Hirdetés
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gigabyte alaplap topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
Sziasztok,oldal keretet cserélt már valaki?
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
danee91
senior tag
udv mindenkinek,
en is e telefon tulajdonosa lettem.
olyan kerdesem van, hogy mas teloknal *#*#4636#*#* nem mukodik ennel a telefonnal (halozati mod fixalashoz).fix 4G-t szeretnek beallitani a sim kartyara, a menuben ilyen nincs sajnos, csak 3Gvel
ANDROID SZOFTVER SERVICE, -CSERE (PM) // XIAOMI REDMI NOTE 5 AI 4GB/64GB - MIUI 12.0.3
-
Blac1
aktív tag
válasz Samanbacsii #28992 üzenetére
A gyári videó lejátszót szeretném AC3 hangra felokosítani. Nem másik lejátszó programot keresek. Van erre mód.
Köszönöm a válaszokat. -
Samanbacsii
őstag
Musixmatch (dalszöveget megjelenít)
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
Blac1
aktív tag
válasz freelancer68 #28985 üzenetére
A gyárit szeretném felokosítani.
-
eddie17
addikt
Itthonról van jó forrás üvegfóliára? Olyan ami nem levegősödik. Tehát vagy nem ér végig vagy van olyan trutyi hozzá. Gyorsba kellene így most külföld nem játszik.
-
fant0mi
őstag
válasz 1976ramones #28986 üzenetére
Echt normal.
Igy van forditva. Eredetileg a fogaskerekes az AndroidSystem (rendszer alkalmazasok osszessege), a robotos az Android OS (oprendszer).[ Szerkesztve ]
-
1976ramones
tag
Sziasztok! Az gáz,hogy folyamatosan 2 android rendszer van a fogyasztási szint/szoftverben?
[ Szerkesztve ]
-
freelancer68
tag
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy van-e rá lehetőség hogy a gyári videó lejátszó az AC3 hangal elboldoguljon. Fizetős megoldás is szóba jöhet. Esetleg a gyárit meglehet venni ezzel a hang codekel?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Micsurin
nagyúr
válasz tibi970307 #28982 üzenetére
Nilkin gyárt rá, az egész fasza!!!!
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
90Quiet
tag
válasz tibi970307 #28980 üzenetére
Nekem is volt ilyen, szerettem mert diszkrét volt és jól védte a telefon hátát, de a vakus fényképezést teljesen ellehetetlenítette. Sajnos a vakus kivágás túl szűk, és a ledek fénye behatol az üveglap szélein, eléri a kamerákat, ami tejködös-taknyos vakus fotókat eredményez.
A lexikális tudás hiánya gondolkodásra sarkall...
-
tibi970307
tag
Sziasztok!
Rendeltem ilyen hátlapi üvegfóliát:
[link]Nem ér ki teljesen a széléig, mint egy CHIY előlapi üveg, azonban így is levegősödik folyadék nélkül egy kicsit a széle. Pontosan ugyanolyan tasakban volt mellékelve folyadék és törlőkendő. Az ujjlenyomatokat sajnos eléggé gyűjti, de jobb, mint egy sima fólia, az még a karcokat is gyűjtötte.
-
luciferk
senior tag
Az 1 éves H8-am tapintásra nem érzékelt semmit, újra inditáskor a kijelző közepén kék pontok kőrőznek folyamatosan most már fél órája. Meghalt a teló vagy mi a franc lehet vele? valaki találkozott már ehez hasonló hibával?
-
Corsa02
őstag
-
Corsa02
őstag
válasz tamas.nick #28947 üzenetére
Ez a Pécs Indóház tér ez tuti? Én ezt nem találom a Huawei oldalán....
Azért kérdezem mert nekem is kellene egy telefont leadni és ez jobban útba esikThe Truth Is Out There --->
-
Samanbacsii
őstag
Én most csináltatom meg a kijelzőm... Új akku, hát és előlap, ujjlenyomat szenzor. Amerika...
[ Szerkesztve ]
-
lecso56
csendes tag
Sziasztok
Elbúcsúzom tőletek fórumtársak.
Nem tudtam már tovább várni az Android O 8.0-át így váltottam.
Nektek kitartást és sok élményt ezzel a remek készülékkel!Huawei Mate 10 pro titanium gray BLA-L29 142(C432) & Xiaomi mi Band 3
-
g_g_g
őstag
Használom a Light Manager appot.
Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy eléggé össze-vissza működik. Beállított értesítésnél (pl. gmail) kb fele-fele arányban van az én általam beállított szín illetve a gyári zöld szín. Nem sikerült logikát felfedeznem benne, hogy mitől függ.
Az app újratelepítése is megtörtént, nem segített.Másnak van ilyen tapasztalata illetve van olyan led kezelő app ami megbízhatóan működik?
Köszi.
-
Samanbacsii
őstag
Van tapasztalat a József körúton leadott telók milyen gyorsan készülnek?...
-
Micsurin
nagyúr
404 óta, ha kikapcsolom ha nem az autó fényerőt, maxról önhatalmúlag leveszi kb. 90%-ra, nagyon zavaró.
Van ötlet? Újra nem szívesen húznám....
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Bass
addikt
Sziasztok
Nem tudja valaki hogy a chromba hol lehet kikapcsolni hogy levegye a fenyerot automatikusan?"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
clon
aktív tag
válasz tamas.nick #28949 üzenetére
Ezzel nekem az a gondom, hogy akkor van így ha pl. leadási helyen nem megfelelő a hibaleírás vagy egyáltalán nincsen (mert ugye leadási pont, úgyis tudják mit kell csinálni oszt' akkor minek részleteznénk a hibát fél oldalon ha elég az is "rossz a teló"). Ugyanis a fogyasztóvédelemnek mindegy leadási ponton adod le vagy postán adod fel ha ugyanaz a leírás akkor nem lehet különbség a javításban.
A tmx most terjeszkedik országosan és a posta mellett leadási pontokkal szerződik. Nekik nem érdekük, hogy valaki a leadási ponton csalódjon mert akkor minek fizetnének érte (mert ingyen nem csinálja az MM).
Gondolom van róla papírozás de fel sem merült a fogyasztóvédelem...[ Szerkesztve ]
-
clon
aktív tag
válasz tamas.nick #28947 üzenetére
A pécsi MM is leadási pont a tmx-nak ([link])
-
Pityu89
senior tag
Sziasztok!
Tegnap meghülyült a telefon. Azt vettem észre, hogy melegszik mint a fene, és párhuzamosan merül is. Futó alkalmazás nem volt, csak az XiiaLive és a Waze futott addig is, de kilőttem korábban őket. Akku használatot nem tudtam megnézni. Rájöttem a wifi volt a ludas, kikapcsoltam bekapcsoltam megjavult. Ma ugyan ez a sztori. Csak látom, hogy a wifi zabál folyamatosan, pedig ki van kapcsolva, a wifi+ szolgáltatással együtt.Most az újraindítás sem segített.
Valamelyik alkalmazás adatainak törlésével meg tudom csinálni? -
kemdom
tag
Sziasztok! Valaki adott már le Honort a pécsi MM-ben? Garis aksicserét szeretnék, és nem tudom, mit fognak kérni-tenni a kicsikémmel.
"Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2 - MacBook Air M3 15"
-
Bazsee71
őstag
válasz Depista #28941 üzenetére
A Nilkin tok oldalsó pereme hol ér véget? Nekem most Cafele van, és nagyon zavar, hogy oldalt ráfut a kijelző síkjára.
Csak annak írom, aki ilyenben gondolkodik: arra készüljön, hogy igazán jó minőség, de akkor is csak egy szilikon tok, annak minden hátrányával. Aki a kemény változatokhoz van szokva, annak csalódás lesz.
-
Depista
csendes tag
válasz Diák66 #28937 üzenetére
A Nilkin tokot most váltotta egy Mofi tok nálam. A Nilkin kemény alsó tok viszont a sarkoknál kopik és hamar koszolódik. A Mofi alap tok szilikon teljesen körbeveszi a telefont. felül két lyuk alul három plusz a hátsó lyukak. Az oldal gomboknál nem lyukas. Mindkét tokot jól kezeli a telefon.
-
rosejbli
senior tag
válasz Darksiders84 #28939 üzenetére
Nekem ugyan lite van fenn, de ott van egy olyan beállítás, hogy nyelv és ott az alapértelmezett a készülék nyelve. Lehet, hogy a telefon angolra van beállítva?
-
Darksiders84
aktív tag
Sziasztok miért van hogy a Facebook belépéskor nem tudja beállítani magától magyarra és az angolt erőlteti ugy egyből beenged újra probálkozásnál csak sokadik rányomás után magyar. Zavaró hogy nem tölti be egyből van erre megoldás valami ötlet? Wifin és mobilneten is ugyanaz.
-
-
Diák66
őstag
Üdv!
Használ valaki Nillkin Sparkle flipes ablakos tokot a telefonhoz? Mennyire stabil benne a telefon a gyári tokhoz képest? Sajnos a gyári tok igen gyenge kivitelezésnek bizonyult. A sarkokat tartó kis fülek repednek, így nem tart már rendesen, kiesik belőle a telefon.
Olyan tok van, ami flipes, ablakos és működik is rendesen (érzékeli a telefon a nyitást/zárást) és stabilan benne marad?
Másik
Kishúgom vett egy 32 GB-os független dualos telefont. Valamiért a memóriakártya nagyon belassítja, annak ellenére, hogy class 10-es. USB-ről nem is érhető el a kártya, mert befagy tőle a számítógép, vagy nem elérhetőek az adatok.
Továbbá pár nap alatt sikerült is leejtenie a telefont. Így megy kijelző cserére. Tényleg cserélik 3 hónapon belül ingyen? Vagy csak akkor, ha maga a kijelző is használhatatlan lesz? Tehát a sarokban a 2 cm-es pókháló még nem ok az ingyen cserére?
-
clon
aktív tag
válasz McCann #28934 üzenetére
Nem lehet, hogy a sérülés utáni melegedés az akkumulátor zárlat miatt történt és teljesen lemerült biztonsági tartalék sem maradt. Csatlakozásnál ugyan megpróbálja felismerni de mivel abszolút 0 az akku ezért először töltene rá de ha zárlat van akkor ördögi kör mert az usb tölt de a zárlat le is szívja.
Én nem próbálkoznék ha érdemes akkor szerviz (nem tom' mekkora a kár így a költség kalkulálása sem könnyű - mert a kijelző csere árazható, de a melegedésnek oka volt utána ami egyéb károkat is okozhatott).
-
McCann
tag
Maximális tiszteletem!
Segítséget kérnék:
Tegnap betört a Honorom előlapja, képet sem ad
A baleset után kb. egy óráig iszonyatosan forró volt a telefon alsó része, főleg elöl, aztán ez elmúlt és most egy darab halott vas.Sajnos, amikor rádugom gépre, akkor sem történik semmi, a HiSuite sem érzékeli a telefont.
Létezhet az, hogy ENNYIRE tönkrement a teló, vagy csak az a baja, hogy a kijelzőn kéne megnyomni, hogy hozzáférhessen a gép a memóriához? Ez utóbbi nyilván örömtelibb lenne, de gyanús, hogy eddig legalább azt kiírta a hardverlistában, hogy Honor 8, csak max nem mutatott semmi tartalmat...Ha valakinek van tapasztalata, mit lehetne csinálni házilag, hogy legalább a tartalmat visszanyerhessem, igazán hálás lennék, van egy pár dolog, ami kellene róla.
Előre is köszi
Walter
Washburn px-solar 170 c, man. Yeah.
-
malnabokor
senior tag
Nem emlékszem, hogy volt-e már: Huawei Cloud
Letöltöttem a legutolsó hivatalos Huawei File Managert az apkmirror-ról, és telepítés után a beállításoknál -> Huawei fiók lehetett aktiválni. Biztonsági mentésekre, szinkronizálás, fájlok tárolására lehet használni, az aktiválás után beépül a fájlkezelőbe is.
Azt tudtam, hogy más Huawei készülékekre már elérhető, de ha jól emlékszem Honor 8-ra nálunk még nem volt.[ Szerkesztve ]
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
Timoboy
tag
Sziasztok!
Mitől lehet, hogy a telefon fényképezéskor SD kártya hibát ír? Ha újraindítom a telefont, utána megint jó egy ideig, de ismét előjön.
Formázni sem tudom a Beállítások menüből - a Tárhely menüpontban szürke a Kiadás, és a Formázás menüpont. * (Na nem mintha annyira formázni szeretném, csak ha minden kötél szakad.)Tudtok segíteni? Köszi
* Ez megoldódott, az alapértelmezett tárhelyet átállítottam a Belső tárhelyre. (Ennek egyébként mi értelme van? Alkalmazást úgysem tudok telepíteni SD kártyára)
[ Szerkesztve ]
"...néha a kevesebb több..."
-
mantequilla
aktív tag
Csinaltam egy wipe cache-t foverzio valtas utan, fr-t nem es most kb olyan az akkuido mint regen. 30%-bol kijott 2 ora 50 perc kepernyoido.
-
clon
aktív tag
válasz Cunaja #28919 üzenetére
A H8 eladási rekordokat döntött a H9 nem mert nem hozott számottevő újdonságot. Egyértelmű volt, hogy megpróbálják kihagyni a H8-at az O-ból, hogy ezzel is áttereljék a H10 vásárlás felé egy részüket. Ez egyszerű üzletpolitika csak nem lehet kimondani 2 évente cserélj telefont ezért apró dolgok összességével terelnek efelé (van aki lassít, korlátoz, frissített appok már nem támogatják a készüléket bármilyen indokkal, droid nem frissül, stb.).
Abból nem lehet megélni, hogy egy 2 éves telefont frissítgetnek mert az hoz profitot csak viszi... -
Cunaja
addikt
válasz jatszo #28917 üzenetére
Nem jó a hardver.
Emlékeztek mit írtam annak idején, hogy az első sor kamu.
Ugye, hogy nekem lett igazam.
Most a kínai romokon megy a béta és azután lesz EU.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
jatszo
aktív tag
-
darkmann
őstag
válasz Lackooo84 #28915 üzenetére
Nem szokásom bekapcsolva tartani semmit, ha nem használom. De a képernyőidő igazolja, hogy volt használva a teló. Plusz a navi azért harap rendesen, meg sokat fényképezem a gyerekeket, azt meg már írták, hogy tudja meríteni az akksit.
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
dussy
őstag
válasz darkmann #28903 üzenetére
Nem akarom elkiabálni, de ez valószínűleg segített...
Ma itthon voltam, 2szer mozdultam csak ki, egész nap WiFi - n lógott a telefon.
Ami nagy különbség első ránézésre is, hogy végre a hardver a nagyobb fogyasztó. Én már ennek is tudok örülni.Holnap jobban fogom látni, hogy mit változott az akkustat.
Köszönöm az ötletet, másnak is javaslom, hogy ellenőrizze a Play fogyasztást.https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
mm89
őstag
válasz darkmann #28903 üzenetére
Ezt én is kipróbálom, mert mostanában nekem is nagyon sok az ébrenlétem. WakelockDetector szerint a play szolgáltatások miatt, úgyhogy remélem ez segít sajta kicsit. Köszönöm.
Az előző frissítős problémámra pedig azóta sem találtam megoldást...
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
darkmann
őstag
válasz Banderasz74 #28907 üzenetére
Megelőztek.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
dussy
őstag
válasz Banderasz74 #28905 üzenetére
Beállítások > Speciális beállítások > Biztonság > Alkalmazások hozzáféréssel
Ott találod a 2 Google Play opciót
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
sepyi
aktív tag
válasz ANDROID??? #28900 üzenetére
Sokáig használtam a Dolphint. Mondjuk ez akkor volt, amikor még 1giga ram is ritkaság volt a telókban. Kis erőforrás igényű gyors böngésző volt. Aztán egy frissítés alkalmával teljesen átszabták és nekem már nem annyira jött be. De azt hiszem az igazi ok az oldal fordításának a hiánya volt. Nem tudom azóta változott-e? Rég nem használom. Viszont a firefox privát böngésző minden kilépéskor kitakarít maga után mindent. Gyakorlatilag semmit nem hagy meg, nem szinkronizál teljesen steril. Legalábbis a mozilla szerint. Cserébe brutál gyors. Egy próbát biztos megér.
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
fant0mi
őstag
válasz Banderasz74 #28905 üzenetére
#28903...
-
darkmann
őstag
Nem tudom írta - e már valaki, de kapcsold már ki az Advanced settings- Security - Apps with usage access résznél a Google play és a Play services jogosultságait, és utána nézd meg a fogyasztást egy teljes töltés után.
-
mm89
őstag
Sziasztok, múltkor már volt ilyen gondom és most megint.
Szóval B401, twrp, root. Szeretnék frissíteni, de nem tudok. A gyári frissítőben letöltött zipet a twrp nem tudja telepíteni. Felrakom a stock recoveryt, az sem tudja. Újra letöltöm a frissítést, akkor sem tudja. FF-el letöltöm a 403-at, 404-et, egyiket sem rakja fel. Bár az ff-es fájlokat más hibával dobja el, a gyári frissítővel letöltötteket 10% körül dobja vissza can't verify update hibával (vagy valami ilyesmi).
Legutóbb 401-re full csomaggal tudtam frissíteni, de ugye az zárja a bootloadert, aminek a nyitása meg töröl mindent, tehát ezt nem szeretném.
Ötletek?ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Ricardo823
tag
válasz mantequilla #28899 üzenetére
Ez se lehetett az oka,mert akkor még nem telepített frissítést.
Na mindegy. Ha így marad akkor viszem vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gigabyte alaplap topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Android szakmai topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
- Apple Iphone 16 256gb feher szinben Teljesen Uj Fuggetlenull bontatlan elado
- iphone 12 pro 128gb,független
- Iphone 11pro 64gb , független 95% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest