Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kocsó

aktív tag

válasz fabel #33350 üzenetére

Szia!

Nekem is HTC ONE Dual SIM (802w) típusú telefonom van. :D
    HTC_032 a CID száma, tehát nem "pici, ócó, kínai" piacra szánt verzió. :DD
    Mielőtt vettem, annyit tudtam kideríteni róla, hogy a HTC ezt a verziót kifejezetten az európai, azon belül is a nyugat-európai piacra szánta. Abban az időben amikor én vettem (2014. júl.) csak az angol HTC oldalán volt róla hivatalos információ.
    ahogy elnézem még mindig őrült árat kérnek érte, 505GBP ~209.000HUF :Y

Amit a készülékről tudni kell:
    - ugyanazt az élményt nyújtja, mint a "sima" ONE, azzal az extrával hogy 2 microSIM megy bele, azok is Dual Active módban működnek (de csak az egyik SIM slot 3G-s, a másik csak EDGE-re képes)
    - a hátlapja alumínium hatású műanyag de cserébe levehető ;)
    - microSD-vel bővíthető (nekem egy 64GB-s CLASS10-es Kingston van benne), így a telefon memóriája: 32GB + 64GB = 96 GB :U
    - akksija ugyanannyit bír (nálam 4-4,5óra kijelzőidőt netezéskor) mint a sima M7 (előtte olyanom volt, van összehasonlítási alapom!)
    - a sima M7-re való tokok nem mennek rá, mivel picit nagyobb a háza (~2mm-rel szélesebb) de ebay-en könnyen lehet hozzá találni
    - a dobozában ugyanazok vannak, mint a sima M7-nek (füles, töltő, SIM-tű, papírok)
    - van benne hivatalosan magyar nyelv, nem kellett Morelocale-ozni!
    - picit később (~1hó csúszással) kapja meg a SW frissítéseket mint a sima, gyárilag független M7
    - 2 év gyári HTC garancia van rá

Ha bármi kérdésed van, szívesen válaszolok rá (ha tudok)! :)

(egyébként az emag-on a 114.900 nagyon megéri érte, nekem még 139.990-be került akciósan az edigitalban 159.990 helyett) :B

Új hozzászólás Aktív témák