Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrg_52
addikt
válasz
ANDROID??? #32498 üzenetére
-
tigipuf
senior tag
Most tényleg ez a téma,hogy lehet oreo-ról visszatérni nougatra
(eddig a sírás ment,hogy nem lesz orejó)
Írjátok már le mi a gond az oreoval mert én felraktam amikor lehetett,de ha nem jobb mint a 7es droid ,akkor tudja már meg az egyszerű pór nép is.Nem követem napi szinten a dolgokat komolyan érdekelne a dolog. -
hhatika
tag
"Downgrade (Oreo (Android 8.0)--> Nougat (Android 7.0))
1. Legfrissebb HiSuite telepítése PC-re.
2. Telefon csatlakoztatása (akkor jó, ha látja a HiSuite).
3. Rendszervisszaállítás.
A visszaállítás során a telefonról minden személyes adat és beállítás törlődik, a visszaállított rendszer a B407-es lesz."Sajna nem állítja vissza nekem ez a módszer, ami az összefoglalóban van.
Megdícsér ugyanis, hogy rendben van a telcsim, és így nincs szükség visszaállításra. -
Samanbacsii
őstag
Oreoval tapasztalta már valaki, hogy Bt eszközei nem akarnak vagy sokára kapcsolódnak újrai?... Pl. óra...
-
dave0825
őstag
Aki cserélt már kijelzőt magának, és jó ideje használja is megelégedéssel, honnan rendelte?
Ebay-ről rendeltem, bele is raktam gond nélkül, de néha úgy veszem észre, hogy balra fektetve a jobb alsó sarokban nem mindig érzékel, csak kicsit beljebb, illetve ugyanígy a jobb fölsőben (állítva a 2 alsó sarok). Játéknál vettem észre, de nem mindig csinálja, először gondoltam is az üvegfóliára, de máskor meg épphogy hozzáérek lent, és érzékeli az érintést. Előtte pedig a launcher fölfele húzását gesztust nem érzékelte, 6-7x is próbáltam egymás után. Bekapcsoltam most a fejlesztőiben a mutató helyét, ha legközelebb csinálja, meglátom, hogy ha húzom valahonnan a sarokig, akkor érzékel-e.
Másnak utángyártott kijelzővel ilyen gondja van/volt? -
rozsi71
tag
válasz
anonymus89 #32476 üzenetére
Én is 6.0-án vagyok, és én is észrevettem ezt a dolgot. Nagyon ritka, és nem is találok logikát benne, de találkoztam már vele
-
anonymus89
addikt
Srácok még mindig 6.0-án vagyok olyannal találkoztatok esetleg, hogy egy ici-pici időre megfagy és gondolkodik mondjuk gépelésnél? (bármelyik alkalmazás)
-
B. Zolek
csendes tag
Sziasztok!
A következőkben szeretnék segitséget kérni: van egy 1 év 9 hónapos készülékem, mellyel nagyon elégedett vagyok, kétszer szenvedett kisebb eséstől (mindig tokban, üvegfoliával) de nem sérült meg. Tisztán tartottam sok szennyeződés nem érte. Kb. 2-3 napja vált gyanússá, amikor többen panaszkodtak h hívás alatt alig hallanak (én tökéletesen hallom a másik félt), illetve a lejátszási hangerő teljesitmény (egyéb multimédia) drasztikusan romlott, max hangerőn lehet vmennyire használni, de kicsit doboz hangja is van.
Találkozott vki hasonlóval? Másfél hete cseréltem fóliát, de nem hiszem h nagyon megnyomhattam volna. A hangszóró tisztának tűnik, FR-re gondoltam még, de tartok tőle h javításra szorul. Januárig garis. Segitséget, tippeket elöre is köszi.
Ui: a készülék eredeti dobozos tkom-tól rendelt.
-
NoOne1976
őstag
válasz
Darksiders84 #32469 üzenetére
Ezért nem tartom én tokban...
Arra azért számolj, hogyha rosszul sikerül a javítás, vagyis látható marad, akkor a vevő joggal fog még nagyobb engedményt kérni, hiszen fogalma se lesz, mit javítottál ott ls miért.
Én biztosan egy picit kopottabb telefont vennék meg, mint egy festettet. Vagy annyira csúnya lett, hogy megérné ezzel bajlódnod? -
Darksiders84
aktív tag
Sziasztok 2 év elégedett használat után lecserélem a H8-at egy Huawei Mate 20 lite-ra. Viszont ma vettem észre amikor levettem a tokot amit ritkán szoktam hogy az egyik oldalán a fém kereten pici fehér pöttyök és a sarkán is sajnos hiába törölgetem kopás pedig kb 1 hónapja még semmi és végig tokban volt de valami piszok szemcse biztos. Lehet ezt esetleg javítani autós hibajavítóval a jobb eladás érdekében vagy inkább ne probálkozzak semmivel?
-
fant0mi
őstag
válasz
laczkoviktor #32466 üzenetére
Letezik. Ha tudod, mentsd a rajta levo adatokat es formazd meg a kartyat a telefonnal.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
fábiánsándor #32436 üzenetére
407-re három gombossal fel kellene szaladni gond nélküli az 521-nek* ezért lényeges, nem volt időm drivera felvágni nem jutottam rendesen még gép elé, de felteszem a héten és dobom a linket. Este viszont kézbe kerül a másik H8, aztán próbálom 3 gombossal téglásítani úgyse lehet... Zárt BL.
Odafent elvileg tudnak a kis bakiról és "dolgoznak" rajta amúgy.
FF szerint legalsó, 3. Oreo a mienk btw, felső L19, alatta 02 legalsó a 09-cé.
-
laczkoviktor
tag
Sziasztok!
Tudom volt már róla szó egy párszor de nem emlékszem mi volt a válasz. Létezik hogy a memória kártya miatt szívja le az akkut?
-
NoOne1976
őstag
Jelenleg 405-ön van a telefonom, mehet fel a teljes frissítéssel a 412? Mert ahogy olvasom, Oreo már amúgy sem érhető el, így nincs mit veszítenem. Vagy nem figyeltem valamire?
-
dave0825
őstag
Üdv. Úgy fél éve nem jártam itt, így nem vagyok már képben.
Használja valaki a Magisk Hide-ot? Nekem nem működik, bejelölöm, újraindítom, kiválasztom az alkalmazást, újraindítom, sehogy nem megy, és látja a root-ot az alkalmazás (OTP Smartbank).
Régebben tudom, hogy volt már ez téma, mumtaz volt talán, aki jobban képben volt ezzel kapcsolatban, de hátha más is szenvedett vele.Másik: lett végül Oreo, vagy nem, és nem is lesz? Le van tiltva a rendszerfrissítés, így nem látom az újakat, elvagyok a B389-cel, de azért kíváncsi vagyok.
Belefutottam, van rá Oero. Hogy működik, vannak hibák, vagy használható már? -
SlausK
tag
Sziasztok,
Read-only módban vagyok alapvetően, mert a telefonnal teljes mértékben meg vagyok elégedve, de szeretek azért napra kész lenni. Gondolkodtam, hogy visszaállnék Oreoról Nougatra a havi biztonsági frissítések miatt, amely az elmúlt napok/hetek fő témája volt és lehet találtam egy egyszerű megoldást véletlenül. Valaki próbálta már?
"Jellemzők" részben található szöveg:
This update will roll back your phone's operating system to Android 7.0 (EMUI 5.0).
Rollback notes:
1. Please make sure you are currently using the official version of Huawei EMUI, and that no unofficial updates have been installed. Otherwise, there will be risk of an unsuccessful rollback, and an unknown error may occur.
2. Make sure that the current version has not been unlocked or rooted.
3. All user data will be deleted in the rollback. Use an SD card, computer, or Cloud storage to back up all important data before rolling back your phone, and make sure all backed up content is complete and effective.
4. Make sure your phone has more than 50% battery remaining.
5. If you experience any issues during the update, please call the Huawei customer service hotline or visit an authorised Huawei service centre for assistance.
6. The system will restart after the rollback. This will take about 10 minutes. Following the update, your home screen will automatically display the EMUI 5.0 theme. -
-
keszi1991
tag
Sziasztok, eddig azt hittem a térerő miatt volt problémám de kiderul hogy nem! Az a helyzet hogy oreo alatt kihangositva hol hallja a vevő oldal amit mondok hol nem... Ha visszaveszem a kihangositva egyből jó minden.. Vkinek hasonló bug? Ez azért eléggé zavar mert a kocsiba úgy nem tudom használni..
-
BPeter01
tag
-
Micsurin
nagyúr
-
roller
csendes tag
Oke, elnezest a kerdesemert. Ha az angol szoveg a valasz... Sajnos nem beszelek angolul
-
roller
csendes tag
Sziasztok!
Probalkozom az oreo felrakasaval, B405 volt a telefonomon, namost a legfrissebb letoltese utan B412 lett... Es itt olvasom, hogy erre nem lehet az oreot felrakni?
Van valahogy lehetoseg visszaallni B407-re? -
Micsurin
nagyúr
No, többszöri esti három gombos 407, rollback után úgy néz ki valóban nincs már Oreonk a HiSuite 412-re lesz csak hajlandó frissíteni. A B521 ellemben megvan nekem Fullban este vagy holnap este feltolom Driveba és mehet az összefoglalóba.
XDA:
És, volt aki kapott választ:
Valahogy, így érzem most magam..., Huaweit soha a büdös életben többet.
Aki nem nyitna meg videót:
Aki mégegyszer rinyál, hogy mobilon macera a linkelés és a kép feltöltés azt azonnal ott harapom meg, asztalinézet.
-
istnag
addikt
válasz
ANDROID??? #32416 üzenetére
Akkor annak a böngészőnek az adatait töröld, amit használsz.
-
V@ns
aktív tag
Köszönöm szépen Mindenkinek a válaszokat!
-
Femat05
csendes tag
válasz
ANDROID??? #32416 üzenetére
Nem CM Browsert használsz véletlenül?
Nekem abban csinálta csak ezt.
Nagyon idegesítő volt.
Visszatértem az Operára és ott nincs ilyen.. -
anonymus89
addikt
"Amennyiben a 2 év garancia előtt hibásodik meg bármilyen alkatrész benne és cserélni kell onnantól számítva 6 hónap van minden alkatrészre a huawei hungary válasza alapján. De ez maximum 6 hónappal hosszabbítja meg a 2 éves garanciát már ha pont a 2 év letelte előtt adja le a tulaj szervizbe a telojat."
-
V@ns
aktív tag
Cseréltek nekem előlapot, hátlapot, keretet, USB portot, akksit.... a főpanel maradt kb.
Hát, ha plusz fél év az akksi az is jó, most azzal vannak bajok úgy is. Nem szeretném feladni postán ma, és Budapesten amúgy is csak a Keletinél van szerintem erre lehetőség, viszont holnap megyek 24 órában dolgozni, tehát a leghamarabbi a kedd, ezért uralkodott el rajtam a pánik -
V@ns
aktív tag
Srácok!
Október 6-án 2016-ban vettem a telefont, 24 hónap garancia van rá ugye.
Félúton beadtam a szervízbe, akkor megkérdeztem, hogy újra indul a 2 év, vagy a cserélt alkatrészekre indul 2 év akkor.
Azt kaptam válaszul, hogy egyik sem, annyival hosszabb lesz a garanciaidő amennyi napig náluk volt a készülék javításon.
Ma jöttem rá, hogy október 7-e van... amire emlékszem, az csak a képzeletem szüleménye, vagy tényleg így van Szerintetek is? -
m1lan
őstag
Sziasztok!
Már egy ideje átnyargaltam Honor 10-re egy itteni nyereményjátéknak köszönhetően, viszont másodlagos telefonként a 8-as is megmaradt. Mivel a hónap közepén lejár a garanciája, hétfőn délelőtt beküldtem akksicserére Posta Ponton keresztül. Az lehetséges, hogy nem minden Postán tartják magukat a hivatalos leadási folyamathoz? A srác átvette tőlem az iratokat és a telefont dobozzal együtt, felvitte az adataimat a gépbe, aztán kaptam egy feladóvevényt. Nagyjából mennyi idő alatt szokták visszaküldeni? Címre kértem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kuponkunyeráló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest