Hirdetés
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Epson nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Jön a DirectX Raytracing 1.2, de nem sok újítást hoz
- HDMI topic
- Home server / házi szerver építése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
Komplett leírások a topik összefoglalóban. A warez itt is tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Érdekesség (yt videó): What Could Have Been: Neill Blomkamp's Halo.
-
válasz
Döglött Róka #1830 üzenetére
Hehe, nagyjából két hete volt egy nagyobb frissítés, új játékmóddal bevezetve
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
MS nem fizet moddereknek, hát leakeljünk ki dolgokat. Meh, nem ez a módja a bosszúnak szerintem.
Massive Halo Leak Reveals Dev Builds, Unreleased Content, and More Spanning 26 Years
-
kobak11
csendes tag
-
kobak11
csendes tag
válasz
David888 #1818 üzenetére
Túl vagyok rajta! XBOX One konzolom van. 40-ért vettem használtan. Tökéletes! PC-n AMD-s a VGA-m és nagyon gatya. Minimális grafikai beállításokon is 20-25 fps a Halo Infinite. Pedig RX470 Strix OC 4GB-m van! Meg el 6magos, 12-szálas intel CPU...
Amúgy meg kötekedős: itt van 10E-ért: https://xbox-one-jatek.arukereso.hu/microsoft/halo-infinite-xbox-one-p414498003/ -
David888
tag
válasz
kobak11 #1817 üzenetére
De Series X-ed van… Nem kötekedni akarok, de ha nincs pénzed a játékokra, akkor miért vásároltál egy több, mint 200e Ftos konzolt? (Talán azt is használtan, de tök mindegy) Ennyi erővel inkább warezold le PCre.
Egyébként megnézném azt, hogy hol tudsz új példányt 10ezerért, mikor használtan se nagyon kapsz, nem hogy újat.
-
kobak11
csendes tag
Sziasztok! Halo Infinite (6-os) játékot tudja -e valaki használtan hol tudnám megvenni XBOX-ra? Köszi szépen! Ha esetleg akad valakinél az sem volna rossz...
Köszi!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Döglött Róka #1808 üzenetére
Már ketten vagyunk akkor
-
David888
tag
válasz
Döglött Róka #1806 üzenetére
Mégis itt vagy
-
David888
tag
Xbox Series topikban már linkelték, de itt illik kivesézni
-
wjbhbdux
veterán
Ennyi volt. [link]
-
David888
tag
Microsoft Reportedly Working on Halo: Combat Evolved Remaster, Considering PlayStation 5 Release
Presztízs rombolás : ON
-
Bad Pritt
félisten
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de most már többször problémás a kapcsolat multi közben, ilyen jelenetek történnek egyre többször, a ping 120-200 között váltakozik, mintha EU-ban nem találna már játékost. Többször inkább kilépünk már a meccsből, annyira subpar élmény.
-
xrvman
őstag
Sziasztok,
https://www.keysforgames.hu/ oldalról szabad venni Halo infinite kampány kódot? Barátomnak kellene, nekem már megvan Steamról.
-
Bad Pritt
félisten
Remek lett a tegnapi update, megint beragad a matchmaking minden meccs után legalább egyszer és tegnap volt egy meccs, amikor sikerült a játéknak egy 4v5 felállást kreálnia valahogy.
Lehet pihentetni kell patchig.
-
Na, ez is ritkán van: squad battle, slayer és a végén tie
A hab a tortán, hogy én voltam az utolsó gyilkos/halott
-
Na le van árazva a Master Chief Collection Steam-en, megvettem, nagyon jó. Valahogy nekem kimaradt ez a franchise. A sorozat miatt tettem kívánságlistára a játékot.
-
Bad Pritt
félisten
Ez az új low gravity pálya elég vicceske, a kapaszkodás néha mintha bugos lenne és nem kapja el esés közben a peremet a karakter, a spawn pontokon meg dolgozniuk kéne még egy kicsit, oddball közben többször megesett, hogy egymásra respawnoltunk ellenségekkel. Ettől függetlenül jó pálya, bár a ctf meccsek durván hamar véget értek eddig mindig, könnyű átvinni a zászlókat.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Döglött Róka #1780 üzenetére
"PS.: oriic már évekkel ezelőtt otthagyta a Halo-t."
Csak másfél éve kb legalábbis az Infinite-et akkor indítottam el utoljára
Szóval illő lenne visszanéznem hamarosan.
Aztán megvárom új játékot.
#1779 Micsurin
Sorozat topikban már kidühöngtem magam a logikátlanságokon -
Döglött Róka
veterán
válasz
Micsurin #1781 üzenetére
Világépítésre? Tök szépen felvezette a fasiszta államot és a vallási fanatikus idegeneket.
A pellet meg egyáltalán nem megy szembe a neveletetéssel, hanem egy narratív eszköze a sorozatnak hogyan csinál karaktert egy műanyag katonából.
Ha meg chief annyi lenne mint a játékokban, akkor köbö el se kellett volna kezdeni. A Halonak ugyanis rém buta története van.
Aki meg Dune film szintű látványt vár egy sorozattól az nőjön fel. Sorozatban nem lesz látványorgia, így is kitetettek magukért.
Szerintem az alapvető probléma sokaknál az, hogy nem különálló termékként, adaptációként kezelik a sorozatot hanem live action átvezetőket várnak el a ponyvákhoz/játékokhoz.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Döglött Róka #1780 üzenetére
Véleménye attól még lesz és érdekelne.
--
Ponyvának ponyvák de nem lógnak a levegőben úgy mint ez a rettenet... sikerült alul múlni világépítésre nem, hogy a Witchert de a Hatalom gyűrűit is. Félig megmagyarázott SpartanII-ök, félig beharangozott SpartanIII-ak, Chief közelebb áll egy rinyagéphez arról nem beszélve, hogy a SpartanII-ök neveltetése élből értelmetlen az egész kapszulás marhasággal. A Reach bukásából lett egy random n+1 lövöldözős CQC részlet. A díszletekről nem is beszélve, khm 4-es metró. -
Döglött Róka
veterán
válasz
Micsurin #1779 üzenetére
Szerintem jó a sorozat, legalább nem ugyanazt a szart kell néznem amit a játékban műveltek. Bár maga az univerzum is egy vicc önmagában de legalább egyedi vicc.
A ponyvákat meg nem olvasom, marketing célból írt franchise könyvekkel sosem jár jól az ember.
PS.: oriic már évekkel ezelőtt otthagyta a Halo-t.
-
Micsurin
nagyúr
-
David888
tag
Megnéztem az első két részt az új évadból és már az intrónál felállt a szőr, a karomon
. Én azt mondom, hogy egyre jobb. Pablo Schreibernek jól áll ez a szerep, de ezt a vámpírnaplókos csávót nem tudom megszokni.
-
Bad Pritt
félisten
Nem tudom, hogy az SBMM az oka, de újabban olyan szoros meccseket megyünk, hogy rendesen pihizni kell két kör között.
Frenetikus mérkőzés volt ez is:
-
David888
tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Halo The Series | Season 2 Official Trailer | Paramount+
Egyelőre jobbnak tűnik 1. évadnál, de óvatos maradok azért.
-
Guitar14
senior tag
Na lenyomtam egyet tegnap.
Hát nagyon éleveztem.
Annak ellenére, hogy 1 csapattag kilépett a másik meg egyszerűen nem bírta felfogni, hogy amíg nem jön be a hill területére addig nem tudjuk visszafoglalni, hiába jelölgettem neki. Nyilván emiatt haldokoltunk a területen belül mint a szél.Jobb lenne normálisabb csapattársakkal. Ha valaki játszana néha közösen az írjon/jelöljön be Xbox-on.
-
Bad Pritt
félisten
Elérhető a Firefight mód. Mondanom se kell, fantasztikus lett.
-
Hunpriest
senior tag
válasz
Döglött Róka #1765 üzenetére
Ja mert az imdb és a rotten nem híres a vásárolt bot review-ekról?
Nem az a baj hogy eltér az eredetitöl, hanem hogy önmagában is full kreténség az egész. Az mondjuk sokat segített volna, hogyha legalább a fö dolgokat eltalalják benne rendesen. De mindegy lejárt lemez ez már.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Joccc07
addikt
„Parade Ground” Armour Coating a Halo Infinite játékhoz
BTQV-9F9A-VJYH-HUCT-HZQG
-
-
válasz
Döglött Róka #1757 üzenetére
Köszi
Ez a Salvation mapon történt, active camoval, és hát nem figyeltek vagy mozogtak túlságosan a zászló védelem közben, kettőt gyorsan kiosztottam mielőtt elhoztam tőlük, a harmadik azt hiszem a második körben, mikor az egyikük szaladt volna a zászlóért, a negyediket nem tudom
-
Perfection lett a 2405. meccs
nagyon kezdők közé dobott be a rendszer... és bár könnyen kerülök nehéz helyzetbe, szerencsére fordítva még nem volt
-
Shaza
senior tag
Hello!
Az Nvidia control panelben be lehet állítani hogy mutassa a játékok alatt ha működésben van.
Ha borderless fullscreen-re rakom, akkor nem mutatja tehát nem működik,ha átállítom ablakos verzióra akkor megy.
Tudna valaki segíteni?Köszönöm!
-
Bad Pritt
félisten
A térképen lehet küldetéseket választani, az open worldbe meg mindig vissza lehet menni.
Lehet privát szobát csinálni csomó mindent beállítgatva, viszont az acsikat szerintem csak online multiban lehet megszerezni. Lehet van olyan, amit ki lehet szedni custom game-ben, nem néztem végig őszintén szólva olyan rohadt sok van.
-
xrvman
őstag
-
xrvman
őstag
válasz
Bad Pritt #1747 üzenetére
Köszi, megvettem a kampányt, remélem nem bánom meg.
Régebben a Halo 1-en még volt olyan szoba ahol szabályként párban, warthoggal és rakétával kellett kapukon átmenni és lőni az ellent, aki szintén warthoggal volt rakétásan párban. Számított a megtett kapuk száma, s ugye ha kilőtted akkor kissé lemaradt. Úgy voltak csinálva a kapuk, hogy azért ki tudd lőni az ellent. -
Bad Pritt
félisten
Nem lesz tőle jobb, ezek csak színek a páncélon kb.
Egyedül is végig lehet tolni.Jelenleg két 100 szintes Battle Pass van ugye, ezeket külön meg kell venni, ha az ember szeretné a cuccokat belőle. Csak figyelj majd, ha megvennéd, hogy melyiken is van a kurzor, mert automatikusan a Lone Wolvest veszi most, mert az a frissebb, szóval ha az elsőt szeretnéd inkább, akkor manuálisan át kell lépni rá.
A rövidebbek ingyenesek, azokból automatikusan szedi ki a contentet, ahogy haladsz előre bennük. -
xrvman
őstag
-
xrvman
őstag
Ha megveszem a campaignt kapok valami pluszt hozzá? Vagy elég a Battlepasst megvenni?
-
David888
tag
Az Infinite nem volt egy hosszú életű. A Microsoft hamar "lemondott" róla.
-
ρσгτσ
addikt
Jön két új Halo könyv. Elvileg január végén, de majd meglátjuk mikor ér ide. A legutóbbi rész is több hónapot csúszott.
-
Bad Pritt
félisten
Halo Infinite | Forge Fundamentals – Scripting & Bots
Egyszerű, nagyszerű, intuitív, fantasztikus eszköz lesz ez.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Bonnie Ross is lelép a 343i-től. [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hát na....
"Halo Infinite's Split-Screen Co-op has been cancelled"
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Döglött Róka #1731 üzenetére
Mondjuk azt én is
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Spoileres (?) Halo 4 meme
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Döglött Róka #1724 üzenetére
Ez egyelőre csak datamine cucc, lehet végül kap scope-ot.
-
Shaza
senior tag
Hello!
A minimum fps beállítást, hogy éri el a játék?Leveszi a grafikát?
A másik kérdésem,hogy miért nem ad meg egy achievement-et?
(Battle Tested-Kihúztam az előző battle pass-t)Köszi!
-
Most vettem észre, érdekes taktika 343 részéről, hogy játékbeli kreditként visszaadja teljes mértékben a Battle Pass árát a szintnövekedés során
Gondolom azt várják, hogy elköltsem másra, de az egyetlen fontosat - a cicafület - már megvettem -
David888
tag
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Döglött Róka #1714 üzenetére
Attól még lehet legit és megkapná a nyertes a hírverést, hogy ő lett az első és egyetlen.
-
Bad Pritt
félisten
Ha valaki érzi magában a mindent legyűrő erőt és akaratot és szeretne 5000 dollárt nyerni, akkor Charlie (aka penguinz0, aka moistcr1tical) felhívását érdemes végignéznie. Csak annyi a feladat, hogy végig kell csinálni a Halo 2 LASO playlistet az MCC-ben halál nélkül, amit még ember nem tudott véghezvinni.
-
Shaza
senior tag
Hello!
Kb mennyi idő alatt kapja meg az ember a Twich droppot?
Össze van kötve,claimelve van,de nem kaptam meg.Ez kb 2 napja volt.Köszi!
-
Rumble Pit (FFA), Oddball, nincs movement penalty, one-hit kill és ráadásul az ölés tölti a pajzsot ("Vampirism"), 3-ból 1x összejött
Amúgy a Killtacular miatt írok róla, Recharge mapon, ahol az energy sword van, ott ugye a dobozok mögé be lehet bújni, és csak később jött rá az egyik, hogy honnan lehet engem ott megölni -
-
Döglött Róka
veterán
válasz
everest140 #1705 üzenetére
A halo community az egyik legtoxikusabb az osszes jatek kozul. Ha otthagyja a "3v4 bad, bungie god" fergek nagyresze, annal en csak orulni tudnek.
-
válasz
everest140 #1705 üzenetére
"Nem rossz végülis, de a többit azért jobban szeretem. "
+1
Ma bedobta a kisebb új mapot (catalyst) fiestára, taktikailag egész érdekes volt a záródó ajtókkal meg a hidakkal -
everest140
tag
Nálam Xbox-on max sebességgel töltött végig, nem volt belassulás a letöltéskor 8-kor.
Eddig engem annyira nem fogott meg a Last spartan standing játékmód. A battle royale őrület nem hiányzik nekem a Haloba, meg amúgy sem. Nem rossz végülis, de a többit azért jobban szeretem.
2 új map, 2 új mód, annyira nem vitték túlzásba a content részét.
Félő, hogy így a játékosok száma nem marad stabilan magasan a szezon előrehaladtával, jöhetne gyakrabban plusz tartalom.
Én is játszani fogok vele, mert még mindig le tud kötni, szeretem a feelingjét, sokszor elindítom akár csak 1 órára. Pedig egyáltalán nem vagyok multis, de ezzel elvagyok december óta. -
Jók lettek az új játékmódok szerintem, jöhet az újabb 170-200+ óra
Bár a mostani event el fogja rontani a match win-lose statomat, de talán egyszer sikerül nyerni a sokból -
válasz
everest140 #1701 üzenetére
Steamen még sajnos nem.
-
everest140
tag
Tölthető a Season 2 patch 14.81 GB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRIME B550M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Zalman S5 RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512/12GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest