Hirdetés
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gigabyte alaplap topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz Diák66 #36548 üzenetére
Pedig én imádtam, sokkal jobb, mint a mostani retek, könyv szerű tok. Ettől kb. dupla vastag lett a teló és valamiért ordít a csengőhang, pedig minimumra van állítva
Azért köszi, sajnos én is arra jutottam, mint Te.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
trebrona
nagyúr
válasz Diák66 #36245 üzenetére
Akkor valamit rosszul csináltál. Évek óta használom minden gond nélkül a Simple-t kártyás fizetésre, parkolásra, kajarendelésre stb.
Ha nagyon nem megy, akkor webes felületen add hozzá a kártyát!
https://simple.hu/bejelentkezes------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Diák66 #36223 üzenetére
Hát, nekem cuki rózsaszín volt, mikor elsőre elküldtem és visszaküldték. Persze volt videó meg 1000 kép stb. hogy mikor elcsomagoltam fehér volt, aztán a Huaweinek megírtam a panaszt, és megcsináltatták velük, cserélték az USB panelt is, amin fehér az indikátor. Egyébként anno Homáron is sok ilyet olvastam, meg a google értékelésnél is, sajnos szeretnek "vízkárral" hárítani, főleg a Samu telóknál... Elég odacsepegtetni 1-2 csepp vizet a megfelelő helyre, aztán volt gari nincs gari.
The Truth is out there...
-
StaChys
tag
válasz Diák66 #36223 üzenetére
Ebben a hsz-ban volt róla szó: https://mobilarena.hu/tema/re_honor_8_tisztelet_a_kivitelnek/hsz_34125-34125.html
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Diák66 #36131 üzenetére
Igen a Honor Magyarország hivatalos álláspontja itt a fórumon (amit azóta töröltek a mocskok - ez is tök korrekt nem? Na de az internet nem felejt... ) az volt, hogy:
De itt a képen látható melyik alkatrészről is van szó cikkszám alapján 02350USN.
Nekem sem így cserélték, csak hátlapot, meg akkut. Gondolom jól szétfeszegették a kijelzőmet, ahogy azt kell.
[ Szerkesztve ]
-
Diák66
őstag
válasz Diák66 #36016 üzenetére
Bocsánat a harmadik üzenetért, de közben rájöttem mi az oka. Nem működik a legközelebbi (4 km 2G/3G/4G) Telekom adótorony, vagy legalábbis igen gyenge a jele. ( 4G only bázisállomás itt van párszáz méterre) Valamiért a SIM 1 pozícióban érzékenyebb a telefon és egy még távolabbi (7 km 2G/3G/4G) adótorony jelét veszi a szobában, beltéren, igaz nagyon gyengén. A SIM 2 helyen már nem. Furcsa.... Az erkélyen már működik a SIM 2 helyen is.
Legalább már ezt is tudom.
[ Szerkesztve ]
-
peti85
senior tag
válasz Diák66 #36002 üzenetére
A Huawei helyében én is nyitnám a bootloadert és "fű alatt" megtámogatnék egy rendes Custom ROM-okat készítő brigádot. Nyilván hivatalosan nem adhatnák a nevüket ilyesmihez, de mennyi ilyen projekt van XDA-n.
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Diák66 #35992 üzenetére
Kb. kettő perc kiolvasni a telóból a bootloader kódot. Kell hozzá egy PC, és egy bankkártya 4 euro fedezettel. A 'BUY CREDITS"-re kattintva lehet venni kreditet (4 kell a bootloader kódhoz), credits for new user, megadsz egy email címet és jelszót, majd a vásárlás után a kliensben is azokat az adatokat írod be, és ott lesz a kredit.
[ Szerkesztve ]
-
peti85
senior tag
válasz Diák66 #33326 üzenetére
Nem csakhogy nem megy a rollback, de én nem is akarok visszalépni (főleg FR-t nem akarok) azért hogy feltegyek egy frissítést. Ha feltettem volna egy nem nyilvános bétát, akkor nem szólnék egy szót sem, de ez így nagyon nem OK!
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
veterán
-
lbence
aktív tag
válasz Diák66 #31804 üzenetére
És az nem lehet, hogy a memória kártya nincs már a toppon? Már ha használsz a memória kártyát..
Egyébként egyik ismerősömnek csinaltam ilyen képernyő videót, és küldött róla egy képernyőképet, a bal fele annak is teljesen zöld volt az iphonejan. Korábban soha nem csináltam még ilyen felvételt, úgyhogy nem tudom összehasonlítani, azzal hogy Nougaton milyen volt.
[ Szerkesztve ]
-
peti85
senior tag
válasz Diák66 #31794 üzenetére
Nem lehet, hogy ott a PC-n van gubanc? Korábban írtad, hogy telefonon jól játssza le a videót. Más eszközön (PC, laptop, médialejátszó, másik telefon,...) is gond van a lejátszással?
-
freelancer68
tag
-
Depista
csendes tag
válasz Diák66 #28937 üzenetére
A Nilkin tokot most váltotta egy Mofi tok nálam. A Nilkin kemény alsó tok viszont a sarkoknál kopik és hamar koszolódik. A Mofi alap tok szilikon teljesen körbeveszi a telefont. felül két lyuk alul három plusz a hátsó lyukak. Az oldal gomboknál nem lyukas. Mindkét tokot jól kezeli a telefon.
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz Diák66 #21050 üzenetére
Jó a kamerája, este is lehet vele jó fotókat lőni, de csakis állvánnyal, mert kis bemozdulás is elég neki...
esti fotó állvánnyal[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
spider80
őstag
válasz Diák66 #20513 üzenetére
Hány telefonban van LTE only üzemmód? Most kapta meg a napokban az S7,S8,meg még az iphone-okban van talán. Mivel ugye 4g-n nem volt eddig hivás,csak mobilnet. Olyanokat hiányolsz egy 120 ezres telóból,ami a 250 ezresekben is most kezd elterjedni,és simán lehet nélkülük élni.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Cunaja
addikt
válasz Diák66 #20426 üzenetére
A + jelet csak akkor látod, ha olyan torony vételében vagy, ami +-os hálót nyom.
Most a metróban vagyok és sima 4G, ha felmegyek a felszínre 4G+.
Igaz ez P9, de a tietek is ilyen.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
nrg_52
addikt
válasz Diák66 #20310 üzenetére
Az teljesen korrekt tok, nekem is van egy ugyanilyen ipakybol, ha jobban kell a vedelem ez van rajta vagy a spigen. Egyebkent meg az atlatszo szurke szilikon cafele, az szerintem jobb, mint a nillkin tpu.
@lessmessino: meg nem probaltam, most 2 cafele jon eppen csomagban tokkal, kabellel kuponakcioban. De redelek meg brotectet is biztos ami biztos, nekem nagyon bejon. Vedeni szerintem ved az is annyit, pont a rugalmassaga miatt. Nekem vedte mar meg. Mondjuk ejteskor, utodeskor tovabbra is tartom, hogy a szerencse is jatszik. 😁
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Diák66 #20236 üzenetére
A gyári naptárnál választhatóak a bejegyzések, hogy xch-ra mentsen vagy google-re, és akár más színnel ellátható.
Már régóta jól lehet szeparáltan használni priv és üzleti dolgokra a gyári levelezőt, és a gyári naptárakat.
Különben elég katyvasz lenne.
Szerintem még ismerkedne a dualsim-el, a bejövőhívásnál mutatja melyik sim-re jön a hívás a hivófél neve alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gigabyte alaplap topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Android szakmai topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
- Apple Iphone 16 256gb feher szinben Teljesen Uj Fuggetlenull bontatlan elado
- iphone 12 pro 128gb,független
- Iphone 11pro 64gb , független 95% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest