- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Egérpad topik
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Vesporigo #34299 üzenetére
Én is hasonlóképp cselekszem, de igyekszem csak a gyári gyorstöltőt használni. Eddig 2.4A BlitzWolf töltő töltötte, de egész éjjel rajta volt. Minden nap. Most este felrakom, és elalvás előtt le. Ha 80%, akkor is. A napot kibírja így is, pedig nyomkodom rendesen, estére még marad benne 30% általában. Az új akku jó
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Vesporigo
aktív tag
válasz Game-over #34297 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Az akku csere óta igyekszem jobban óvni a telefont, pl. most már nem hagyom fent éjszakára töltőn, lehet az is hozzájárult az akku tönkremeneteléhez. Meg 20-80% között igyekszem tartani a töltöttséget. A gyorstöltés kérdés is emiatt merült fel. -
Micsurin
nagyúr
Köszi a válaszokat!
@grafnet: de, de mikor beállok egyenletes tempóra 200km-re jó lenne a zene a szimpla szélzaj helyet ezért a Spotify. De a P8 rendszeresen buggolt a kettőtől együtt.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Vesporigo
aktív tag
Van arra lehetőség, hogy konnektoron keresztüli akku töltés esetén ne gyorstöltéssel töltsön? (USB-n keresztül töltve nem tölt gyorstöltéssel, ez kellene az előbbi esetében is.)
Android 8.0 a rendszer, beállításokban nem láttam választási lehetőséget a gyors és a sima töltés váltására.[ Szerkesztve ]
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz Lackooo84 #34287 üzenetére
Abszurdisztánban élünk....
Srácok GPS és Spotify megférnek egymással? (Konkrétan GoogleMaps vagy HERE)
Lesz csütörtökön egy ~300km-es karika pályán és nem szeretnék csak szelet hallgatni a mocin, ellenben a GPS-t hasznosnak találnám mert nem vágom hol melyik lehajtó kell.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
Ma bevitem a Huawei szervizbe a telefont (József körút) és a kedves ügyintéző tudatta velem hogy cseh a telefon az IMEI alapján szóval nem javítják, intézzem a garit a mobilcorneren keresztül mivel ott vettem.
Aksit szerettem volna csereltetni.
Erről valakinek valami tapasztalata van esetleg hogy ilyen esetben mit lehet tenni?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
rosejbli
senior tag
válasz mantequilla #34284 üzenetére
Vannak már olyan alkalmazások, amikkel be lehet állítani elég sok mindent, de ugye azok csak simítgatásra reagál ugyanúgy. Viszont bármilyen telefonra felmegy.
-
mantequilla
aktív tag
Szerintetek van meg egy olyan telefon aminek az ujjlenyomat olvasoja ennyi gesztusvezerlest tud?
-
namito
csendes tag
Nemrég frissítettem B416-ra és azóta nem működik rendesen a dokumentum beolvasás a fényképező alkalmazásban. Előtte remekül működött. Mi lehet a baj?
-
őstag
válasz Lackooo84 #34276 üzenetére
Én csak teamviewereztem ezt a tulajnak kell tudni meg eszembe se jutott megkérdezni, hisz már annyiszor leírták a kollégák itt a fórumon, h anélkül nem fog menni . Amúgy ha a gép IPv6-ot kap az nem zavarhat be? Az FF csak IPv4-es DNS ad...
[ Szerkesztve ]
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
őstag
-
őstag
válasz Csabapa #34271 üzenetére
Nem kell kézi IP-t megadni, jó az ami van a gépednek.
Csak a DNS-t kell beállítanod kézzel az alábbiak szerint:Vezérlőpult -> Hálózati és megosztási központ (Itt látod az aktív hálózatod amin keresztül netezel)
Bal oldalt fent kiválasztod az Adapterbeállítások módosítása feliratot
Itt láthatod a géped/laptopod milyen módokon csatlakozhat a hálózatra. Amelyik ikonnál látsz valami zöldet azon jobb klikk -> TulajdonságokElőjön egy ablak. Itt megkeresed a TCP/IP Protokoll 4-es verziója (TCP/IPv4)-et rákattintasz és lejjebb találod a Tulajdonságok gombot (Megnyomod)
Most az általános fülön vagy. Amit itt állítani kell:
A következő DNS kiszolgáló címének használata előtt legyen a pötty.
Az elsődleges DNS-kiszolgálónál kell bepötyögni azt amit neked adott meg a FirmwareFinder.Ha megvan, alatta van egy olyan, hogy beállítások érvényesítése kilépéskor. Ezt pipáld be.
Ezután OK gomb, majd Bezárás gomb. Elindul a hibaelhárító, amint végzett (pár másodperc) rányomsz a bezárás gombra.Ezzel eljutottál oda, hogy a Firmware Finder le tudja tölteni a B412-t a gépedre és Hisuite-on keresztül fel tudja rakni a telefonra.
Ha rajta van a telefonodon a rom vissza kell álltani a DNS-t a gépeden, annyi a változás, hogy eljutsz a TCP/IP4-es verziója ahogy fentebb írtam s eljutottál és kiválsztod ezt: A DNS kiszolgáló címének automatikus kérése -> OK
Ezután Hisuite bezár, majd újra elindítod (még mindig az 5-ös verziót, rámész a Rendszerfrissítésre és feldobja az Oreot
-
Csabapa
csendes tag
válasz Energie X #34239 üzenetére
Szia!
Ma újra megpróbáltam az Oreo telepítést, eljutottam a 394-es ROM-ig, de ott megakadtam.
Lackoo leírásában valami kézi IP cím, alhálózati maszk és átjáró szerepel, oda nem tudom, mit írjak be?!
A másik a DNS. azt kell beírni, amit Ő a leírásban szerepeltet, vagy az FF -ben szereplő "copy DNS to clipboard" megnyomása után Ctrl-v-vel kell bemásolni a felajánlottat?Segíts, mert megakadtam és nem akarom újrakezdeni!
Köszi!Honor 8 32/4Gb
-
Micsurin
nagyúr
válasz Sub-ZeRo #34267 üzenetére
Azt hittem a Wsken vagy milyen csodával csak én jártam így.
P8-nál anno szép feketére égett a kábel a töltő felőli oldalon.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
nagyúr
válasz Redchucky #34264 üzenetére
Egyszer vettem egy pár darabot. A kamionba tök jó volt. Hazahoztam, rádugtam hálozati töltőre és elfüstölt a kábel és dugó között. Szerencsére a telefont nem vitte magával. (Honor 8)
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
edk-
őstag
válasz Redchucky #34264 üzenetére
Nem ilyet, hanem Essagert, és jónak tartom, hogy nem koptatja a csatlakozót a sok ki-be dugás. Több ilyen kábelt is vettem már. Egy mágneses dugó zárlatos lett, amit helyette vettem, az nem minden kábelbe megy bele... Kínai minőség.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
Redchucky
aktív tag
Ilyen mágneses fejet használ valaki? Van értelme?
[link][ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz rosejbli #34262 üzenetére
Nem, akku cserénél is kell(ene) cserélni, mert a Huawei hivatalos álláspontja az, hogy az akku a kijelzővel együtt egy alkatrésznek számít, így együtt cserélendő. Eleve baromi erősen van ráragasztva, ha azt lefeszegetik stb az biztos, hogy nem tesz jót a kijelzőnek, ha nem is egyből, de később lehet belőle gond.
The Truth is out there...
-
rosejbli
senior tag
Szerintem is mindig Budaörsre kerül.
Ez az egybe alkatrész meg csak akkor van egybe, ha képernyőt cserélnek sztem. Érdemes megnézni egy szétszedős videót.
Ugye ha képernyő kuka, akkor le kell szedni az akksit, amit elég nehéz anélkül, hogy nem hajlítják, gyötrik meg. Viszont a képernyőben nem okozol vele kárt.
Így ha képernyőt kell cserélni az akksit biztos ami biztos cserélik, viszont fordítva nem. Nekem legalábbis így lenne logikus. -
Micsurin
nagyúr
válasz Lackooo84 #34259 üzenetére
Nekem 2/2 telefonban cseréltek konkrétan mindent, Akku / Akku + laza USB (srác szerint még jó volt de felvette mint "panaszt") és az alaplapon kívül mindkét telefon újra épült. Utóbbi kapott új csatlakozó panelt is.
Azóta is tökéletesek előbbi anyámé ~4 óra Wazet tud, utóbbi nálam meg hozza a 3,5 órát hardcore felhasználás mellett, 1 óra netezés, 2 óra játék, + zene bt fülessel és apróságok.
Nagyon korrekten dolgoznak ott.
De szerintem onnan is kiküldik, különben miért lenne "Elhagyta a szervizközpontot" és stb állapotok?The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
A postákon leadott készülékek hová mennek?
The Truth is out there...
-
veterán
Szervíz tapasztalatom:
Hétfőn késő délután leadtam a telefonom a József körúti Huawei ponton akku cserére, illetve az ujjlenyomatolvasó és a jack csatlakozó sem működött jól.
Felajánlottak cserekészüléket, de nem kértem.
Másnap délután 2-kor már kész is lett a telefon, átvettem, és az alaplapon kívül mindent cseréltek, tökéletesen működik, nagyon elégedett vagyok
A leadáshoz elég volt maga a készülék, és a hozzá kapott számla (amin rajta van a telefon serial száma).
Sorbanállási idő minimális volt, vagy csak mindig jókor mentem
Sok HDD egyben, olcsón ---> https://hardverapro.hu/apro/sata_hdd-k_2_5_es_3_5/hsz_1-50.html
-
-
peti85
senior tag
válasz Redchucky #34247 üzenetére
Nekem egy 3m-es kínai microUSB kábelem van, amit még az előző telefonomhoz vettem, mert messze van a konnektor. Ehhez vettem microUSB-TypeC adaptert (legolcsóbbat Aliról) és tökéletesen működik a gyorstöltés.
Az autóban van egy USAMS gyorstöltő meg egy 50cm-es spirál microUSB-TypeC adapteres kábel, az is tökéletesen viszi a gyorstöltést.HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
xyzikeee
aktív tag
válasz StaChys #34245 üzenetére
szia!
Köszi a válaszotokat, bár ellentétes visszajelzéseket kaptam.
A kábel amit a telefonhoz adtak eléggé szétjövőben van, konkrétan megszakadt a fehér boritás és elkezdett egy helyen lejönni, még jó hogy a töltéssel nincs gond egyenlőre.
Kábelt gondolom nem adnak ha esetleg ráírom a bejelentő lapra hogy kezd tönkre menni.
-
Redchucky
aktív tag
Azonnali láma kérdések órája: bármilyen USB TYPE-C kábel alkalmas gyorstöltéshez?
-
edk-
őstag
Végül is sikerült kikapcsolni a /data titkosítását, de nincs értelme, mert egy csomó minden eltűnik ettől, például a Play Store és hozzá sem lehet adni Google accountot.
-
StaChys
tag
válasz borat26 #34229 üzenetére
Itt lehet leadni,
[link]Személyesen és csomagban is lehet. A csomagot ingyen átveszik a kijelölt postákon, ahol egy adatlapot is ki kell töltened. A csomagba be kell tenni az eredeti számlát/garancialevelet és a telefont tartozékokkal (töltő és kábel), legjobb ha saját dobozába. A dobozról és az IMEI számokról jó elötte egy fotót csinálni, csak hogy meglegyen.
Korábbi hozzászólásom ugyanerről: [hsz_33684]
[ Szerkesztve ]
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
Ha leadnám a telót a szervízbe aksi cserére, akkor miket kell mellékelni a telefon mellé?
Telefon + számla saját dobozában elég? Vagy töltő meg egyebek is kellenek?
Köszi
-
őstag
válasz Csabapa #34241 üzenetére
Még egy kis hint:
Amikor Hisuite-al telepítettem a firmware-t a wifi mindíg ki volt kapcsolva, nehogy elkezdjen lerángatni más verziót.
B394-nél amikor be volt kapcsolva a Wifi egyből elkezdte leszedni a B416-ot. Akkor nem sok hajam maradt, mivel bármit is csináltam már hisuite sem reagált hogy kell-e a B412 vagy valami.
Szóval ajánlott a wifit kikapcsolni és csak abban az esetben bekapcsolni amikor írtam.
Illetve a Rendszerfrissítésnél válaszd ki jobb felül a 3 pöttyöt és kapcsold ki az automatikus keresést, illetve az automatikus letöltést is.Én tegnap este 10-kor álltam neki elölről kb fél1-re végeztem, mert már tudtam mit és hogyan kell csinálni.
Jó mulatást!
Ui.: B562-óta ismét van hajam
[ Szerkesztve ]
-
Csabapa
csendes tag
válasz Energie X #34239 üzenetére
Köszi!
A file-okat már tegnap letöltöttem a gépre, ki is csomagoltam, de valahogy nem sikerült a 3 gombos indítás, csak akkor, amikor a belső memóriára is felmásoltam.
Így most már települ a firmware is....
A fejleményekről később még írok.
Köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
Honor 8 32/4Gb
-
őstag
válasz Csabapa #34232 üzenetére
Segítek
Downgrade leírásÉn úgy állnék neki, hogy legelőször telefonnal megformázom az SD kártyát.
Először a Rollback csomagot töltöd le.
Mikor átmész a support oldalra és kiválasztod a telefonod automatikusan az L19-eshez akar letölteni (64GB verzió). Ha 32 GB-osod van az L09-est válaszd és utána menj rá a Firmware download-ra. Letöltöd a 73 MB-os fájlt, majd a rar-ból csak az update.app-ot kicsomagolod az SD kártya dload mappába.
Telepítés előtt húzd le a telefont töltőről, gépről stb!
Telefon kikapcs. Kikapcsolás után 3 gombos módszert használsz: Hangerő fel+Hangerő le+Power gomb (leírás szerint így telepíted, hamar megvan) Ezzel C900B300, UK-ra állítod a telefonod és még mindíg 7.0-s droidod lesz. A telefon névjegyében tudod ellenőrizni hogy nem FRD-L09C432B416 van hanem ez.
Android 6 - B131 letöltése
Ezek után kitörlöd a 73MB-os update.app-ot és a fentebb leírtak szerint letöltöd az 1GB-os fájlt, majd abból is kitömöríted az update.app fájlt az SD kártya dload mappájába. Ez a B131-es Android 6 rom.
Telefont lehúzzuk a gépről/töltőről! Telefon kikapcs és ismét 3 gombos módszer.Voilá! Már 6-os droidod van. Oreoig pedig úgy jutsz el innen ahogy írtam reggel.
[ Szerkesztve ]
-
-
edk-
őstag
Sikerült felélesztenem a Format Datával megölt készüléket. eRecoveryből kellett Download Latest Version, majd Factory Reset.
-
borat26
aktív tag
Sziasztok!
Május 8.-án lesz két éve hogy használom Honor 8-amat. Én is küzdök rendesen az akku problémával, 2x töltöm naponta. Reggel 100%-ról kb dél, egy környékére simán lefogy az akku szint úgy 20%-ra.
Ha jól olvastam, akkor cserélik az akkut garanciában? Ha valóban így van, mi ennek a menete?ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
dave0825
őstag
Üdv.
Aki rendelt már witrigs.com-ról kijelzőt, vagy valami $37 körüli terméket, annak volt rá vám? Nekem most jött egy sms, hogy nézzem meg a vámkezeléssel kapcsolatos teendőim a posta oldalán. $37 volt, arra miért megy vám? Nem magánszemélytől magánszemélynek számít, mivel térítésmentes?
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
őstag
válasz Csabapa #34212 üzenetére
Nekem Lackooo84 írása alapján nem sikerült a downgrade folyamat, így inkább upgrade-elni próbáltam.
Este csak sikerült megcsinálni! Leírom én hogyan oldottam meg. Vannak benne Hisuite 8 és 9 közötti váltások, kíváncsi voltam melyik progi mit talál meg, ezt lentebb láthatjátok.B416-ról váltás B562-re
Összefoglaló alapján Downgrade B131-re
Amit beállítottam magamnak:
Az összes fiókot, ujjlenyomatot, képernyőzárat, amit ilyenkor felajánl a friss telepítés miatt skip-eltem még a wifit se állítottam be
Google billentyűzet
Hdb hisuite számára
Fejlesztői lehetőségek bekapcsolása
Frissítésnél kikapcsoltam az automatikus keresést és letöltést isDowngrade megvolt, jöhet az Upgrade B394-ig
Hisuite telepítés pc-n: 8.0.1.300_OVE
Wi-Fit csak azután vettem fel, h a hisuite a B131-et látja legfrissebbnek.
Wifi hálózatot felvettem, majd frissítés.
B360 csak Wifivel jön le, Wifi kikapcs, B360 telepítése (FULL).
HiSuite 8 nem talál frissítést, csak wifivel B381 (OTA).
Frissítettem a Hisuite-ot 9-es verzióra hátha, de a helyzet ugyanaz, csak wifivel látja a B381-et (OTA) ezáltal hagytam a telefont hadd telepítsen, majd mielőtt újraindult volna a telefon a wifit kikapcsoltam.Hisuite megtalálja a B389-Full-t és telepíti is.
Telefon újraindul, Hisuite megtalálja a B394-Full-t, telepítés.
Telepítés után Hisuite nem talál frissebb romot.
Feltelepítettem ismét a Hisuite 8-ast, hátha lát frissebb romot,de nem volt kapcsolat a telefonnal.
Hisuite 9-el már volt kapcsolat, de B394 volt szerinte a legújabb.Upgrade B412-re
Áttanulmányoztam Lackooo84 írását letöltöttem a Windows-os FF-et.
A modellszám beírása után megnéztem milyen B412-es romok vannak, vagyis a 2 nagy ami van, azok changelogjait elolvastam(magyarul).
Az egyik downgrade rom a másik nem, így a normállal foglalkoztam tovább.
Fentről lefele a legalsó nagy (~2,5 GB) romnak a filelistjét megnéztem, ott vannak benne a linkek, mind a 3 fájlt leszedtem (elvileg ez a normál rom tehát nem a downgrade-es).Az előző SW frissítések szerinti mappaszerkezetbe pakoltam a fájlokat a megfelelő mappába:
C:\Users\felhasználónév\Documents\HiSuite\ROM\FRD-L09C432B412\full\FRD-L09_hw_eu\update_full_FRD-L09_hw_eu.zip (~0,8 GB)
C:\Users\felhasználónév\Documents\HiSuite\ROM\FRD-L09C432B412\full\public\update_data_full_public.zip (~0,4 GB)
C:\Users\felhasználónév\Documents\HiSuite\ROM\FRD-L09C432B412\full\update.zip (~1.4 GB)Lackooo84 írását áttanulmányoztam még1x!
Elindítottam az FF-et, beállítottam az elsődleges DNS-t a hálókártyánál, rátelepítettem a Hisuite 5.0.2.300_OVE-t a 9-es verzióra (ilyenkor szól, hogy az előzőt eltávolítja) rádugtam a telefont a gépre és már jelzett is van frissítés (B412) -> TelepítésUpgrade B562-re
Elindítottam a Hisuite 5-öt, ajánlott fel frissítést: B412 hivatalos, vagy fejlesztői de itt már nem csináltam semmit csak megnéztem lát-e bármit, ki is léptem a programból.
Visszaállítottam a DNS-t, ismét elindítottam a Hisuite-ot és már fel is ajánlotta a 8.0.0.562(C432) verziót.
Feltelepítettem az Oreot, majd csináltam egy gyári beállítások visszaállítását, utána pedig elkezdtem belakni a telefontKöszönöm Sanki & Lackooo84 kollégáknak segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Megpróbáltam. 3 db B412 van fent. Fentről lefele haladva: A downgradelős B412 ami oreoról megy, egy ota-s amivel nem foglalkozunk és egy sima. Mind a 2 nagyot megpróbáltam, de a hisuite gratulál, hogy már a legfrisebb B416 van fent, ergo nálam nem megy a downgrade a leírásban megadott FF-el és HiSuite-al.
Ha esetleg van még ötlet szívesen fogadom, bár 4 órányi frissítgetés után kicsit kezd elmenni a kedvem az oreo-tól. Veszek a pi**ába egy másik telefont azt kész....[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz t_a_m_a_s #34215 üzenetére
Erre a kérdésre a Mi8l topikban hamarabb kapsz választ.
Azt tudom, hogy jóval gyengébb a Lite, de hogy kamrában ez mit jelent passz.
A Mi8 / Mix 2S / Mix 3 / Mi9 elég komolyak már kamrában - a R4X-hez képest meg pláne.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Csabapa #34214 üzenetére
Sziasztok, hátha valaki képben van...
Egy Xiaomi Mi8 lite mennyire lehet alternatívája a H8-nak? Azt nézem, hogy hardveresen nem komolyabb, viszont sokkal nagyobb a kijelző felbontás... A kamerája mit tudhat? Asszonynak redmi 4x-e van, mondjuk annak egy fos a kamerája, ennyi tapasztalatom van a xiaomivalHolnap majd jól beletépünk...
-
őstag
Ma B416-ról downgradeltem, gondoltam kipróbálom az Oreo-t.
Simán ment az összefoglaló alapján eddig:
B131 (Full SD-kártya) -> B360 (Full OTA) -> B381 (OTA)-> B389 (OTA) -> Ezután a B416-FULL csomagot ajánlotta fel OTA-n, HiSuite-on a B394 FULL-t. Feltettem a HiSuite szerinti B394-et.Ezután pedig az OTA a B416-ot dobta fel, HiSuite szerint ez a B394 a legfrissebb... Csináltam Wipe Cachet és Factory Resetet és még egy Wipe Cache-t. és a helyzet ugyanaz B394 Hisuite legfrisebb, OTA pedig B416.
Hogyan menjek tovább, hogy B412-t kapjak, aztán B586 Oreot?
[ Szerkesztve ]
-
Csabapa
csendes tag
Sziasztok!
Ráment a délutánom, de nem jutottam 5-ről, 6-ra.
Oreot szerettem volna feltelepíteni a telefonra, meg is találtam, hogy a Hisuite programmal lehet és ott az volt, hogy (a legújabb) B412-es ROM legyen a telefonon. Az enyémen B416-os van, lehet, hogy ezért nem sikerült?
Van valami megoldás, hogy fel tudjam tenni az Oreot?Honor 8 32/4Gb
-
edk-
őstag
válasz grafnet #34199 üzenetére
Annyit derítettem ki, hogy a stock kernel nem támogatja a titkosítatlan data partíciót. Így most vagy egy olyan kernelt kell flashelnem, ami támogatja, vagy a stock kernelt újra és eRecoveryben resetelni. Hogy miért nem elég csak az eRecovery reset, miért kell a stock kernelt újraflashelni, az kizárt dolog, mert nem tudom.
Want to decrypt? No problem.
1. Format /data inside of TWRP
2. Flash a kernel with forceencrypt disabled
3. bootup your deviceGoing back from decrypted -> encrypted?
1. Format /data inside of TWRP
2. Flash eRecovery & Kernel from your currently installed Stock ROM Build
3. Do a factory reset inside of eRecovery
5. Let device boot up"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- OLED TV topic
- Szólánc.
- Revolut
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- E-book olvasók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó