- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocsó
aktív tag
Szia!
Nekem is HTC ONE Dual SIM (802w) típusú telefonom van.
HTC_032 a CID száma, tehát nem "pici, ócó, kínai" piacra szánt verzió.
Mielőtt vettem, annyit tudtam kideríteni róla, hogy a HTC ezt a verziót kifejezetten az európai, azon belül is a nyugat-európai piacra szánta. Abban az időben amikor én vettem (2014. júl.) csak az angol HTC oldalán volt róla hivatalos információ.
ahogy elnézem még mindig őrült árat kérnek érte, 505GBP ~209.000HUFAmit a készülékről tudni kell:
- ugyanazt az élményt nyújtja, mint a "sima" ONE, azzal az extrával hogy 2 microSIM megy bele, azok is Dual Active módban működnek (de csak az egyik SIM slot 3G-s, a másik csak EDGE-re képes)
- a hátlapja alumínium hatású műanyag de cserébe levehető
- microSD-vel bővíthető (nekem egy 64GB-s CLASS10-es Kingston van benne), így a telefon memóriája: 32GB + 64GB = 96 GB
- akksija ugyanannyit bír (nálam 4-4,5óra kijelzőidőt netezéskor) mint a sima M7 (előtte olyanom volt, van összehasonlítási alapom!)
- a sima M7-re való tokok nem mennek rá, mivel picit nagyobb a háza (~2mm-rel szélesebb) de ebay-en könnyen lehet hozzá találni
- a dobozában ugyanazok vannak, mint a sima M7-nek (füles, töltő, SIM-tű, papírok)
- van benne hivatalosan magyar nyelv, nem kellett Morelocale-ozni!
- picit később (~1hó csúszással) kapja meg a SW frissítéseket mint a sima, gyárilag független M7
- 2 év gyári HTC garancia van ráHa bármi kérdésed van, szívesen válaszolok rá (ha tudok)!
(egyébként az emag-on a 114.900 nagyon megéri érte, nekem még 139.990-be került akciósan az edigitalban 159.990 helyett)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo 40 256/8GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest