Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Project: A
tag
válasz lbence #32630 üzenetére
"Gyorsan és hatékonyan tisztítja és zsírtalanítja a szennyezett és korrodálódott elektromos érintkezőket"
Például: (nem reklám)
[link]
Laptop tisztításnál használták kollégáim a chip részekhez, ezért bátorkodtam kipróbálni.kefe alatt fogkefére gondolsz ahogy először tanácsoltad?
[ Szerkesztve ]
-
kemdom
tag
válasz lbence #32196 üzenetére
Ööö, gáz-nem gáz, de sajnos Olasz nyaralás alatt ripity az első és hátsó üveg is. Nincs garis javítás, pedig még csak 1 éves szegény. Viszont most mobilszervízben vagyok, eddig nem akartam hozzákezdeni, de mikor megláttam, hogy Alin van minden (előlap kerettel, hátsó üveg, usb, aksi) összesen cirka 20-ért, asszem előveszem valamelyik üresjáratos napon a hőlégfúvót, és cserélem őket. Ha 1 hónapra számolok míg megjönnek az alkatrészek, pont jó, addigra talán kiderül, kap-e legalább biztonsági frissítést az O. 🤘😀
"Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2 - MacBook Air M3 15"
-
peti85
senior tag
válasz lbence #32159 üzenetére
Nekem is újraindult egyszer az Oreo. De alapvetően nincs vele problémám, jól működik.
Egy gond mégis akad Digical+ naptárat használok és annak widgetjeit. Nova Launcher Prime is van.
A Digical widgetje nem frissül, olyan mintha lefagyna. Adtam már mindenféle engedélyt, kikapcsoltam az akkumulátornál is hogy a rendszer kezelje, de mégsem jó. Adatokat töröltem, újratelepítettem az app-ot, az sem segített. Találtam hasonló problémát fórumokon, de ott azt írták legrosszabb esetben az adatok törlése és az alkalmazás újratelepítése megoldja, de nálam ez sem jött be. Erre lenne valakinek ötlete?HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
ANDROID???
addikt
válasz lbence #31731 üzenetére
NE magyarázd el nekem mit ne találjak ki, köszönöm!
Nem mondtam, hogy jobb mint a SPIGEN, hol vastál ilyet???
Nekem nem lötyög benne a telefon!
Az milyen fos már, hogy egy 4-5e Forintos tokban lötyög a telefon???
Mellesleg, milyen után gyártott és eredeti?? A Spigen sem eredeti gyári tok..[ Szerkesztve ]
-
Bass
addikt
válasz lbence #31395 üzenetére
Elotte azt hittem a rendszer miatt nem megy el annyit ,sok app volt fent es soha nem csinaltam fr-t a frissiteseknel no mondom most hatha de nem. Pedig amikor megvettem lazan meg volt a 4 ora sot es a 1,5 nap uzemido. Neked mennyit megy el az uj akkuval? Itt van mellettem kollegam azt mondja 5-5,5 orat elmegy neki most o van 77%-n es 1,5 ora a sot. Nekem 38% reggel 6 ota es 1h20 percnel vagyok csak az o teloja 8 honapos enyem 17. Nagyon karcsu
[ Szerkesztve ]
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Micsurin
nagyúr
válasz lbence #29911 üzenetére
A HSZnek nem az a hangsúlyos része.
A gyártó reagált egyébként, elnézését kérnek, csomagoláskor sérülhetett, küldenek egy új párt.
De már rajta a telon az Xprotect, az pöpec majd lefotózom!@darkmann: a júniusi update a B406 is ezért nem jött szerintem...
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
-
osztraksajt
őstag
válasz lbence #28408 üzenetére
Azt is meg ezt is a gyárilag hozzáadott töltővel töltöttem.
Nem tudom te hogy vagy vele, én mikor kibontottam nem szakítottam le ennek a töltőjéről olyan figyelmeztető címkét hogy lehetőleg ne használja mert rövidíti az akkumulátor élettartamát, illetve nem is állítható hogy gyorstöltéssel vagy hagyományos módon akarom tölteni, a kézikönyvében sem találtam erre utalást, sőtmitöbb ezt írja:
"A telefon töltésekor csak eredeti Huawei akkumulátort, töltőt és USB-kábelt használjon. A más gyártótól származó kiegészítők esetleges biztonsági kockázatot jelenthetnek, és korlátozhatják a telefon teljesítményét."Szóval nem igazán tudom hová tenni a felvetésedet.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz lbence #28274 üzenetére
Köszi, de 2 napja már rendeltem egy Nillkin Arc Edge fóliát, ma meg 2 db Protector Huawei Honor 8 Tempered Glass 3D Curved Full Film-et, úgyhogy nekem egy időre elég volt, így is túl sokat áldoztam már rá. Csak párom Magától nem venné meg ezeket és nem tudna mit kezdeni a helyzettel, de így is majd 7000-emben vannak eddig a kiegészítők rá. Befejeztem szerintem. De köszi!
-
kemdom
tag
válasz lbence #28012 üzenetére
Köszönöm! Az a baj, hogy éjjel frissítette magát a kicsi 402-re, plusz egyből a beázás jutott eszembe, ugye a hó miatt (meg mert többet ülök/fekszem snowboardozás közben, mint állok), aztán halálra vagyok ijesztve.
"Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || iPhone 15 Pro Max “Kék titán” 256GB - AirPods Pro 2 - MacBook Air M3 15"
-
V@ns
aktív tag
válasz lbence #27813 üzenetére
Köszönöm a tippet, sajnos ezt próbáltam finoman megcsinálni pár napja (nem nyomtam csutkára a levegőt), de nem lett jobb.
cozmo
Az utolsó két embernél csináltam tesztet, megkértem őket, hogy egy miki próbát ejtsenek meg velem, mert lehet sz.r a telefonom. Kicsit megdöntöttem, felfelé, lefelé, fülemtől kifelé, fejemhez jobban nyomtam, de csak egy adott pont volt, amikor hallottak rendesen, általában pedig visszhang, szakadozás, sokkal halkabb voltam, stb. stb..
Az ujj dolog is eszembe jutott, de amikor két ujjal fogtam a telefont és eltartottam a többit akkor is csinálta. -
nrg_52
addikt
válasz lbence #27589 üzenetére
Ui nemileg valtozott, de alapvetoen ugyanaz. Ismet lehet felbontast allitani (fhd vagy hd), illetve megy a betutipus valtas magyar nyelven is. Akksival talan egy picit jobban banik. Memoriakezelest igazabol nem tudom, mert nekem az en felhasznalasi szokasaimmal eddig sem volt bajom, de ott is vsrialtak egyebkent, a zarkepernyo tisztitas helyett pl ez van:
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Syl
nagyúr
válasz lbence #27484 üzenetére
Nem váltottam, bár erős volt a késztetés Itt van a lányomtól megörökölt iPhone6 az asztalomon, ám a Honor sebessége, gördülékenysége és főleg az ujjlenyomat-olvasó sebessége utcahosszal nyer. Így aztán inkább lenyelem a 'háttérfolyamatok erőszakos bezárása' nevű békát
De hogy többet nem fogok olyan telefont venni, amihez a hüvelynek, meg főleg az emui-nak köze van, az hétszentség.[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Syl
nagyúr
válasz lbence #27471 üzenetére
Igen, megvan. Nagyon jó készülék, hibátlan minőség, gyors és röccenésmentes működés. De aki ezt az állandó háttéralkalmazások bezárását kitalálta és belefércelte a szoftverbe, annak kezét-lábát törném el!
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Buszos
aktív tag
válasz lbence #27066 üzenetére
Ezt természetesen mérlegelni kell, de vannak korrekt, rendes eladók, akiknek fontos a későbbi megítélésük. Újonctól, fekete pontos tagoktól nem vennék, de egy pár száz piros / nulla fekete arányú eladó lehet megbízható. Természetesen ilyen esetben a vételárat alacsonyan kell tartani és hivatkozni a rizikóra. Sajnos az adás-vételi mit sem ér, maximum polgári peres eljárás során, az pedig itthon évekbe telik.
[ Szerkesztve ]
Sokadik átbaszatásom okán elhatároztam, hogy nem utalok előre!
-
válasz lbence #25890 üzenetére
Nekem a Cafele alól a két oldalán 1.5mm mélységben tűnt el másnapra. De ahogy most felraktam az újat, láttam, hogy sok alatta is maradt, durván le van kerekítve, ezt írtam is, sokat segít a lötyi. Egyébként kb. fél év után a lötty ragacsos zselé állagot vett fel. Az üveghez kapott alkoholos nedves törlő szerencsére jól lehozta, határozott törlés után. Ha ennyire jól fog tartani, nekem megfelel.
Kb. Kéthavonta veszem le a tokot is a hátlap tisztítása végett, ilyenkor mindig megcsodálom a telefont, mert gyönyörű az üveg és fém egyvelege, de sajnos kell a védelem...(fémmegmukálásban dolgozok, mindig nálam van a készülék)
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
royslade
tag
válasz lbence #25702 üzenetére
Én innen rendeltem és maximálisan elégedett vagyok vele.
-
zsolt19900
őstag
még nem igen használtam élesben, hisz alig egy hete ha megvan, de masszív és jó kis szerkentyűnek tűnik
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
arni1
aktív tag
Nekem is sikerult egy honor 8-ra szert tenni a telekomos akcioban.
Neznek hozza memoriakartyat a telekomtol, van is kupom de nem tudom megrendelni, mar sim kartyat is hozzaadtam h kihozzak de ezt az uzenetet kapomérjük, válassz másik terméket, vagy konstrukciót! (Nincs közös szállítási mód)
Valaki rendelt mostansag a t-tol?
Elore is koszi!
-
g_g_g
őstag
válasz lbence #25557 üzenetére
Nekem ez nagyon bevált.
Samsung EE-V200SAStabilan tartja a készüléket.
Bár annyi hátránya van, hogy az ujjlenyomat olvasó alsó része kicsit belóg a hátlap mögé, kicsit trükközni kell vele, hogy felold a készüléket. -
Lackooo84
nagyúr
válasz lbence #25256 üzenetére
Köszönöm a tippet!
UP: Sajnos az már nem kapható...
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
- Apple Iphone 16 256gb feher szinben Teljesen Uj Fuggetlenull bontatlan elado
- iphone 12 pro 128gb,független
- Iphone 11pro 64gb , független 95% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest