Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony VAIO notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Amazon Kindle
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz dave0825 #33997 üzenetére
Esetleg az, hogy hogy tudok gyári alap rendszert fölrakni? Nem emlékszek már, hogy hogy kell, összefoglalót néztem, de nem merek bármit, főleg, hogy 11%-ra lement az akksim, a töltést így kikapcsolva nem veszi, mert bootloop van, csak a gyári recovery visszaállítót és a TWRP-t tudom behozni. Nem tudom, melyik rendszer volt rajt, így sima recovery.img-t se merek föltenni.
Melyik az a rom, amit így ismeretlenül föl tudok tenni? Talán B390, 389, ilyesmi volt rajt, ha jól emlékszek.[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
dave0825
őstag
Üdv.
Gyorsan, és nagy segítségre lenne szükségem.
Talán B390 van rajt, de nem biztos, az tuti, hogy a vége felé lévő Nougat.
mumtaz, legfőképp hozzád fordulnék. Nagy bajba kerültem. Beléptem a Magisk Manager-be, és földobta, hogy van Manager frissítés, frissítettem, 7.0 talán, és elindítás után írta, hogy nem jó a Magisk, újabb kell, vagy régebbi Manager. Na most föltettem TWRP-ből a v12.0-t, ez volt leszedve régen, gondoltam, ez van rajt.
Erre most bootloop van. Hiába próbáltam uninstallert leszedni, ugyanúgy bootloop.Mit tudok csinálni?
Most föltettem a 18.1-et TWRP-ből, de most meg a sárga szöveges résznél "Your device is booting now..." van, és már több perce.
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
bimbula53
tag
-
nagyúr
válasz bimbula53 #33980 üzenetére
Nem találom a routerben érdekes. Huawei HG8245H a típusa és T mobil a szolgáltató.
Ha nem megy, akkor megpróbálom a nővéremnél, ott majd kicsit hekkerkedem. Ha nem megy, akkor marad így az egész."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Lackooo84
nagyúr
Valakinek sikerült oreon rootolni a telefont úgy, hogy a mentésből visszaállította az adatokat??
The Truth is out there...
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
van egy ilyen teló, amivel szemezek, nagyon szép állapotú, de Android 6.0 van rajt.
Németben vette az illető. Fogom tudni frissíteni?
Oreo elérhető rá? Ha jól olvasom, ez a legfrissebb rendszer.
A frissítés automatikusan megy, vagy trükközni kell vele?
köszönöm. -
bimbula53
tag
válasz Sub-ZeRo #33967 üzenetére
Szolgáltatod milyen DNS címet ad? Fixet vagy változtathatót. Érdemes el olvasnod "peti85 - #33829 " hozászolását is! Ott a fix DNS cím kikerülését írja le. Érdemes a 33730-as hsz.-től tovább olvasni mert megoldást találhatsz a "miért nem sikerül" kérdésre. A HiSuite a B521-t és a B562 sem egyszerű frissitéskent ajánlotta fel az Oreot.
[ Szerkesztve ]
-
-
grafnet
veterán
válasz Analytikind #33975 üzenetére
Sufni műhelyben nem javaslom!
Szétszedni simán megy... hozzáértőnek.
Viszont az akkura van ragasztva az akku kábele... előbb azt kell leszedni, csak utána az akkut a helyéről, mert lehet a kábelt is cserélni egyből!
Kérj árajánlatot a Huawei-től vagy TMX-től, meg nézz szét HA-n, ha nincsen szervizes ismerősöd.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
rosejbli
senior tag
válasz Analytikind #33975 üzenetére
Én azért megvárnám, hogy nem-e tényleg csak a saját védelem miatt kapcsolgat ki. Le kellene egyszer úgy merítened, hogy nem viszed ki.
Márkaszervíz, ha jól emlékszem 30 ezer körül javítja, ennél jóval kedvezőbb árak vannak kis gsm szervízekben. Érdemes valami olyat keresni, ahol csak beszerelést is vállalnak és te veszed meg külön az akksit. Ez azért fontos, mert lehet külön gyári akksit venni, ami azért mégiscsak jobb, mint az utángyártott.[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz Analytikind #33973 üzenetére
A 2 év garid lejárt?
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Sanki
addikt
válasz Analytikind #33971 üzenetére
Főként a hideg miatt is kikapcsolhat önvédelem miatt. Viszont lehet akksi baja is. Szerviz cseréli.
-
Analytikind
csendes tag
Sziasztok,
gondban vagyok a Honor 8-as készülékemmel.
Az akksim nagy gyakorisággal, fél nap után lemerül ( leginkább, ha hidegben nyomkodom), gyakran 50+ %-ról kikapcsol lemerült akkumulátor címszóval, majd ha töltőre visszadugom, bekapcsolom, újra 50%.
Van ötletetek? Esetleg hivatalos / nemhivatalos szervíz akksicsere miatt?
Volt másnak hasonló problémája?
-
nagyúr
válasz bimbula53 #33966 üzenetére
Miben más?
Amúgy nekem Huawei ( ) routerem van és nem működik a dns, ahogy írták a 33730-as hsz-ben...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
bimbula53
tag
válasz Redchucky #33965 üzenetére
Lehet, hogy egyszerűbbnek tűnik, de 521-ről 562 -re váltás sokunknál HiSuittal nem sikerült. Maradt az FF és azon belül a DNS opció.
Olvasd el LACKOOO84 #33730 -as hozászolását, és onnan előre. Mindjárt nem tűnik bonyolultnak. Viszont megéri váltani. Nekem jobban bejött az 562! Nem bántam meg. -
blue76
újonc
válasz ANDROID??? #33961 üzenetére
Ami történt:
1. HiSuite-tal teljes mentés
2. HiSuite-tal váltás másik verzióra (B407)
Letölt -> telepít -> Factory Reset-et csinál -> újraindul
3. megkérdezte, hogy új tiszta eszközt szeretnék vagy v.állítást (újat választottam)
4. Nougat feláll, az alapbeállítások után (WiFi, google fiók, huwei fiók) már jött is a B412
5. Telefon összeköt a PC-vel, új HiSuite települ és már jön is a B562 -
peti85
senior tag
válasz blue76 #33956 üzenetére
Nem kell semmiféle factory reset ha van egy konfigurálható routered. eRecovery-vel megoldható. Itt egy leírás ha UPC routered van, ha saját routered akkor nyilván egyszerűbb.
#33829HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
grafnet
veterán
válasz blue76 #33958 üzenetére
Minden személyes adatba törlése = gyári állapot visszaállítása.
Gyári beállítások visszaállítása (Factory Reset) minden adatot töröl: képek, appok, zenék, fiókok, beállítások, jelszavak, Wi-Fi, BT, híváslista, SMS, ... stb.
Kapsz egy készüléket, ami olyan, mintha most vennéd ki a dobozból.
[ Szerkesztve ]
-
blue76
újonc
válasz ANDROID??? #33957 üzenetére
Köszi. Akkor ilyenek, hogy google fiók, huawei azonosító... nem törlődnek. A google fiók társítását csak akkor kell megszüntetnem, ha gyári állapotot szeretnék visszaállítani?
-
ANDROID???
addikt
válasz blue76 #33956 üzenetére
Ami kell azt mentsd le, képek zenék ilyesmi, ha telefonszámok google fent van akkor az nem lényeges, az sms-re ott az sms backup and restore. Az appokat majd újra felteszed. Kb ennyi. Lementeni mivel, simán windows fájlkezelő, T.C.-el is lehet.
Arra gondol miket szoktál lementeni amikor gyári visszaállítást nyomsz. -
blue76
újonc
Sziasztok!
Szeretném frissíteni a telomat B521-ről B562-re. Azt olvastam, hogy ahoz vissza kell mennem Nougat-ra és - ha jól emlékszem - B412-ről tudok frissíteni B562-re.
HiSuite-tal csinálnám. Olvastam, hogy minden személyes adatot törölni fog. Ez mit jelent, mit mentsek le és mivel?
Köszi a válszt.
Ha benne volt az összefoglalóban, akkor bocsi, lehet, hogy nem vettem észre. -
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
Mi a tapasztalat a garanciális aksicserével kapcsolatban MobilCorneres telefonvásárlás esetén.
Anno itt vásároltam és régebben olvastam valahol hogy problémáztak a beküldés után hogy mobilcornerben lett vásárolva.
Leellenőriztem az IMEI számomat és eredeti a termék, 2019. 04. hóig szóló garanciával.Köszi!
-
Lackooo84
nagyúr
-
Surplus
tag
Szép napot!
Lejàrt a telefon garanciàja, ezért màr hozzànyulnék a bootloaderhez. Van egy nyito kodom még régebbrél. Azt kérdezném a szakértöktöl, hogy ha ezzel probàlom kinyitni, okoz-e valamilyen kàrt a rendszerben, ha nem sikerül? Azt feltételezem, hogy a müvelet töröl minden személyes adatot, programot, stb.
Elöre is köszönöm a tanàcsokat. -
rosejbli
senior tag
válasz Szabacs #33942 üzenetére
Pont a hét elején raktam fel. Attól függetlenül, hogy nem ér le a szélére eddig ez tűnik a legjobbnak azok közül, amiket próbáltam (xprotect, cafele, chyi, meg valami névtelen üveg). Nem gyűjti az ujjlenyomatokat és jól adja vissza a színeket. Viszont az eséstől tuti nem fog sokat védeni, mivel ez inkább egy fólia mint üveg.
-
Szabacs
tag
Valaki találkozott már ezzel a fóliával?
-
dokee78
félisten
Valaki tudja,hogy ebben a nagytudású Emui rendszerben miért jelenik meg reklám egy adott alkalmazásban,ha az semmilyen jogot nem kap sem a wifihez sem mobilnethez?
-
rosejbli
senior tag
válasz stickermajom #33938 üzenetére
Igazatok van, a beküldő lapra rá van írva, hogy garanciális vagy fizetős javítást kérsz.
Mondjuk amennyiben te a garanciális javítást ikszeled és megtagadják, szerintem akkor is gond nélkül számláznak. Ezt kb 5 éves tapasztalat alapján mondom, lehet azóta megváltozott a dolog.
Egyébként nem is 5000, hanem 1500Ft posta+4300Ft vizsgálat, szóval 5800Ft. -
rosejbli
senior tag
válasz Lackooo84 #33936 üzenetére
Nekem más telefonnal (Sony/Samsung?) csinálták már ezt, gondolom azóta sem változott sokat a helyzet.
Egyébként meg a szerviz honnan tudná, hogy te kifejezetten garanciális javításba adod le? Leadod, ha van rajta garancia és garanciális a hiba, akkor javítják, ha nem, akkor csinálnak árajánlatot, amit ha nem fogadsz el, akkor 5000. -
peti85
senior tag
válasz rosejbli #33933 üzenetére
Akkor szerintem hanyagolom és ha aktuális lesz veszek egy eredeti akkut és beszerelem magam.
Köszi az infót, ezt a bevizsgálási díjat nem tudtam.HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
peti85
senior tag
Hétfőn lejár a garim. Nem vettem észre eddig hogy gond lenne az akkuval, de tegnap rohamtempóban merült, 20%-ról 2 perc alatt kikapcsolt. De újraindítás után ma megint tök jól bírta, ezért gondolom csak valami beragadt program lehetett. Visszaküldeném még gyorsan egy akksi cserére, de van a kijelzőüveg szélén egy apró repedés. Tényleg alig látni, de mégiscsak ott van. Szerintetek érdemes megpróbálni, vagy úgyis elhajtanak?
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
GyureX
tag
Aki esetleg próbálta már az omniromot, nem tudja esetleg, hogy lehet két sim között váltani, hogy melyikről menjen a mobilnet? Azt látom, hogy itt meg lehet adni, melyik simet használja adatra, de ha mondjuk kiválasztom a kettest, csak edge van, és 2g hálózat. Gyári romnál szépen megcserélte a kapcsolatokat, a kettes sim lett 4g, az egyes meg 2g. Itt nem jön össze.
-
Micsurin
nagyúr
BT akku idő gyilkolására van valami tipp? Lehet a MiFit okozza, de bő egy hete nagyon durván zuhan a telo akkuja ha MiBand-del összevannak kapcsolva.
Durvát értsétek, óránként akár 10-12% idle. MiFit is elvileg folyamat tikitakizik a háttérben pedig nem kapok se sms-t se semmit.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
grafnet
veterán
Köszi a válaszokat!
Egyelőre OTA nem ajánl fel újabb frissítést.
Holnap/pénteken folytatom, HiSuite-val.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
válasz rosejbli #33921 üzenetére
Köszi!
Így már jön a B405.
Ja, FRD-L19C432 az eleje!A 405-nél rákeresve jön majd a B412?
(#33922) Sanki: - Miért kell bele SIM kártya? Anélkül nem lehet? (Nincs benne...)
(#33924) Sanki: Köszi! Bajt nem okoz azért, ha nincsen benne?Még egy kérdés: - Van még ilyen: Szolgáltatói ROM? Vagy már leszoktak róla?
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
Sziasztok!
Megérkezett a T-s telefon. Bekapcsolás után rögtön frissített B360-ra.
Innen viszont nem akar tovább frissülni OTA-n.
FF-rel keresgéljek? Vagy van esetleg közvetlen link is?Az OREO-t akarnám feltenni, hogy utána tudja az asszony használni nyugodtan.
Az Összefoglalóban szereplő B412-t szeretném feltenni. Mehet egyből az B360-ra vagy van valami trükk, amit meg kell csinálni előtte?[ Szerkesztve ]
-
Andrew801
tag
562-es buildben hol találom a fejlesztői lehetőséget?
Meg van
[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
válasz stickermajom #33915 üzenetére
Hagyjuk a huawei ugyfelszolgalatot. Fingjuk nincs. Ha masik ugyintezohoz kapcsolnak, az meg mast mond. Vicc.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz stickermajom #33915 üzenetére
Szerintem nem lehet fél év, mivel nem cserélhető és jogszabály szerint 1 év jár minimum... Az üfsz mindig hülyeségeket mond nem kell vele foglalkozni.
-
stickermajom
addikt
Közben nekem a Huawei üfsz az IMEI alapján annyit mondott, hogy a kicserélt alaplapra van újra két év gari, a vele együtt cserélt akksira csak fél év.
-
Lackooo84
nagyúr
Én ha bekapcsolom a BT hangfalam automatikusan indítja is a zenét, néha ez probléma is, mert van, hogy a PC-t akarom megszólaltatni, ilyenkor mindig le kell lőni a zenét a telón.
-
peti85
senior tag
válasz tami92 #33910 üzenetére
Nekem hasonló hibám egy korábbi firmware-el volt, de egy frissítés valamikor megoldotta. Jelenleg B562 van fent. Nálam a BT, WiFi, mobilnet, GPS mindig be van kapcsolva, így a ki-be kapcsoláskori fagyásról nem tudok nyilatkozni, de a kocsiban a kihangosítóhoz mindig hibátlanul csatlakozik. Korábban ez sem volt mindig így.
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
tami92
aktív tag
válasz grafnet #33907 üzenetére
Ha WiFi-n van vagy mobilnettel megy az internet, akkor egyszerűen nem akar kapcsolódni a Bt hangfalhoz. se az enyémen nem akar se haverén. Újraindítás után se. Van olyan, mikor bekapcsolom a bt-ot és egyszerűen befagy a telefon, úgy, hogy újraindul.
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
-
t_a_m_a_s
addikt
Csak egy rövidke "összefoglalás": nem nagyon követem mostanában a topikot, az Oreo frissítés óta "elengedtem a kezét". A telefon teszi a dolgát, engem meg nem nagyon érdekel, milyen verziószámú szotftver dolgozik rajta Most néztem, február elsején volt két éves a telefonom. Az utolsó készülék, ami nálam 1,5 évnél többet szolgált, az a Samu S3 volt, azt hiszem ez mindent elmond a Honorról. Két év után fel sem nagyon merül bennem, hogy cserélni kéne, szeretem. Nekem abszolút pozitív csalódás ez a készülék.
Holnap majd jól beletépünk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest