Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
Látom mindenki csak dicséri ezt a gyönyörűséget!!
Jövőhónapban meg veszem én is és akkor eladom az ONE x+-t!
Én is Samsungos voltam! Első Androidos Galaxy S, majd S2 , S3. No az S3-ban akkorát csalódtam , hogy 2 hónap után eladtam! Nézegettem a videókat , teszteket az S4-ről és az ég világon nem láttam már benne semmi csábítót!
Így lett az One X Plus. Nagyon szeretem , csak 2 dolog bosszant nagyon! Galaxy-kra sosem vettem fóliát és iszonyatosan bírta éveken keresztül karcmentesen! No ezt nem mertem sajnos megkockáztatni , fólia nélkül! Sajnos a kijelző nem olyan strapabíró! Másik pedig , hogy a kedvelt navi programommal nagyon nagy a kínlódás sajnos! Nevet nem véletlen nem említek! Egyszer sikerült működésre bírni , de egy gyári visszaállítás után , már nem vagyok képes elindítani!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 - One függő
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő