahogy ódzkodom a váltástól, hozzámnőtt az M7, és szerintem a HTC azóta sem gyártott ennyire letisztult és szép telefont.

Mire érdemes innen váltani? Az M9/One 10 mennyire más élmény? Vagy inkább valami Samsung legyen? :) Aki váltott, annak mi a tapasztalata?

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák