Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoliBen
tag
Sziasztok!
Az én RedMi Note 2-m olyan hibát produkál már egy ideje, hogy kontakt hibás a jack csatlakozója. Nem minden füles esetében jön elő. Van valakinek bármi ötlete erre? Essek neki valami elektronikai tisztítószerrel és fülpucoló pálcikával?
-
merqree
őstag
Csak nekem újdonság, hogy TWRPben mindent törlök (kivéve SD kártya), feltelepítem a rendszert és a korábbi SMSek megvannak?
-
sylas
tag
Sziasztok! Hogyan tudnám lementeni a shazam kereseseimet, új romot akarok fel rakni. Érdekes mert neten bejelentkezek csak a nagyon régiek vannak meg. Amiket ezzel tel kerestem nem adta hozzá? Tudtok vmi tippet hozzá? Ha Backup al lementem megjegyezheti?
-
rosszkutya
tag
Sziasztok! Van esetleg valakinek friss tapasztalata a CM, vagy CM-alapú ROM-okkal kapcsolatban? Elsődlegesen a 13-as érdekelne, és hogy van-e értelme vele foglalkozni, vagy még túl bug-os és/vagy instabil? De persze a 12-est sem vetném el, amennyiben az lényegesen megbízhatóbban működik, mint az utódja.
-
Istuu15
senior tag
Valaki használ ilyen fajta tokokat?
original luxury hard case for xiaomi redmi note2 hongmi note 2 mobile phone cover shell by wood back fashion gold black wooden
http://s.aliexpress.com/raaENvuI
(from AliExpress Android)Egy ilyet néztem ki, de nem tudom mennyire védené a kijelzőt.
Valaki esetleg ejtette már le a telefonját ilyem tokban?
-
nyisziati
veterán
válasz
grafikus17 #20187 üzenetére
Köszi!
-
nyisziati
veterán
Akkumulátort (BM 45) hol lehet kapni? Érdeklődtem több helyen, de sehol nem volt.
A ceglédi úti Xiaomishop is csak annyit mondott, hogy két hét múlva kapnak utángyártottat, és még azt is tesztelik. -
Klara_
őstag
válasz
Istuu15 #20184 üzenetére
Mindenki aki nem tudja haszálni a dátumozást, fagy a kamera:
Nezd meg a datum beallitast magyarul!Ha nem igy van bealitva es raengedem a datumot a kepre nalam is fagy.
-
Istuu15
senior tag
Ha angolra állítjátok a telefont akkor nem fagy ki a kamera. Én angolul használom és működik de kipróbáltam magyar nyelven és kifagyott nekem is.
-
grafikus17
senior tag
Nekem a globálnál csinálta ezt, nem is tudtam használni a dátumozást egyik formátumban sem. Most áttértem a stabilra ott működik.Meg ott ott van root is.
-
nyisziati
veterán
válasz
merqree #20176 üzenetére
A kamera nekem is fagyogat, igaz, csak képkészítésnél, videó működik.
Fölraktam másik romot, de két hét után azzal is csinálta.
Megkerültem a problémát, felraktam az "A better camera unlocked" appot, azzal működik. -
merqree
őstag
Ha a kamera beallitasainal bejelolom a datumbelyegzot, akkor kifagy.
Bármelyik ROM esetében. -
Istuu15
senior tag
válasz
thefreeman #20174 üzenetére
Viszonz ha az OTA-n updateled akkor lecseréli. (tapasztalat)
-
merqree
őstag
Nos, 7.2.9 xiaomi.eu fejlesztői ROM felrakva, felrakás előtt adat, rendszer, cache/dalvik törölve.
A gyári kamera app exponálás után továbbra is összeomlik.Felpróbálom a miui.hu-s ROMot.
Még jo, hogy vasárnap van, és ráérek :-) -
Kowi84
aktív tag
Gondolkodom rajta, hogy felrakom a 8.1.2.0 global-t...
Most eu stabil 8.0.2.0 van fenn +TWRP
A global-t fel lehet rakni simán update-el? A recover-t visszaállítja MiRecovery-re?
-
Imy
veterán
Egy ideje iPhonet használok, de megtartottam a Redmi Note 2-met.
Most szükség lenne rá. Mi a jelenlegi legstabilabb rendszer? Most MIUIHU 6.5.19 van rajta android 5.0.2 mellett.
A frissítések között a 7.2.9-et hozza fel. Arról vélemény? Felmehet?
-
Istuu15
senior tag
Mintha nem működne a giroszkóp. Youtubeon néztem egy 360° -os videót és hiába forogtam a telóval semmi nem történt 🤔
Megnéznétek, hogy nekted jó e légyszíves!
-
merqree
őstag
Jelentem, a Chrome osszeomlas visszatert, hiaba a legujabb xiaomi.eu heti ROM
-
Istuu15
senior tag
válasz
HELLAFLUSH #20158 üzenetére
Próbálj 2g hálózatot hasznáni.
-
merqree
őstag
válasz
HELLAFLUSH #20158 üzenetére
Fényerő automata.
Milyen alkalmazások futnak? Mit tudom én, nem is érdekel
Amit használok: G+, Viber, K9Mail, Gmail, CalDAV, CallRecorder, Chrome, Duolingo, Istagram, Twitter, NovaLauncher.
Reggel hatkor levettem a töltőről, és amire én használom, arra tökéletes.
Nem játszok, nem fészbúkozok.Ha megmondod, hogy a futó alkalmazásokat hol találom, gyártok róla screenshot-ot.
-
Istuu15
senior tag
kizárt a telefon
-
Klara_
őstag
válasz
Terentius #20146 üzenetére
Letitlva:
Google vackok, cloud print, dokumentumok, letoltesek, uniplay
Torolve:
Aranyoldalak, bongeszo, Fajlkezelo, FM radio, idojaras, iranytu, hibanaplo, live wallpaper, locationem2, megbizhato arc, mentes, mi cloud, mi credit, mi drive, mi fiok, mi remote, miravision, music fx, napi zarokepernyo, secure spaces agent, spaces core, vcalendar.
Amit hasznalsz azt ertelemszeruen hagyd meg. Par info. -
otto1
tag
válasz
Terentius #20146 üzenetére
A 6.0-ás főzött romok nem nagyon működnek még.
Tégy egy próbát VOVA féle CM -el, nekem régóta ez van telepítve.Nekem azt tette be a kaput, amikor 50% alatt kikapcsolt bármilyen MIUI rommal, amikor valaki hívott.
(Azt hittem, hogy 3 m zuhanástól lett valami baja, de még csak ki se kapcsolt, pattant párat a betonon)Szerintem se érdemes várni nagy változásokra a note 2-vel kapcsolatban.
-
Terentius
őstag
válasz
Klara_ #20145 üzenetére
Adnál útmutatót a kigyomlálásról?Én is eu multit használok,de nem merek hozzányúlni.Gondolkodok valamilyen 6.0-ás romon, de jelenleg bőven megfelel ez, valamint nem tudom a custom rom mennyire hibás.A mostaninál csak az üzemidővel van gondom, de már az is lehet, hogy az akksi kezd meghalni.Tegnap pl. azt csinálta,hogy 15 perc játék levitte 60-ról 30℅-ra. A legjobb pedig az volt, hogy a amikor kikapcsoltam a telót és visszatettem az akksit akkor még nyertem +8%-ot
Ha lenne rá normál, nem defeketes frisebb rom vagy legalább 6-os alapú miui akkor azt mondanám veszek egy új akksit még egy évet hadd szóljon, de így erősen elgondolkodok a váltáson... -
Klara_
őstag
Mar van redmi note 4 is, varhato volt, hogy tojni fognak a regire.
Olvass vissza, az AOSP ROMokrol irtak itt paran regebben. Nalam a multinak nincs gond az uzemidovel, igaz en kigyomlalom rendesen. Az akkut nem tolti meg tele hiaba mutat 100%-ot toltes kozben, tovabb rajta kell hagyni, evvel tudsz az uzemidon a legtobbet huzni. -
drr
őstag
válasz
Klara_ #20143 üzenetére
Nagy valtozasokra ne szamits, ott a changelog. Ez mar csak reszelgetik. - ez esetben el lehet gondolkodni a készülék cseréjén (aki megteheti), vagy valamilyen főzött ROM telepítésén, amiben jobb az üzemidő és gyorsabban futnak az alkalmazások. Mi ajánlott, ha már erről van szó? Erről valami szavazást is lehetne rendezni...
-
Klara_
őstag
válasz
BalanceR #20142 üzenetére
Nagy valtozasokra ne szamits, ott a changelog. Ez mar csak reszelgetik.
"App lock
New - Separate App locks for Dual apps (02-08)Clock / Calculator
Optimization - Mortgage calculator improvements (02-07)- Fixed Wallpaper Carousel (Daily lockscreen)
- Added Redmi Note 4 Qualcomm (mido)
- Ukrainian language disabled for this week due to issues
- Activated 3D Touch (Force touch) for MI5S 3GB RAM versions"@#20138 Istuu15
Nalam se megy, igaz az en gyomlalom mindig + gapps van telepitve ami a keresosavnak is betesz - az se megy. -
ztibor
senior tag
Nem tudjátok mi lehet az oka hogy nem kapom meg mobilnet alatt a viber üzeneteket és hívásokat?
Wifin, működik rendesen.
6.3.31-es eu fejlesztői Miui.
Nem friss jelenség, csak már kezd egyre jobban zavarni. Azt gyanítom valami MIUI beállítási gond.
Természetesen engedélyezve van a mobilnet a Viberre. -
Istuu15
senior tag
Ti sem tudjátok megnyitni a viber/facebook stb alkalmazások értesítéseit a lockscreenről/értesítési sávból?
Kb október óta az van, hogy ha jön egy értesítés és rányomok csak kitrörli vagy éppen ha a lockscreenről megyek rá akkor csak feloldja a telefont. Messengerrel működik meg pl a security appal de mással nem és stabilon is fenn áll ez nekem.
-
Istuu15
senior tag
válasz
^Clown #20136 üzenetére
Eddig smooth, nincs lagg. A SOT-ról még nem tudok nyilatkozni bár én a héten azt csináltam, hogy 2g-re állítottam a preferált hálózatot és így reggelente nem merül ugyanis általában 30-35 percet megy reggelente a zene app és eddig 100%-ról 60%-ra simán lemerült, viszont így, hogy 2g-re állítottam így max 1%-ot merül. Szóval nem értem, hogy miért merül h+ on 40%-ot úgy, hogy nem is netezek csak bevan kapcsolva. Eddog azt hittem, hogy a zenehallgagás meríti, de hát nem.
-
Klara_
őstag
7.2.9 multi ROM megerkezett...
-
TrueM
csendes tag
Sziasztok,
Több ROM-ot is próbáltam már sikertelenül. Az alábbi hiba jön elő:
Power gomb megnyomása utána a telefon ‘deep sleep’ állapotba kerül. Viszont onnan nem ébred fel a power gomb ismét megnyomása után.
Csak az értesítő led és a gombok háttérvilágítása működik.Valaki tapasztalta ezt? Több Xiaomi RedmiNote 2 tulajdonos jelezte ezt a miui fórumán, de megoldás nem nagyon van rá. (SOD killer app sem segített)
Van ötletetek?
-
merqree
őstag
válasz
-Faceless- #20126 üzenetére
Chrome problémát már a xiaomi.eu forumában is írták páran.
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Fejlesztői 7.1.5-öt használok, és a wifi beállításokban a hálózat melletti nyílra kattintásnál crashel a beállítások. Másnak előfordult már ilyen?
Illetve az előttem szólókhoz kapcsolódóan, nekem a chrome kb. napi 2-3 alkalommal crashel. -
Istuu15
senior tag
-
aasgier
tag
Üdv!
Hibajelenség :
Nem veszi fel a töltés a telefonCsatlakozó jó, másik akku kipróbálva , másik rom kipróbálva, másik töltő és kábel kipróbálva
Egyik sem segített
Egyszerűen az egyik pillanatban töltődött a másikba már nem és azóta nem lehet tölteni.Az esetleges választ előre is köszi.
-
szucsi29
csendes tag
Sziasztok! Jelenleg 7.1.1.0 Stabil ROM van a telefonom, még gyárilag. Szeretném frissíteni. Milyen ROMot és milyen módszert ajánlotok?
Köszönöm a segítséget! -
BalanceR
addikt
Már hetek óta semmi új ROM nincs a xiaomi.eu oldalon... Valakinek van infója, miért?
-
grafikus17
senior tag
válasz
grafikus17 #20111 üzenetére
Még van a hiba. Én még mindig fogalom zavarba szenvedek.nem tudom megjegyezni őket. Nekem globál volt fenn, nem stable, dehogy könnyebb legyen még a szamozas is hasonló. Na mindegy , most felraktam a stablet és van root. Ennyi. A tapasztalatokat majd később.
-
grafikus17
senior tag
Tettél valami pipakat installkor, háta valamit nem vettem észre telepítés közben kellett volna
-
esox
senior tag
válasz
grafikus17 #20106 üzenetére
8.1.3.0 stable van fent és mivel a Folder Mount másképp nem akart menni, tettem egy próbát.
Működik -
Istuu15
senior tag
válasz
Én pont tegnap töltöttem le a wake lockert és nem engedte használni.
-
Klara_
őstag
válasz
Multis forumrol van a cucc, gondolom az ottani stabilhoz hasznalta.
-
grafikus17
senior tag
-
Istuu15
senior tag
Felraktam a 12. 29. es fejlesztőit és 62% nál csináltam egy screenshotot majd 2 óra múlva ránéztem a telefonta és 73% ot mutatott.
-
esox
senior tag
8.1.3.0 stable-höz létezik twrp-zhető root.zip?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest