Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony VAIO notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Amazon Kindle
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaG_Gaming
tag
Sziasztok! Kíváncsi vagyok arra, hogy valakinek sikerült-e feltelepíteni az OpenKirin-féle Lineage OS 15.1-et az orosz Oreo ROM-on keresztül. Ha igen, mik a tapasztalatok? Működik-e minden klappul?
Casual és hardcore gaming, mobiltelefonok, egyéb tech cuccok - mi kell még?
-
Bass
addikt
-
Micsurin
nagyúr
válasz rosejbli #30096 üzenetére
Nekünk májusban szeged mellet valami putri kempingben egyik gyors töltő se akart gyors tölteni pedig a telok esküdöztek, hogy quickcharge. Lehet sok minden ha nem a megszokott környezetben vagy.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Bass
addikt
válasz rosejbli #30093 üzenetére
Nincs sajnos,aljzat tiszta. Nem gáz,feltölti csak sosem csinalt ilyet. Ha hazaerek majd kiderül,lehet h az idevezeto uton bedoglott a tolto? Vagy lehet h hulyeseg,nem lehet hogy mas az aram errefele ami bezavar? Hullamhossz stb?
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
-
Louro
őstag
válasz istnag #30082 üzenetére
Szia,
ezt néztem.
A fiókok/Google alatt, ha nincs Névjegy szink. akkor adjam hozzá. Nem nagyon van menüpont, hogy bővítsem a szinkronizálandó opciókat.
Import/Export menüvel se sikerült. Próbáltam kiexportálni a Gmail-ről vCard-ba a névjegyeket - telefonról - és úgy beimportálni.
Google contact sync - Letöltve, permission megvan.Nagyon más ötlet nem jött onnan. Tegnap este rengeteg oldal rengeteg megoldását próbáltam. Bár lehet a factory reset-et nem ússzuk meg.
Köszi!
Mess with the best / Die like the rest
-
rosejbli
senior tag
válasz anonymus89 #30087 üzenetére
Valóban ezért gondoltam én is, hogy melegszik mert nem régen írta valaki. Viszont bugnak simán belefér, hogy kiírja, de nem úgy tölt.
-
rosejbli
senior tag
-
Bass
addikt
Sziasztok
Mitol lehet h horvatorszagban ha toltom a telot azt isrja h gyorstoltesen van es meg is orakig tart mire feltolt? Ugyan az a gyari,tolto es kabel amivel otthon gyonyoruen mukodik?"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
t.kristof
senior tag
válasz ANDROID??? #30068 üzenetére
Köszi, viszont én vidéken lakom, ahogy olvastam az összefoglalóban postán is el lehet küldeni a telót. Be merjem így vállalni, vagy mindenképpen személyesen vigyem el?
Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
Louro
őstag
Sziasztok
Asszony telefonján a Fiókok/Google alól eltűnt a Sync contacts.
Fel lett telepítve egy Google Sync app. Ott be van pipálva, hogy legyen frissítés.
Le lett töltve a Google gyári Névjegyzék appja.De így se sikerül letölteni a Google-ön tárolt névjegyzékeket.
Gyári rom. 6.0 Android és EMIU 4.0.3.
Valaki már futott ilyenbe és talált megoldást? Rootolni semmi esetre se szeretném a telefont. Gyári beállítások jó lenne, de női telefon,így a mentések elég macerásak lennének. Hátha megúszható a factory reset.
Köszi előre is!
Mess with the best / Die like the rest
-
Béló
aktív tag
válasz MiszterIksz #30078 üzenetére
Nálam is ezt csinálja pár napja, néha magától megoldódik, néha csak restart segít.
Én google play update-el hozom összefüggésbe. -
rosejbli
senior tag
válasz MiszterIksz #30078 üzenetére
Egy újraindítást és egy cache törlést javaslok elsőnek. Az összefoglalóban megtalálod, hogy kell csinálni.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz Drughi #30075 üzenetére
Nem érdemes buzerálni annyival nem tudnak többet nyújtani, a gyári meg többnyire nagyon stabil, és nagy átlagoz képest tömve is van funkciókkal.
Max az Xposed miatt éri meg a dolog. No meg egy Substratum miatt.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Drughi
addikt
válasz Sanyamaci73 #30074 üzenetére
Nem érdemes.
Én is kacérkodom a root+ TWPR -vel meg egy custom rom-mal, de egyik sem nyújt többet mint a gyári igazán.
Xiaomi 14T
-
Sanki
addikt
válasz Sanyamaci73 #30072 üzenetére
Azért van ott, mert működik és páran már megcsinálták.
Működik, viszont a BL nyitókód lekérést már figyelik elvileg és megvonhatják a garanciát.
-
Sanyamaci73
tag
Sziasztok! Az összefoglalóban leírt root menetével vannak tapasztalatok? Samsung után a Honoron kicsit nehezebbnek érzem a műveletet.
-
ANDROID???
addikt
válasz Bennyboy #30070 üzenetére
Te tudod.. (találsz video-t)
-
Bennyboy
őstag
Szerintetek megérné lecserélnem a honor 8-asom egy 10-esre? köszi
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
t.kristof
senior tag
válasz ANDROID??? #30065 üzenetére
Nem is kapcsol be, rányomok hogy bekapcsoljam, ö automatikusan vissza ki kapcsolja. Tegnap este még használtam a wifit, reggel viszont meg akartam a mobilnetemet osztani wifi hotspot ként, de a párom telója már nem látta az én készülékemet (már ez is furcsa volt, mert máskor is használtuk így) most meg már be sem tudom kapcsolni a wifimet. Melyik szervíz ajánlott? Egyúttal akkor akkumulátort is cseréltetek mert már az is elég gyatra.
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok! Valami gáz van a telómmal..hiába próbálnám a wifit be kapcsolni, nem engedi.Itt egy youtube videó, ugyanezt csinálja. Tegnap este még semmi baja nem volt a telónak, ma kezdte el csinálni, de se újra indítva, se kikapcsolva nem lett, csak úgy jött magától ez az egész. Csináltam már rajta egy hálózati adat visszaállítást, utána egy gyári adat visszaállítást de egyik sem használt. Mi baja lett ennek a sz**nak?
-
peti85
senior tag
Én is használtam már párszor. Mazda 3-ban (2015-ös). Sokáig nem működött, csak fekete képet adott, de a 3.2.XXXXX verzióval és a Mazdát is frissítve most működik. Egy problémám van, hogy az autón keresztül a hívást nem tudom megszakítani, de ez valószínűleg nem a telefon hibája, mert az autó hivatalosan nem támogatja még az AA-t, csak hackelt megoldás van rá.
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
Halo
senior tag
Üdv!
Nálam működik, AA itthon nem elérhető, megbízható helyről kell letölteni.
Épp tegnap frissült, most a 3.4 verziónál tart.
Suzuki Vitaraval használom. A fejegyseget is frissíteni kellett előtte, utána működik.
Amit lehet: AA támogatott alkalmazások futtatása menet közben. Igazából amit használsz: Maps / Waze, online rádió program és...nagyjából ennyi. Van még pár zenelejátszó program, de én sd kártyát használok, vagy a rádiót.
Néha hajlamos a Maps/Waze páros behujulni... reboot segít.rajta.
A legutobbi, 3.3 már elég használhatónak tűnt. A térképes résznél mar nem kellett a telefonon beallitani, es utana rádugni a rendszerre...
Kicsit lomha amúgy, légy türelmes, bár gondolom, másik, modernebb fejegységgel gyorsabb lenne.
Ha be van kapcsolva a hangparancs a telon, akkor angolul beszélhetsz hozza, érintés nélkül is használhatod. (Nem teszteltem.)
Nagyjából ennyi. Mire vagy még kíváncsi?Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
senior tag
Sziasztok!
Sikerült már esetleg valakinek Honor 8-al Android Auto funkciót használni?
Állítólag az összes Huawei terméken problémás ez, tegnap több órám ráment, de sehogy nem sikerültKöszönöm
-
Diák66
őstag
Nekem is eredeti tok van, sajnos nekem is pattant ki belőle nem egyszer. Szerencsére nem úgy esett, hogy baja is lett volna. Még ép mindene, de csereérett a gyári tok. A sarkai repedeznek, nem éppen egy minőségi tok, pedig elég drága volt. Nem értem hogyan sikerült ilyen ócska tokot összehozniuk.
-
Orgi
addikt
Olvasgatom az akku gyengélkedős hozzászólásokat, van vmi program esetleg amivel kíváncsiságból meg tudom nézni az állapotát az enyémnek vagy ez inkább érzésre megy csak és nincs ilyen jellegű program?
-
robbi5
csendes tag
Köszönöm a valaszokat, akkor akkuidovel mivel uj nem lesz gond, kamerat jonak mondtatok, kijelzo fenyereje papiron jobb annak ami nekem volt (nit szerint) es azzal se volt gond, de majd meglatom. Mar csak ket kerdesem maradt, hogy kijelzo folia ( gondolom uveg) ami fel is raknak es mindenhol vedo tok az a szilikon hol lehet instant kapni? Illetve mediamarkt vagy euroniceba vennem akkor mindegy? Gyari gari gyari gari.
-
Klaya1986
aktív tag
Hali. Gyengélkedik már érezhetően a telóm aksija, KB 3,5 óra sot , amit tud. Gari nuku. Úgy döntöttem megválok tőle, hiába szeretem. Szerintek egy s7 edge , ami elvileg zsír új, mert gariban cserélték, jó választás lenne 80 ért?
-
silver-pda
aktív tag
BT kikapcsolgatás: 2 napja nem kapcsolt ki a BT. Volt, hogy napjában 2x is. Sőt, mintha ézékenyebb lenne, hamar visszatalálnak egymásra, ha közel kerül a MiBand és a teló. Pár napja volt egy Mi Fit frissítés.
-
R3laX
addikt
Eredeti kb 1 éves Honor 8 Flip tokban volt a telefon... szépen kipattant a vékony kis sarok tartóinál, mikor leesett és reccsent is az üveg. Erre is lehetne valami garancia, ha már megveszed az eredeti 4000-6000-es tokot is hozzá.
Lackooo84: Á, ez egész baráti, köszi
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Hali!
Honor 8 Blue
Törött üveg hátlapot mennyiért cserélhetik? Eddig annyira nem volt zavaró, de lassan megérik a téma (még garis). Kicsit tartok ezektől a hivatalos szervizes javításoktól. Ugye a kijelzőt nem cserélik, ha csak az üveg hátlap sérült? Múltkor mikor felhívtam őket mondták, hogy be kell vizsgálni, nem tudják mi sérült még. Már 2 hónapja használom azóta, semmi bajom a telefonnal, még csak 1x sem fagyott le.Tesóm most hívja vissza a M3 Tabletjét, mert beázott neki (hullámos lett a kijelző és a fizikális home gomb nem működik, amúgy minden megy rajta...) és az előlapot+hátlap+akksit+procit is cserélnék, így többe kerülne a javítás, mint most egy újat venni a legolcsóbb helyen. 6000Ft-tal drágább.
Kicsit parázok, ne kelljen már egy 5000-est elvágni, mert az egészet ki akarják majd cserélni...
Volt egyébként már valakinek hivatalos szervizben üveg hátlap cseréje? Mutathatna egy árajánlatot, megnyugtatna .szerk.: Ja , aranytárskártyával egyébként kb 32.000 volt a telefon összvissz..
[ Szerkesztve ]
-
TaRka94
senior tag
válasz robbi5 #30045 üzenetére
Ajánlatos Honor8at venni, küszködtem vele sírtam is itt az üzemidő miatt de most jelentem fasza. Június elején kapott kijelzőt hátlapot, aksit, ujjlenyomatolvasót, nem lett jó, most kaptam bele új alaplapot (szerintem nem teljesen új teló mert hátoldalán volt csak levehető fólia). Most elégedett vagyok, nem merül álltában.
[ Szerkesztve ]
-
robbi5
csendes tag
Sziasztok!
Honor 8 vásárlás előtt állok és újonnan szeretném megvenni boltból így olyan kérdésem lenne, hogy mik a tapasztalatok ha valaki most veszi meg és az eredeti feltelepített szoftver van rajta van valami (tehát a nem upgradelt) alap hibája, ha nincs akkor egyáltalán érdemes frissíteni a jelenlegi legújabbra?
Illetve általános kérdés, hogy a mostani 100-120 ezres telefonokkal (új ár mediamarkt és hasonló boltokban) gondolom simán felveszi a versenyt és még jobb is attól függetlenül, hogy 2 éves modell, gondolok itt az A8 és P20 litera?
Gondolok itt főként a kamerára. Mivel gondolom akkumlátor idő és rendszergyorsaság az már közel azonos 1-2 nap és zökkenőmentes használat.
Esetleg fizikailag vagy szotfveresen van valamilyen típushiba?Ha jól emlékszek erre a modellre van a 3 hónap kijelző garancia a gyári 2 éves garancián kívül, akkor az még most is van ha most vásárolom boltban ?
Előre is köszönöm a válaszokat, segítséget.
80 körül láttam MM-be, ezért bőven a legjobb vétel szerintem.
-
Micsurin
nagyúr
Elvileg nem fel kéne mennie?
Alap modell stimmel, régió eltérés van de az a Hüvelyeken sose okozott komolyabb gondot.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
ANDROID???
addikt
Építkezel, kell az üvegtégla? Lehet kapni olcsóbban is
[ Szerkesztve ]
-
WaG_Gaming
tag
válasz Micsurin #30031 üzenetére
Még a csak a FF-en keresztül letöltött fájlokat is megpróbáltam felhasználni SD kártyás frissítéshez, de a telepítést meg se próbálta, egyből 5%-nál kiírta azt, hogy "Software install failed". Szóval ezzel még várni kell, mire megjön az EU firmware.
[ Szerkesztve ]
Casual és hardcore gaming, mobiltelefonok, egyéb tech cuccok - mi kell még?
-
mm89
őstag
válasz rosejbli #30036 üzenetére
Nekem pont ellenkezőleg volt gondom. Sokáig nem frissítettem a SwiftKey - t mert egy bizonyos verzióban behozták ezt hogy ne rakjon szóközt. Aztán néhány hét múlva beraktak egy kapcsolót, úgy rakjon szóközt vagy ne. Akkor bekapcsoltam hogy rakjon. Azóta kivették a kapcsolót ismét. Próbálj visszább menni pár verziót, ha eddig jó volt akkor valószínűleg nem sokat kell.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
rosejbli
senior tag
Swiftkeyben van olyan beállítás, hogy ha kiválasztom a javaslatot akkor ne rakjon automatikusan szóközt utána?
-
veterán
-
fant0mi
őstag
válasz WaG_Gaming #30030 üzenetére
Azt neztem, hogy ujdonsagnak irja, hogy egyszerre ket bluetooth eszkozre is tud csatlakozni a telefon (pl okosora, auto). Ez nem igy volt eddig is? Miband karperecet es bt headsetet is hasznalok parhuzamosan.
-
rosejbli
senior tag
Nem nagyon néztem eddig, de reméltem, hogy több újdonság lesz az emui 8.0-ban,ezek a funkciók nekem pl. semmit sem érnek.
-
Sanki
addikt
Srácok, ezzel azért óvatosan, C432-re ne tegyetek fel C10-es romot, mert a végén lesz egy szép üvegházas téglátok, amit még a szerviz is megtagad (garanciát megvonja), ha beküldenétek..
-
Micsurin
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
Használja a telefont valaki Xiaomi Mi Band 2-vel? Mik a tapasztalatok? Kell hozzá feltenni a telefonra valamilyen applikációt?
-
Drughi
addikt
válasz WaG_Gaming #30019 üzenetére
Ha feltenném az orosz régiós rom-ot, akkor felugrana a frissítés?
Xiaomi 14T
-
TaRka94
senior tag
Srácok. Megint javították a telefonom, elkészültek vele, tmx honlapján nyomonkövetés alapján.
Egyik alkatrészcsere ez lenne: Fődarab(*HS-19*), FRD-L09,Midnight Black ,CEE&Nordic European,Channel,FOXCONN
Ez mi lenne?
-
ANDROID???
addikt
válasz JamesHun #29999 üzenetére
Sima P20 ja...
...de csak ha van sok kidobandó összeged.
Honor 8 -9 -10...[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz glacious #30005 üzenetére
Mindig tízest ugranak, a 955-nek azért lett ez a neve, mert a 950-et "kis tesonak" szánták eleve.
200mhz órajel difi...The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
glacious
addikt
válasz JamesHun #30003 üzenetére
A lite verzió az kb. a p9 lite óta ugyanaz az SoC, csak az órajel és a memória körítése más (650,655,658,659), míg a csúcskategóriában jóval nagyobb fejlesztések voltak (950,955,960,970).
Ha jól megnézed, komolyabb teljesítményugrás mindig a 10-es váltásoknál van.
Amúgy az s7edge-em is lassabbnak éreztem sokszor, amikor ezt a két telefont használtam.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz JamesHun #30003 üzenetére
659 vs 950 és erősebb a 659. Na persze.
Szerintem nézz egy geekbenchet gyorsan.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest