Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
na megjött ali.ról a kék zöld hátlap. hát nem rossz rámegy de a gyári pontosabb.de ez szebb és a kamera nem látszik ki.
azt veszem 1000ft volt a kettő akkor szódával elmegy. -
lizakattila
senior tag
válasz
nyisziati #20789 üzenetére
A link a hírhez. (MIUI9 tester wanted)
-
Istuu15
senior tag
válasz
-Faceless- #20791 üzenetére
Nekem a nohon aksi óta csinálja ezt.
-
papptacsi
tag
válasz
Criminal017 #20788 üzenetére
Köszönöm! Két ujjal próbáltam, de hárommal nem...
-
-Faceless-
őstag
-
dcenter
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi problémával kapcsolatban kérdeznélek titeket, hátha találkozott már valaki ilyennel vagy van ötlete.
Redmi Note 2 Prime az alany, másfél év után nagyon lezuhant az üzemidő, úgyhogy vettem egy új akksit múlt héten (megbízható forrásból, itt is rendszeresen ajánlott/tesztkészülékeket biztosító boltból). Az üzemidő rendbejött, viszont már többször is előfordult azóta, hogy az éjszakára töltőre dugott telefon reggelre kikapcsolt és kiírta, hogy 100%-osan feltöltve (kikapcsolt állapotban). Ez azért kellemetlen, mert a telefon az ébresztőórám, illetve eddig, a régi akksival nem csinált ilyet egyszer sem.
Találkozott már valaki hasonlóval? Ha nem, van ötletetek jó logger appra androidra, amivel esetleg akkuhőmérséklet, shutdown okok figyelhetők? (mivel a hiba előfordulása alatt alszom, ezért fogalmam sincs, hogy mikor, miért, milyen folyamat során kapcsol ki..)
Köszi előre is, ha van ötlet!
-
nyisziati
veterán
MIUI 9 tesztelőket keresnek!
Redmi Note 2-re is, tehát biztosan megkapja ez a teló is! -
papptacsi
tag
Sziasztok! Segítsetek légyszi, mert kezdek kiakadni
Valahogyan átállítottam a fő kezdő képernyőt és így ha home-ot nyomok, akkor nem a jó oldalra ugrik vissza, hanem a jobbra mellette lévőre. Fogalmam sincs hogyan sikerült ezt véletlenül át állítani, főleg, hogy azóta nem találom, hogy hol lehet megadni melyik legyen a fő-főképernyő.
Emlékszem, hogy régebben volt egy olyan menü vagy valami ahol kicsiben megjelenítette az összeset, és ott lehetett állítani a sorrendjüket és hogy melyik legyen a fő...de ezt most sehogy nem tudom előhozni.
Előre is köszi! -
PyroS
senior tag
Sziasztok.
Megválok a Xiaomi Redmi Note 2-től,egy Honor 8 váltotta.Ha törlöm a Miui fiókomat akkor az új tulaj tudja használni a telefont ugye?
-
pmheros
őstag
Zizeg a hangszórója beszélgetés közben a Xiaomi Redmi Note telefonomnak (nem 2 -es), annak a cseréjére keresnék Xiaomi javításban jártas M.o.-i szervízt. Aki javíttatott már eredményesen, az küldjön (akár privátban is) nekem elérhetőséget.
Wayteq.eu nem vállalja mert, közvetlen kínából van a telefon, pedig nem garanciális, hanem fizetős javítást kértem volna.
Előre is köszönöm. Üdv.: pmheros
-
dragonfx
veterán
Van usb settings progi azzal allitsd at es jo lesz
-
hojos
aktív tag
válasz
tamáspapa #20778 üzenetére
Szia.
Fent az összefoglalóban:
1., https://m.logout.hu/tema/re_hivatalosan_is_bemutatkozott_a_xiaomi_redmi_not/hsz_1285-1285.html
2., https://m.logout.hu/tema/re_hivatalosan_is_bemutatkozott_a_xiaomi_redmi_not/hsz_12695-12695.html
3., https://m.logout.hu/tema/re_hivatalosan_is_bemutatkozott_a_xiaomi_redmi_not/hsz_14445-14445.html
-
tamáspapa
aktív tag
Sziasztok!
Gondom akadt a note 2-vel. Ráakasztottam az otthoni számitógépre, hogy áttöltsem a képeket a nagygépre. Meg is csináltam, lekapcsolodtam, utána valamiért ismét összedugtam a telót és a szgépet, de nem ismerte fel a telot. Kipróbáltam másik kábellel, semmi. Másik számitógéppel, semmi. A kábeleket másik telóval kipróbáltam, működnek.
Valami rémlik, hogy régebben mint ha feljött volna a teló kijelzőjén valami, amit ki kellett választanom ahhoz, hogy a teló kapcsolódjon a géphez. Ez vagy így volt, vagy még a korábbi Wayteq telómra emlékezem, annál ezt kellett csinálni.
Elképzelhető az, hogy itt valamit elállítottam és ezért nem kapcsolódik, vagy ez a teló minden faxni nélkül kapcsolódik, ha jó a csatlakozó és nem kell semmire sem bökni a teló kijelzőjén, vagy a beállításokban nem kell valamit beállítani, hogy kapcsolódjon?
Töltés van, csak adatkapcsolat nincs.
Mi lehet a gond?
-
Ranger^41
aktív tag
Sziasztok!
Wipenak meddig kéne tartania normál esetben? Most vettem egy telefont, egyből rányomtam a wipera, de mára lassan 1 órája mi logót alul powered by androiddal és fölötte balról jobbra pontokkal látok. Annyit tudok, hogy valamelyik eu-s rom van rajta, konkrétan nem tudom melyik.
-
nyisziati
veterán
válasz
Klara_ #20773 üzenetére
Két rendszerprogramot.
Az egyiket sikerült törölni (már nem emlékszem a nevére), a másik a MiVideo. Ezt csak hibernálni sikerült.Egyébként amíg a webshopos rom volt fent, addig rendszeresen kaptam kínai videó ajánlásokat az értesítési sávba, a rom újratelepítéssel szűnt ez meg.
-
Istuu15
senior tag
Üdv! Van már valami info arról, hogy melyik telefonok fogják megkapni a miui 9 et?
-
Edemer
csendes tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget kérnék tőletek.
Nem tudom feloldani a képernyőmet sehogyan sem, csak úgy ha egy teljes Reset-et csinálok.
A gombok (ki-be, hangerő) működnek, de valamiért a telefon képernyője fekete marad.
Ha újraindítom természetesen működik az első inaktív állapotig.
Gyári visszaállítást csináltam már, gondoltam segít, hát nem.....
Olyan mintha csak gondolkodna, hogy "most mit csináljak".
Esetleg valakinek hasonló, vagy valami ötlet.
Köszönöm -
drr
őstag
Sziasztok!
Megadta magát a sokadik esés után a telefonhoz kapott ajándék üveg.
Ajánljátok legyszi valamit! Valami matt megoldást szeretnék, állítólag az jobb. És kellene valami a szintén ajándék szilikon tok helyett, mert első perctől utálom. Valami hasonlót keresek rá, a lényeg, hogy védjen és biztos fogása legyen a telónak.
Ja, és nem szeretnék sokat költeni erre, csak amennyit muszáj
Az esetleges ajánlatokat előre is köszi -
-Faceless-
őstag
Én yoobao aksit használok már 3 éve legalább. Még mindig tökéletesen működik, piszkosul jó áron volt, és nagyon rendesen össze van rakva. A hozzáadott kábel is olyan minőségű, hogy mióta megvan 3 másik kábelem halt meg, de ez nem.
Eustock-on most van swarowski (vagy mi) kiadás (ha a nem zavar az enyhén csajos kinézet) 2800.-ért, de több verzióban is van, és rendszerint 1-2 ezerrel alálicitál a xiaominak (és szerintem jobb minőséggel).
-
Aske
aktív tag
Sziasztok fiúk,
tudom nem ez a topic témája, mégis tudnátok ajánlani best-buy powerbankot?
Telefon töltésére lenne csak, lehetőleg minél nagyobb kapacitású (nem csak papíron hanem a valóságban is)
Note 2 erősen merül.Pénz nem számít.
-
-
dragonfx
veterán
válasz
Istuu15 #20745 üzenetére
Nekem volt 57 is napon mobilnet jatek kozbe.
Ki is nyirodott az akksim tole vigyazzatok mert a meleg megoli eleg hamar.
Valaki vett mar probalta az ebayes szines hatlapot?tenyleg teljesen okes gyarival megeegyezo?
Az a feketeseg amugy a hatlap mogott mi?vezeteknelkuki tokthetosegre elokeszites? -
-
Istuu15
senior tag
Üdv! Azt vettem észre 2 napja, hogy mikor felkelek reggel és kezembe veszem a telót az nagyon meleg. A security app szerint 51 °C os.(nohon aksi) ez normális?
-
rovinj2
újonc
Szervusztok!
A telefonom időnként teljesen magától felhív egy számot.Már rom-ot is cseréltem rajta ,ez sem segített.
Tud valaki segíteni?Köszönöm -
CandySR
tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogy egy több éve magyar rommal használt RedMi2 mitől lassul be egyik napról a másikra? Lenyomok egy hívást és eltelik vagy 5 másodperc mire hívni kezd.
Köszönöm -
esox
senior tag
Sziasztok, tudom, hogy ez nem a biznisz helye, de sürgősen szükségem lenne egy nillkin üvegre ha esetleg van valakinek egy szabad. Csak Nillkin érdekel. Redmi Note 2-re. Pü. Köszi
-
gergely64
tag
válasz
szucsi29 #20734 üzenetére
A miumi Eu stabil romok közül a 8.1.3 az első olyan verzió, ahol sikerült elérni a bluetooth-os kapcsolat folyamatos fenntarthatóságát, Ettől a verziótól kezdve a mi band is állandó kapcsolatba marad a telefonnal, nem kell segédprogramokkal trükközni hozzá. Szerintem megérné a legújabb 8.2.1-es verzióra frissítened.
Az eddigi legjobb SOT-ot az Eu stabil-ok közül kétségtelen a 7.1.3 hozta, pár hónapos eredeti aksinál 5.5 óra is össze jöhetett vele, de akinek a bluetooth, pláne a mi band fontos, annak ez nem lesz elég jó megoldás.
Szerintem mindent figyelembe véve a 8.2.1-es eu stabil rommal a jelenleg leghasználhatóbb rendszert kapja aki felteszi, a note 2-re, beleértve a főzött romokat is. -
nyisziati
veterán
válasz
motofi #20729 üzenetére
Valószínűleg a Mi Video nevű rendszerapp (lejátszó) a hibás. Nálam a NOD32 vírusként jelezte ki. Törölni sajnos nem lehet, de fagyasztani igen. A settings - installed apps menüben a Video appot kell "disabled"-re állítani. Utána nem kaptam ilyen értesítéseket.
(#20730) szucsi29 : nem tudom, mikori a telód. A korai szériásoknál (2015) sok probléma volt a bluetooth-szal, úgyhogy ez lehet hardveres gond is.
Mindenesetre először érdemes lehet kipróbálni a "Bluetooth auto connect" programot, ami a kapcsolat megszakadása esetén újra létrehozza azt.
Ha ez nem válik be, szerintem csak utána rakj fel új romot.
Bár szerintem sajnos inkább lehet hardveres gond. -
Kuter
senior tag
Üdv Mindenkinek.
Olyan problémám lenne ,amikor egyszerű üzemódba rakom a telefont letiltja a mobil netet.
Bekapcsolom pár másod perc múlva kikapcsolja , és ki is írja hogy mobilnet kikapcsolva.
Nem találom a megoldást valaki esetleg meg tudná mondani mit kell aktiválni , hogy ne kapcsolja ki.
Köszönöm.Üdv Kuter
-
Klara_
őstag
válasz
motofi #20729 üzenetére
Ajanlom a Ghostery-t a gyari bongeszo helyett.
-
szucsi29
csendes tag
válasz
nyisziati #20728 üzenetére
Azért akarom cserélni mert a bluetooth elég sűrűn megszakad. Vettem egy bluetoothos füles, van amikor 5 percenként ki kell kapcsolni és vissza, meg mibandet is sűrűn eldobálja. A 7.1.3-nál akkor jó a bluetooth, nincs vele semmi hiba? 7.1.1-nél a youtube-bal is van hiba.
-
nyisziati
veterán
válasz
szucsi29 #20726 üzenetére
Én is EU stabilt használok, 7.1.3.
Nekem teljesen megfelel, nem akad, jó a BT.
Szerintem nagy változás a tiedhez képest nincs benne, úgyhogy én inkább nem piszkálnám a helyedben.
Egyébként azért raktam fel tavaly ezt a romot a webshopos helyett, mert a legtöbb szavazatot kapta, mint stabil és megbízható rom. -
szucsi29
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg 7.1.1.0 EU Stabil van a telefonomon és szeretném frissíteni. Melyik ROMot ajánljátok ami stabil és a bluetooth is stabilan működik? Melyik módszerrel a legegyszerűbb a ROM csere? (teljesen gyári, rootolva sincs)
Előre is köszönöm a válaszokat! -
han_lev
senior tag
válasz
Terentius #20712 üzenetére
Igen, én is kérhetek egy linket?
Vagy az összefoglalóban, esetleg a fórumban visszakeresve megtalálom?
A nejem szereti nagyon, nem akarja lecserélni. Egy kicsit viszont már akadozik, és felraknék rá valamit.
Rootolva, TWRPvel van, tudnék rá valamit tenni, de nem akadály ha flashekni is kell, legfeljebb kicsit felfrissítem az emlékeimet MTK-s téren.. -
adamz91
tag
Sziasztok, van egy hibás note-2-m aminek a home gombja nem jó, szétszedtem kitakarítottam újraraktam és továbbra sem jó. Kijelzőjét eladnám valakinek egy jelképes összegért akinek mondjuk betört és nem szeretne hozzá rendelni újat. Ha kiderül,hogy a kijelző szalagkábelje nem jó akkor visszafizetem. Viszont potyára nem szeretnék új kijelzőt rendelni, ha az alaplappal van valami gebasz.
2ezer ft, privát üzenetben elérhető vagyok. Helyileg : Budapest -
motofi
aktív tag
Sziasztok! MIUI 7 alatt, hol lehet a kezdőképernyőt állítani? Hol lehet ezt az opciót előhívni??? Véletlenül átállítottam,mert feljött magától egy ilyen opció és most nem tudok a google-ről visszaállni a miui -ra.
-
^Clown
addikt
Elhagyom a csapatot... Nektek sok sikert, friss MIUI-t, jó romolást a továbbiakban! (ugyanitt Note 2 Prime eladó
).
-
esox
senior tag
Sziasztok, nem találom, de tuti van ilyen beállítás miuiban, hogy ha a híváslistára kttint az ember ne hívja azonnal az illetőt, csak ha valami másra nyom újra.
Segítsetek hol lehet ezt beállítani, ha be lehet egyáltalán? -
Dévidzon
tag
Bluetooth dobálással találkozott valaki 8.2-n? Gyakorlatilag használhatatlan. Percenként újracsatlakozik. Ha véletlenül stabil, de mondjuk feloldom a kijelzőt, azonnal eldobja. Köszi.
Ja, teljesen tiszta telepítés volt a 8.2 előtt. -
Criminal017
őstag
Akkor a teljes bejelentés: [link] Mától augusztusig nem lesz nektek (sem) frissítés.
-
Terentius
őstag
válasz
-Faceless- #20709 üzenetére
Szerencsére van egy pár viszonylag jól működő 6.0 alapú főzött rom a telóra,szóval csak át kell térni rá és problem solved, az legalább még egy évet ad a telónak.Van egy linage OS 13 aminek a hibajavítója idén februári.
-
nyisziati
veterán
Telenor Wallet-et használ valaki mobilparkolásra?
Nem igazán akar működni.
Ha elindítom, csak forog a homokóra és nem érkezik meg az SMS a parkolás indításáról. -
-Faceless-
őstag
válasz
Criminal017 #20708 üzenetére
És dobták is.
-
Criminal017
őstag
Csak hogy tudjatok róla:
"FONTOS BEJELENTÉS
Ma, 17:40
"A fejlesztők már 2017 elejétől kezdve, komoly erőfeszítéseket tettek a MIUI optimalizálása terén. A sikeres eredmény biztosítása érdekében a fejlesztői csapat, zárt fejlesztési szakaszba lép és a felhasználók élményének javítására koncentrál.A gondosan megvitatott döntés eredményeként, 2017. június 12-től kezdődően, néhány eszközt felfüggesztenek a rendszeres kínai/Global fejlesztői/alfa ROM frissítésekről (kínai/Global Stabil ROM nem kerül felfüggesztésre). Ez a fejlődés egy ideig eltart. Kérjük, rendszeresen ellenőrizd a bejelentést minden frissítés esetén.
Azok a készülékek, amelyekre ez a határozat nem érvényes (kínai rom):
Mi 6 / Mi Note 2 / Mi MIX / Mi 5c / Mi 5s / Mi 5s Plus / Mi 5 / Mi 4S / Mi 4c / Mi Max 2 / Mi Max 64G (128G) / Mi Max 32G / Mi Note Prime / Redmi Note 4X/Qualcomm / Redmi 4XAzok a készülékek, amelyekre ez a határozat nem érvényes (Global rom):
Mi Note 2 / Mi MIX / Mi 5s / Mi 5s Plus / Mi 5 / Mi Max 64G(128G) / Mi Max 32G / Mi Note Prime / Redmi Note 4X/Qualcomm / Redmi 4Az egyéb eszközök ideiglenesen felfüggesztésre kerülnek a rendszeres kínai/Global fejlesztő / alfa ROM frissítésekről.
Köszönjük megértésedet és bocsánat. Kérjük, légy türelmes és jobb MIUI-t fogunk hozni."Forrás: http://en.miui.com/thread-641085-1-1.html
MIUIHU és a MULTI romokra ez ugyan úgy vonatkozik, tehát csak Snapdragon és saját processzorral ellátott készülékekre lesz fejlesztői frissítés, MTK processzorral rendelkező készülékekre nem és minden olyan készülék, ami Android 7-nél régebbi rendszerrel rendelkezik. Ennek időtartama nem ismert. Kövess minket figyelemmel, hogy időben értesülj a fejleményekről!"
-
drr
őstag
Azokat kérdezem, akik feltették a friss EU-s ROM-ot. Nálatok minden OK a wi-fi-vel? Nálam egy idő után kapcsolatban marad, de net nincs... Más nem tapasztalt hasonlót?
-
-Faceless-
őstag
Hát nem tudom, nálam csak kipróbálásra volt egy mars, de elmondása szerint van olyan jó, mint a moto g4.
Vernee apollo lite volt nálam kicsit hosszabb időre, és az szerintem nagyon jó volt a xiaomihoz képest. Az ujjlenyomat olvasó nem volt olyan 100-as, de huawei p9-hez, és nova-hoz tudom hasonlítani. -
Klara_
őstag
válasz
-Faceless- #20700 üzenetére
Egy thor van a kornyezetmeben, az uj sz&r ahogy van, hiaba frissitik. Se WiFi, se ujjlenyomat olvaso nem mukodik rendesen, garanciaztak is de igy is random modon mukodnek ezek a funkciok.
-
hojos
aktív tag
válasz
-Faceless- #20700 üzenetére
Xiaomi Redmi Note2 után egy hètig volt Vernee Mars - om. Lecserèltem Xiaomi Redmi Note3 se-re. Szerèny vèlemènyem szerint, meg sem közelíti a Vernee a Xiaomi - t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest