- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
ANDROID??? #35733 üzenetére
Hát nemtom, én nem engedek netet a hisuite-nak csak azután nyitom meg, amiután átírtam a dns-t, és nem kap máshonnan netet a progi/gép.
-
gorje
senior tag
válasz
ANDROID??? #35733 üzenetére
Nekem sikerült a leírása alapján. A telefonos megoldással. Elsőre is ment volna csak nem voltam biztos a rom nevében.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
ANDROID??? #35728 üzenetére
Igen nekem motoron rendszeresen kiugrott a töltő kábel.
Amúgy meg baromira nem tesz jót a csatlakozónak ha gyárilag ennyire laza ha ez még tovább kopik vagy picit koszolódik magától fog kicsúszkálni a kábel.
-
szemesi69
addikt
válasz
ANDROID??? #35719 üzenetére
Szia!
Linkelték, hogy a tiétekre nem vonatkozik a promóció, és azt nem tudtam, bocsi. -
szemesi69
addikt
válasz
ANDROID??? #35704 üzenetére
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
ANDROID??? #35702 üzenetére
A túrós kolbászt olyan, az előző nem lötyögött nekem így. De ez normál használat mellett is szépen fel fog szakadni a nyákról.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
ANDROID??? #35696 üzenetére
És csak az akkudat cserélték vagy mást is? Nekem a HiCare szerint csak decemberig hosszabbodott a garanciám azaz egy évet adtak. De most ez sem tiszta, hogy most akkor az egész készülékre vagy mire. Ez is azért rohadt fair, hogy eleve valakinek ugyan azzal a hibával kicserélik a fél telefont, és szinte null kilométerest kap vissz új garival, másiknak meg még sztem az akkut se cserélik ki, és 1 év gari. Na nem baj, én eldiskurálgatok velük erről.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
ANDROID??? #35617 üzenetére
Priviben leírhatod mi történt nálad.
-
athomi
veterán
válasz
ANDROID??? #35551 üzenetére
Garanciába cserélték, szóval semmibe nem került. Amúgy rájöttem, hogy szemből azért látom kellemesebbnek a kijelzőt, mert még nincs rajta fólia.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
ANDROID??? #35530 üzenetére
Oksa, köszi!
Savageboy: akkor neked cseréltek kijelzőt is ugye? A papírodon ott van.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
ANDROID??? #35522 üzenetére
Akkor most új a kijelződ is?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
ANDROID??? #35519 üzenetére
Nájsz. Hová vitted? Ahová a posta is viszi?
Én enyémet próbáltam levideózni, de mégsem adja vissza a videó mennyire makulátlan állapotban van. Azok a kis metálfény szemcsék úgy csillognak, hogy a videón kopottasnak látszik, vagy én nemtom...
Pedig maszaton kívül semmi, egy hajszálkarc sehol, sikerült nagyon jó tokot vennem ezek szerint.
-
Sanki
addikt
válasz
ANDROID??? #35519 üzenetére
Ne már.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
ANDROID??? #35511 üzenetére
Kijelző, akku, hátlap, usb panel, meg gondolom valami belső bezel.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
ANDROID??? #35507 üzenetére
Neki a papíron pont az van feltüntetve, hogy cserélték. A 02350USN alkatrészt ezt takarja, kijelző + akku egyben. Igazából nem tudom akkor most mitől függ, hogy cserélik, vagy nem. Hivatalosan kellene, mert nagyon egybe van ragasztva a kijelzővel az akku, ez egy alkatrésznek számít a Honor szerint is (anno ők írták), és nagyon nehéz barmolás nélkül kiszedni a régi akkut, simán benne van, hogy akinek sikerül kiszedni az marad, akinek repesztik stb annak cserélik. Így is lehet spórolni. Amit még nem értek, hogy ha így is van, honnan szereznek csak akkut, mivel gondolom a Huawei a hivatalos úton csak így a kijelzővel biztosítja nekik az alkatrészt...
-
Sp@rtacus
csendes tag
válasz
ANDROID??? #35317 üzenetére
Restartoltam is... nem értem mi történhetett...
-
er2es
tag
válasz
ANDROID??? #34527 üzenetére
Mármint? :)
Mindig ennyiért nézelődök, a honor vagy a p20 ami miatt sikít a smiley? :)
-
trebrona
nagyúr
válasz
ANDROID??? #34076 üzenetére
Én nem találtam semmit... [link]
-
blue76
újonc
válasz
ANDROID??? #33961 üzenetére
Ami történt:
1. HiSuite-tal teljes mentés
2. HiSuite-tal váltás másik verzióra (B407)
Letölt -> telepít -> Factory Reset-et csinál -> újraindul
3. megkérdezte, hogy új tiszta eszközt szeretnék vagy v.állítást (újat választottam)
4. Nougat feláll, az alapbeállítások után (WiFi, google fiók, huwei fiók) már jött is a B412
5. Telefon összeköt a PC-vel, új HiSuite települ és már jön is a B562 -
blue76
újonc
válasz
ANDROID??? #33957 üzenetére
Köszi. Akkor ilyenek, hogy google fiók, huawei azonosító... nem törlődnek. A google fiók társítását csak akkor kell megszüntetnem, ha gyári állapotot szeretnék visszaállítani?
-
cozmo
őstag
válasz
ANDROID??? #33781 üzenetére
Na ez is bonyolítja a dolgot, nem tudom pontosan mennyit érhet most ilyen állapotban. Mert ügye a 2 év gyártói garancia jelentős értéknövelő tényező. Aki most DSDA-képes telefont keres az szerintem 110.000Ft-ot is adna érte. Vagy nagyon messze járok az igazságtól?
-
clon
senior tag
válasz
ANDROID??? #33613 üzenetére
Igen csak nekik nem 2 év a garancia mint EU-ban hanem 1 év és így már máshogy néz ki dolog (most néztem én is a kínai eladású telefonok legtöbb garanciája a 12 hónap).
-
cozmo
őstag
válasz
ANDROID??? #33613 üzenetére
Ilyen sose lesz itthon
-
B. Zolek
csendes tag
válasz
ANDROID??? #33524 üzenetére
Köszi mégegyszer, akkor cselekszem.
-
bugizozi
őstag
válasz
ANDROID??? #33509 üzenetére
Én feltettem, de még nem próbáltam úgy igazán. Később jól jöhet.
Manual Camera : DSLR Camera Professional 2.199ft helyett ingyen BB topikból. [link] -
Sragi
őstag
válasz
ANDROID??? #33238 üzenetére
Ja abszolút használhatatlan a böngészőben asztali gépen. (Chrome) Pedig a PC-m hardveresen nem éppen gyenge. Elkezdem pörgetni a feed-et is belassul az egész
-
tigipuf
senior tag
válasz
ANDROID??? #32887 üzenetére
Ha nekem szántad a kérdést:
Szeretem a huawey márkát,ájfon nem érdekel,éppen ezért bosszant,miért kellett ennyire lezárni,leragasztózni a telót.Ha ip68-as lenne, garantált vízállóság normál használat mellet akkor azt mondom ok egyértelmű a dolog.
Én már régóta csak a az óccsó xiaomi ,,huawey modellek szerelmese vagyok,nem kell több és jobb .
Szeretem a felhasználói felületeket is ,bár tudom itt mindíg benne van az ios koppintás érzékelése. -
lbence
aktív tag
válasz
ANDROID??? #32771 üzenetére
Megerősíthetem, és középen sincs.
Egyébként már sokadikat használom és tök változó a minőségük. -
blizzrd
senior tag
válasz
ANDROID??? #32748 üzenetére
Fél órát tököltem vele, de 1 mm-ert valamelyik irányba mindig elment, de hát ez a legkevesebb.
Nálam a telefon nagy becsben van tartva, ennek elléne nagyító nélkül is látni 1-1 karcot, pedig nincs 3 hónapos.
Igazából az érdekel, hogy a fólia kuka-e? Mert szerintem rendesen fel kéne mennie. -
nrg_52
addikt
válasz
ANDROID??? #32498 üzenetére
-
istnag
addikt
válasz
ANDROID??? #32416 üzenetére
Akkor annak a böngészőnek az adatait töröld, amit használsz.
-
Femat05
csendes tag
válasz
ANDROID??? #32416 üzenetére
Nem CM Browsert használsz véletlenül?
Nekem abban csinálta csak ezt.
Nagyon idegesítő volt.
Visszatértem az Operára és ott nincs ilyen.. -
istnag
addikt
válasz
ANDROID??? #32391 üzenetére
Töröld a swiftkey szótárát, majd a Chrome előzményeket, sütiket. Talán ennyi elég lesz.
-
tomy28
csendes tag
válasz
ANDROID??? #32371 üzenetére
Köszi, használom a KERESŐ-t és tudom hogy a b412-ről nem lehet oreot telepíteni csak a b407-ről. Csak arra nem találtam még választ a KERESŐ-ben hogy a b412-ről lehet e mindenféle mókolás nélkül hivatalosan visszatérni a b407-re.
-
Coempi
tag
válasz
ANDROID??? #32363 üzenetére
A Témák alkalmazásban.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
ANDROID??? #32157 üzenetére
Nem pörgeti semmi, mert alszik rendesen.
-
Ra3
őstag
válasz
ANDROID??? #32003 üzenetére
Mi ez a HC amit itt emlegettek? Play-en nem találom. Én is cserélni akarom a Chrome-ot, most az UC-t próbálom szokni helyette.
-
Banderasz74
tag
válasz
ANDROID??? #31996 üzenetére
Ideig azt használtam,mostanában nem az igazi! ☹️A samsung internetet használom helyete,gyors,amire nekem kell tökéletes! Ja,és nem felejti el a jelszót! 😉 ☺️
-
CJ4567
nagyúr
válasz
ANDROID??? #31978 üzenetére
Én már csak azért se használnám a böngészős YT-t, mert borzasztó a minősége, nem állíthatok be magamnak 1080p60-at.
-
PpenoO
őstag
válasz
ANDROID??? #31746 üzenetére
Nem, Ferenc krt. szervíz központ.
-
lbence
aktív tag
válasz
ANDROID??? #31730 üzenetére
Van egy ilyesmim, ugyanúgy lötyög benne. Ne találjuk már ki, hogy az utánzat jobb, mint az eredeti.
-
Razzor two
tag
válasz
ANDROID??? #31608 üzenetére
Nem láttam még leírást, hogy lehet visszamenni, de előtte mindenképp megnézném az Fr-t, hátha megoldja! Eddig még sosem volt baj a frissítések után és nem is volt Fr. A telcsi lassan 2 éves és anno 125-ért vettem, most 135-ért a p20-at...
-
Bass
addikt
válasz
ANDROID??? #31423 üzenetére
21mp alatt 3% mobilnet nelkul? 3 napja volt fr amikor ment fel az oreo.
-
Diák66
őstag
válasz
ANDROID??? #31298 üzenetére
Az itt tartózkodókra gondoltam természetesen. Amúgy most tölti le a másik telefonra is. Kishúgomnak nagyon bejött az AR kamerás hülyeség.... nekem csak pár perces poénnak volt jó, sose fogom használni, de neki kell....
Poénos lett volna a kutyának macskapofát és a macskának kutyapofát csinálni, de sajnos ennyire nem okos. A kutyára nagy nehézségek árán rajzolt nyuszifüleket, de hibásan. -
J.C.G.
aktív tag
válasz
ANDROID??? #31212 üzenetére
Opera is leveszi a fényerőt, igaz még csak B407 van fent.
-
TaRka94
senior tag
válasz
ANDROID??? #31119 üzenetére
Ez így igaz.
-
Pityu89
senior tag
válasz
ANDROID??? #31096 üzenetére
Igen, de nyomokban sincs.
-
stickermajom
addikt
válasz
ANDROID??? #30971 üzenetére
Ha nem lesz, akkor az enyémmel más fog telefonálni.
-
darkmann
őstag
válasz
ANDROID??? #30960 üzenetére
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
ANDROID??? #30883 üzenetére
"Nyugodtan gyűrjed össze az akksit, nem számít, hogy belül zárlatos lesz és kigyaullad"
Na ilyen hentesnél 7k az akku csere.
-
Banderasz74
tag
válasz
ANDROID??? #30817 üzenetére
Páromnak piszok nagy szerencséje volt. Leadta a Honor 7 sárga foltos kijelzővel,javították és kapott egy Honor 9. Azzal magyarázták hogy hiába lett javítva a garanciát nem tudják tolni tovább két évig! 😁😁😁
-
athomi
veterán
válasz
ANDROID??? #30572 üzenetére
Archive-re tényleg nem reagál.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
ANDROID??? #30356 üzenetére
Hát igen, ja és a srác nem is tudott róla, mert csak úgy derült ki, hogy más az IMEI.
-
Diák66
őstag
válasz
ANDROID??? #30106 üzenetére
El tudnám fogadni ezt is, bár szerintem ez már nagy és emiatt az egykezes műveletek szinte lehetetlenek, hacsak nincsenek az átlagosnál jóval hosszabb ujjaid. A főképernyőt, ha teljesen balra húzod bejön a google asszisztens, plusz a beállítások is át lettek rendezve. Kevesebb a menüpont érzésre és szokatlan is. A betűméret is nagynak tűnik nekem.
-
t.kristof
senior tag
válasz
ANDROID??? #30068 üzenetére
Köszi, viszont én vidéken lakom, ahogy olvastam az összefoglalóban postán is el lehet küldeni a telót. Be merjem így vállalni, vagy mindenképpen személyesen vigyem el?
-
t.kristof
senior tag
válasz
ANDROID??? #30065 üzenetére
Nem is kapcsol be, rányomok hogy bekapcsoljam, ö automatikusan vissza ki kapcsolja. Tegnap este még használtam a wifit, reggel viszont meg akartam a mobilnetemet osztani wifi hotspot ként, de a párom telója már nem látta az én készülékemet (már ez is furcsa volt, mert máskor is használtuk így) most meg már be sem tudom kapcsolni a wifimet. Melyik szervíz ajánlott? Egyúttal akkor akkumulátort is cseréltetek mert már az is elég gyatra.
-
szultan
csendes tag
válasz
ANDROID??? #29945 üzenetére
Azért mert úgy gondolom, hogy az enyém is bármelyik pillanatban elromolhat. Lecserélem mielőtt ez megtörténik. Az enyémet sem érte víz, viszont ugyan abban a lakásban lakom mint az asszony
(jelenleg a lakásban pont 60% a páratartalom, a telefonon az AccuWeather 53%-ot jelez a környékre), még dolgozni is szinte ugyan ott dolgozunk, így a munkába járás útvonala is 95%-ban megegyezik, reggel együtt megyünk, este együtt jövünk. Mostantól én nem bízom ebben a készülékben (márkában).
És azért nem a TMX topicba írok, mert én azért nem gondolom, hogy direkt beáztatnák a telefont (két fénykép is van a munkalapon, amin tisztán látszik a korrózió) és azt sem gondolom, hogy másik telefont fotóztak volna le. (Lehet rosszul teszem.
)
Így igazából nekem nem a szervizzel van problémám, ők megállapították a hibát, illetve azt, hogy ez kizárja a garanciát, hiszen biztos beázott, viszont mi tudjuk, hogy sohasem ázott be, nem érte semmilyen folyadék.
Ettől kezdve nekem inkább a termékkel, márkával (Honor, Huawei) van problémám és ezért írok ebbe a topicba, illetve ezért írtam tegnap a Huawei-nek (bár nem tudom, hogy a https://consumer.huawei.com/hu/contact-us/ oldalon írt levél, kihez kerül, remélem a Huawei-hez és nem a TMX-hez), hiszen velük, illetve a termékükkel van gondom.Azt elárulná nekem valaki, akinek már volt vízálló telefonja, hogy ott egy ilyen probléma (korrodálódott alkatrészek), hogyan viszonyulnak a garanciához? Nekem még nem volt ilyen készülékem.
Előre is köszönöm a válaszokat és jó hétvégét mindenkinek.
-
szultan
csendes tag
válasz
ANDROID??? #29943 üzenetére
Nem tervezem szét offolni, nem is terveztem több hozzászólást. Aki kérdezett, vagy reagált, annak válaszoltam, illetve reagáltam rá. Mint ahogy most neked is. Azt hiszem a hangnemmel sincs semmi probléma. Főleg ha azt nézzük, hogy most jött be egy kb. 300 ezres nem tervezett kiadás.
Leírva nincs, de a feleségemnek azt mondták, hogy igen a jack dugónál ázhatott be.
Viszont az összes eddigi telefonunkon is volt (van) jack dugó, mégsem "áztak" be.Illetve ha ez a jack dugó ilyen problémát okoz, akkor nem értem miért írják az összes tesztben, cikkben (illetve a hozzájuk kommentelők) negatívumként a jack dugó elhagyását.
Inkább hagyták volna el ezen is. Bluetooth-on keresztül még biztos nem ázott be készülék. -
petyametyo
aktív tag
válasz
ANDROID??? #29918 üzenetére
Igen személyesen ,ha nem adnak rá pacsálok
-
Lugi01
tag
válasz
ANDROID??? #29827 üzenetére
Sziasztok!
Tavaly augusztusban GSM boltban vásárolt Honor 8-am akksija elkezdett gyengélkedni. 30% körül gyakorlatilag visszaszámlál lemerülésig. Kérdésem az lenne, hogy ez garis problémának számít-e és ha igen, mi a menete? Visszaviszem, ülnek rajta 2-3 hetet és cserélik benne az akksit? Esetleg Huawei Mo-hoz is lehet menni vele?
Köszi!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
ANDROID??? #29764 üzenetére
Csak és kizárólag infót teszünk ki. Két hónapja mióta követem a topikot a második ember mert rákérdezni. Felesleges a "vergődés".
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
ANDROID??? #29747 üzenetére
Igaz, hogy én már öregember vagyok, meg öregemberesen használom a telefont (TELEFONÁLOK
, viber, FB, messenger, netezés, pdf olvasás, kamera kb), de nekem évek óta oly mindegy, hogy milyen oprendszer van a telómon... Amíg ezeket kb röccenésmentesen tudja, pont letojom.
Pár hete vettem anyunak egy Meizu M6-ot, komoly 32K Ft-ért. Mire belaktam, nyomkorásztam egy napot, rájöttem hogy nekem - a kameráját leszámítva - még az is tök jó lenne, pedig pár éve azért még számított hogy milyen márkájú telefon van a kezemben. Most meg... mindegy csak fluid legyen. -
Micsurin
nagyúr
válasz
ANDROID??? #29750 üzenetére
Egy három hónapos telefont nagyon valószínű, hogy még idén lecserélek igen.
Eladni meg biztosan könnyebb Nougattal mint Oreoval. Tényleg... -
clon
senior tag
válasz
ANDROID??? #29747 üzenetére
Gondolom gondolnak a jövőre. Eladni egy aktuális rendszerrel jobban lehet (még akkor is ha ez nem annyira nagy cucc, de ha van rá hivatalos akkor még a vassal foglalkoznak ha nincsen akkor már nem).
-
anonymus89
addikt
válasz
ANDROID??? #29609 üzenetére
Akkor valszeg azert nem mert most lesz 23-an 1 eves a telo es a fopanelra 1 ev jar.
-
törölt tag
válasz
ANDROID??? #29317 üzenetére
+1
főleg, ha egy sima biztonsági frissítésről van szó.
-
sepyi
aktív tag
válasz
ANDROID??? #28900 üzenetére
Sokáig használtam a Dolphint. Mondjuk ez akkor volt, amikor még 1giga ram is ritkaság volt a telókban. Kis erőforrás igényű gyors böngésző volt. Aztán egy frissítés alkalmával teljesen átszabták és nekem már nem annyira jött be. De azt hiszem az igazi ok az oldal fordításának a hiánya volt. Nem tudom azóta változott-e? Rég nem használom. Viszont a firefox privát böngésző minden kilépéskor kitakarít maga után mindent. Gyakorlatilag semmit nem hagy meg, nem szinkronizál teljesen steril. Legalábbis a mozilla szerint. Cserébe brutál gyors. Egy próbát biztos megér.
-
sepyi
aktív tag
válasz
ANDROID??? #28894 üzenetére
Én ugyan a chrome-ot használom a szinkronizáció miatt, de próbáltam a firefox focus privát böngészőt. Gyors megbízható. Ajánlanám még a cm böngészőt, amiben van oldal fordítása funkció is. Kicsi és gyors. Könnyen kezelhető és chromium alapú.
-
Orgi
addikt
válasz
Én asztalin és mobilon is ezer éve Operát (a rendeset) használom, sose volt vele problémám és szinkronizál is.
-
Bass
addikt
válasz
BáRki szidja Én régóta chrome-ot nyúzom nekem tökéletes,asztalin és mobilon is,kényelmesen össze lehet szinkronizálni és az akkumat se zabalja le persze kinek mi és persze vitatkozni is lehet ezen.
-
gubisadam
aktív tag
válasz
ANDROID??? #28870 üzenetére
Tudom, sajnos nem opció jelenleg. Számtalan app van rajta ami a munkám miatt kell (tokenek például) és egyben a cégesem is ez a telefon. Arra lettem volna kíváncsi hogy másnál volt-e ilyen és esetleges factory reset tud-e rajta javítani. Érdekes hogy két, családban lévő Huawei/Honor termék is ezt produkálja....
-
Corsa02
őstag
válasz
ANDROID??? #28797 üzenetére
A telefonodat valami folyamatosan ébren tartja, ahogy làtszik a képen is.
Ennek kellene utánna járni, hogy mi a legnagyobb fogyasztó... -
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID??? #28782 üzenetére
-
Bass
addikt
válasz
ANDROID??? #28785 üzenetére
Így van kicsit tovább tart az első boot,ennyi. De mi ez hogy már a 405 jön? Mik ezek a gyors frissitesek?
-
nrg_52
addikt
válasz
ANDROID??? #28577 üzenetére
Sajnos ez igy van. Hanyinger, de igaz. 😁
-
darkmann
őstag
válasz
ANDROID??? #28458 üzenetére
Ki mondta, hogy 1 óra használat után mondja meg, hogy mennyi az üzemideje?
-
osztraksajt
őstag
válasz
ANDROID??? #28421 üzenetére
Hát, esetemben ezzel vitáznék.
Mivel ha most beadom a telefont (debreceni vagyok nem opció hogy bedobom a szervizbe és érteszaladok mikor hívnak) két hét után visszaadják hogy ez még bőven belefér a természetes elhasználódásba (99% hogy elhajtanak a tapasztalat szerint), vagy beviszem egy erre szakosodott telefonboltba ahol 9-10k-ért kicserélik az akksit és végigbírja megint rendesen a napot. Viszont ha ezt most megcsinálom akkor viszont a gar ugrott.... Nekem viszont megérne 10K-t hogy ne kelljen cidriznem a nap végére hogy bírni fogja-e, de a garrol meg nem szeretnék lemondani. Ezért kérdeztem alapból hogy tudja-e valaki hogy mennyibe kerül a szakszervizben egy hivatalos akksicsere.
Viszont ezt leszámítva maximálisan meg vagyok a telefonnal elégedve, bőségesen tudja azt amire nekem szükségem van.
-
darkmann
őstag
válasz
ANDROID??? #28187 üzenetére
Lejárt a szerk. időm...megrendeltem a Cafele fóliát.
-
darkmann
őstag
válasz
Persze, csak már miután megrendeltem a fóliát!
-
darkmann
őstag
válasz
-
1stVikman
senior tag
válasz
ANDROID??? #28183 üzenetére
Éjfél után visszaállítottam az appot, restart, kiraktam újra a widgetet és jó lett.
Előtte semmilyen varázslással nem akart jó lenni. -
arkone
aktív tag
válasz
ANDROID??? #28085 üzenetére
Meg is van PDF-ben!
Köszi szépen!
Még egy kérdés, hátha tudjátok. Bevihetem személyesen is Huawei-hez a telefont a garijeggyel, vagy Telekomon keresztül lehet csak intézni?
-
perzeus
tag
válasz
ANDROID??? #28066 üzenetére
Hetente többször is leveszem a tokot. Mégis megkarcolódik.
-
istnag
addikt
válasz
ANDROID??? #27951 üzenetére
Nem törlöm, hagyom inkább, majd kijavítja, aki elrontotta.
-
sepyi
aktív tag
válasz
ANDROID??? #27928 üzenetére
Tulajdonképpen azt szerettem volna demonstrálni, hogy nem változott a frissítéssel az üzemidő. Facebook, és messenger nincs, minden mást használok. Email, böngésző, két három óra film, zene mobilbank, blútyúk és adatforgalom vagy wifi állandóan be van kapcsolva. Automatikus fényerő. Mit hagytam ki. Jah másfél két naponta töltöm. Persze nálam is előfordult már, hogy este töltőre kellett raknom.
-
sepyi
aktív tag
válasz
ANDROID??? #27925 üzenetére
Nem! Véletlen kétszer nyomtam meg a feltöltés gombot. De már keresem a kardomat.
-
Darksiders84
aktív tag
válasz
ANDROID??? #27857 üzenetére
-
ORCA58
addikt
válasz
ANDROID??? #27633 üzenetére
Korábban a Rocket Dial-t használtam, de tele volt apró számomra idegesítő hibával. Most a True Phone Dialer & Contacts-ot használom, amibe a magyar nyelv 100%-os, nem kevert az angollal. Logikusabb, jobban testre szabható, és szebb is. Valamint hibátlanul teszi a dolgát évek óta.
-
petfoto
tag
válasz
ANDROID??? #27633 üzenetére
Használj szerintem másik tárcsázó appot. Pl Rocket Dial-t 4 éve használom, sosem volt vele baj... Hangyányit okosabb a gyárinál.
-
istnag
addikt
válasz
ANDROID??? #27595 üzenetére
Én nem vártam, csak mondtam, hogy tiszta karc.
-
fdisk
őstag
válasz
ANDROID??? #27309 üzenetére
Igen, én is úgy veszem észre.
Repmódban 100%-ról nem merült semmennyit sem reggelre.
399-nél 4-5%-ot is merült. -
cozmo
őstag
válasz
ANDROID??? #27275 üzenetére
Mágnes? Nem hangfalon pihent éjjel?
-
Pros
tag
válasz
ANDROID??? #27273 üzenetére
Este leraktam reggelre meg ez fogadott! Más ötlet esetleg? Nem hiszem hogy a por lenne a hibás!
-
Bass
addikt
válasz
ANDROID??? #26996 üzenetére
Akku volt a téma de a hátlap és a kijelző is bőven belefér 45-be. De az akku nyavajgásról volt szó nem a többiről.
-
Andris837
senior tag
válasz
ANDROID??? #26881 üzenetére
Köszönöm!
A tegnap rárakott üvegfólia ma ketté is repedt. Pedig csak a kocsiba esett le a gumiszőnyegre. Elég silány minőség lehetett amit ráraktak.
-
válasz
ANDROID??? #26835 üzenetére
Ez jó! Köszi
-
Zeki
nagyúr
válasz
ANDROID??? #26835 üzenetére
Köszi, nekem is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Tőzsde és gazdaság
- LED világítás a lakásban
- Motoros topic
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- OLED monitor topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest