- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Kompakt vízhűtés
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanki
addikt
válasz AngeloDivina #27999 üzenetére
Rákérdez, hogy törölhető e a belső tárhely is.
-
AngeloDivina
aktív tag
Sziasztok! Eddig mindig OTA frissítettem és mindig FULL verziót. Ha csinálok egy gyári visszaállítást menüből, akkor lesz valami változás? Gondolom marad a legfrissebb verzió, de tárhely is szabadul fel vagy felesleges időpocsékolás? Nem a tárhely felszabadítás a cél, csak gondolom nem árt ha egyszer megcsinálom ezt. Köszönöm!
Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
NoOne1976
őstag
A navbar mindig látszik a H8-nál, vagyis a látható kép mérete kisebb, mint a képernyő? Az alsó káván nincs semmilyen kezelőfelület, ugye?
-
Becksman
őstag
válasz osztraksajt #27994 üzenetére
P9 is kap android 8.0-át és régebbi készülék mint a honor 8. Semmivel se jobb, szerintem...
Samsung A54 5G 8+256GB
-
osztraksajt
őstag
402 feltéve és végre megjavult a tárcsázóban a gyorskeresés. Pedig már a földhözvágás határán állt a telefon a napi háromszori indexadatok újraépítése miatt mikor kocsiban bűvészkedhettem a névjegyek közötti kereséssel a qwerty billentyűzeten.
-
mm89
őstag
Sziasztok!
B401+twrp+root van a telefonon. Jelzett, hogy van 402. Felraktam a huawei multitoollal a B4xx as recoveryt, letöltöttem a frissítést a szoftverfrissítőben, de sokadik próbálkozásra sem tudja frissíteni, mindig 14%-nál dob hibát és írja ki hogy failed to check update file.
Mi lehet a hiba?
Teljes csomagot nem akarok felrakni, mert az visszazárta legutóbb is a bootloadert.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Nick no.1
aktív tag
402 nálam is ..
Xiaomi 14
-
Quqesz
nagyúr
402 a fedélzeten. Belehúztak a frissítesekbe.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Sanki
addikt
Nekem is megjött a B402 az L09-re. Mintha bele húztak volna.
Hétvégén frissítem az összefoglalót, mostanában nem sok időm volt ilyenekre munka miatt.
-
dussy
őstag
válasz kimi2007wc #27981 üzenetére
Sokáig nem tart ki, ha újra a tárcsázóba kerül valamikor a név már nem tudok rákeresni újra.
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
fant0mi
őstag
válasz kimi2007wc #27978 üzenetére
Ujra kell indexalni, utana megint jo.
Contacts
... More
Organise contacts
Rebuild index data -
kimi2007wc
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Honor 8-as készülékem, amivel a következő problémám akadt.
Régebben amikor telefonálni akartam akkor a tárcsázó képernyőn elkezdtem gépelni a számgombokon lévő betűket és megtalálta azokat a személyeket akiknél a begépelt betűk szerepeltek.
Na ez eltűnt kb. 1 hónapja. Ha jól emlékszek valami frissítés is volt az eltűnés előtt.
Találkozott már valaki ilyennel?
Vagy én állítottam el valamit?
Hogyan lehet ezt visszaállítani?Előre is köszönöm!
Gábor
-
veterán
Másnál előfordul hogy a teló elfelejti elfordítani a képernyőn lévő tartalmat (kamera,yt,chrome,minden),vagy csak én érezhetem magam "szerencsésnek"?
Szinte naponta eljátsza,csak újraindítás után javul meg.[ Szerkesztve ]
-
Redchucky
aktív tag
válasz Kamikazeman #27968 üzenetére
Az Emagos telefonra nem biztos hogy megkapod a magyar garanciát.
-
dokee78
félisten
Valaki tudja,hogyan tudok dalszöveget betenni egy adott dalhoz?
-
malnabokor
senior tag
válasz malnabokor #27963 üzenetére
Ezt eddig nem tudtam megállapítani, mert töltőn volt, másrészről nekem 20+ app folyamatos háttérben futtatása (többek között Android Wear és PC-re értesítés szinkronizálás, FB, Messenger, Skype, Spotify, 4 email fiók szinkronizálás, Smarthome appok és személyi asszisztens (Alexa) mellett folyamatos 4G, WiFi, Location, Bluetooth) miatt 2-3h között van a képernyőidőm, és a készenléti sem rózsás - de estig azért kibírja Szóval ha bármi is van az akkuidővel azt nem én fogom észrevenni
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
Kamikazeman
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
-
koma106
senior tag
-
Meszes1991
csendes tag
Esetleg valaki tudja már mi a megoldás arra hogy miért dobálja el a Hotspotot minden ok nélkül?!
-
fant0mi
őstag
válasz Kamikazeman #27968 üzenetére
Mind dual active es mind fuggetlen.
(A masodik sim es az sd kartyahely kozos. Vagy ez, vagy az. Illetve meg lehet pici barkaccsal oldani, hogy legyen ket sim mellett sd is.)[ Szerkesztve ]
-
Kamikazeman
aktív tag
Sziasztok! Honor 8-at szeretnék venni, de fontos, hogy dual aktív legyen. Mind az? Speedshop vagy EMAG-os vásárláson gondolkozom. Ezekről a helyekről dual aktív jön, mert a leírásban nincs ilyen infó? Ha más ajánlott bolt van jöhet, de a megbízhatóság fontosabb, mint pár ezer ft.
Köszi előre is! -
Zeki
nagyúr
Most töltöm le, miután rákerestem. Gyors frissítésként 142 megát szed le.
Google biztonsági frissítések.
Na újra is indult a teló. Végzett.[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
Az aksi idő nem romlott 402-ön?
-
malnabokor
senior tag
B402 itt is
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
lbence
aktív tag
Aki a tárcsázó névjegy keresési problémáival es az indexadatok újraépítésével küzd, annak megoldást nyújt, ha kikapcsolja a névjegyek google szinkronját, mert nekem így legalább két hete hibátlanul működik. (Az ötletgazda nem én vagyok, itt olvastam valakitől, hálás köszönet)
-
rosejbli
senior tag
Na végre nekem is megjött a b402. Érdekes, hogy eddig 3 havonta jöttek a frissítések, most meg minden biztonsági frissítést kiadnak.
-
McReay
aktív tag
Sziasztok!
Ezennel távozom a Honor 8-as felhasználók soraiból!
Örültem, hogy a tagja lehettem, mert egy nagyon aktív és segítőkész tábor ez!
(az utód egy Samsung Galaxy Note 8 lett)
Samsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
Halo
senior tag
válasz istnag #27950 üzenetére
Ne vedd támadásnak: töröld a manóba az FB alkalmazást - egy rakás kaki - én pl browserből használom a FB-t. Messengerből meg ott a lite verzió... jah, hogy az nem tud csicsás szarságokat...? cserébe kicsi, nem szemeteli össze a telót, és keveset fogyaszt. Ha csak üzenetet kell küldeni, arra elég - ha pedig tizenéves kis picsa akarok lenni és pónilovas szellentéses akármiket küldözgetni, akkor majd felrakom azt az alkalmazást...
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
istnag
addikt
válasz ANDROID??? #27951 üzenetére
Nem törlöm, hagyom inkább, majd kijavítja, aki elrontotta.
-
istnag
addikt
Mostanában nekem is nagyon gáz az üzemidő, nem tudom mi történt. Én nem szoktam panaszkodni ilyenre, de 2 óra sot és 35% Valamit elrontottak, egyébként a Facebook ot írja a legnagyobb fogyasztó alkalmazásnak. Várom a következő verziót, hátha jobb lesz.
-
sepyi
aktív tag
válasz ANDROID??? #27928 üzenetére
Tulajdonképpen azt szerettem volna demonstrálni, hogy nem változott a frissítéssel az üzemidő. Facebook, és messenger nincs, minden mást használok. Email, böngésző, két három óra film, zene mobilbank, blútyúk és adatforgalom vagy wifi állandóan be van kapcsolva. Automatikus fényerő. Mit hagytam ki. Jah másfél két naponta töltöm. Persze nálam is előfordult már, hogy este töltőre kellett raknom.
[ Szerkesztve ]
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
dussy
őstag
Dettó, 131 alatt nagyon szépen muzsikált. És akkor is használtam FB-t.
Ha fel töltöttem este kb. 22-23 tól reggel 6ig max. 2%ot zuhant az asztalra rakva. Most 2 óra alatt esik ennyit tétlenül.
Tudom hogy úgy is feltöltöttem este, de rendesen kibírta a napot.Érdemes lenne visszatérni valami régebbi verzióra?
Köszi Lackooo84, hogy ezt nem tudtam. Viszont csak 2 órás ciklust lehet átnézni.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
mm89
őstag
válasz fant0mi #27943 üzenetére
Kipróbáltam a messenger liteot. Nem tetszik. A legutolsó messengert használom amiben nincs benne a napos baromság. A Facebook appot tudom nélkülözni, ki is próbáltam, de semmi jelentős változás nem volt akku téren, tehát az nem fogyaszt annyit (nem szinkronizál, nem értesít,bezárásra van állítva)
A chrome meg kell a szinkronizáció miatt. Könyvjelzők, jelszavak.
Az idegesít inkább hogy a kezdetektől fogva ugyanígy használom. Hogy eshet mégis a felére az akku teljesítmény? B401 után volt FR is mert újra kellett nyitni a bootloadert.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Nekem is inkább ehhez hasonlít mint a fentebbihez. Egy éve még nekem is (b131) 4-5 óra volt két nap alatt. Most akkor is töltőre kell tenni este, vagy másnap reggel ha csak fél órát használtam...
Sd kártya nincs.
i betűs grafikon pedig a mesengert és a chrome ot szokta mutatni, de nem nagyobb a fogyasztásuk mint a feleségem p9 lite - ján. A chromenak van néha több háttér futása,amit nem is értek mert direkt bezárásra van rakva a képernyő kikapcsolása után.[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Niki1604
csendes újonc
Még mindig b394en vagyok... Érdemes próbálkoznom az FF-el és rárakni a b401et? Ugyanis minden hibátlanul működik... Baj ez hogy így le vagyok maradva? OTAn semmit nem talál. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
icsabesz21
csendes tag
válasz Teszla_ #27913 üzenetére
Én ezt az alkalmazást használom vezetés közbe:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.drivemode.android&hl=hu
Nagyon jó! Fel olvassa bejövő özeneteket és diktálva válaszolni is lehet rá. Tökéletesen tud magyarul is. A waze-t be lehet állítani mint alapértelmezett navi. Hívás közbe pedig nem zárja be.
-
dussy
őstag
Ez azért nem teljesen mérvadó így. Ezer dologtól függ: térerő, fényerő beállítás, WiFi / mobilnet, használt programok esetleg játékok.
Nekem az a bajom ezzel, hogy a saját felhasználási szokásaim nem változtak, de az üzemidő csökkent.
-
sepyi
aktív tag
válasz ANDROID??? #27925 üzenetére
Nem! Véletlen kétszer nyomtam meg a feltöltés gombot. De már keresem a kardomat.
Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)
-
kgmaci01
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémám van Honor 8 FRD-L09-nél, hogy tárcsázó módnál (intelligens keresés?) csak azokra a névjegyekre keres, amik nincsenek elválasztva vesszővel, vagyis egy mezőbe van beírva a teljes név, nem pedig külön vezetéknév és utónévre szétválasztva. Névjegyekben tudok keresni minden névre, de régebben ez nem így volt és már nagyon megszoktam. Valakinek valami ötlet a megoldásra? Köszönettel: G.
-
dussy
őstag
Nekem az első időkben 5 óra SOT is kijött, de a frissítések után egyre csökkent az üzemidő. Mostanában inkább a 3-4 közötti, igaz nálam is minden fut rendesen.
Az android rendszer a legnagyobb fogyasztó. A hardver-szoftver arány általában 35-65%ban alakul.https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
fant0mi
őstag
válasz Teszla_ #27913 üzenetére
Minden beallithato.
Hivas eseten teljes kepernyon jelzi a bejovo hivast, ha felveszed, akkor elmegy hatterbe es a navigacio latszik. Ekkor beszelhetsz bt kihangositon vagy fulesen. Kozben megy a navigacion. Az beallithato a wazeben, hogy bt eszkoz hasznalata eseten a waze is a bt eszkozon szolaljon meg, vagy a waze maradjon a telefon hangszorojan. Sot olyan opcio is van, hogy telefonalas kozben a waze elnemul. -
válasz kiezTe90 #27915 üzenetére
Huawei szervizpontra küldd, gyorsabb, mint ha az Euronicsra bízod. Ők is oda küldik, csak plusz idő. Postán díjmentesen fel lehet adni, infó van az összefoglalóban is, de a Huaweiblog oldalon is találsz segítséget.
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Páromnak a honor8 telefonja reggelre bemondta az unalmast. (Mindenféle előzetes jel nélkül). Reggelre se kép, se hang, a töltést sem veszi. Bevisszük szervízbe csak annyi kérdésem lenne, hogy szerintetek az akkumlátor mondhatta be az unalmast? Valamint az euronics-ba vettük, akkor oda kell vinni, vagy a Huawei szervízbe?
Köszi előre is a válaszokat.Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
Teszla_
senior tag
Sziasztok!
Ma vettünk édesanyámnak egy Honor 8-at. A régi telóját szeretné megtartani és GPS-ként használni, de én szeretném rábeszélni, hogy a Honort használja Waze-zel. Neki az a gondja, hogy ha út közben hívják, akkor ugye vagy a GPS-t figyeli, és kinyomja a hívást, vagy megáll és felveszi a telefont, és ezt nem akarja. Van olyan megoldás, BT füles, kihangosító, amivel megoldható, hogy menjen a Waze, de a telefon jelezne, hogy hívás van és ő tudna beszélni anélkül, hogy megállna, kilépne a Wazeből? Inkább kihangosítós dolog érdekelne, mert korábban már kapott egy szép Huawei BT fülest, de kb. 2-szer használta, mert nem találta kényelmesnek
-
Corsa02
őstag
-
rosejbli
senior tag
válasz Lackooo84 #27905 üzenetére
Van azért ennek egy olyan árnyoldala, hogy a tmx rendszeresen bejátsza a nem magyarba szánt készülékkel, hogy bármi van nem javítják, hanem cserélik. Ilyenkor azért elég kellemetlen kiszaladni németbe, hogy adjanak újat, már ha elfogadják egyáltalán a magyar szerviz véleményét.
-
gerygery
csendes tag
válasz gerygery #27832 üzenetére
valakinek van tapasztalata errol?
Enhance Huawei Honor 8 Camera with this Camera Mod
http://www.droidviews.com/enhance-huawei-honor-8-camera-camera-mod/
-
Azt hittem már megkaptuk az EMUI 8 rendszert, de nem. Jött valami új? Én nem vettem észre.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
nrg_52
addikt
válasz Lackooo84 #27905 üzenetére
Az nem kizart, hogy hulyek. Egyebkent en is ugy tudom, hogy eus garinak kellene rajta lenni. Ha lekerdezem a h9-et, fel europat hozza, hogy hol ervenyes a gari. Ez mindenesetre jo hir, ha tobben is megerositettek, mert ennyi erovel gsm-bol is vehetsz eus modellt.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
lbence
aktív tag
Egyébként 200€-ert sem olyan bomba-business szerintem, akkor már érdemes egy kicsit rádobni és olyan modellt venni, amit tovább támogatnak.
[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
válasz Lackooo84 #27902 üzenetére
Mire alapozod ezt? Egy eve meg valoban bevettek a gsm-s eust is, az igaz, de allitolag mar nem. Haromszor kerdeztem meg mas mas kezelotol es mind azt mondta, hogy csak imei alapjan ide szant hivatalos viszonteladotol szarmazo modellekre ervenyes a gar. Egyebkent legyen neked igazad, de en tuti nem kockaztatnek.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest