-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kdennis
aktív tag
Van egy elméletem!
Mostanába rákaptam a GTA Vice City-re... Vettem hozzá egy IPEGA Joystickot. NAGYON SZUPER!
A lényeg hogy gondolkozok mekkora gép kellene egy GTA 4-hez ha átportolnák milyen vas kellene hogy meghajtsa!
Megnéztem a Vice City gépigényét ami (Intel Pentium 4 3.00GHz) CPU Benchmarkon kb 400 pontot ért el. Az HTC M7-en éppen megy (néha picit lecsökken az FPS) de lényeg, hogy bírja!A GTA 4-hez legalább egy olyan proci kell ami 1200 pontot ért el CPU Benchmarkon. Ez kb 3x-osa, akkor megszorzom az Antutu 27.000 pontot 3-mal és megkapjuk hogy 81 000 pont. Szóval legalább egy ilyen mobil kellene ahhoz hogy bírja a GTA 4-et.
Szerintetek ez hülyeség vagy van benne valami???
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest