Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Sziasztok!
Páromé volt a telefon. Mikor az első üvegfólia rákerült, akkor panaszkodott, hogy nem mindig érzékeli, ha hozzáér a kijelzőhöz. Főleg gépelésnél idegesítette. Megrepedt a fólia és kapott egy másikat. Nem változott semmi. Megörököltem a telefont, de kicsit zavar engem is. Érdemes lenne a gari lejárta előtt elvinni huawei szervizbe Blaha mellett? Úgyis az az első, hogy letépik róla az üveget. De egy új belefér nekem, ha tényleg kijelző probléma és orvosolják.
-
Orgi
addikt
válasz skyrush7 #35798 üzenetére
Én ezt készséggel elhiszem, a Mi9 lite topicot olvastam egy ideig folyamatosan főleg, kb az egész arról szólt, hogy egyik romban működik rendesen az aod, a másikban nem, meg egyikben eu appok gdpr miatt, másikban nem és ott maradt hívásrögzítés, egyik frissül hetente, stable másikban több hónapos bugokat nem javítanak - így első olvasatra nem volt annyira bizalomgerjesztő laikusként, esetleges jövendőbeli felhasználóként.
-
Orgi
addikt
válasz LattilaX #35794 üzenetére
Én hosszas vívódás után Honor 20/Huawei Nova 5t közül valamelyikre. Nagyon esélyes volt a Xiaomi MI9t, de egyrészt a méret már nekem ott túl nagy volt, hiába tetszett nagyon a teló, másrészt pedig beleolvasva bármely Xiaomi topicba minden a romolásról szól kb, én pedig csak egy problémamentesen működő telót akarnék.
-
athomi
veterán
válasz LattilaX #35794 üzenetére
Kicsit old school-nak kezd kinézni a mostani telefonok mellett a vastag káva miatt, de engem még mindig kiszolgál, és nekem még mindig szép a készülék. Viszont én is gondolkodtam, hogy cserélek, mert most még 25 körül kapnék a Honor 8-ért. Mate 20 Lite-ot használtam most 2 napig, de nem kívántam rá. Egyrészt nekem már túl tepsi ez a 158 x 75 mm, másrészt zavar a hátlapból kiálló kamera (és ez most elég általános a telefonoknál). Valamint ettől a 450-500 nit maximum fényerővel rendelkező IPS-től is szabadulnék már. A mostani 5.2 hüvelykről viszont egy kicsit szívesen ugranék feljebb.
[ Szerkesztve ]
-
skyrush7
aktív tag
-
skyrush7
aktív tag
válasz Tibusz00 #35790 üzenetére
Győri FirstPhone-ban a Szent István úton, elméletileg ők a helyi Huawei szakszerviz. Sajnos 3 nappal kicsúsztam a garanciából, mondták is hogy emiatt kell fizetnem.
LattillaX:
3,5 éves a telefonom, semmi lassulás nem jelentkezett még. Igaz, rootolt, custom kernel és Magisk is van rajta.
Ha lassul, az lehet attól hogy:
- kevés a tárhely
- nagyon régen volt visszaállítás készítve rajta (enyémen kb 1,5 éve volt)
- túl sok alkalmazás fut a háttérben.
1,5 éve cseréltem benne akkut, az enyémben ráadásul AliExpresses akksi van, 3000 forintért még mindig elég jó. Lehet csak én kaptam egy szerencsés darabot, hogy nálam általában nem jelentkeznek problémák.[ Szerkesztve ]
-
LattilaX
tag
Hello Honor 8 tulajok, 3 éve használom már én is ezt a készüléket és egy általános lassulást érzek ti ezt nem tapasztaljátok?
-
mapalika
csendes tag
válasz Sanyamaci73 #35780 üzenetére
Érdekes,ezt a frissitést nem engedi telepíteni mondván,hogy nem kompatibilis.
-
Sanki
addikt
Valaki esetleg nem tudja, hogy akkor a huawei szerviznapok megszűnt a P9-re és H8-ra végleg idén?
-
Game-over
aktív tag
Aki a József körúton adta be szervizbe a telefonját:
Arról hogy kész van csak email jön vagy sms is? -
skyrush7
aktív tag
válasz Sanyamaci73 #35780 üzenetére
Erre fogadtam volna legutoljára, hogy bármit kiadnak még erre a telefonra.
Oreora jó lenne. Nagyon szeretem, de rettentően idegesít hogy nem lehet kibontani az értesítést zárképernyőn. -
V@ns
aktív tag
Köszönöm a sok választ és segítséget, nem offolom szét a topikot, ha majd újból szert teszek egy szép Honor 8 64GB aranyra akkor visszatérek!
-
tusik
tag
Nekünk van egy arany meg egy csajos rózsaszín 4/64-es mindkettő.
-
V@ns
aktív tag
válasz Lackooo84 #35773 üzenetére
Az SD-n megvolt a csiszatolás, már picit látszott némi arany/réz szín, ott abbahagytam. A SIM kapott egy kis öngyújtózást de a műanyagot miután leszedtem egy kis pici dudor volt a réz érintkező hátán. Kapott egy kétoldalú ragasztót de annyira vastag volt ez a szendvics, hogy nem akart bemenni a telóba, és végül nem akartam erőltetni, mert ha meg beragad...
De szép is vót'! -
Lackooo84
nagyúr
Nwm nehéz pedig. Az sdről le kell óvatosan csiszolni a kiálló peremet valamint egy picit a hátuljából, a simet meg belemártód jó forróvízbe, és szép puha lesz a műanyag könnyen szét tudod választani a chipet, vékony kétoldalúval ráragasztod és voila.
The Truth is out there...
-
V@ns
aktív tag
válasz Lackooo84 #35770 üzenetére
Én csak egy extenderrel mertem ezt megoldani, de nem tudtam megszokni a lógó szalagkábelt. Zavart az is, hogy púpus lett a telefontok tőle, aztán szépen elhagytam a dolgot.
Egyszer próbáltam a SIM érintkezőt rávarázsolni a microSD-re. Aznap kevesebb lettem egy SIM kártyával és egy microSD kártyával. -
Lackooo84
nagyúr
Nekem 32GB van, de megy mind2 sim és egy 32GB sd kártya is egyszerre...
-
V@ns
aktív tag
válasz domperke #35765 üzenetére
és rosejbli
Tudom, hogy nem lesz új. Aprót nézem, de kék és 32-es van csak.
Igen, olcsó a memkari, de kell a dualsim.
Nekem is volt Honor 8-am, premium 64GB arany színű. Soha nem is volt és nem is lesz ilyen jó telóm.
Ha meglépték volna azt, hogy triple slot és úgy dual active, akkor 10 évig nem cseréltem volna telefont.
Tehát akkor marad az aprohirdetés... -
V@ns
aktív tag
Helló Srácok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy honnan tudnék egy 64GB-os Honor 8-at szerezni?
Minden magyar oldalt próbáltam, de (eddig) hiába...
GSM bolttal érdemes szórakozni? Vagy a 64-es ritka mint a fehér holló? -
peti85
senior tag
válasz csabi324 #35755 üzenetére
Volt már aki erre panaszkodott és kiderült hogy csak meg kell tisztítani a hangszóró rácsot, mert bekoszolódik és így nem jut át a hang rendesen. Ha van izopropil alkohol, akkor én azzal rámennék meg egy fogkefével vagy hasonlóval óvatosan, majd megint izopropil és pofára fordítva kiszárítanám.
[ Szerkesztve ]
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
csabi324
tag
Sziasztok.
Tesóm kicseréltette a felső hangszórót(amin hallja a telefon bszélgetéseket),mert halk volt nagyon és azt hitte a hangszórónak van baja.
Nem javult meg csere után sem.
Szoftveres baja lenne a telefonnak?
Gyári beállítás segítene rajta? -
mtappi
csendes tag
Sziasztok!
Néhány napja sikerült bekapcsolnom a főképernyő elforgatását. Kár volt, mert nem találom újra a beállításokban, és szeretném kikapcsolni. 😃
Valaki tudja hol van? -
Lackooo84
nagyúr
válasz rosejbli #35743 üzenetére
Pl. gmailben nem emeli ki vastag szöveggel az új üziket, nem is tom vmelyik 4xx rom óta szar volt, mert elcseszték és nem javították a 416-ban sem, volt még pár dolog de már elfelejtettem, de nekem ez az egy hiba is elég volt elég idegesítő...
-
mulatosdj
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, a mostani rendszerem b399-es végződésű és felhozott frissitést ami a b416-full. Érdemes frissiteni rá? Mik a tapasztalatok?
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz ANDROID??? #35733 üzenetére
Hát nemtom, én nem engedek netet a hisuite-nak csak azután nyitom meg, amiután átírtam a dns-t, és nem kap máshonnan netet a progi/gép.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Sanyamaci73 #35734 üzenetére
Hát töltsd le a romot és csomagold ki belőle.
-
gorje
senior tag
válasz ANDROID??? #35733 üzenetére
Nekem sikerült a leírása alapján. A telefonos megoldással. Elsőre is ment volna csak nem voltam biztos a rom nevében.
-
Sanyamaci73
tag
Ha valaki tudna gyári recovery-t adni FRD-L09 8.0.0.562(432) romhoz, azt megköszönném. Multi-Tool for Huawei & Honor progi feltenné minden további nélkül online adatbázisából, de szeretném, ha meglenne a recovery is külön, hogy adb-vel flash-elhető legyen, mint a twrp.
-
Lackooo84
nagyúr
Nemtom srácok, nekem ugye visszajött a szervizből a telóm (beküldés előtt 412-őt tettem vissza rá, utána OTA frissítéssel 416-ot, hogy zárja a bootloadert így nem relocked lesz hanem locked) még bootloader nyitás nélkül csont nélkül felment az 562 a módszeremmel. Nem volt semmi probléma a gapps-al sem. A lötyögős USB meg persze, hogy gáz, egy idő után szépen elkezdenek a lábak felszakadni a padokról, rosszabb esetben maguk a padok is felszakadnak a nyákról...
[ Szerkesztve ]
-
csabi98
tag
válasz Lackooo84 #35684 üzenetére
köszönöm a segítséget! Végül kb. 1 óra alatt csak sikerült feltelepítenem a leírásod alapján és tényleg a 184123as lett jó bár felrakás után nem volt egy Google szolgáltatás sem a telefonon na de utána a gyári update feldobta hogy módosítás történt a rendszerfájlokban ezért frissítsek a legújabb verzióra! Nos itt kereste a frissítést és meg is találta azt a verziót ami az enyémen is fut (legújabb gyári 8.0) úgyhogy frissítettem OTA-n keresztül és teljesen jó lett!
Galaxy S21 Fe 5G vadonat új szilikontokok eladóak és Dell E6410 laptop alkatrészek is (Nézz szét a profilomon!)
-
skyrush7
aktív tag
válasz Sanyamaci73 #35727 üzenetére
Szia!
Ugyanez volt velem is. Frissítettem oreo-ra HuRupdaterrel, majd gondoltam csinálok egy resetet eRecoveryből friss startnak (a fő telefonomon is csináltam).
Valamiért ezen a telefonon visszarakta a B416-ot, fogtam is a fejem.
Bootloadert újra kinyitottam, TWRP-t újra flasheltem, majd ugyanugy HuRupdaterrel megcsináltam. Elég csak nyitni, főleg ha Oreon vagy már. -
Micsurin
nagyúr
válasz ANDROID??? #35728 üzenetére
Igen nekem motoron rendszeresen kiugrott a töltő kábel.
Amúgy meg baromira nem tesz jót a csatlakozónak ha gyárilag ennyire laza ha ez még tovább kopik vagy picit koszolódik magától fog kicsúszkálni a kábel.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Sanyamaci73
tag
Sziasztok! Nyitott bootloaderrel rendelkező telefonon a gyári visszaállítást követően fastboot módban a phone unlocked állapotú maradt, az FRP locked lett, pedig eddig mindkettő unlocked volt.
Előkerestem a bootloader unlockhoz a kódom, majd újra kinyitom a bootloadert.
Kérdésem, hogy ez kinyitja ebben az esetben az frp zárat is? Jelenleg twrp recovery van rajta. Vissza kell tenni bootloader nyitáshoz is a gyári recovery-t? -
Micsurin
nagyúr
válasz Lackooo84 #35725 üzenetére
Két típusú csatlakozó van keress vissza a hsz-eimre látsz majd képet is! Másképp néznek ki belülről is nekem a gyári volt ennyire laza és cseréltettem anno. Utána olyan feszes lett mint egy gimis csaj.(20 éve... )
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
szemesi69
addikt
válasz ANDROID??? #35719 üzenetére
Szia!
Linkelték, hogy a tiétekre nem vonatkozik a promóció, és azt nem tudtam, bocsi.Xiaomi redmi note 12 pro
-
gorje
senior tag
Nem vonatkozik a promóció a készülékünkre.
link
"A díjmentes 90 napos garanciahosszabbítás az alábbi készülékekre vonatkozik: P30, P30 Pro,P30 lite, Mate20 Pro, Mate20 lite, P20, P20 Pro, P20 lite, P smart 2019, P smart z, NOVA 5T, MediaPad T5 10, MediaPad M5 Lite 10."[ Szerkesztve ]
-
szemesi69
addikt
válasz Lackooo84 #35708 üzenetére
Az első képen fehér keretben piros 2020 azt nyisd meg és görgess lefelé, olyan nincs, hogy neked nincs, p30 lite, p smart z, és az én p30-n is van, ismerős nova 5T, is van. Lehet nálad másképp néz ki a hicare, de attól még ott kell legyen.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
-
szemesi69
addikt
válasz ANDROID??? #35704 üzenetére
Szia! + 90 nap garit aktiváltad? Még 2 napig lehet. Hicare Én nem jártam szervizbe, de mindegyik itthoni huawei-t lehetett regisztrálni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Lackooo84
nagyúr
válasz ANDROID??? #35702 üzenetére
A túrós kolbászt olyan, az előző nem lötyögött nekem így. De ez normál használat mellett is szépen fel fog szakadni a nyákról.
-
Lackooo84
nagyúr
Erről mi a véleményetek? Az eredeti csatim tuti nem volt ilyen, de ez cefetül lötyög fel-le.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest