- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Sziasztok!
Páromnak most hoztuk ki a boltból a Honor 8-asát. Üvegfóliát szeretnék rá. Nézegettem az összefoglalóban az ajánlásokat.
Ebből az Arc Edge változat az valami lekerekített?
Vagy esetleg ez? Nekem ez szimpatikus, legalábbis a hirdetés.
-
norberto9
aktív tag
Sziasztok,Az aliexpress oldal mennyre megbízható?
-
Micsurin
nagyúr
Lefotóztam amúgy azt a kis hézagot amiről írtam egy pár napja...
A hátlap jön fel -> garancia (Azért fosók a gari témától mivel a T-nél kifutó tuti cserejegyes téma lenne később bármi -> 80k-ért vettem ennyiért nem lesz ilyen tudású csak XA és a hasonszőrű romok.)
B fogadjam el egy nyolcvan rugós készüléknél, hogy valahol ahol nem lehetne illesztési hézag van egy mm?
Vakuval meg is csillan valami fémes bent, holott ott elvileg a műanyagkeret kéne legyen csak ami a hátlapot tartja, a disassembly videók alapján. -
darkmann
őstag
válasz
ANDROID??? #28187 üzenetére
Lejárt a szerk. időm...megrendeltem a Cafele fóliát.
-
darkmann
őstag
válasz
Persze, csak már miután megrendeltem a fóliát!
-
darkmann
őstag
válasz
-
tibi970307
tag
Sziasztok!
Hátlapra nem létezik olyan üveg, mint pl a Cafele előlapra? Azzal elégedett vagyok, nem karcolódik és az ujjlenyomatokat sem gyűjti. Ellenben a hátlapi rendes fóliával, ami 1 hónap után tele van karccal és mindig teljesen ujjlenyomatos.
-
darkmann
őstag
válasz
Fecogame #28161 üzenetére
Igen, próbálok vigyázni rá. Volt egy gyári szilikon tok a dobozban, és rendeltem egy üvegfóliát is hozzá, de sajnos a fólia nem takarja rendesen a kijelzőt.
Majd rákeresek az itteni hozzászólásokra, hogy mi az ami bevált.
Az Apollo Lite kijelzőcseréje is 30e HUF lenne a hivatalos szervízben. -
1stVikman
senior tag
válasz
ANDROID??? #28183 üzenetére
Éjfél után visszaállítottam az appot, restart, kiraktam újra a widgetet és jó lett.
Előtte semmilyen varázslással nem akart jó lenni. -
-
viw
aktív tag
Sziasztok! Tudtok ajánlani egy polár szűrős kitet/csiptetőt a telóhoz? Valami ilyesmire gondoltam, de ugye a két kamerát nem takarhatja el a széle.
-
1stVikman
senior tag
Sziasztok!
Az óraátállítás megzavarta az időjárás widgetemet.
A pozíció-s város átállt, de a saját város még a régi időt mutatja:
Volt Telefonkezelő-s tisztítás, töröltem az Időjárás app adatait, újraindítottam a telefont, de maradt az egy óra eltérés.
Saját városra mindegy mit teszek be, Budapest, Győr stb, marad a régi idő. (Ugyanabban az időzónában vagyok)
Ötlet?
Köszi: Vikman -
Micsurin
nagyúr
Csak kíváncsiság, kitud zárni a telom? A 4 hibás kód / ujjlenyomat után?
Igen összejöhet olyan szituáció néha az este folyamán, hogy ez bekövetkezzen.
-
lbence
aktív tag
Unicredit Bank mobilbank alkalmazása sem engedi a képernyőkép készítést, meg is lepődtem.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Centurio9 #28158 üzenetére
Vegyesben nekem 4-5 óra közt produkál SOT-ot. Ebben stabilan 1,5 óra zene BT fülessel, egy bő 1,5 óra ModernComba: Versus / PUBG is benne van a többi az netezés + Face.
DE én böngészöből facezom, és messenger litet használok (Beszélgetésre bőven jó kutyás képeket meg nem én fogok lőni... + ez nem telepít 10 percig mint a rendes kitudja miket.
)
Tűzre velem!Egy bugot találtam, hogy az akku kímélőt néha kiteszi, néha nem a noti barra. (Van az a fül akku kímélő kikapcsolása. Bekapcsolás után mindig ott van, de utána hol eltűnik hol nem, mikor milyen a kedve.)
-
Centurio9
csendes tag
mi a tapasztalat a b402 ről? (üzemidő, bármi bug)
-
mati12
senior tag
válasz
Becksman #28152 üzenetére
Természetesen ugrik a gari,de úgy voltam vele hogy nem költöm javításra a készülék használtpiaci értékének a közel 80%-át. Ha esetleg valami mégis beütne akkor meg még mindig ott van a 23000 forint a javításra amit a kijelző cserénél sporóltam meg. Ha ennél nagyobb a baj akkor meg úgyis kuka az egész telefon.
-
darkmann
őstag
válasz
Becksman #28152 üzenetére
Sziasztok! Csatlakozok én is a Honor 8 tulajokhoz. Kényszerű váltás volt, mert összetörtem a Vernee Apollo Lite-ot.De nem bántam meg, nagyon korrekt teló ezért az árért! A kamerája pedig minden képzeletemet felülmúlja. Teljesítményre Antutu szerint ugyanazt tudja, mint a VAL, de a tárhely sebessége sokkal gyorsabb, az Asphalt Extreme sokkal gyorsabban betölt. Az Emui is nagyon tetszik, jelenleg a B402 van rajta, köszönet az összefoglalóban lévő Firmware finder leírásnak!
-
1stVikman
senior tag
válasz
Becksman #28146 üzenetére
Ilyenkor, ha pókhálósra törik a kijelző, utána érzékeli még az érintést?
Azért kérdem,mert pl.kollégám s6 edge+ -a ennél viharvertebb állapotban van, de gond nélkül megy.
Ellenben asszony sonyján megrepedt a kijelző, és használhatatlan lett, csak a teljesen ép részen érzékelt.
Ilyen volt. -
Micsurin
nagyúr
Kis off: 4 éves a Gearbest. Többek közt a Xiaomi Pistont is nevetséges áron szórják pár napig --> postával és insuraceval 5USD.
-
Nirvatti
tag
válasz
Analytikind #28141 üzenetére
Talán a kábel rosszalkodik.
-
Analytikind
csendes tag
Sziasztok!
Eltűnt a quickcharge egy ideje (nem tudom sajnos mi váltotta ki ezt).
Gyári töltőjét használom természetesen.
Van ötletetek hogy mi az oka?
-
Uraim!
Ennek a telónak a jack lábkiosztása milyen?
Csak mert az AKG N20-am vezérlő gomjaiból egyedül a zenelejátszás/megállítás/hívásfelvétel gomb működik.
Van rajta egy kapcsoló amivel lehet állítani hogy androiddal vagy ios-szel használom,de egyik állásban sem működik a hangerőszabályzás.
Eddig ez az első droidos teló amivel nem működik. -
Micsurin
nagyúr
válasz
LordDarkness #28134 üzenetére
MC Versus teljesen szépen fut, PUBG médiumon hajlamos droppopni de ott a játék szar, S8-on is akad mint a rosseb. (O+ 3T-n se az igazi pedig ott van hw....)
Shadowgunlegends megint szépen fut médiumon.
Ezt leszámítva mi számít újnak egyik nagy igényű, másik kettő eheti release. -
LordDarkness
aktív tag
Menyire futnak az új játékok akadás mentesen?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
fant0mi #28131 üzenetére
Aha, jó cucc!
De tényleg minden alkalommal be kell nyomni, előbb utóbb csak javítják.
A háttérbeni szarok miatt merültem le.@mm89:Mert a nulláson elvesznék a francba, most is fater fűzött meg jó lesz. Már támasztotta az ablakot amikor meglátta a sort és a fejem ingását.
+ most nem volt opció a sorok közt átvágók mivel Gandalf mestertől gyalog nem jöttem volna haza egyedül.
Háttérben meg persze a traffi hunter is tevékenykedik.Mid van?
Én már tervezgetem a cserét szeretem a kis szerkezetet de nem bánnám ha nem csak rövidebb etapokban bírnám nyélgázon a 160-as távokat. Egy 650-es SV / Raptorral szemezek.
-
mm89
őstag
válasz
Micsurin #28110 üzenetére
Miért akarod folyamatosan nézni? Autóval még talán érthető a forgalom infó miatt, de motorral az nem kell.
Ha kint vagy BPről akkor meg a 6os vagy az M6os szintén nem indokolja a navit.Látom lentebb is használsz motoron navit. Lemez hogy csak azért nem értem mert én Szegeden lakok, itt nincsenek akkora dugók...
Szerk. Közben olvasom a motoros topikot, ezért voltál ismerős név
-
Micsurin
nagyúr
válasz
barnabas22 #28128 üzenetére
1. Igen dettó.
2. Igen dettó.Telo ma meglepően jól bírta, 4 óra GPS és 16%-on volt. (Retkes M0 beállt... megint patchworkot csinálnak belőle, mivel a P9 fateromnál nem talált jelet egy GPS volt, élvezet volt mocival kuplungot tartva zötyögni [...] M6-oson behoztuk a lemaradást!
)
-
barnabas22
tag
Üdv!
Asszonynak ma lett egy Honor 8 telója. Tetszik neki meg minden, de 2 dolgot vettem eddig észre:1. Kamerát elindítva, fotózgatva az ujjlenyomatolvasó körül kicsit melegszik, bár olvasva titeket nektek is ilyen és ez normális.
2. Töltés közben a töltőt rádugva az aljzatra van egy kis "holtjátéka" ,fel-le lehet mozgatni..nem áll meg fixen.. ez nálatok is ilyen? -
rosejbli
senior tag
válasz
tamas.nick #28125 üzenetére
A wifi+ miatt még az sincs bekapcsolva nálam egyhuzamban annyit szerintem.
-
rosejbli
senior tag
válasz
tamas.nick #28121 üzenetére
Én most reggel bekapcsoltam, hogy megnézzem és mindig látszódik az állapotsávon az nfc ikonja.
Orgi: lehet elég egy cache törlés is
-
-
Caranita
aktív tag
válasz
tamas.nick #28115 üzenetére
Ezt tapasztaltam Samsungon és Sony-n is. Samsung szervizben annyit tudtak mondani, hogy hát ott kell annak lennie...
-
Shummo
senior tag
Hi. Tudnátok segíteni l09 hez b402es rom recoveryjebe és boot fajljaba. Az egész romhoz való link is segítene. Köszi
-
fant0mi
őstag
válasz
tamas.nick #28115 üzenetére
Bogár. Na kipróbálom én is.
-
tamas.nick
aktív tag
Ez bug vagy feature? Ha folyamatosan be van kapcsolva az NFC, akkor egyszer csak eltűnik az állapotsávról az ikonja.
-
Micsurin
nagyúr
Köszönöm a válaszokat!
-
Micsurin
nagyúr
Ha már GPS téma. Holnap le kell menjek Várdombra motorral (~250km) Waze / Here lenne a kiszemelt app.
Olyan 2-2,5 órát kéne bírnia Net és GPS mellet (Főleg, hogy reggel átrántson a városon, a nullást elakarom kerülni!). Van rá esélyem ?P8-al esélytelen volt ilyet összehozni, a Honor akkuja messze jóban bírja de azért megkérdezem inkább. Menet közben nem tudok tölteni.
Amitől félek, hogy a hűvös miatt ne bírná az akku. (6-8 fok + tartós menetszél ~140-150 közt, nem lesz melege...)
Fogja bírni vagy ne reménykedjek ? Ha nagy a gáz GPS nélkül is eldöcögök de ....
-
Orgi
addikt
Sziasztok, néha problémáim vannak a GPS résszel, egyszerűen hiába kapcsolom be, nem működik, most épp a Kálvin téren vagyok pl, de a widget szerint még Budakeszin, a Google Maps meg nem csinál semmit, folyamatosan aktív a GPS ikon benne. Van aktív net is, ha ez számít. Ez többször előfordult, előbb - utóbb megjavult, de tudok tenni bármit, beállítás vagy ilyesmi? Előre is köszi!
-
-
sonye
senior tag
válasz
koma106 #28102 üzenetére
Soha nem a trékomnál veszek készüléket. Túlárazottak a készülékek. És csak csomagban olcsóbb.
A tarifacsomagok meg túl drágák a jelenlegimhez képest.Egy független készülék sokszor sokkal olcsóbb.
Csomagban meg a többszörösét fizetném ki a készüléknek 2 év alatt.... hiába a beetetés, hogy 0 Ft... Majd a számlával lehúzzák azt az "ajándék" telefon árat.
-
giroud199
senior tag
-
koma106
senior tag
válasz
PietPunto #28101 üzenetére
Köszi. Csak az ár és a szoftveres támogatottság miatt dilemmázok (nem tudom, hogy a szoftverfrissítések, főleg a biztonsági frissítések meddig lesznek 8-ra, ill. mennyi előnye van itt a 9-nek -- gondolom egy év.)
Telekomos kedvezményes ár jó egyébként, csak nekem nem (ősszel jár le a hűségem, nem akarok tovább hosszabbítani náluk).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest