- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
ó tényleg
nos olyasmit nem szeretnék elkövetni
de látom van itthon is egész jó alternatíva, ha cserélek egy akkut+hátlapot ujjlenyomatolvasóval kb. itthon megvan 10-15ből, az meg egész vállalható
látom a neten, hogy "hőléggel" melegítik és alányúlnak, szerinted elégséges lehet valami jóféle hajszárító is? sajnos ilyesmi eszközeim nincsenek, ragasztott dolgokat nem igazán szedtem még szét
jól látom a videón, hogy nem is kell hozzá venni plusz ragacsot, a hátlapot úgy hozzák, hogy van egy lehúzható védőréteg ami alatt ott a ragacs és kész?
-
-
RootRulez
félisten
Anno két éve írtam én levelet is nekik, a szervizeléssel kapcsolatban, mert aksicserekor mindent kicseréltek a telóban, csak a kiejelzőt nem. És erre a hozzászólásra hivatkoztam. Persze a szerviz mosakodott, hogy ez nem hivatalos, mert a mobilaréna azt írja. Erre válaszoltam nekik, hogy nem a mobilaréna írta, hanem Ők, a Honor fiókjával a mobilarénán...
Szóval lehet emiatt az email váltás miatt törlődött az a bizonyos hozzászólás
Szóval mivel két éve fődarabot si cseréltek aksihibakor, lett megint két év garim, de most épp csak az aksit cserélték. Szal nézem mikor kakil be benne valami. :| Persze a gari meg már lejár róla, pedig ellennék én ezzel még 4 évet...
-
RootRulez
félisten
Igen, épp most láttam, hogy törölték a #313 hozzászólást, amiben azvolt:
'''Az akksit a kijelző modulba építve kapjuk, külön nem áll rendelkezésünkre, ezért csak együtt tudjuk őket cserélni. A hátlap ragasztva van. Ha sétszerelés közben eltávolítjuk, nem tudjuk visszarakni az eredetit megfelelő minőségben/sérülhet szétszedéskor, ezért kell azt is cserélni.''
A válasz egyébként a Te kérdésedre érkezett.
-
shifty85
tag
Először észre sem vettem, csak mikor már eljöttem és hazaértem. Sajnos nem fotóztam körbe...ezt utólag bánom. Igaz tokban tárolom, de kicsit bántja a "szemem"...vigyázok a telefonjaimra, bár a 8-asnak most családon belül lesz új gazdája. Ettől függetlenül ha azt mondják, hogy sajnos leszereléskor elpattant és 1500-2000 Ft lenne egy új hozzá, habozás nélkül kértem volna. Ez van, majd a következő cserekor...
Amúgy akksira kíváncsi vagyok, hogy fog szuperálni?!
-
peti85
senior tag
A Beállításokban sajnos elég nehézkes követni a méretét az alkalmazásoknak, erre van egy nagyon jó app: DiskUsage
Ebben látszik hogy nem is az adatok foglalják alapvetően a sok helyet, hanem az apk-k, maga az alkalmazás.Pl. nem értem, hogy egy Huawei Music-on mi 800 MB
Ráadásul ugye azt törölni sem lehet.
-
peti85
senior tag
Nekem mostanában mindig az a problémám, hogy elfogy a hely a belső memórián. Nem sok minden van rajta az appokon kívül. Azokból sincs rengeteg szerintem. Sok alkalmazás többszáz MB helyet foglal, de hazokat összeadogatom, akkor sem jön ki az elfoglalt 23-24GB tárhely. Akkor nekem is érdemes lenne ezt a "wipe cache partítion" lehetőséget kipróbálni? Ténylegesen csak azt töröl amit az alkalmazásonként is lehet gyorsítótár adatokat törölni? Tehát pl. Viber esetén nem fog eltűnni semmi üzenet vagy átküldött kép? (Persze van GDrive mentés beállítva a Viber-be, de régen sajnos telefonról átköltözés esetén hiába állította vissza a szöveges üzeneteket és a képeket, a képek nagyrészt csak galériában voltak elérhetőek, az üzenefolyamban elérhetetlen médiatartalomnak mutatta legtöbbjüket)
-
Predator2
addikt
Kakaskodom egy kicsit a gyártóval. Tudom, hogy off, de remélem elférhet még.
Szerintetek ez alapján ragadnia kell a Honor 8 hátlapjára az általam linkelt adapternek vagy sem?
Hi there Blaskó, Thanks for getting in touch. As a guide, the 3M™ VHB adhesive on the adaptor will adhere to most smooth, flat (slightly curved is ok), non-textured, non-porous surfaces such as hard plastic and metal. It will NOT stick to silicone, rubber or hydrophobic (water-resistant) glass, and TPU. We have put together a suitability guide which goes into further detail - https://support.quadlockcase.com/hc/en-us/articles/235253047-What-phones-cases-does-the-Universal-Adaptor-adhere-to- Let me know if you have any further questions I can help with. Cheers, Lucy G Quad Lock Support
THX
-
skyrush7
aktív tag
Az elmúlt hetekben kaptam egy megfürdetett Honor 9 Lite-ot, hátha tudok vele valamit kezdeni. Időben elkezdték szárítani, de sokáig nem lett kikapcsolva.
Cseréltem benne akksit, mivel kiderült hogy megegyezik a Honor 8-éval. Bekapcsolt, de nem vette a töltést, azt hitte mínuszokban van.
Végül az USB csatlakozón és akkumulátor csatlakozón találtam korróziót. Izopropil alkohollal és fültisztítóval megsikálva sikerült leszedni. Csak nagyítóval lehetett látni.
Hibátlanul működik, szerencséje volt az illetőnek. Rendeltem is két akksit, egyet magamnak is a 8-hoz.
Érdemes átnézni, vagy átsikálni minden csatlakozót és felületet, ahol korrózió lehet.
Persze ha még megvan egyáltalán. -
skyrush7
aktív tag
Aliexpresses "eredetinek hirdetett" akksit két évig használtam, korrekt volt.
Most Nohon akkut használok lassan 1 éve, nem szuperál, de jobb mint egy agyonhasznált két éves darab. Persze az is közrejátszik, hogy több minden fut rajta azóta (köztük BT-s okosóra), resetelni meg nem szeretném mert nagyon jól be van lakva.mantequilla: A "sima 5V-os" alatt maximum 10W-os töltőre gondoltam, bocsánat. Legközelebb pontosabban fogalmazok, mert a Huawei a P10 óta ugye 5V 4.5A töltőt ad
-
paolinho
őstag
Egyelőre még csak a kissrác elmondásából ismerem a történetet, de amit tudok, hogy a készülék által felajánlott frissítést futtatott le, amelynek lett a végeredménye, hogy eltűntek a Google appok. A készülék teljesen tiszta, szóval nem mókolt. Szeretnék neki segíteni, mert ő nincs képben a romok cseréje kapcsán.
Itt az Összefoglalóban lehet olvasni egy olyan módszerről, amihez nem kell root (bár, ha szükséges, ez sem lehet gond). Ez lehet esetleg ennél a típusnál is megoldás?Lackooo84: Neked is köszi a tippet. Igen ilyenben gondolkodom én is, csak a kivitelezésre keresem a megfelelő lépéseket.
-
Deresgebe
csendes tag
Helló Sanki!
Az akksi alatti 2 csavarfejen lévő fehér, beázás indikátor színe nem mutat elszíneződést. Ott víz nem járt. Fennt, a kamerától jobbra lévő valamelyik csavarfejen is lenni kellene olyan fehér indikátornak. Nyilván volt már szétszedve a teló s nem lett minden pontosan a helyére visszarakva az előző szereléskor. A középsőkeret teljesen tisztának, ragasztó mentesek tűnik. Most puceváltad le? Hogy volt a hátlap rögzítve? -
A rizs hülyeség ártani nem árt nem is használ.De a legfontosabb az akku lekötés lett volna egyből.Minél előbb szétkell szedni aztán ultrahangos,alkoholos tisztitás.Ha mázlid van elindul.Nekem anno a H6 esett vizbe az kiszáradt szét se szedtem és utánna 2 évig használtam és tovább adtam.
-
DonMarco
aktív tag
-
peti85
senior tag
Az ACR 31.1-unChained ami nekem bevált. De frissíteni nem szabad, mert az újabbakkal nekem nem rögzített. Ez tökéletesen teszi a dolgát. Beállítható meddig őrizze meg a felvételeket, illetve mindenféle felhőszolgáltatóra is tud automatikusan menteni, így tényleg minden igényt kielégít szerintem. Ezeken kívül még mindenféle beállításokkal finomhangolható. (Formátum, minőség,...)
-
trebrona
nagyúr
-
gps76
őstag
Jó lett, csak a wipe-olással kell szórakozni kicsit, mert nem csinál teljes törlést, ahol szűz állapotra kerülne a telefon, beindul de angol nyelven a rendszer, se nyelv, se bejelentkezés, beállitások, hanem bejön egyből az oprendszer, se billentyűzet, se google cuccok, mi a bánat ez?
És hiába rendszer alól rendszervisszaállitás,, meg recoveryből wipe data, nem csinálja meg. -
gps76
őstag
Pedig én nem tettem .txt kiterjesztést neki.
Na megvan a megoldás, nem figyeltem hogy van-e kiterjesztése, a Totalcommanderrel nyitottam meg a jegyzettömbbel, és mentéskor hozzárakta a .txt kiterjesztést. most már tölti le az 562-t, köszi a segitséget, rúgtam egy 2 órás öngól magamnak... -
gps76
őstag
Nem, .txt-ként ami volt. Oda a közepére másoltam:
# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
188.225.84.142 query.hicloud.com
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
# localhost name resolution is handled within DNS itself.
# 188.225.84.142 query.hicloud.com
# 127.0.0.1 localhost
# ::1 localhost"
" -
gps76
őstag
Igen firmware finder - 562 megkeres, get erecovery... Next - Next ... Itt hagyom a firmwarefinderben, nem inditom a telefont más módban. Host fájl átirása kettőskereszt nélkül be ahol van még 2 ip cim is fölé legelsőnek. Mókolt Hisuite felrak, nem indit el, 2 fájl bemásol. Hisuite elindit - ott viszont feldobja hogy saját magát valami 11. ... verzióra akarná frissiteni, de nem engedem neki. Telefon rádug, kérdezget a telefonon is meg a gépen is, engedek neki mindent. , (a régi hisuite .apkt letörlöm elötte), update-ra nyomok és a 418-at irja hogy a legfrissebb
-
V@ns
aktív tag
Na hát ez az!
Én akkor elengedtem a Honoromat, mert mondták, hogy ennyi volt, 8-as az utolsó. (Bedőltem ennek, engedtem a nyomásnak, két év után is lehetett volna tovább élni ezzel a rendszerrel.)
(De csak családon belül vándorolt tovább, nem adtam el direkt, mert annyira tökéletes volt.)
-
V@ns
aktív tag
Köszönöm az extrém gyors választ!
Nem tudtam, hogy ilyen terebélyes a lista, ez most meglepett.
USB, jack csati, térerő, wifi, bt -> ezeknek egyértelmű jele van.
kamera működése -> a kamera appon belül nem készít fotót, vagy nem tudok váltani a két lencse között, esetleg nem ad képet?
beázás jelző -> ezt merre találom? gondolom a piros az tilos -
H8Tomi
friss újonc
Igen, amit leszedtem az approved státuszú.
Az eRecoveryhez meg ezt tervezem:
"Teló kikapcs, hangerő fel gomb nyomvatart, majd USB kábel bedug (másik vége PC nem töltő). Nyomvatartod a míg be nem jön az erecovery, ott ráálsz egy wifire és letölti."
Van esetleg még más, ami elvileg köztudott, de egy noob elbakkhat?Köszi!
-
H8Tomi
friss újonc
Sziasztok,
Oreora szeretném upgradelni a honor 8amat (7.0 van eddig, frissítés semmilyen official módon nem akar jönni...)
Lackooo84 leírásában a 4-es pontban, miután letöltöttem frimwarefinderen keresztül a kívánt ROMot, akkor hagyjam ott, ahol van?
Belső memon van most a TeamMT egy almappájában, zip-pelve.Köszi!
Tamás -
Lackooo84
nagyúr
De nem így kéne. V1 leírás amúgy is elavult. Elég lenne egy, a videós guide linket tartalmazó valami ilyen cím alatt, hogy "Bármilyen gyári ROM telepítése a készülékre (EMUI 6-7-8) ". Nem véletlen, hogy így senki nem találja meg. A vicc, hogy még én sem találtam ott meg.
-
Redchucky
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged