-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Valkűr
üzenetére
Másrészt meg minél több progi van fent, ami adatkapcsolatért nyúl bizonyos időközönként, és minél több minden fut a háttérben annál jobban merül. Nem tudom a kolléga miért van úgy kiakadva. Egy új telefon persze hogy nem merül annyira mint egy belakott rendszer. Nincs ebben semmi különös.
(#10833) hoy
Ennyi.
Én már mikor megmondtam ezt...Akkor le lettem hurrogva, de ezek szerint, mégis van aki belefut. Milyen érdekes. Most jöhetnek az okoskák, akik annyira védték pár hete a T-t... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EA Sports WRC '23
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Bundle topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Blabok nyakrögzítő M méret
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Én már mikor megmondtam ezt...Akkor le lettem hurrogva, de ezek szerint, mégis van aki belefut. Milyen érdekes. Most jöhetnek az okoskák, akik annyira védték pár hete a T-t...