-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
Ununqatrium #37399 üzenetére
Ha a falhoz vágod, az a legkevésbé sem lesz megoldás, de te tudod.
Biztos előzőleg többször rátöltöttél vagy olyan alkalmazást használtál, ami nagyon merítette az akkumulátort és utána már rosszul jelezte a töltöttséget.
Hagyd a töltőn és ne használd közben, így szépen helyre fog állni, ha a lemerítés alatt nem kapcsolod ki, majd be, mert az bele fog zavarni. -
Ununqatrium
aktív tag
Hali. Valaki segítsen, mielőtt falhoz vágom a telefont. Nemrég 70%-on volt az akku, aztán kb. 20 másodperc alatt kidőlt. 10, 4, 1 és 0 százalék, mindez másodpercek leforgása alatt a semmiből. Hozzá nem nyúltam a telefonhoz, semmi sem futott egész nap, mivel most értem haza melóból. Erre, amint itthon feloldom a kijelzőt, kis idő múlva ez a helyzet fogad. 20 perce töltőn van, úgy tudtam bekapcsolni. Csináltam egy reboot-ot recoveryből, azóta is töltőn ül. Most ugrott nulláról egy százalékra az akku szintje. Mi a franc baja van?
-
ferob
őstag
válasz
ndavey #37397 üzenetére
Önmagában csak régebbi ROM-ot visszarakni éppen lehetne nyitott bootloaderrel, ha találnál elérhetőt, de azok már szinte sehol nincsenek fenn, de akkor is ott van az a dolog, hogy a Lollipop firmware miatt lehetnek problémák a régi főverziós ROM-mal, mivel firmware-ből régebbit visszarakni nem tudsz S-OFF nélkül.
Ha régebbi ROM nem is érhető el sehonnan, akkor régebbi RUU még talán, de mivel az sem rakható fel S-OFF nélkül, ezért eléggé leszűkül a lehetőségeid köre.Ha még így is érdekel az S-OFF és a régebbi verzió felrakása, akkor tudok segíteni és meg tudom neked oldani, csak írj privátban egy üzenetet.
-
ndavey
tag
Sziasztok! Tudna valaki segíteni abban hogy lehet visszarakni a stock KitKat romot? Azt hiszem 4.4.3 volt. A készülékem T-s függő. Ezt is xda-ról kell letölteni? Illetve utána hogy? Ha valaki pm-pm-ben segítene azt is megköszönném, nem akarom beszennyezni ilyen amatőr kérdésekkel a topicot.
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
Tiger. #37392 üzenetére
Telefonálsz b@szki, közben végiglájkolod a fészt, elküldöd a nőd a viharba messengeren, felhívod a főnököd viberen, kaját rendelsz valahogy, bekapcsolod a bluetooth-t, kijátszol 1-2 pályát angry birds-ben, de csak pár percet telefonáltál haverral, hogy hol legyen a hétvégi buli
-
ScrapUnit
aktív tag
Sziasztok!
Gyári ROM-on be lehet azt állítani, hogy telefonálás közben a kijelző lekapcsoljon? Sajnos az enyém anyira érzékeny, hogy ha már csak a fülem vagy az arcom közelében van, sok alkalmazást megnyit, de sokszor előfordul, hogy elővadássza a repülő üzemmódot is
Vagy van erre valami ingyenes app?
-
Dot
őstag
Hali!
Lenne 2 kérdésem.
1. Vettem a telefonomra fém keretet, ami tök jó, csak 1 baja van a bekapcsoló gomb nincs "meghosszabbítva" azaz 2-3mm-el beljebb van így nehéz nyomkodni.
Létezik-e valami app amivel dupla pöccintésekre vagy a felső érzékelő előtt elhúzott kezemre feléled a telefon?2. Hogyan lehet videó telefonálást indítani?
nem skype, facebook, stb-n keresztül, hanem a "kalsszikus 3g" hívás.
-
Tiger.
nagyúr
Az m9 az meg 90% lett hogy lehet hogy az rosszabb pedig újabb, igaz az m7 energia takarékos módban volt és sim kártya sincs benne ráadásul viper rom van rajta.
-
xxmen
tag
válasz
bakosszabolc #37376 üzenetére
Megcsináltam én is 91%, 2014. áprilisi a telefon.
-
bakosszabolc
tag
Megcsinaltam en is 91% on van..2014.majusi telefon.
-
ferob
őstag
válasz
bakosszabolc #37372 üzenetére
Kezdésként ne állíts vissza semmit, mivel lehet, hogy pont egy olyan alkalmazásod miatt van, amire nem is gondolsz.
-
bakosszabolc
tag
Köszönöm a gyors válaszod.
Chrome csinálja, és a Facebook alkalmazás
Abban töröltem az előzményeket de nem jött helyre pár hete, most megrobalom az osszeset torolni.
Majd utána a gyári beallitasok ha ez nem segitett..
Esetleg ha biztonsági mentest vissza állítok nem jöhet a vírus így vissza? ( most lehet hülyeséget kérdeztem) -
ferob
őstag
válasz
bakosszabolc #37370 üzenetére
Feltételezem, hogy a gyári Internet alkalmazásról van szó, szóval indítsd el a böngészőt, majd a menüből csináld az alábbiakat.
Beállítások > Adatvédelem és biztonság >
> Gyorsítótár törlése
> Előzmények törlése
> Az összes süti adat törlése
> Űrlap adatok törlése
> Jelszavak törléseHa ez sem segít, akkor a telefon beállításaiban csináld az alábbiakat.
Beállítások > Alkalmazások > Mind > Internet >
> Kényszerített leállítás
> Adatok törléseEzek után mindenképp rendben kell működjön, ha mégsem, akkor ott teljesen más probléma van és mivel magadtól nem jöttél rá, ezért célszerű a gyári beállítások visszaállítása.
-
bakosszabolc
tag
Sziasztok
Egy olyan bajom lenne, hogy mostanában a telefon böngészőből,facebookrol,meg index alkalmazásból Redirect el és valami vírusos oldalakra megy át..le akar tölteni fájlokat meg kiírja hogy a rendszert frissíteni kell stb..ezt semmilyen malware vagy vírus irtóval nem tudtam leszedni..baratnom s4 esen is ugyanez megy..gyári vissza állítás segítene? Az alkalmazásokat többször újra telepítettem de nem segített.
Nagyon idegesítő...és a másik meg ha kilepek és vissza akkor nem csinálja addig mig nem zarom be megint az alkalmazast.
Koszi! -
ferob
őstag
válasz
Medocsabi #37368 üzenetére
Kétlem, hogy akkora problémák lennének az akkumulátorral, de nézd meg, hogy mennyire van elhasználódva, szóval töltsd fel teljesen a készüléket, majd tedd repülő üzemmódba és írd be a tárcsázóba a *#*#3424#*#* számsort, ezt követően a More gombot megnyomva válasszad a Battery Test lehetőséget.
Ha 70% fölötti értéket érsz el, akkor semmi értelme bárhova is elküldeni a készüléket.
-
Medocsabi
addikt
Abban tudsz esetleg tanácsot adni,hogy kb 1 hónap és 2 éves lesz a drágaszág.
Az akksi már sajnos csak 2-3 órát bír,terheléssel annyit sem.Vodafone-os, nem tudom ez garanciális problémának minősül?Ha igen,hova kellene vigyem?Gondolom htc szervíz nincs magyarországon?
Sajnálnám lecserélni emiatt a telefont,még mindig szupergyors,viszonylag jó állapotban is van.
Ha pedig nem garis probléma,valahol el lehet intézni az akksicserét? -
Medocsabi
addikt
Sziasztok!olyan kérdésem lenne,hogy melóban rohadék IT-sok 5ghz-re állították a wifit,nem tudok csatlakozni...
hogyan tudom 5ghz-en elérni?vagy sehogy? -
yodee_
őstag
Üdv Mindenki!
Szeretném a segítségetek kérni! Mivel az android 6 + sense 7 párosításon nagyon nem tetszik a gyári színkombináció szeretnék magamnak régi sense témát csinálni. Szükségem lenne a gyári "HTC zöld" szín kódjára. Tudtok nekem ebben segíteni? Akinek gyári témája van esetleg egy screenshot vagy valami?
Előre is köszönöm!
-
zsoltnyiri
tag
Sziasztok!
Rég jártam erre
Eljött az ideje így a 3. közös évünkhöz közeledve a szeretett M7-el, hogy rootolni fogom a telefont (több dolog miatt is, teljes adblock stb., ezt nem kell gondolom ecsetelni
Egy kollégám ajánlotta ezt plGondoltam ha meg már rootolom + BL-t nyitok mehetne rá egy 6.0 alapú CM is.
Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy CM-et rakott-e fel valaki, ajánlott-e, vagy ha nem miért nem?
Jobbak lennének valamiben az alant említett egyéb kombinációk (láttam, hogy volt aájnva ilyen olyan kernel/rom stb.) Én elég járatlan vagyok ebben a témában, a kollégám csinálni, de tudom befolyásolni, hogy mit kérek tőle, ezért kérdezekElőre is köszi!
-
Fecc91
tag
Skacok en ezt nem ertem mi lehet az oka h lassan tolt??? Volt mar ilyen valakinek? Szervizmenuben elmeletileg az akku allapota jo. Tolto lehet a szar? Pedig 1A toltovel toltom.
-
ferob
őstag
válasz
Reddevil84 #37344 üzenetére
Ez a hozzászólásom alapján elég egyszerű visszaállítani a készüléket a gyári rendszerre.
Ha netán ezt valaki később olvassa, akkor az S-OFF melletti visszaállításhoz inkább a hosszabb leírásom használja.
(#37351) Tiger.: A válasz elég egyszerű, mivel a két telefon sehogy nem kommunikál egymással, hogy tudja azt, hogy te egy bizonyos értesítést már megnéztél egy másik készüléken.
-
Tiger.
nagyúr
Az miért lehet ha emlékeztetőt irok be az m9 be, mivel az m7el egy fiokon vannak, és mikor megszólal az emlékeztető akkor az m7 nél úgy marad a képernyő, nem tűnik el olyan mintha kifagyna de nem, én ki tudom kapcsolni.
-
Fecc91
tag
Üdv!
Gyerekek egy olyan kérdésem lenne hogy miért van az hogy az M7-et ha fel teszem töltőre, nagyon lassan tölti, nem a gyári töltőjével, egy 1A huawei töltővel töltöm. Viszont ha kikapcsolom és úgy teszem rá mintha "gyorsabb" lenne ez a folyamat. Illetve nektek mennyit bír az akkumlátor? mi a normális átlag ennél a teló nál?
-
i400
senior tag
Miért van az hogy manapság a Blinkfeed tele van minden számomra nem releváns szeméttel? Goal, Reuters, AFP, FTBpro, Jerusalem Post és társaival úgy hogy csak a FB, Instagram páros van engedélyezve?
-
Reddevil84
tag
Sziasztok! Nem nagyon akar nekem rendesen működni az insertcoinnal a telóm.. .fagyogat gyorsabban merül stb stb.... Lehet én szúrtam el valamit a másik kernell beállításánál a fene tudja,de most már nem is érdekel!
Hiányzik a gyári stabil és gyors rendszer....
Szeretném visszaállítani ha lehet!
A visszakeresésben találtam Ferob álltal 37121 belinkelt RUU-t ezt most töltöm! A bootloader nyitáson másik kernelen és romon kívül elvileg nem változtattam máson.
Egy hamarabbi hozzászólásban találtam leírást a visszaállításhoz,de ott abban több változás volt leírva! És a beleírt linkek sem érvényesek már...Ferob ha tudnál olyan korábbi hozzászólást linkelni ami alapján vissza tudom állítani vagy leírnád hogy és mi kell hozzá nagyon megköszönném
Előre is köszi!
-
TheProb
veterán
Erre már én is gondoltam amúgy, más szolgáltatójával nem tudom, mert trénor függő, de majd vhogy lehet letesztelem. Amúgy SIM cserét azért nem forszíroztam mert ez még a mobiltárca tesztelés spec sim kártya, ha meg esetleg vmi hiba folytán telenornál is lehetne végre telefonnal fizetni akkor sztem felszámolnának még ezért is zsét... De egyelőre ez a veszély nem fenyeget...
-
ferob
őstag
válasz
BoC1ka #37333 üzenetére
Várhatóan amerikai szolgáltatós CDMA készüléket fogsz kapni, így többek között az LTE nem fog menni és nem lesz FM rádió, valamint a frissítése sem ajánlott, mert ezeken többnyire módosított szoftver fut és frissítés után újra hálózati zár kerül a készülékre, így utána nem lesz független, ezért megérkezéskor nem is fog találni frissebb verziót, mivel direkt úgy módosították.
Többen kerestek már meg engem ilyen rendelések után, mivel egyes helyeken még a bootloadert is módosítják, hogy úgy nézzen ki, mintha egy M7_UL típusú készülék lenne, de ezek leginkább Sprint és Verizon szolgáltatótól származó készülékek, amik más hardverrel is rendelkeznek, így az európai GSM szoftver nem alkalmazható rajtuk, bár felerőszakolni fel lehet, de a felrakás után használhatatlan lesz.
-
BoC1ka
senior tag
Udv urak,
Rendeltem kínából egy m7-est. Gyári refurbished, eléggé kíváncsi vagyok én is
A kérdésem, hogy 4.4.2 vel érkezik a telefon. Mire érdemes frissíteni? Dobjam rá a legújabb FW-t oszt kész?
Romoláshoz nem értek, full gyári rendszer is kielégíti az igényeimet szerintem, nem-nagyon ritkán használom a kamerát, többnyire böngészés zene és egyéb kommunikációs programok lesznek használva csak, játék nem.
-
yodee_
őstag
válasz
TheProb #37328 üzenetére
Ugyanezzel a hibával adtam le a készülékem ősszel. Ötször ment oda-vissza mert mindig átment valami teszten náluk, miszerint hibátlan a készülék. Ennek ellenére beszélgetés közben vagy Én nem hallottam a másik félt vagy fordítva, visszhang, kimaradások stb... Január elején sikerült a HTC ügyfélszolgálaton keresztül egy készülékcserét elindítani (István segített, aki azóta már nem dolgozik ott, illetve az ügyfélszolgálat nem foglalkozik garanciális ügyintézéssel már). Ha minden jól megy akkor hétvégén a kezemben lesz egy M8. Mondjuk 6 hónap szájtépés, várakozás és oda-vissza küldözgetés után ez a minimum szerintem. Remélem az M8-al nem lesz garanciális problémám, így hogy a magyar érdekképviselet már megszűnt...
-
ndavey
tag
Sziasztok! Találkozott már valaki olyan problémával, hogy a telefon nem tudja használni a 2G-s hálózatot, vagy csak néhány percig, utána viszont elmegy a net. 3G-vel és 4G-vel nincs probléma, ezért sem értem a dolgot. Gyári rendszeren kezdődött, azóta CM 12.1-et használok és ugyan úgy fennáll.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Már többször írtam, hogy telefonálás közben a másik fél panaszkodik a hangminőségre, elmegy a hang, halkan hall, stb. A 2 év alatt 3x küldtem szervízbe ezzel a hibával, ezek szerint még mindig nem jó a dolog...
Mit lehet még ezzel kezdeni? Gar. ugye már lejárt és ha eddig 3x nem tudták rendesen megcisnálni akkor nemtom hogy van-e értelme erre még pénzt költeni...Ötlet, tanács? Vagy másik szerviz lehet, hogy tényleg megcsinálná? Bár tudtommal minden hivatalos dolgot ugyan úgy a cseheknél csinálnak.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Ununqatrium #37326 üzenetére
A wifinel engedelyezve van hogy ne kapcsoljon ki ha alvo modba kerul a telefon?
-
Ununqatrium
aktív tag
Sziasztok. Csináltam egy FR-t a telón, mert eléggé megbuggyant már szegény, pár frissítés felmászott rá a legutóbbi óta. Minden szép és jó lenne, de előjött vele egy számomra idegesítő dolog, amit eddig nem csinált. Ha van elérhető, már ismert wi-fi, nem hajlandó életre kelni a jel, amíg fel nem oldom a kijelzőt. Avagy például, ha hazatérek, nem jön semmiféle értesítés. Se kép, se hang, amíg nem nyúlok a telefonhoz. Van erre orvosság?
-
Mano66
senior tag
válasz
no more #37324 üzenetére
Még jó,hogy nem vagyunk egyformák.Mert akkor más csapatnak nem is kellene dolgozni csak az ARHD-nek.Nálam az ARHD útóljára a Desire HD-n volt fenn és nem is rakom fel.Nekem túl gyári.A Viper meg már túl van bonyolítva a használhatóság rovására.Így marat az ARTMOD v10 vagy az Insertcoin 7.1.3-as.
-
no more
veterán
Azt mindenki elfelejtette, hogy HTC telefonokra az ARHD a legjobb ROM?
-
-
goom
senior tag
Kedves márkatársak,
HTC One M7 készülékem van, két éves, vodás. Factory reset már volt korábban, root nem.
Szeretném újrahúzni, de lehetőség szerint rootolni is, és egy stabil, megbízható, magyarul is tudó Androidot rátenni. Visszaolvastam, de mivel teljesen járatlan vagyok a témában, biztos vagyok benne, hogy ezt nem tudom magam megtenni.
Kérdésem,hogy van-e itt közöttetek Vas megyei / szombathelyi, aki ezt elvállalná nekem? Nem ingyen, természetesen... -
ferob
őstag
válasz
ndavey #37319 üzenetére
Kifejezetten nem ajánlom az említett ROM-ot, és nem csak az előbbiekben említett dolgok miatt, de a GPE+ ROM-ot sem, mivel sajnos azzal is vannak problémák, ha mindenképp valamit említeni kellene, akkor Sense alapon az egyik felhasználó által külön frissített InsertCoin, amit a linkelt fórumon megtalálsz, míg GPE alapon a gyári.
Mivel kernelből sok lehetőség nincs, ezért bármelyiket kipróbálhatod, de az ElementalX az, amivel a legkönnyebben fogsz boldogulni.
-
ferob
őstag
válasz
ndavey #37315 üzenetére
Ez nem a szavakon való lovaglás, hanem normális válasz volt, de ettől függetlenül is, ha nem akarsz magadnak plusz problémát a megfelelő fájlok beszerezése miatt, akkor nem keresel másikat, mivel már egyiket sem frissítik az utolsó 2-3 OTA frissítés óta, így továbbra is azt tudom mondani, hogy amennyiben valamilyen pluszt keresel, akkor próbálj ki egy másik kernelt.
-
ndavey
tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani valami jó és megbízható romot? Amin esetleg akár még az akku idő is jobb, mint a stock romon?!
-
vasii
senior tag
Üdv,
remelem vannak meg aktiv tagok
Sajnos szeretett telefonom úszott egyet és bár elvileg működik (led villog/rezeg ha messengeren irnak vagy emailt kapok) nincs kijelző és gépre dugva sem látszódik.Folyamatosan backupoltam, de sajnos nem driveba hanem a HTC felhoba.
Tud vki olyan modszert amivel vissza lehet allitani es nem csak egy htcre?
Mar megvan az uj telom egy oneplux x szemelyeben, vagy arra vagy windowsra jó lenne.
Sajnos nem talaltam ilyen leirast.Eddig a legjobb otletem az h keresek vkit akinek van htcje, arra visszaallitom majd backupolom driveba.
Csak hat senkinek nincs kedve utana a sajatjan is mindent visszaallitgatni..Koszi,
Laci -
amisis
aktív tag
Sziasztok, megéri még ilyen készüléket vásárolni vagy már inkább hagyjam? A messenger+facebook párossal hogyan muzsikál a telefon? Elég gyors még ma is ?
Előre köszönöm a válaszokat! -
B@ldrick
aktív tag
Használ valaki android 6 alapú ROM-ot? Melyik vált be legjobban? Most crDroid-ot tesztelem, ez nem melegszik, nem rebootol, kamera bugot a Cameringo-val kerültem meg.
-
ferob
őstag
válasz
rooooland91 #37302 üzenetére
Ha olyannal találkozol csatlakoztatáskor, hogy a készülék QHSUSB_DLOAD módban csatlakozik a géphez, ami az eszközkezelőben Qualcomm, Inc. Gobi Wireless Modem (QDL mode) néven jelenik meg, akkor az hardveres hiba és csak az alaplap cseréje nyújt megoldást.
-
no more
veterán
Startol a HTC One X9is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest