Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istuu15
senior tag
A miui hu romot redmi note 2 re belinkelné valaki? Eddig csak eu dev romot használtam.
-
dragonfx
veterán
Ez a redmi 5,plus nekem is szimpi.de elrg manapssg ez a 3 giga ram?jobb lenne 4 megis 2018at irubk.
A note 2ot en ezert cserelnem ha cserelnem mrg sz mtk mistt.
Am ebbe nijcs dupla ksmera.
Hogy lesz ez afa es vammentes amugy?
Nite 4 is van igy?
Kepeket majd dobjstok kivi vagyok mit lehet loni vele mert tuti jobb mas kamerat kellett belerakjanak. -
emin
csendes tag
válasz
grafikus17 #21489 üzenetére
Rakd a kosárba és nyomj a "Proceed to Checkout" gombra és máris megjelenik.
Ez után tuti, hogy nem lesz további költség ( áfa+kezelési költség)? -
válasz
grafikus17 #21489 üzenetére
Meg is rendeltem a telefont a lenti 164,8 dolláros áron, EU Express szállítással, tehát nekem ott volt
Ha neked nincs ott, akkor a hiba a te készülékedben van
-
grafikus17
senior tag
válasz
Donki Hóte #21488 üzenetére
-
válasz
grafikus17 #21485 üzenetére
-
ztibor
senior tag
válasz
grafikus17 #21485 üzenetére
Az 5+-nál kipróbáltam, ott volt, 4,5$ körül volt ha jól emlékszem.
-
ztibor
senior tag
válasz
grafikus17 #21482 üzenetére
Priority Line alatt találod meg az eu expresst ha jól tudom
-
numera007
tag
válasz
grafikus17 #21482 üzenetére
Én pont ma vettem egy Note 4-t, 4/64GB-osat. Volt 40 dollárnyi pontom és eu express Kínából 138 dodó lett a vége. Egy Note 2-t vált.
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg redmi note 2-őt használok. Szeretném lecserélni. Először note 4-et akartam, de aztán megjelent az 5 plus. Azt olvastam, hogy note 4-ről nem érdemes váltani 5 plus-ra, nincs akkora különbség de gearbesten most megjelent egy global verzió az 5 plus -ról. Megerősítenétek, hogy jól látom?note 4:
Nagyon jó árban❗
⭐Xiaomi Redmi Note 4 3/32 B20 -ARANY⭐
💰Ár: 137.99💲[~34.660Ft]
❗Áfa/vámmentes EU-express szállítással❗
📝Kupon: smtnote4
❗Vásárlás: ⬇⬇⬇
➡https://goo.gl/tAKjtA
4G5 plus [link]
IAOMI REDMI 5 PLUS B20 -FEKETE⭐
💰Ár: 159.99💲 [~40.000Ft] ❗❗
❗EU-express szállítással áfa/vámmentes❗
📝Kupon: 5plusGB
❗Vásárlás: ⬇⬇⬇
➡https://goo.gl/ZkP4CS
32GB tárhely✔ 3GB RAM✔ 5.99col FHD✔ 12mpx kamera hátul, 5mpx kamera elől✔
Tudja a B20 (4G-t)4000ft a különbség, nem tudom hogy melyik legyen?
Ja és még egy. Melyik szállítást kell kiválasztanom, ,hogy nem vámolják meg.?Eu expresst nem találok.
Available shipping methods:
Shipping Estimated Shipping Time Shipping Cost
Unregistered Air Mail(no tracking information) 10 - 25 business days FREE SHIPPING
Registered Air Mail 10 - 25 business days FREE SHIPPING
Priority Line 10 - 21 business days $4.81
Expedited Shipping 3 - 8 business days $6.91 -
Klara_
őstag
válasz
Istuu15 #21478 üzenetére
Magisk benne van, swiftkey is ha jol emlekszem de en azt egybol cserelem a google billentyuzetre. Lanchidas ora, viszont mar benne vannak az eredetiek is, nem ugy mint regen. Bongeszo erosen testre szabva, nincs frissites app kulon, ez a beallitasokboll erheto el. Kb. nekem ennyi ami mas. Mukodesre a Ghosteryvel kicsit gyorsabb mint az EU-s.
-
-
dragonfx
veterán
nem mind1 milyne rom?
örüljetek magyar és nem gyári kinai meg angol.
a lényeg müködjön és adja a rootot a telohoz.
ennyi. -
Istuu15
senior tag
válasz
Criminal017 #21472 üzenetére
Ezt hol olvastad?
-
Cyone
tag
válasz
Criminal017 #21472 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy stabil ROM sem lesz?
-
BalanceR
addikt
Azt nem tudjátok, hogy a MiuiHU-s romok meddig lesznek RN2re? Az EU-s romoknak vége, mint fentebb írták , de a ChinaDev, és a MiuiHU-s lesz még? Meddig?
-
Criminal017
őstag
Nos, a xiaomi.eu az ezen heti romtól kezdve felfüggesztette a Redmi Note 2-t. Nincs több fejlesztői eu rom ezen készülékre.
-
Cyone
tag
Nálam sincs külön értesítési hangerő állítás. (Miui 9.2.2) Csak a 3 lehetőség.
-
adrian94
őstag
válasz
dragonfx #21465 üzenetére
Az meg van. Ring volume (ez állítja egyszerre a csengőhang hangerejét és az értesítések hangerejét), Alarm volume (ez ugye az ébresztő hangereje) és Media volume (ez pl a videók hangereje).
Nekem olyan megoldás kéne amivel a csengőhangot és az értesítések hangerejét külön tudnám állítani!
-
adrian94
őstag
Sziasztok. Hogy tudnam kulon-kulon allitani a csengohang hangerejet es az ertesitesek hangerejet? Toltottem le app-ot amivel elvileg lehetne de sajnos csak egyszerre tudom a kettot..
-
dragonfx
veterán
Nekem a miui van fenn nem rossz
-
Cyone
tag
válasz
include777 #21461 üzenetére
Figyeltem mindíg a frissítésre. Csak EU stabil ROM-ra frissítettem. Az eredeti is az volt.
-
include777
aktív tag
-
Cyone
tag
válasz
grafikus17 #21459 üzenetére
+1
-
Cyone
tag
válasz
grafikus17 #21456 üzenetére
Nekem is ugyanez a verzió van, ugyanezzel a hibával.
De, ez legyen a legnagyobb probléma. -
Benir8
senior tag
válasz
grafikus17 #21456 üzenetére
Emlékszem rá, hogy ide linkelted, de nem mertem fel rakni, inkább vártam még.
Most felraktam sikeresen a global stabil romot, és minden oké. Lehet pár nap múlva elő jön valami hibával, de nekem ez így is jó. -
grafikus17
senior tag
Én ezt raktam fel január 10.-én. [link]
xiaomi.eu_multi_HMNote2_V9.2.2.0.LHMCNEK_v9-5.0.zipAzóta is jól működik, ha mondhatom ezt, egyetlen egy pici hibája van. Elfelejti a hívószámhoz rendelt csengő hangot. Random módon egyszer csak a gyári alap csengő hangon szólal meg
Hiába van a kontakthoz beállítva a csengő hang , látom is , hogy ott a neve, de mégsem az szólal meg híváskor. Ennyi. Kicsit zavaró, de túl élem.
-
Benir8
senior tag
válasz
include777 #21454 üzenetére
Ma felrakom ezt a stabil romot. Majd holnap írok, hogy milyen lett.
-
Benir8
senior tag
válasz
include777 #21452 üzenetére
Oké, hiszek neked. Minden megy rajta? Hibát nem észleltél?
-
Benir8
senior tag
válasz
include777 #21450 üzenetére
Hozzászólás szerint ez téves rom. Linkkel sem stimmel, én ide várok a MIUI 9-et, mert 1 éve innen szedtem le, ez a biztosabb. Inkább várok még.
-
include777
aktív tag
Miui 9 globál stabil link
-
include777
aktív tag
No a Nohon aksi megjött, a telefon nem fagy tőle, simán hozza a gyári aksi teljesítményét.
Gearbest-ről rendeltem, adtak hozzá egy kis szütyőt is amiben a pótaksi tartható, ha jól emléxem 8 dollár volt.
A 4200es még nincs itt, igazán arra leszek kíváncsi. -
dragonfx
veterán
Nekemm egy napot kibir reggeltol estig ha hasznalom nekem elrg.
Kamerja jo szerintem.csak tudni kell beallitani kepet szerkeszteni. -
thefreeman
aktív tag
válasz
dragonfx #21439 üzenetére
Nekem is olyan fél éve van NOHON elégedett vagyok vele, bár nem vagyok benne biztos, hogy tudja azt amit akkor mikor új volt. Bár nálam ez nem olyan nagy gond, minden este töltőre teszem bármennyin is legyen. Van powerbankom ha olyan helyre megyek ahol nem tudnám tölteni. De a napot azt mindig kibírja.
Még mindig elégedett vagyok a telefonnal. Mostanában már eléggé, gondolkozok, hogy lecserélném de a sebességgel nincs bajom, kamerát szeretnék jobbat de ahhoz sokkal magasabb árkategóriában kéne nézelődni. Mikor megvettem nem gondoltam volna, hogy két év elteltével is ilyen jól fog működni. -
tahepa
senior tag
válasz
gergely64 #21427 üzenetére
Ez mind szép és jó de senki sem volt kíváncsi az okfejtésedre.
NEKEM feltettek egy kérdést amire ÉN válaszoltam , erre te nekikezdtél okoskodni árcédulákról , kategóriákról , alomról....de erre SENKI sem kért fel. Ezt te minek neveznéd? De inkább nem is érdekel....bizonygasd a nagy semmit ha ez neked örömet okoz.
További jó okoskodást én inkább tovább lépek . -
dragonfx
veterán
válasz
gergely64 #21428 üzenetére
Hat tudom nem elegedett is vagyok vele. De mikor a fos ocska klon utangyartott kamu akksikkal vergodhetek 1-1-.5,orat talan kibirnak.
Gyari azert eros hasznalattal is reggeltol estig birta.de ezek a szutykok.utolso remenyem a nohon.ha nincs mas akkor kenyszer van.igy ez blamas.
Csak tonkrebaxom s toltocsatit.
Ujjlenyomat nem erdekel.tarhely elrg.kamera fain.jo lehetne tobb ram.de ez is egy vicc az android anno elment 512vel mostmeg 2 alig eleg. Ez a fejlesztok hibaja.ennyi plusszot nem ad.... -
gergely64
tag
válasz
dragonfx #21426 üzenetére
Szerintem a Note 2 a kategóriájában még mindig egy jó masina, van már nála jobb és szebb is, de általános használatra még mindig tökéletes. A MIUI 9 egy nagyon jól paraméterezhető felhasználói felületet, sok kényelmi funkcióval, mára már megfelelően stabil és kiforrott. Ha nem érzel ellenálhatatlan vágyat újjlenyomatos feloldásért, vagy többnapos üzemidőért, akkor még egy ideig nem fogsz vele kilógni a sorból.
-
gergely64
tag
válasz
tahepa #21425 üzenetére
Szerintem olvasd el még egyszer amit írtam, most egy kicsit figyelmesebben és látni fogod, hogy semmit se akartam neked bizonygatni. Leírtam néhány dolgot, amit a tesztekből és az árcédulákból bárki megállapíthat, ha van hozzá kedve és ideje, ha meg nincs, akkor itt vannak a fórumok, amit Te ugye utálsz.
-
dragonfx
veterán
válasz
gergely64 #21424 üzenetére
Ha megvagyok elegedve s note 2.vel mindenben.kiveve akksiido.
Akkor szerinted megfelelo dontes a note 4?
Nem erzek semmifdle javulast.vagyis ereznek???
Eleg a 3gb ram?Amugy en is neztem a mate 10 lite.t 96, volt edigitslba igen 15* 0%thm.re de mar felbaxtak 110re.innentol kiesett.
Masik ket jelolt nekem a honor 9 lite es a honor 7x.
Egyenlore egyik se kaphato itthon.
Ebay.rol,ali.rol ti be mernetek vallalni??
Elobbi 65,utobbi 48,lenne.fura mert a 7x !nagyobb es alapbol 4gb ramos.
Meax annyi a hatranya nem csillog es az elso kameraja nem dupla.
Ti mit gondoltok??
Note 4,kintrol piti lenne de annyi kamu kering csak itthon mernem megvsnni itt meg 48-55,kb.
Bar meg varom s nohon akksi.t nagyon bizom benne ahogy itt sokan irtak ujra eredeti fenyebe fog s telo tundokolni.akkor marad.amugy csere. De melyik verzio?vagy varjsm meg amig lejjebb meg a mate 10 ara netan a ket honor elerheto lesz itthon is?(mas kerdes mennyiert) -
tahepa
senior tag
válasz
gergely64 #21424 üzenetére
Nekem nem kell semmit bizonygatnod.
Redmi 1S-el kezdtem majd Note 1 majd Note2 és ezután Note3 következett és megsúgom a fiamnak Note4 készüléke van.Most kipróbálok egy másik brandet és kész. A vásárlásba 0 azaz nulla forintot kellett beletennem ( ellentétben az eddigi Xiaomikkal mert ott mindig előre fizettem a teljes vételárat ) majd 15 hónap alatt 6400 forintjával kifizetem ( amit más hülyeségre is elkölthetnék...) A Huawei amúgy még ráadásul tetszik is a kidolgozásában , alakjában stb. akkor miért ne vegyem meg?
Már bánom hogy írtam ide mert szokás szerint mindig van egy megmondóember aki tulajdonosa van a bölcsek kövének ( szerinte)...ezért utálatos hely a PH mostanában.... -
gergely64
tag
válasz
tahepa #21421 üzenetére
Szép és jó telefon a Huawei Mate 10 Lite a középkategóriában, de az a Redmi Note 4 is, csak éppen az árcédulán ez utóbbinál egy 50-ezressel rövidebb az ár. Ezen érdemes eltöprengeni, ha valaki telót akar váltani.
Jelenleg a Xiaomi mindegyik kategóriában ár/érték arány győztes magasan, és van hozzá nekik 2,8 milliárd MIUI felhasználó. A Redmi Note 2-ről meg csak annyit, hogy ha valaki az 50 ezres kategóriában le akarja váltani egy újra, és nem akar rosszabbul járni, akkor az ebből az alomból válasszon újfent. -
Cyone
tag
Az én igényeimnek még mindig megfelel a Note2.
Lassan 2 éves lesz és még az eredeti akkut használom gond nélkül.
-
tahepa
senior tag
Búcsúzom a topiktól. Eladtam a család utolsó Note2 telefonját. Szerintem nagyon jó telefon a Note2 de elszaladt fölötte az idő...ez van. Minden jót kívánok a megmaradt tulajoknak , becsüljék meg ezt a telefont.
-
dragonfx
veterán
válasz
grafikus17 #21413 üzenetére
Jobb mint legujabb miui? Tobbiek?
-
nyisziati
veterán
Nektek mennyire váltak be a tokok, főleg gombok miatt kérdezem. Nekem van 3 is, de a nyomáspontjuk elég bizonytalan.
Ha van valami tuti, linkeljétek már be légyszi a beszerzési forrást. -
Benir8
senior tag
válasz
grafikus17 #21413 üzenetére
Ó, pedig erre voltam kíváncsi
Na mindegy, egy próbát megér ezen a héten -
Benir8
senior tag
válasz
gergely64 #21406 üzenetére
Komolyan?
Én innen nézegettem, hogy mikor kerül fel a MIUI 9 stabil.
Azt hiszem én is kipróbálom, ha már akku idővel nincs probléma.(#21408) grafikus17
Egy kérdésem lenne tőletek, hogy ha nyitok bármilyen alkalmazást akkor tényleg gyorsabb, mint ahogyan bejelenték videón is? -
grafikus17
senior tag
válasz
gergely64 #21406 üzenetére
Sziasztok!
Nekem egy évig a MIUI by xiaomi.eu.8.1 stabil 8.1.3 volt fenn. Decemberben felraktam 2 másik romot, de nem tetszettek, mindegyiknek volt valami bugja.Már egy ideje betegeskedett de még mindig ez volt a legjobb úgyhogy vissza is raktam. ( pl nem jöttek meg a messenger értesítések )Aztán hirtelen felindulásból felraktam ez a romot tegnap.Nem bántam meg. Kiválóan működik rajta minden, és az akku idő is javult, most simán tartja napi használatban, nem filmnézéssel, óránként 20% ot merül. 50%-nál volt 14 órakor úgy( 2 óra 40 perc kijelző idővel ), hogy előző este vettem le a töltőről 20 órakor , lefekvéskor 80%-nál volt, ami reggelre is megmaradt. Szóval csak ajánlani tudom. Mivel van rajta root, titániummal vissza is raktam mindent programot hibátlanul. -
gergely64
tag
válasz
Benir8 #21404 üzenetére
Ez bizony, amit Grafikus17 fórumtárs belinkelt Miui 9 stable] verzió. Igaz nem a Globál, hanem a xiaomi.eu által a hivatalos kínai MIUI 9 V9.2.2.0.LHMCNEK stable verziójának átdolgozott kiadása, mely kb. két hete elérhető. Azaz van már MIUI 9 stable is a Redmi Note 2-höz.
Annyit róla, hogy funkcionálisan hibát nem találtam benne és ami pozitív a fejlesztői változatokhoz képest még, hogy a rendszer nyugalmi áramfelvétele kisebb, takarékosabb a masina. Egynapi használat alatt a 4 óra kijelző idő is összejöhet egy normál állapotban lévő akkuval. -
Thowra123
tag
válasz
dragonfx #21403 üzenetére
Nekem még gyári aksi van, utolsó mérés szerint 2880mAh a kapacitása. Kb 80% on volt mikor kikapcsolt, nem töltöttem még aznap. A romot clean installal raktam fel előtte pár héttel. Leejtve, durva hatásoknak kitéve sosem volt. Az újraindulás random történik, van, hogy az asztalon van és egyszer csak reboot
.
Jelenleg tartalék készülékként használom, Redmi note 3 (Kate) a mostani készülékem. Mivel a hiba maradt, kizártam a hálózattal való összefüggését is, nincs benne kártya. Nem tudom naponta hányszor indul újra, de csinálok majd egy automate progit ami számolja.
-
Benir8
senior tag
válasz
grafikus17 #21400 üzenetére
Ez fejlesztői rom. Pontosan mit keresel?
-
dragonfx
veterán
Leci segitsetek honnan tudnek gyari akksit szerezni vagy gyarival megegyezot?
Ez a sok kamu katasztrofs.merul 20 perc alatt 70%.ot.
Tudom nem mai darab a telo de csak van valami megokdas ne kelljen kidobni mert igy haszbalhatatlan.
Csak a kulfoldi nohon a mrgokdas?vagy itthon valami biztos pont?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia