Hirdetés
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Tegyél fel egy régebbi MiFit-et sokak panaszkodnak egy ideje battery drainre.
Vagy vedd el a hely engedélyét az appnak.Jó eséllyel valamelyik segít.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Mikor kézbe vettem (április) tudott a szokásaimmal 3-3,5 óra között. Most örültem ha elérem a két órát, alap helyzetben meg időről időre produkált olyat, hogy 1-2 óra alatt zuhant az akku mint az állat pedig elvileg semmi nem ébresztette.
Ha ezt így bírja az akku, azt egy mai okostelefonba nem szabadott volna beletenni pont. 300-500 ciklust kéne még a Tech2 cikk alapján ís bírjon ~30% veszteséggel na nekem ettől azért többet zuhant.
A GPS-t se véletlen említettem nekem tavasztól - őszig a telefon szinte mindennap csücsül a motor kormányon 1-2 órát ott meg vagy GPS vagy a trafihunterrel dödörészik.
Mi a normál és az extra szerintem elég necces kijelentés. Ha te reggel és este is 1,5 órát vonatoznál mit csinálnál ezalatt ? Csajokat elbámulgatjuk értem de ha ezt teszem 1,5 óráig már elvisznek zaklatásért... olvasni is jó naná a Fekete Keresztett két hete pl nem tudtam letenni... de mi a frászt csinálsz ezalatt alapból? Tehát ez máris ~3 óra naponta a telonak natúrban..., emellett alapesetben van 9 órám néha faktokkal 10. ~8 szünet 6*5+15+20 perc ismét, vagyis megint van ~ 1óra az már 4 óra ami intenzívebb használat mellett lazán lepörgeti az akkut, otthon töltöm szintén nyomkodom valamennyit majd töltő aztán levesz... Nem tartom ezt extrémnek sőt...
Érdekes a Huaweiek évről évre mindig gurítanak akkuidőben a konkurenciához képest és mégis mindig az akkujuk a problémás szegmens az idő múltán. Vajon van összefüggés!?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
-
1stVikman
senior tag
Ez a Wifi+ bug nekem B405-nél is előjött, vagy az előtte lévő verziónál.
Kikapcsoltam a wifit, a wifi+ -t, majd a helyhozzáférésnél a keresési beállításoknál a wifi alapú keresést ki. Aztán mindent visszakapcsoltam és azóta nem dobta fel.
Időközben meg HiSiute-tal frissítettem Oreo-ra, itt sem jött elő ez a hiba. Nekem B405 után OTA-n semmit nem dobott fel, csak a HiSiute.
Oreo-val kapcsolatban lesz pár kérdésem, de majd később leírom, mert mobilról hosszú.
Ja FRD-L19[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
-
rosejbli
senior tag
A telefonszámosnál keress arra rá itt, hogy indexadatok frissítése. Többeknek volt probléma, de fejből fogalmam sincs hogy jutsz el oda. Ezt pár hetente meg kell csinálni és akkor mindig helyrejön. Wifi+-nál nem emlékszem, hogy lett volna bárkinek is probléma, egyedül oreo-n van, hogy folyton bedob egy pop-up ablakot naponta többször is. Mi nem működik rajta pontosan?
-
rosejbli
senior tag
Legutóbb áprilisban volt szervíz miatt fr, azóta nem csináltam.
Simán felraktam a 412, nem lett volna rossz nekem az oreo sem, viszont abban benne van az az idegesítő üzenet, amit csak a wifi+ kikapcsolásával lehet elintézni, de megszoktam már a funkciót.
A 412-nél egyébként szeptemberi a frissítés. -
veterán
Oreo alatt van egy ilyen lehetőség.
Egy a kijelzőn bárhol elhelyezhető fehér "gombbal" kitudod váltani a nav bart.
Egy érintés vissza,hosszú érintés főképernyő,oldalra simítás alkalmazásváltó.
Kb úgy működik mint a H9 és a P10 megoldása,csak ugye ott az előlapi ujjlenyomatolvasóval tudod ezeket megcsinálni.
Engem személyszerint a dokkos megoldás nagyon zavar,2 napig próbáltam használni,de nem bírtam megszokni. -
-
-
Bass
addikt
-
darkmann
őstag
Nem tudom írta - e már valaki, de kapcsold már ki az Advanced settings- Security - Apps with usage access résznél a Google play és a Play services jogosultságait, és utána nézd meg a fogyasztást egy teljes töltés után.
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
-
athomi
veterán
Én újként vettem a telefont B131-gyel tavaly decemberben. Napokig használat B131-gyel, majd egyből felfrissítettem B399-re. Azóta mindig frissítek, most B404-en vagyok. Semmiféle drasztikus SOT csökkenést nem tapasztaltam. Mindig ilyen 4-5 óra SOT-jaim vannak. Ti meg már több mint 30%-os csökkenésről beszéltek, ami brutális lenne. Ilyen különbségek biztos hogy nincsenek a ROM-ok között. Aki ilyet tapasztal annak vagy akkumulátor problémája van, vagy a rendszere már szét van barmolva.
De ha nem így gondoljátok, akkor illene bizonyítani.[ Szerkesztve ]
-
clon
aktív tag
...Pár órával később ránéztem, nem volt térerő a telefonon.
Újraindítás után megjavult, azóta is gond nélkül megy...Ez nem biztos, hogy a mostani frissítés eredménye, mert nálam már 1 vagy 2 frissítéssel korábban is jelentkezett és azóta is 1-2 alkalommal. Volt, hogy pin után az 1 kártya rögtön X térerőt adott és ki is kapcsolta a kártyát. Más alkalommal meg folyamatos készenlét közben kapcsolta le szintén az 1-es kártyát.
-
Klaya1986
aktív tag
-
Micsurin
nagyúr
Lehet kell szerezzek egy szimpla töltőt, pedig olyan jó, hogy egy bő óra alatt maxon van...
Más is ennyire negatív tapasztalattal van egy év gyorstöltő után?
[ Szerkesztve ]
-
tamas.nick
aktív tag
Csak hátra, elől üvegfólia van. Könnyű a felhelyezése, videó is van róla, újra fel ragasztani, ha esetleg elsőre félrecsúszott volna a művelet.
Ez a 3. rendelésem, 2-3 hét alatt megérkeztek. -
ANDROID???
addikt
-
Sanki
addikt
Esetleg még a beállításokat nézd át, hogy minden jól van e beállítva. Háttéradatok, futtatás stb.
Ha minden ok és nem lesz jobb és nyomnék egy FR-t.Én a kisebb frissítések után mindig nyomok 1 cache del-t, FR csak a főverzió lépésnél volt, meg amikor rollback-et nyomtam.
-
-
mm89
őstag
Nekem is inkább ehhez hasonlít mint a fentebbihez. Egy éve még nekem is (b131) 4-5 óra volt két nap alatt. Most akkor is töltőre kell tenni este, vagy másnap reggel ha csak fél órát használtam...
Sd kártya nincs.
i betűs grafikon pedig a mesengert és a chrome ot szokta mutatni, de nem nagyobb a fogyasztásuk mint a feleségem p9 lite - ján. A chromenak van néha több háttér futása,amit nem is értek mert direkt bezárásra van rakva a képernyő kikapcsolása után.[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
ANDROID???
addikt
-
-
dussy
őstag
Egy héttel a leadás után megérkezett az ajánlat a törött kijelző javítására. Az önköltséges javítás 44.900 Ft,amiből 5000Ft a munkadíj.
A kijelző mellett új akku, hátlap, ujjlenyomat szenzor kerül beépítésre.https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- iPhone 12 mini zöld 64GB
- ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 3ÉV Media Markt GARANCiA
- 1.tulajdonostól, 100%GYÁRI AKKSI, Iphone13PRO 128GB, Gyönyörű karcmentes, Független
- Iphone 12 64Gb Black - Kártyafüggetlen - Karcmentes - 87% - Magánszemély
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
- Apple Iphone 16 256gb feher szinben Teljesen Uj Fuggetlenull bontatlan elado
- iphone 12 pro 128gb,független
- Iphone 11pro 64gb , független 95% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest