- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #24733 üzenetére
Jah, én például nem tudok fényképezni....
nekem minden automatikuson van, nem szoktam állítgatni...
Éppen ezért szeretek/tudok csak fényes nappal, jó időben fényképezni...De attól függetlenül sajnos a felbontás kicsi. Itt is, meg az M8-nál is.
Lehet hogy fészbúkra éppen jó, vagy twitteren megosztani vagy hasonló apróságokra.De abban egyetértek pár emberrel, hogy 1 ilyen szerkezet már csak névlegesen telefon,
pont az amit legkevesebbet csinálok vele. (Bár nem mostanában)
És ha megyek kirándulni, akkor ez mindig kéznél van, jó lenne normális képeket lőnyi.
Nem értem miért szarakodnak ezekkel a kis felbontásokkal.
Az M9-ben már 3 lencse lesz hátul? De mind 3-4 megapixálos....De lehet direkt el akartak baszni valamit, úgy voltak vele, had lehessen már valamibe belekötni.
Amúgy imádom a vánt. De tényleg. Az M8-at is szeretném szerintem. Meg az árát is a zsebembe tudni...Egyébként én is néztem a zipben található képeket, vannak jók.
Lényegesen jobb, mint az M7. De csak így kicsiben.Szóval kéne vagy 12 mpixel és annyi.
Na ez nem csak így neked, hanem általánosságban.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Gyúrósok ide!
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Független iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium Garancia 2027.10.16-ig
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest