- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fujifilm X
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
Steve1207 #31465 üzenetére
Az hagyjan, 52%-rol indultam, 43% lett a vegere..
Majdnem 2 ora szerencsetlenkedes utan, ugy, hogy bekapcsoltam a telot, lementettem meg par dolgot, mindjart mentek föl wifin felhöbe, meg 2szer futtattam vegig a ruut is, az se volt rövid..
Egyebkent a vegen egy pillanatra azt hittem, meg is oldotta a problemat, ugyanis miutan teljesen visszaallitotam es nyomtam meg egy factory resetet, jelezte a töltest a telo..
Csak annyi a bibi, hogy gep tovabbra sem ismeri föl usbn, meg ahogy bedugom a kabelt instant elkezd forgolodni a kijelzö meg mindenfele ablakok jönnek föl..Meg egyebkent nem is tölti mindig.
Szoval (szerencsere?) tovabbra sem jo, ugyhogy irany a szerviz.
Esetleg meg lefrissitem ota, hogy ne kezdjenek el gyanakodni, hogy van rajta a masfel evvel ezelötti full stock rendszer.Annyi szufla talan maradt meg benne.
Szerk.: Ezuton is köszönöm megegyszer a segitseget illetve az infokat azoknak, akik segitettek.
Most hogy ez letudva, atszellemülök az apple keynotera.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest