Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti85
senior tag
Háztól-házig garancia:
- Honor 8 sárga foltok a kijelzőn (kopott keret a tok miatt)
Szerdán bejelentettem, csütörtökön elvitte a postás, ma (kedden) visszajött javítva. Munkalapon ezek szerepelnek:
02350VAS Előlap + Akku, FRD-AL10,Front Cover LCD FPC Assembly,Battary,Black,FOXCONN
51661CAU Frd-Battery-Cover-Deco-Assy(Black)-FOXCONN1,Black,FrdA kijelző valóban új, fóliás, keret hibátlan. A hátlap viszont egyértelműen a régi. Nincs rajta karc, de látszik a toknak kivágásainál hogy kicsit el van színeződve, meg az ujjlenyomat olvasó közepe fényes, a széle meg kicsit koszos. Hibátlanul működik, de nem tudom hogy reklamáljak-e ez miatt. Munkalapon rajta van, mégsem cserélték. Garanciát sem tudom hogy hosszabbították-e, mert papíron ilyesmi nem szerepel, online Warranty Check is az eredeti szeptemberi lejáratot írja.
-
Sanki
addikt
Valami nagy baj van a huawei-nél, P9-es telóra Honor 8 rom érkezett OTA frissítésként.
-
peti85
senior tag
válasz
rosejbli #34891 üzenetére
Eddig nekem egy Cafele TPU tok volt a fehér Honor 8-on. Ez semmilyen problémát nem okozott, viszont a fehér kerete nem színezett, hanem fémszínű. Ezen nem vettem észre semmilyen kopást sem, de most beszereztem egy fekete Honor 8-at és annak már színezett a kerete. Ha lehet szeretném megelőzni a bajt. Persze ha meg úgyis mindig tokban van, akkor majdnem mindegy hogy néz ki alatta.
-
peti85
senior tag
Nem próbálta még esetleg valaki ezt a tokot? Ha tényleg olyan a belseje mint a render képeken, akkor lehet hogy ez nem karcolná össze a telefon keretét.
-
mm89
őstag
válasz
Coempi #34885 üzenetére
Én is a mi 9 se - t néztem, előtte még képben volt a redmi note 7, de pár hete végre elérhető az nfc fizetés az ersténél és már nem akarok lemondani róla :)
A 9 se - nél viszont tartok az akkutól, de minden más szempontból nagyon tetszik.
Még biztos várok a váltással, most rendeltem akkut a h8 hoz, meg amúgy sincs semmi bajom vele az akkun kívül. -
zzola
titán
A 8-as romokra OTA érkezik frissítés?
Azon gondolkodom, hogy feldobom asszony telójára az Oreót, csak kérdés, mi haszna lesz belőle? -
V@ns
aktív tag
Őő...valaki az én kérdéseimre?
-
boneyard
tag
válasz
ult1mate #34869 üzenetére
Közben nekem felkeltette az érdeklődésem a Redmi K20 vagy K20Pro, ami nálunk vagy Mi 9T (Pro) vagy Pocophone 2 néven fog jönni. Persze csak ha tényleg lesz benne NFC, de egyelőre azt írják, h lesz. Remélhetőleg minél hamarabb jön Európába is és a nevén kívül mást nem valtoztatnak rajtak.
-
Dwatti
addikt
válasz
Lackooo84 #34836 üzenetére
Szia! nekem az 5.0.2.300 verzió nem csatlakozik a telohoz , folyamatosan próbálkozik de mégsem. telon a HDB engedélyeket visszavontam mégsem csatlakozik. DNS átírva net kapcsolat is van. Mi lehet a gond ? ha frissítem a HuSuite -t akkor egyből csatlakozik de úgy nem jó.
521 >562 -re próbálkozom. -
V@ns
aktív tag
Még egy kérdés: nincs a világban valaki aki EMUI 9 felülettel Pie droidot főz a telóra?
-
V@ns
aktív tag
Blama kérdések
Kacérkodom, hogy nyittassam a Honort... Ez a VoLTE dolog megéri? Telefont utána lehet unrootolni? Bankos appok nem komázzák a rootot. Már nincs garim, csak ilyen 2 év szavatosság az akksira, ha mégis be akarom vinni szervizbe, akkor az unlock teljesen eltüntethető? Vagy marad nyoma a mókolásnak? -
J.C.G.
aktív tag
Végre töltődik nekem is az 562 rom. Köszönöm az eddigi segítségeket, videoguid stb.
Nálam az lett a megoldás, hogy a HDB-t vissza kellett vonni mielőtt csatlakoztattam a géphez, és mielőtt megnyitottam a Hisuit-ot, ki kellett kapcsolnom a netet, mert különben frissíteni akarta magát, hiába DNS beállítás. Jön a cucc lefelé. -
edk-
őstag
S I K E R Ü L T .
Rájöttem, hol rontottam el. Amikor a FF listázza az elérhető ROM-okat, én valahogy mindig belekattintottam a bal szélső mezőbe (először azért, mert a Changelog fölött szürke volt a Copy) és utána hiába a Changelogon nyomtam jobbgomb-copyt, a ROM build-száma került a clipboardra.
Tulajdonképp nincs is szükség a Common Base fülön való keresésre. Rögtön lehet kezdeni a DNS Update-tel, a Register fölötti mezőbe ezt kell írni: http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G3109/g1699/v184123/f1/full/changelog.xml
-
Lackooo84
nagyúr
Nincs vmi speckó tűzfal?
-
edk-
őstag
Gondoltam arra, hogy a routerrel megosztott mobilnet miatt nem jó, de utána próbáltam ADSL-en is és ugyanez.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Samanbacsii #34843 üzenetére
Azt jelez, pedig a dev már jelezte a mikrofos felé régen.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Samanbacsii #34839 üzenetére
Egyértelműen ez a legegyszerűbb mód, ezzel lényegében bármelyik romról lehet menni bármelyikre, a szabályokat betartva persze, főverzióváltás visszafelé csak rollback fw-vel stb.
-
Samanbacsii
őstag
-
Lackooo84
nagyúr
Gondoltam csinálok egy videoguide-ot erről a rom telepítésről, sokkal egyszerűbb, mint minden alkalommal lepötyögni. Remélem érthető minden, nem nagyon szoktam videózni, fogadjátok szeretettel.
-
edk-
őstag
A query.hicloud.com URL az orosz szerver IP-jére oldódik fel, eddig jó. Böngészőben a http://query.hicloud.com/checkConnect.action lapon Connected to TeamMT Server látszik, ez is jó.
-
edk-
őstag
válasz
Lackooo84 #34829 üzenetére
Továbbra sem jó. Ma egy másik gépen, három különböző netkapcsolattal (routerrel megosztott Telenor mobilnet, telefonról megosztott Vodafone, fix IP-s Telekom ADSL) próbáltam, ugyanaz a hiba. A PC-n csak az orosz DNS van beállítva, nslookuppal látszik, hogy attól kér feloldást. A FF a Check current registered firmware megnyomására mutatja, hogy az IP-mhez a megfelelő ROM van hozzárendelve.
-
Lackooo84
nagyúr
Leírtam már sokszor.
NE a routerbe állítsátok be a DNS-t hanem csak a PC-nek net ikonra tálcán jobb klikk, hálózati és internetbeállítások, a gépházban adapterbeállítások módosítása, ott kiválaszt, jobb klikk tulajdonságok, ipv4 résznél. Ugye a sorrend, FF-el regisztráljuk a romot, DNS állítás és csak utána nyitjuk meg a HiSuite-ot.
-
edk-
őstag
416-ról 562-re próbálok frissíteni, de nem megy. Firware Finderrel 562 FullOTA regisztrálása a publikus IP-mhez megtörtént. DNS beállítva (egy vezetékes netkapcsolata van a gépnek). HiSuite_5.0.2.300_OVE.exe telepítve Lackooo84 linkjéről. Csatlakoztatás után megjelenik egy piros pötty a Rendszerfrissítés mellett. Ám ha rányomok, a nincs netkapcsolat hibaüzenetet kapom. Megvolt a HiSuite eltávolítása és újratelepítése is orosz DNS mellett.
Megpróbáltam eRecoveryből is a router DHCP beállításaiban az oroszra állított DNS szerverrel. Az eRecovery is azt írja, nincs netkapcsolata.
-
darklemur
csendes tag
Tudnátok, nekem segíteni?
Kérdésem csináltam biztonsági mentést sd kártyára viszont a jelszó amit beírtam azt nem fogadja el, ilyenkor mit tudok csinálni? -
blizzrd
senior tag
válasz
Lackooo84 #34782 üzenetére
Lehet hülye kérdés, de az friss Huawei backup készítő már csak a telefonon lévő adatokról készít biztonsági másolatot,a kártyáról nem. Ettől függetlenül, ha igy visszaállítom a rendszert, az sd kártyára mentett dolgok ugyanotr fognak szerepelni a telón? (Pl az sd-re mentett képek a Galériában ugyanúgy a a Camera mappában lesznek?)
-
V@ns
aktív tag
Srácok, fél év Pocophone használat után a családban tovább passzolt Honor 8-at visszasírtam. Most újból itt a Honor, a Pocophone pedig ment tovább a családban
Bocsi ha lesz mafla kérdés, próbálok majd felzárkózni -
Lackooo84
nagyúr
Na a DIGI tegnapelőtti indulására való tisztelettel megosztom veletek a saját készítéső telepítőmet, amivel a négy hazai szolgáltatós VoLTE, valamint a DIGIs VoWifi is aktiválódik:
VoLTE - VoWIFI installer Honor 8
Kompatibilitás: FRD-L09 FRD-L19 B521-B62 OREO romok.
Feltétel (remélem mondani sem kell, de sajna): nyitott bootloader és root
TWRP-ben flasheljétek a .zipet, és kész!
A VoWifi kicsit trükkös még (remélem később tudok rajta csiszolni), a lényeg, hogy a telefon indítása után (illetve amikor wifi hívásra akartok állni) nyomjátok be egy pillanatra a repülőgép módot, és a wifit, és amint ráált a VoWifire, akkor ki lehet kapcsolni a repülőgép módot, és onnantól működik rendesen. VoLTE mind a négy magyar szolgáltatóval gond nélkül megy. Természetesen a jövőben még támogatni fogom, ha mondjuk beindul a Telekomos VoWifi stb. hozzá lesz hegesztve minden.
-
Orgi
addikt
PC-s Hisuite vagy 2 napja jelzi, hogy elérhető újabb verzió, de a letöltés mindig sikertelen, ez másnál is így van?
-
Snowy_owl
őstag
válasz
Micsurin #34803 üzenetére
Hát talán. Nos a bekapcs gomb furfangos az enyémen. Ha lezárom és kattan a gomb egyszer mikor megnyomom, majd elengedem akkor ugye megint, de utána még rajta tartom az ujjam, akkor még mindig úgy érzékeli, mintha nyomnám, és bejön a kikapcs menü, vagy újraindul a telefon. Milliószor jártam így.
-
Micsurin
nagyúr
Valaki tapasztalt már random újraindulásokat ? Nem ázott be nem volt ejtve, először két hetem majd ma is... kék honor boot logo egy 3-4 secre majd PIN-t kért.
-
peti85
senior tag
Na bejelentettem egy Honor 8-at a Huawei Háztól-házig telefonszámán garanciális javításra, sárga foltos kijelzővel. Először azt mondta a kisasszony, hogy csak a Honor 8 Pro-ra van ez a szolgáltatás, mondtam, hogy a honlapjukon nem ezt írják. Kis türelmet kért, hogy egyeztessen, majd mondta hogy mehet a dolog. Felvette az adatokat, holnap érkezik várhatóan a futár. Majd beszámolok a tapasztalatokról.
-
Lackooo84
nagyúr
Jaj, nagyon fontos lépés ezt sankinak is üzenem mielőtt beteszi összefoglalóba, a művelet előtt VISSZA KELL TENNI A GYÁRI RECOVERY-t EZ FONTOS!! Ugyanis ha twrp marad, akkor a felmásolás után abba bootol, ami nem csinálja meg a telepítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Túra és kirándulás topic
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Windows 10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest