- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- Autós kamerák
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dwatti
addikt
válasz #30550784 #27893 üzenetére
Huawei Firmware Finder használata. szájbarágós és videó is van .
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sajp63 #27892 üzenetére
Erre én is szeretnék választ kapni, 2 napja próbálom FF-el feltenni az új firmware-t.(B402).
De proxy telepítésnél megakadok,nem ajálja fel az FF frissítést.
Egy szájbarágós FF-el kapcsolatos OTA telepítést kérhetek(vagy egy aktuális Youtube linket).köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
sajp63
tag
Sziasztok.
A minap leirtam a problemamat (#27862). Annyi javitassal, hogy a B402 meg nincs jovahagyva.
Azota mar csinaltam FR-t, de ugy sem jelez OTA frissitest.
Ugy dontottem, hogy nem varok tovabb, megprobalom proxyval frissitem a telot.
Kerdeseim:
1. Proxy frissites utan fognak jonni az ujabb OTA frissitese, vagy ezutan csak proxyval lehet majd frissiteni?2. A FF-ben B399-bol es B401-bol is tobb van, melyiket kell kivalasztanom a frissiteshez?
3. Eloszor a B399-et majd utana a B401-et kell feltenni vagy rogton lehet az ujabbat?Ha lehet, szeretnem ha megmaradna minden a telon.
Koszonom
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem még nem jött a frissítés(B402),de a firmware finder-ben már láttam a B403-at.
-
veterán
Megérkezett nekem is OTA-n a B402.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
pitypang18
tag
válasz Darksiders84 #27887 üzenetére
3 éves a p7
-
Darksiders84
aktív tag
A fényerő automata mobilnetem nincs de wifin sokat vagyok és a töltés pedig ahogy írtam káros vagy nem én ilyen régiesen töltöm és szerintem ezért ilyen másfél év után is az eredménye. Meggyőzni nem akarok senkit mert engem se tudtak az ellenkezőjéről de írták mások is már előttem pl a p7 ma is megy neki így töltve másfél napot ami hány éves lehet vajon 4-5?
-
Lackooo84
nagyúr
The Truth is out there...
-
Fin10
tag
válasz Darksiders84 #27879 üzenetére
Mielőtt azt gondolnák többen, hogy ez lenne az alap én elmondom, hogy 3-4 óra közötti SOT-ot produkál az enyém első perctől kezdve úgy, hogy wifi-BT-GPS-mobilnet folyamatosan be van rajta kapcsolva és ez elég is egy napra. Ezekhez a 7-8 órákhoz kb. minimum fényerő és offline üzemmód szükséges.
A lítium akksikat pedig kifejezetten káros nullára meríteni, abszolút nem ajánlott! -
TaRka94
senior tag
válasz Darksiders84 #27881 üzenetére
Pedig mostanában már az ellenkezőjét mondják, hogy 20% alá nem is szabad levinni meg teljesen fel tölteni sem. Bár én nem tudom, nekem ahogy jön éppen.
-
fant0mi
őstag
Kb nekem is ilyen.
-
pitypang18
tag
válasz Darksiders84 #27881 üzenetére
Én is így töltök, mióta telefonom van. A honor előtt huawei p7 volt/van, a mai napig viszi a másfél napot, pedig a kislányom nyúzza most.
-
Darksiders84
aktív tag
válasz TaRka94 #27880 üzenetére
Nem soha nem töltök rá én a régi módszer szerint csinálom ellenkezőleg mint ahogy mondják vagyis megprobálom mindig teljesen lemeríteni hogy kikapcsoljon és teljesen 100%-ra feltölteni ami kb 10-ből 7-szer sikerül.
Párom ugyan így töltve másfél évesen Iphone 7-tel 7 óra 20 percet préselt ki. -
TaRka94
senior tag
Hát nagyon is, nekem az elején sem volt ilyen.
Nem lehet hogy rátöltöttél? Mert 90%tól 0-ázza le a statot. -
Quqesz
nagyúr
válasz sayCet #27874 üzenetére
Általában ha sérülés van a telefonon, akkor azonnal megvonják a garit. Jobb esetben közlik, hogy sérült a készülék és ők megcsináljak pénzért, így marad a gari és a garis hibát is javítják ezután.
Darksiders
Quvazimodo telefonja..😀[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
sayCet
aktív tag
Ismerősöm gariban felkuldte a készüléket akkumulátor hibával. (Lemerül 50%-rol, etc) A kijelzője alja viszont be van repedve. 1 hét múlva kapta vissza a Tmxtol gyakorlatilag egy SZIMPLA zacskóban, úgy, hogy nem csináltak vele semmit, arra hivatkozva, hogy a kijelző nem épp. Ilyet lehet? Teljesen más jellegű hibával van beküldve szervizbe, garanciálisan, és a nem számító kijelző miatt nem foglalkoznak vele?
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Darksiders84 #27861 üzenetére
Legalább mindenki láthatja mi történik, ha egy telefon non-stop töltőn van...
-
veterán
válasz Darksiders84 #27861 üzenetére
Ilyen már láttam az egyik Edigital üzletben levő Honor 8-as telefonnál is.
A konklúzió: nem szabad kiállított telefont megvenni
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
sajp63
tag
válasz pitypang18 #27863 üzenetére
Nincs gond a rendszerrel.
Foleg a biztonsagi frissitesek miatt gondoltam hogy jobb lenne az ujabb FW.
Mas ujdonsagot hoznak-e az ujabb frissitesek nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
sajp63
tag
Sziasztok.
Ma kivancsisagbol megneztem FFben hogy melyik FW van engedelyezve az IMEIem alapjan (L09), mivel meg mindig B394en vagyok.
FF szerint mind a B399, B401 es a B402 is engedelyezve van IMEIem alapjan a telomra.
OTAn a B394et kaptam utoljara.
Nem ertem, akkor most mar meg kellett volna erkeznie a fent emlitett frissiteseknek OTAn, vagy a FF is jelezheti rosszul az esetleges engedelyeztetest?
Velemenyek, megoldas?[ Szerkesztve ]
-
Darksiders84
aktív tag
-
jatszo
aktív tag
válasz Darksiders84 #27858 üzenetére
Akkumulátor-fogyasztási szint.
-
Darksiders84
aktív tag
válasz ANDROID??? #27857 üzenetére
-
ANDROID???
addikt
válasz Darksiders84 #27856 üzenetére
Az akkumulátornál alul a hardver alatt ott a kijelző.
A smile-k, alatt a feltöltendő képeknél fájlok kiválasztása, utána feltöltés és beilleszt (asztali nézettel használom a böngészőt mobilról is)..
-
Darksiders84
aktív tag
Sziasztok hol tudom megnézni a kijelző időt mennyit ment hány órát bír? Nem az akkumlátor idejére gondolok az megvan hanem az a kb 5-6 óra aktív kijelző használata érdekel. Mobilról hogy lehet ide képet berakni amúgy?
-
clon
aktív tag
Honor 10 - link
-
mati12
senior tag
-
EstherD
csendes tag
Ezennel elköszönök. Elcsábított a Mate 10 Pro.
Köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget.
Sziasztok. -
Zeki
nagyúr
Ezen a telón van gyári backup & restore?
Megtaláltam.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Meszes1991 #27835 üzenetére
Nekem csak akkor szokott kikapcsolni, ha nem csatlakozik rá eszköz (ami egyebként nem is baj, ha ilyenkor kikapcsol).
-
lbence
aktív tag
válasz Meszes1991 #27837 üzenetére
Múltkor nekem is feltűnt, hogy az akaratom ellenére kapcsolt ki, és korábban nem volt ilyen, de legközelebb akkor jobban figyelek majd erre. Csak akkor szoktan használni, ha olyan helyen dolgozok, ahol nem tudok csatlakozni a wifihez.
-
lbence
aktív tag
válasz Meszes1991 #27835 üzenetére
Nincs esetleg bekapcsolva az energiatakarékos mód?
-
Meszes1991
csendes tag
Olyan problémám lenne hogy a B401-esnél ha használom a Hotspotot és hiába van rajta több eszköz csatlakozva, egyszerűen "akkumulátor takarékossàg" miatt le kapcsolja a Hotspotot... ezt hogy tudnám ki lőni belőle mert sehol nem találok rá megoldást 😡
-
SUPREME7
addikt
Már nem lehet egy alkalmazást "védetté" tenni? Hogy soha ne zárja be?
-
gerygery
csendes tag
valakinek van tapasztalata errol?
Enhance Huawei Honor 8 Camera with this Camera Mod
http://www.droidviews.com/enhance-huawei-honor-8-camera-camera-mod/
[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
válasz Darksiders84 #27830 üzenetére
Már régóta van.
-
Darksiders84
aktív tag
Sziasztok nem vagyok nagy fotós de ma vettem észre hogy van nagy rekesznyílás engedélyezési lehetőség. Ez nem rémlik nekem új dolog vagy volt régebben csak én nem vettem észre? Mate 10 prot nézegettem és utána örültem meg jé nekem is van ilyen.
-
dave0825
őstag
Nekem is kikapcsolt 2x mostanában úgy, hogy egyszer csak szinte bevillant a szöveg, hogy 30s múlva kikapcsol, igaz, ez szobában volt. A másik úgy kapcsolt ki, hogy láttam a szöveget, de mire megnéztem volna a %-ot, kikapcsolt. Gondoltam, jól van, majd föltöltöm (kocsit szereltem kint, a hidegben, és teló ledjével világítottam), majd mikor 1-2 óra múlva föltettem tölteni, valami 30% fölött volt még.
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
tami92
aktív tag
Sziasztok! Napokban észrevettem, hogy eléggé haldoklik az aksim. Ha jól tudom, akkor ezt garanciába cserélik , ugye?
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
Sanki
addikt
A hirdetéseket továbbra is töröljük.
Köszönöm a megértéseteket. -
V@ns
aktív tag
válasz lbence #27813 üzenetére
Köszönöm a tippet, sajnos ezt próbáltam finoman megcsinálni pár napja (nem nyomtam csutkára a levegőt), de nem lett jobb.
cozmo
Az utolsó két embernél csináltam tesztet, megkértem őket, hogy egy miki próbát ejtsenek meg velem, mert lehet sz.r a telefonom. Kicsit megdöntöttem, felfelé, lefelé, fülemtől kifelé, fejemhez jobban nyomtam, de csak egy adott pont volt, amikor hallottak rendesen, általában pedig visszhang, szakadozás, sokkal halkabb voltam, stb. stb..
Az ujj dolog is eszembe jutott, de amikor két ujjal fogtam a telefont és eltartottam a többit akkor is csinálta. -
cozmo
őstag
Szerintem befogod a mikrofont az ujjaiddal.
Nekem mostanában az a rákfenéje a telefonnak, hogy hidegben ha fotózok egyszerűen kikapcsol! Melegben visszakapcsolom, aztán látom még bő 70%-on van a töltöttség WTF?!
Másnak is volt ilyen?Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
V@ns
aktív tag
Ne haragudjatok a sok offért, de szerintem ez a téma is az lesz.
Amikor beszélek a telefonon, szinte mindent meg kell ismételnem, mert nem hall a másik fél. Cseréltettem nemrég (fél éven belül) a telefon ezen alkatrészét is, mert ugyan ez a jelenség előjött 1 éves korára.
Most újból felbukkant, először csak egy ember mondta pár hete, mostanra megint ott tartunk, hogy 5 ember kért elnézést tőlem, mert nem értik amit mondok, pedig a telefonba beszélek, nem kihangosítva, és normálisan tartom, nem lógok vele fejjel lefele és hasonlók....
Először azt hittem, hogy mindenki hülye, de nem, nálam van a hiba.Kezd idegesíteni a dolog és szeretném megkérdezni, hogy Szerintetek milyen esélyeim vannak arra, hogy ne javítgassák, hanem adjanak egy új Honort, vagy adjanak egy csereutalványt, mert nekem nincs kedvem 4 havonta ezzel visszajárogatni.
Segítségeiteket előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Liliom9
tag
válasz temagad.aho #27809 üzenetére
Letöltés előtt a "Check firmware access" menüben a "With IMEI" -ben ellenőrizd, hogy engedélyezett-e a telepítés.
"Firmware approved for installation ... modellszám " - akkor telepíthető.
" The firmware is not approved for installation" - akkor nem telepíthető a proxy-s módszerrel (de szerintem a "Download" ... és 3 gombos módszerrel sem).
Lehet eltérés a telefon verziók között. Nekem az L19-es (premium) verzió van.
[ Szerkesztve ]
-
luciferk
senior tag
Sajnálom, hogy ebbe amúgy jó képességekkel rendelkező mobilból kispórólták azt a chipet ami a vezeték nélküli töltést támogatja, fentebb írták, hogy lehet kapni adaptert amit a tok alá kell betenni és így alkalmas lehet a vezeték nélküli töltésre de így nem az igazi, na meg lehet, hogy az adapter rálóg az újlenyomat olvasóra és így már nem oké. Valamelyikötök használ ilyen adaptert a vezeték nélküli töltéshez?
-
Zsolty20
senior tag
Nekem ma jelezte OTA-n a B402-t, eddig nincs probléma, vagy újdonság. Max a biztonsági szint.
-
Lackooo84
nagyúr
Végre javították a gmail hibát, újra lehet emaileket törölni az értesítések képernyőn.
-
rosejbli
senior tag
Azt nem értem, hogy miért nem cserélted még le a telefont, folyamatosan csak szidni jársz ide, ezek szerint egyáltalán nem vagy vele megelégedve, attól meg nem lesz jobb, hogy pár naponta beírod ide, hogy szar az emui. Ha csak az emui nem tetszik létezik számtalan rendszer, amit root után felrakhatsz. Ha jól tudom huaweiéknél a bootloader nyitás még garanciavesztéssel sem jár.
-
Syl
nagyúr
Hm, neked az a problémád, hogy a beállítással ellentétben nem zárja be a háttérben futó programot, nekem meg az, hogy a tiltás ellenére is mindig mindent bezár... Tegnap is, egy fontos céges emailt csak későn este olvastam, mert a telefon b*szott róla értesíteni Ez a nyomorék rendszer mindent elkövet, hogy ezt a gyönyörű telefont a földhöz vágjam és megtapossam!
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hálózati / IP kamera
- Politika
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest