Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- OLED monitor topic
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 
			  PROHARDVER! HTC ONE 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Lalaboy őstag Mar lassan 8 honapja vagyok HTC One (M7) "boldog" tulajdonosa! Az ebay-en vettem, mint T-Mobil-os telefont. 
 Az elozo telefonjaimnal nem haboztam root-olni es nem "gyari" ROM-ot hasznalni, ami jo is volt tobb szempontbol, de kemenyen visszautott a garancia elvesztese miatt...... A mostani problemam a szolgaltato valtasanal adodott, mivel ugyanannyi havidijert jobb szolgaltatast kaphatnek. Igy kenytelen voltam root-olni, stb. a telcsit Android 4.4.2, Sense 5.5, ViperOne 5.0.0 ROM-ot kapott, amit (egyenlore) nem is bantam meg. Javult az akksi "teherbirasa", a rendszer simulekonyabb lett, gondolkodom egy jo kernel telepitesen is, amivel tovabb javulasra szamitok. Remelem nem vagyok egyedul es mas is eleg bator nem "gyari rendszert" hasznalni, igy megoszthatom tapasztalataimat mas HTC One tulajdonosokkal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Titan + 2db original Case
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő