-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosejbli
senior tag
Ma megérkezett két tok, amit rendeltem.
Az egyik egy jó vastag tpu, aminek a hátulja ilyen szövetszerű anyagból van. Nagyon jó a kialakítása, az oldalán vannak rajta kis barázdák így stabilan lehet fogni. A hátulján mivel elég vastag ötletesen úgy oldották meg, hogy az ujjlenyomat olvasó körül folyamatosan mélyül.
A másik egy 360°-os. Ehhez van egy üveg is, mivel csak ezzel lehet felrakni, ezért nem tudtam rápróbálni. Elég vékonynak tűnik és maga a tok is merev, szóval nem igazán hiszem azt, hogy eséskor meg tudná védeni a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest