- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- GeForce GTX 980 Ti: TITAN X light
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
Szép jó estét mindenkinek!
Kívülállóként ugyan, de beköszöntök hozzátok. Kedves jó barátom a napokban lett gazdája egy ezüst készüléknek, és rám bízta a telefon "belakását", telepítését. Valamelyest Android-ismerő és használó vagyok (jelenleg SGS2, korábban Desire), de néhány kérdésem felmerült, amikben segítségeteket kérem.1. A készülék bekapcsolásakor - szerintem - igen hangos bejelentkező hangot játszik le. Eddig nem találtam: lehetséges ezt halkítani vagy ki is kapcsolni? Ha igen, hol?
2. Friss Apex Launcher-t tettem rá, de itt sem (és a a Sense felületnél sem) találom: van-e lehetőség a futó programok listáját megtekinteni, esetleg ott be is avatkozni ("kilőni")? Ha igen, hol?
3. Barátom bőrtokot is szeretne hozzá: hol, melyiket érdemes választani? Esetleg van-e más vagy jobb szerintetek?Három nap után egyébként már látom, hogy kis híján zokogva fogom visszaadni neki... Fantasztikus készülék: külső-belső értelemben egyaránt. Kedvelem az S2-esemet, de pl. Wifi és GPS terén nagyságrendekkel veri... És jóval "smooth"-osabb, gyorsabb - meg hát az anyagminőség sem ugyanaz. Használjátok egészséggel, becsüljétek meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Ilyen vékony egy professzionális Galaxy
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Windows Insider Program
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest