Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
SOS kellene az univerzális távirányító, valahogy elűnt a telómról. Köszi!
-
Vajon akkor most az 521-es Oreora rámegy az 562-es Hisuite-al? Kipróbálta már valaki?
-
Rocky975
senior tag
Sziasztok!
A honor 6x-em szeretném lecserélni.
Fontos a zenehallgatás,AKG fejhallgatóm van.
Hogyan szól a honor 8 egy komolyabb fejhallgatóval? -
mapalika
csendes tag
412-re mehet az 562(C432) HiSuite-n keresztül.
-
jatszo
aktív tag
Sziasztok! A két régebbi 562-es frissítés engedélyezve van a ff szerint, erre kiadnak egy újat!
Érdekes...
-
AlrightSir
tag
-
lbence
aktív tag
Egyébként azt hiszem, hogy úgy lehet ezt elérni, hogy a zárképernyőn a kijelző aljáról felfelé húzod az ujjad, és bal oldalt a felső sorban található play ikonra böksz. Kikapcsolni meg úgy lehet talán, hogy beállítasz egy bármilyen háttérképet. (Leglábbis nálam ez így most működött.)
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Egy Honor 8as beszerzésén gondolkodom. Érdemes még? Fog kapni még frissítést? Most egy Xiaomi MiA1 van,de a későbbiekben fontos lesz nekem, hogy NFC-s legyen a telefon.
Vagy inkább már akkor Honor9?
-
Orgi
addikt
Sziasztok, vmiért magától a telóm beállított egy ilyen dinamikus 3d képet háttérképnek, hogy lehet ezt kikapcsolni? Köszi!
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Az mitol lehet, hogy a 412es frissitest csak akkor ajanlja fel, ha kulon ramegyek a teljes csomag letoltesere? Illetve mi a kulonbseg ez kozott illetve a kisebb meretu frissitesi csomag kozott?Koszi
-
Centurio9
csendes tag
Nem használok One drive-ot, amikor először jelentkezett, akkor kapcsoltam be a google fotók szinkronizálását, meg állítottam át az alapértelmezett tárhelyet SD kártyáról belsőre, aztán lefrissítettem a telót, töröltem a galéria app meg a kamera app gyorsítótárát, később hard reseteltem is, egyik se működött, SD kártya se lehet, mert amikor vissza jött a szervizből, be volt kapcsolva a dobozában és az első dolgom volt hogy lőjek vele egy képet és az pl pont kapásból törlődött, nem kellett órákat várni, és ott ugye bent sem volt az SD kártyám meg a SIM se
-
fant0mi
őstag
válasz
lsebestyen #32663 üzenetére
Gyanus.
-
lbence
aktív tag
válasz
lsebestyen #32663 üzenetére
Én is szotveres dologra gyanakszom.
-
Sanki
addikt
-
Centurio9
csendes tag
Sziasztok! Tapasztalt valaki olyat, hogy ha lő egy képet/videót/képernyőképet, az pár órán belül (de legkésőbb a következő ki-be kapcsolás vagy újraindítás) után törlődik a galériából? Elküldtem szervizbe, cseréltek "főelemet" (az gondolom alaplap mivel új imei számot kapott a teló) meg akksit de ugyanúgy megmaradt a hiba.
-
fant0mi
őstag
válasz
AngeloDivina #32657 üzenetére
Torolheto a hozzaszolasom.
-
Sanki
addikt
válasz
AngeloDivina #32657 üzenetére
chrome://flags
Itt keresd a "reader mode triggering"-et és tiltsd le, majd chrome újraindít. -
JamesHun
addikt
köszönöm mindenkinek a telefon cserés tippeket
Végül a feleségem megkapta az én Honor 8-amat és én meg egy P20 ba mentem át sírva
Hát nem egy Honor 8 de elleszek vele egy ideig -
tusik
tag
válasz
AlrightSir #32646 üzenetére
Nekem a héten jött vissza akksicseréréről, és kijelző is új lett.
Régi üveg nekem is ugrott, nézhetek újat. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
AlrightSir #32646 üzenetére
Akkut kijelzővel együtt cserélik, néha előfordul, hogy nem, de a hivatalosan náluk egyben van a két alkatrész.
-
AlrightSir
tag
Sziasztok! Akksicserére küldeném be a telefonom, mert eléggé megbízhatatlan 30% alatt. A kérdésem annyi lenne, hogy sima akksi cserénél a kijelzőfóliát nem bántják gondolom...nem akarom lerendelni, újrarakni, hamár 1,5 éve hibátlanul rajta van.
-
skyrush7
aktív tag
-
1stVikman
senior tag
válasz
Project: A #32624 üzenetére
Én fogköztisztító kefét szoktam használni és/ vagy tűt.
[link]
Vékony, fellazítja esetemben a zsebpiszkot, pár fújás a végén tüdőből, és tiszta. -
arkone
aktív tag
B405-ön van ROG mode, mint b131-en?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Én belemártanám az alját desztillált vízbe egy időre, vagy inkább alkoholba, az tuti feloldaná.
-
fant0mi
őstag
válasz
Project: A #32631 üzenetére
Porszivo, szukitovel, annak is jo reszet szigszalaggal leragasztod, hogy kis resen, de annal nagyobb szivoerovel szipkodja ki azt a fel linzertesztat.
-
lbence
aktív tag
válasz
Project: A #32631 üzenetére
Én semmilyen folyadekot nem fujnek rá, nehogy vmi rövidre záródjon. Legfeljebb kikapcsolt állapotban, és csak akkor kapcsolnam vissza, ha már megszáradt.
Fogkefe, vagy más kisebb méretű kefe, ami alkalmas arra, hogy megtisztítsd azokat a réseket. -
Project: A
tag
válasz
lbence #32630 üzenetére
"Gyorsan és hatékonyan tisztítja és zsírtalanítja a szennyezett és korrodálódott elektromos érintkezőket"
Például: (nem reklám)
[link]
Laptop tisztításnál használták kollégáim a chip részekhez, ezért bátorkodtam kipróbálni.kefe alatt fogkefére gondolsz ahogy először tanácsoltad?
-
lbence
aktív tag
válasz
Project: A #32629 üzenetére
Én kefevel megpróbálnám fellazitani.
Kontakt spay alatt mit értesz? En azzal nem fujdogalnam. -
lbence
aktív tag
válasz
Sűrített levegő (benzinkúton mondjuk), fogkefe, fogpiszkáló. És igyekezz ne még jobban beledolgozni.
Szerk.: Bocs látom, hogy már volt tipp amit ajanlottak.
PC tisztító aeroszollal óvatosan, mert annak van nedvességtartalma.
-
rosejbli
senior tag
válasz
Ejjha. Pékségben dolgozok, de az enyém nem néz ki így
És ha megkapargatod és ilyen pc tisztító aeroszollal kifújod esetleg? Igény szerint ezt többször megismételve. -
rosejbli
senior tag
válasz
szabolcs17 #32621 üzenetére
Sajnos ebben csak ennyi van. Esetleg a hátlapi kamerával fotózol, ott van felül egy olyan, (talán a 2.) hogy nagy rekesznyílás engedélyezése. Azt lehúzod, akkor is hasonlót kapsz. Az sem teljesen portré, de hasonló.
-
szabolcs17
csendes tag
válasz
rosejbli #32619 üzenetére
Köszi a tippet! De a Xiaomi az egész alakra fókuszál és csak a hátteret homályosítja el. Ebben az utólagos szerkesztésben pedig csak körkörösen,vagy sávosan lehet ezt megcsinálni, így nem tűnik túl "profinak". Ha esetleg van más ötlet, más kamera app, vagy újabb frissítés tartalmaz ilyen funkciót az jó lenne.
-
rosejbli
senior tag
válasz
szabolcs17 #32618 üzenetére
Az elkészített képnél szerkesztés és utána illúzió. Nem ugyanaz, mint a portré mód, de hasonló.
-
szabolcs17
csendes tag
Sziasztok!
A Honor 8-on van olyan kamerafunkció, aminél a selfiekamera képnél az arcra fókuszál, a hátteret pedig elhomályosítja? Még nem találtam benne, Xiaominál van ilyen (portré mód) és szebb selfie képeket lehet vele így csinálni. (Nekem még B405 verzió van) -
weiss
addikt
OK, teszek egy próbát a google órával.
-
weiss
addikt
Nálatok nem csinálja néha azt a telefon, hogy nem ébreszt? Még jó, hogy két ébresztő van mindig beállítva, mert már másodszor nem kelnék fel miatta.
-
AngeloDivina
aktív tag
Hétfőn este adtam fel a telefont a szervíznek és ma meg is hozta az MPL. Nagyon gyorsak voltak. Akku csere és szoftverfrissítés volt garanciálisan. A frissítés azért kellett, mert nem mindig fordult el a kijelző fotózáskor. Holnap tesztelem az új akksit.
-
skyrush7
aktív tag
OpenKirin ROM-ot használ valaki? Hétköznapi dolgokat zavaró hibák vannak benne? A legrissebb bétákra gondolok.
-
Micsurin
nagyúr
Lehet volt már de az 562 az októberi sec.patches.
De még nem approved.Érdekes pedig túl vagyunk a két éven azt hiszem.
Bár a POLITIKAI anno majd 3 vagy 3,5-ig kapta
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kuponkunyeráló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest