Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony VAIO notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Amazon Kindle
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti85
senior tag
válasz Corsa02 #33258 üzenetére
Én is így vagyok ezzel. Nincs bajom az 521-el, de nem mókoltam semmit, hivatalos frissítéseket tettem csak fel, akkor miért nem kapom meg a legújabbat?
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
-
-
arni1
aktív tag
-
Lajbi05
csendes újonc
válasz Corsa02 #31987 üzenetére
Én is múlt héten hoztam el a szervízből a telefonomat, mert rossz volt a hnagszórója, illetve, ha már ott voltam akkor mondtam, hogy akksi is gyorsan merül. Ezek után kicserélték a kijelzőmet, az akksimat, a hátlapot és még a keretet is, gyakorlatilag a belső kivételével kaptam egy új telefont és még plusz két év garanciát is a kicserélt részekre.
Mennyire ajánljátok az Oreo felrakását? -
Sragi
őstag
válasz Corsa02 #30779 üzenetére
Én is igyekszem 2-3 évre tervezni egy adott telefonnal. Az LG sajnos 2 év után már hardverileg is kevés volt.(igaz majd 3 évig megvolt) Honornál viszont abszolút nem érzem a jelét. Sebessége rendben van. Most így új akkuval vigyázok rá.
Viszont csak 1 évet kell bírnia.[ Szerkesztve ]
-
Sragi
őstag
válasz Corsa02 #30777 üzenetére
Mondjuk ezt az éjjelre fent hagyom dolog is érdekes abból a szempontból, hogy túl tölteni elméletileg nem lehet? Vagy rosszul sejtem?
Ugyan úgy lemerülni se fog mert kikapcsol.
En inkabb a töltési ciklusban látom az akku elhsználódásának a fő okát.
Olvasgattam erről a témáról. Állítólag az ideális az ha 20-80% között van. (lehet csak urban legend).
A masik pedig az, hogy szerintem a gyorstöltésnek is meg van az ára...
Az LG G2 nem tudta 3 évig volt meg a telefon és csak 2 év után kezdett el drasztikusan romlani az akku állapota. Mondjuk azt is mindig fent hagytam éjjelre a töltőn. Most egyébként próbálok figyelni rá, hogyan töltöm. Majd meglátjuk. Úgy is mar csak 1 évet kell a telefonnak kibírni. Idén nem találtam megfelelő helyettest amire cserélném. -
cozmo
őstag
válasz Corsa02 #30370 üzenetére
Nekem pont a Waze és pont nem navigált
B R E A K I N G !
"Ha szeretné feloldani a rendszerindítót a Huawei vagy a Honour eszközén, azonnal be kell jelentkeznie egy feloldókódra. Nem feltétlenül kell feltétlenül feloldania a bootloadert, de ha nem kapja meg a kódot, akkor a jövőben soha nem lesz ilyen lehetőség. Szóval vedd el a kódot, és mentse el valahova, ha eldöntöd, hogy eldöntöd. Ha úgy dönt, hogy feloldja a rendszerbetöltőt, mindenképpen nézze meg a készülék XDA fórumát, hogy naprakész legyen a legújabb fejleményekről." by Google fordítóEredeti cikk: https://www.xda-developers.com/huawei-honor-request-bootloader-unlock-code/
Na igen ám de ha csak lekérjük a kódot ugrik a garancia!? Miért nem volt ezeknek cápa a magzatvizükben?
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
mati12
senior tag
válasz Corsa02 #29358 üzenetére
Józan ésszel gondolkodva is kamu szagú ez az egész. A nyáron lesz két éves a Honor 8,melyik gyártó csinál főverzió váltást egy két éves készüléken...? Arról nem is beszélve,hogy egy verzió váltást követően meddig kell
még csiszolgatni az új szoftvert mire minden tökéletes lesz és minden úgy működik ahogy kell. Azt meg ugye senki nem hiszi el,hogy az esetlegesen nyáron megkapott Oreot még fényesítgetik majd egy több mint két éves készüléken. Szerintem bátran kijelenthető,hogy a Honor 8 már semmilyen szoftveres változtatást nem fog kapni,jön még egy, jobb esetben kettő Google biztonsági csomagot tartalmazó frissítés majd szépen azok is elmaradnak.[ Szerkesztve ]
-
west76
aktív tag
válasz Corsa02 #29356 üzenetére
Nem kötekedésként, de beszéltél te már valaha ügyfélszolgálatosokkal, bármilyen területen is? Ha igen, akkor tudhatnád, hogy a legtöbb "szakmai" kérdésre vagy nem tudják a választ, vagy nem mondhatják, esetleg ezek ötvözete. Értelmetlen beszélni velük kicsit is mélyebb szakmai kérdésekről. Na én ezért sem megyek abba a topicba, mert lényegi információt ott megtudni lehetetlen. Az ügyfélszolgálatosokat nem azért tartják, hogy valós segítséget nyújtsanak, hanem azért, hogy a kedves vevő megnyugodjon, hogy beszélhetett valakivel. :-)
[ Szerkesztve ]
-
dussy
őstag
válasz Corsa02 #28482 üzenetére
Köszi mindenkinek a hozzászólást.
Ne értsétek félre, nem rinya akar lenni, inkább költői kérdés. Mindent ugyan úgy használok mint 1 évvel ezelőtt, sőt talán jobban is figyelek a fogyasztásra. Eddig másfél - (laza napok esetén) 2 napot is vígan elment a telefon.
Most pedig 1 napot alig.
Nem fétis csak egyszerű odafigyelés.És köszi, van töltő a kocsiban.
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
phoenix64
őstag
válasz Corsa02 #24810 üzenetére
Valoban, nem telekomos sima 6.0. Az alkalmazas bezaras az miota megvan azota csinalja, lehet tenyleg hibas. Honor 7 helyett adta biztosito, mert sajna az szetment egy baleset soran... Biztos vmi javitott sz*r, mert alkalmazas bezarast baratnom vadonat uj honor 8a nem csinalja(Ot is csak a digitizer zavarja galaxy s5 utan).
-
Sragi
őstag
válasz Corsa02 #23961 üzenetére
Ebreszteni nem ébreszt a rendszer ez nyilvánvaló, de nyilván a legnagyobb fogyasztók között van.
Mondom ha nekem repülő módban van ejjel es kilövök mindent es másnap elindulok melóba nem igazán böködöm akkor fel óra SOT után nekem is 90%-on van az akku es az android rendszer meg a többszörös a legnagyobb fogyasztó ami rendben is van.
A mi esetünkben valami más lehet és egyértelműen szoftveres gond.
Az akkumulátort már kizartam mert másnak is ez van mint nekem.[ Szerkesztve ]
-
Femat05
csendes tag
válasz Corsa02 #23466 üzenetére
Üdv!
Én a QuickPic képnézegetőt / galériát használom.
Ott ha regisztrál az ember, kap 1000 Gb!!! tárhelyet.
Az elég sok időre elegendő.
Pc-n is elérhető, böngészőn keresztül.
Galéria szerűen mutatja az alkalmazásban a feltöltött képeket.
Egy pici "hibája", hogy videót nem enged feltölteni. -
grafur
csendes tag
válasz Corsa02 #21811 üzenetére
Na, ma reggelre egyszercsak szó nélkül csatlakozott a wifihez. Teló tegnap este óta nem lett újraindítva, a jelszó meg olyannyira ugyanaz volt, hogy vágólapról másoltam... Reggel pedig szó nélkül csatlakozott. A szállásadónak mondtam, furcsálta is, mert ő sem csinált azóta semmit sem.
Asszem ez rejtély marad, de legalább lett wifi.. a kicsekkolásra! -
grafur
csendes tag
válasz Corsa02 #21809 üzenetére
Igen, sorry a Wifi+-ra gondoltam, csak hülyeséget irtam..
Szoval ez kikapcsolva, a hálozat pedig amig manuálisan nem adtam hozzá, addig nem volt a mentettek között, hiszen a hibás jelszoval mindig visszadobott, és igy nem mentette el...
Restartot probáltam, az sem segitett. Samsungnál mi volt ilyenkor a megoldás? (Hátha itt is bejön)PS: Ez a szálláson van, tááávol a strandtol
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
válasz Corsa02 #14686 üzenetére
Szerintem ez a csúcstelefonok kiváltsága lesz:
"Ki használhatja?
A 4G Hang használatának feltétele az elérhető 4G-hálózaton túl a technológiát támogatni képes mobilkészülék. A Telekom közleménye szerint jelenleg a Samsung Galaxy S7 (edge), valamint az S8 és S8+ modellek alkalmasak erre. Illetve már most több ilyen telefon van a kínálatukban – ilyen például 6-ostól felfele minden iPhone –, de ahhoz, hogy a szolgáltató ráengedje egy-egy mobilra a 4G Hangot lehetővé tévő szoftverfrissítést, előbb közös teszteket hajtanak végre a gyártókkal. Ennek ütemében válik elérhetővé más készülékeken is a szolgáltatás."
Egyértelműnek tűnik nekem, hogy már most megmagyarázzák, miért nem fog menni a 100 ezres telón, miért csak a 200 ezresen megy.
Ez is egy ok lesz, hogy válassz felső kategóriát. -
jag222
csendes tag
válasz Corsa02 #12781 üzenetére
4G-n csak net van. Ha telefonálni kezdesz ezért vált le 2/3G-re. (Érdekességképpen: előfordulhat olyan, hogy a telefonod remek térerőt jelez mert 4G-n vagy, ellenben telefonáláskor eldobja a hívásokat mert a 2/3 G-s térerő meg csapnivaló - egészen más frekvenciákat is használhatnak).
-
Andrew801
tag
válasz Corsa02 #12781 üzenetére
Olyat be lehet állítani simnél, hogy csak 3G-t használj? Honor8-ban mintha lenne ilyen.
Kíváncsi lennék, úgy is eldobja -e telefonálás közben.
Sajnos egyim ugye szervizben....Lehet ez valami szolgáltató beállítás lesz, hogy 4G/LTE -ről 2G-re vált le. 3G-nél meg tud menni egyszerre.
Bár lehet nagy hülyeséget mondtam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Assassin's Creed: Valhalla
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Autós topik
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje