Hirdetés
- E-book olvasók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Mikor kézbe vettem (április) tudott a szokásaimmal 3-3,5 óra között. Most örültem ha elérem a két órát, alap helyzetben meg időről időre produkált olyat, hogy 1-2 óra alatt zuhant az akku mint az állat pedig elvileg semmi nem ébresztette.
Ha ezt így bírja az akku, azt egy mai okostelefonba nem szabadott volna beletenni pont. 300-500 ciklust kéne még a Tech2 cikk alapján ís bírjon ~30% veszteséggel na nekem ettől azért többet zuhant.
A GPS-t se véletlen említettem nekem tavasztól - őszig a telefon szinte mindennap csücsül a motor kormányon 1-2 órát ott meg vagy GPS vagy a trafihunterrel dödörészik.
Mi a normál és az extra szerintem elég necces kijelentés. Ha te reggel és este is 1,5 órát vonatoznál mit csinálnál ezalatt ? Csajokat elbámulgatjuk értem de ha ezt teszem 1,5 óráig már elvisznek zaklatásért... olvasni is jó naná a Fekete Keresztett két hete pl nem tudtam letenni... de mi a frászt csinálsz ezalatt alapból? Tehát ez máris ~3 óra naponta a telonak natúrban..., emellett alapesetben van 9 órám néha faktokkal 10. ~8 szünet 6*5+15+20 perc ismét, vagyis megint van ~ 1óra az már 4 óra ami intenzívebb használat mellett lazán lepörgeti az akkut, otthon töltöm szintén nyomkodom valamennyit majd töltő aztán levesz... Nem tartom ezt extrémnek sőt...
Érdekes a Huaweiek évről évre mindig gurítanak akkuidőben a konkurenciához képest és mégis mindig az akkujuk a problémás szegmens az idő múltán. Vajon van összefüggés!?
-
1stVikman
senior tag
Ez a Wifi+ bug nekem B405-nél is előjött, vagy az előtte lévő verziónál.
Kikapcsoltam a wifit, a wifi+ -t, majd a helyhozzáférésnél a keresési beállításoknál a wifi alapú keresést ki. Aztán mindent visszakapcsoltam és azóta nem dobta fel.
Időközben meg HiSiute-tal frissítettem Oreo-ra, itt sem jött elő ez a hiba. Nekem B405 után OTA-n semmit nem dobott fel, csak a HiSiute.
Oreo-val kapcsolatban lesz pár kérdésem, de majd később leírom, mert mobilról hosszú.
Ja FRD-L19 -
rosejbli
senior tag
A telefonszámosnál keress arra rá itt, hogy indexadatok frissítése. Többeknek volt probléma, de fejből fogalmam sincs hogy jutsz el oda. Ezt pár hetente meg kell csinálni és akkor mindig helyrejön. Wifi+-nál nem emlékszem, hogy lett volna bárkinek is probléma, egyedül oreo-n van, hogy folyton bedob egy pop-up ablakot naponta többször is. Mi nem működik rajta pontosan?
-
rosejbli
senior tag
Legutóbb áprilisban volt szervíz miatt fr, azóta nem csináltam.
Simán felraktam a 412, nem lett volna rossz nekem az oreo sem, viszont abban benne van az az idegesítő üzenet, amit csak a wifi+ kikapcsolásával lehet elintézni, de megszoktam már a funkciót.
A 412-nél egyébként szeptemberi a frissítés. -
Oreo alatt van egy ilyen lehetőség.
Egy a kijelzőn bárhol elhelyezhető fehér "gombbal" kitudod váltani a nav bart.
Egy érintés vissza,hosszú érintés főképernyő,oldalra simítás alkalmazásváltó.
Kb úgy működik mint a H9 és a P10 megoldása,csak ugye ott az előlapi ujjlenyomatolvasóval tudod ezeket megcsinálni.
Engem személyszerint a dokkos megoldás nagyon zavar,2 napig próbáltam használni,de nem bírtam megszokni. -
-
athomi
veterán
Én újként vettem a telefont B131-gyel tavaly decemberben. Napokig használat B131-gyel, majd egyből felfrissítettem B399-re. Azóta mindig frissítek, most B404-en vagyok. Semmiféle drasztikus SOT csökkenést nem tapasztaltam. Mindig ilyen 4-5 óra SOT-jaim vannak. Ti meg már több mint 30%-os csökkenésről beszéltek, ami brutális lenne. Ilyen különbségek biztos hogy nincsenek a ROM-ok között. Aki ilyet tapasztal annak vagy akkumulátor problémája van, vagy a rendszere már szét van barmolva.
De ha nem így gondoljátok, akkor illene bizonyítani. -
clon
senior tag
...Pár órával később ránéztem, nem volt térerő a telefonon.
Újraindítás után megjavult, azóta is gond nélkül megy...Ez nem biztos, hogy a mostani frissítés eredménye, mert nálam már 1 vagy 2 frissítéssel korábban is jelentkezett és azóta is 1-2 alkalommal. Volt, hogy pin után az 1 kártya rögtön X térerőt adott és ki is kapcsolta a kártyát. Más alkalommal meg folyamatos készenlét közben kapcsolta le szintén az 1-es kártyát.
-
-
tamas.nick
aktív tag
Csak hátra, elől üvegfólia van. Könnyű a felhelyezése, videó is van róla, újra fel ragasztani, ha esetleg elsőre félrecsúszott volna a művelet.
Ez a 3. rendelésem, 2-3 hét alatt megérkeztek. -
ANDROID???
addikt
-
Sanki
addikt
Esetleg még a beállításokat nézd át, hogy minden jól van e beállítva. Háttéradatok, futtatás stb.
Ha minden ok és nem lesz jobb és nyomnék egy FR-t.Én a kisebb frissítések után mindig nyomok 1 cache del-t, FR csak a főverzió lépésnél volt, meg amikor rollback-et nyomtam.
-
-
mm89
őstag
Nekem is inkább ehhez hasonlít mint a fentebbihez. Egy éve még nekem is (b131) 4-5 óra volt két nap alatt. Most akkor is töltőre kell tenni este, vagy másnap reggel ha csak fél órát használtam...
Sd kártya nincs.
i betűs grafikon pedig a mesengert és a chrome ot szokta mutatni, de nem nagyobb a fogyasztásuk mint a feleségem p9 lite - ján. A chromenak van néha több háttér futása,amit nem is értek mert direkt bezárásra van rakva a képernyő kikapcsolása után. -
ANDROID???
addikt
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest