Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
-
nepeti
csendes tag
válasz
Stauffenberg #21991 üzenetére
Fejlesztői lehetőségek - nél vegyétek fel az animáció értékeket x1,5-re. Érzésre sokkal folyamatosabb lesz az animáció.
-
front3r
őstag
Aki nem panaszkodott lassulásra 5.0-s rendszerrel, az most sem panaszkodik? Továbbra is gyors, gördülékeny?
-
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Mi lehet az oka,hogy 40%-os töltöttségről 100-ig lassan egy fél nap kell az akkunak.
Lehet ki kéne cserélni?Más is tapasztalt ilyet?
Újkorában pár óra alatt feltöltötte. -
Integra
titán
válasz
Stauffenberg #21991 üzenetére
fb a világ legszarabb android alkalmazása, ez tény
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
sto1911 #21989 üzenetére
Köszi a tippet, ettől függetlenül is felraktam azt a drivert. Máshol is írtak erről a jelenségről, elvileg a gyári Google driver is jó kellene, hogy legyen, csak néha mégsem jó, olyankor mókolni kell vele, de nem volt kedvem, leszedtem XDA-ról a praparált drivert.
Onnantól már felkúszott szépen.
---
Rövid vélemény:
Az 5.0 Lollipop egyébként gyors, de az animációk nem olyan gördülékenyek, mint kellene. Ezt csak rontja a kijelző erős utánhúzása (ez már hardveres korlát). De ettől függetlenül a sebességérzet semmivel sem rosszabb, mint KitKat alatt, cserébe az egész rendszer látványosabb (a Google Now Launcher kelleni fog a teljes Lollipop kinézethez). Jó lesz ez, jöjjön minél előbb a finomított 5.0.1 és szerintem jóban leszünk.
Többen írták, hogy a rendszer nagyon szaggat meg lassú. Nálam ilyet csak a Facebook alkalmazás csinál. Brutálisan szaggat, majd amikor már megunja a szaggatást, nyom egy kényszerbezárást. Teljesen labilis és fos, bár igazából nem vártam ennél többet ezektől a szerencsétlenektől.
Nem sok appot raktam még fel, de megeshet, hogy aki erős szaggatást tapasztal, attól kérdezem, hogy csak bizonyos alkalmazásokkal műveli, vagy az egész rendszer ilyen-e?
-
S-eye
senior tag
-
sto1911
veterán
válasz
Stauffenberg #21988 üzenetére
Az lesz a baj akkor, nincs fastboot drivered. A nakedet rakd fel amit az elobb linkeltem.
-
sto1911
veterán
válasz
Stauffenberg #21986 üzenetére
Ja, ertelek. A fastboot devices parancs latja a tabletet?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
sto1911 #21983 üzenetére
Van rajta stock revovery, ott megyek rá az "Apply updates from ADB" menüpontra, ki is írja, hogy a számítógépen üssem be, hogy "adb sideload <filename>", de hiába ütöm be, azt nyögi a command promt, hogy "error: device not found", miközben előbb még megvolt, hiszen itt ütöttem be az "adb reboot bootloader" parancsot amit végre is hajt. Ekkor pittyen a Windows, mintha lehúznám az USB-ről a gépet.
-
Kaminski
tag
válasz
Stauffenberg #21980 üzenetére
Köszi a választ! Elfelejtettem leírni, hogy nyitva van a bootloader és rootolt a cuc! így is jó a leírás? Mert még tüzetesebben nem rágtam át magam rajta.
-
sto1911
veterán
válasz
Stauffenberg #21982 üzenetére
De van mar rajta stock recovery? Ha nincs, akkor a factory imageben kell lennie, azt kezzel felrakod.
Vagy a zipet egy akarmilyen sideload kepes custom recoval felrakod.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
sto1911 #21981 üzenetére
Időközben az SDK-val települt driverre cseréltem azt amit a Windows telepít. Fel is ismerte a táblagépet (az "adb devices" parancsra az jön vissza ami kell), de az "adb reboot bootloader" után elveszíti. Nyomnám neki, hogy "adb sideload <update.zip>", de ekkor már elvesztette a fonalat az SDK és nem tudja hova kell küldeni.
-
sto1911
veterán
válasz
Stauffenberg #21980 üzenetére
Android Naked Driver:http://forum.xda-developers.com/galaxy-nexus/development/adb-fb-apx-driver-universal-naked-t1379875
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Kaminski #21979 üzenetére
Ha nem akarsz bootloadert nyitni, akkor ezt kövesd.
Én is most megyek rajta végig, csak kell egy új driver az SDK-hoz, mert ez a nyomi nem ismeri fel rendesen a tabletet.
-
Kaminski
tag
Tudnátok segíteni, hogy hogyan rakjam fel az új 5.0-ás androidot? Vagy egy linket adni, ahol lépésről lépésre le van írva minden? eddig OTA-n frissítettem, de most szeretnék egy tiszta telepítést már. Fentebb olvastam vmit, de az kínainál is kínaibb!
-
Nite
őstag
3g nexus7re mennyivel kesobb szokott kijonni a factory img?
-
Snowy_owl
őstag
-
-
Teko001
őstag
válasz
Partybokszos #21973 üzenetére
Fura. Melyik modell? ME370T?
-
Teko001
őstag
válasz
Partybokszos #21902 üzenetére
Nálam valamiért azt írja, hogy "A filmlejátszás minőségbiztosítási okokból mobileszközödön nem támogatott. (V-100)". Ez szerintetek miért lehet? Nálad pontosan milyen Nexus 7 van?
-
magicbox
senior tag
Nekem mind a 3 Nexust-t (N5, N7, N7 2013) simán sikerült frissítenem a default flash-all.bat-os megoldással win 8.1 x64-es rendszeren.
Metódus röviden (Total Commander szükséges!):
01. Letöltöd az image-t, és kicsomagolod a .tgz-t, és a benne lévő .tar fájlban levő mappát a gépedre.
02. A kicsomagolt mappába belemásolod az új adb fájlokat link
03. Fastboot módba teszed a telefont/tabletet (power+vol-) és rádugod lehetőleg vmelyik hátsó usb aljzatba.
04. Megnyitod az eszközkezelőt, és kézzel telepíted ezt a drivert a hiányzó eszközhöz, link
05. Lehúzod az eszközt, újraindítod a gépet, utána újra csatlakoztatod, ellenőrzöd, hogy az eszközkezelőben helyesen jelenik-e meg.
06. Total Commanderben a mappára shift-et lenyomva jobb gombbal kattintasz, és kiválasztod a parancsor nyitása itt... opciót
07. beírod a ezt: fastboot devices, ha jól telepítetted a drivert kilistázza az eszközt, és látsz egy számsort.
08. beírod: flash-all.bat, és elindul a telepítés, amikor végzet lehúzod, és kb. 5 perc boot után elindul az eszköz.
Remélem tudtam segíteni azoknak, akik vmiért elakadtak.
-
Zsebob
senior tag
válasz
l.skywalker #21963 üzenetére
Szedjétek már le ezeket a Clean Mastereket. Mindig is felesleges volt, most pedig konkréten fogja a gépeket!
-
csasaKKP
senior tag
válasz
l.skywalker #21966 üzenetére
De, Nexus 7 2012-nél csak Dalvik volt, nem lehetett a fejlesztői menüben ART-ra váltani, mint más 4.4-es kütyünél. Épp ezért kérdéses, hogy 5.0-nál mi van, mert lehet, hogy itt is maradt a Dalvik, (mert teszem azt, hogy a SoC (Tegra 3) nem támogatja, vagy valami).
-
beloadjoker
őstag
válasz
l.skywalker #21966 üzenetére
Nem, kitkat alatt valtani lehetett dalvik es art kozt
-
front3r
őstag
válasz
l.skywalker #21963 üzenetére
Várjuk a hotfixet... már ha lesz.
Megpróbálom még az OTA módszert, hátha úgy nem fog akadni....
De az "biztató", hogy egy 32GB-os rendszeren is akad, mert akkor nem a 8GB-os verzióval van a gond, hanem úgymond random a dolog. -
l.skywalker
titán
válasz
#41133696 #21962 üzenetére
Örülök neked. Nálam negyedig belakott rendszernél ezt a képernyőt elmenteni is egy kínszenvedés volt, mert láttam, ahogy a háttérben öntik a sörhasú kis droidok a homokot a csapágyak közé.
A bal felső sarokban lévő kis ikon állandó az 5.0 óta...
Ja, és a legjobb, hogy a rendszer szerint 519MB szabad RAM-om van, a Clean Master szerint pedig 256MB
Akkor most kinek higyjek?
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #21960 üzenetére
Most raktam vissza a Clean Master-t, mert korábban gondok voltak vele, de hiányzott a RAM kijelző modulja, KitKat óta nem nagyon volt fent sűrűn, volt olyan, hogy azért, mert kikapcsolhatatlan AV védelemmel jött...
Csak a másodlagos kezdőképernyőn jutott neki így is hely, mert a Business Calendar PRO elfoglalta a korábbi bérelt territóriumát:
Belakott, KitKat óta FR-t nem látott rendszernél nem is rossz
-
l.skywalker
titán
válasz
Partybokszos #21958 üzenetére
Erre azt írják, hogy Google Now Launcher...
Felraktam és tényleg ott van minden. Fehér App-Home gomb, fehér háttér és az a körös animáció, mikor kinyitod az App Drawert.
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #21959 üzenetére
Még annyi, hogy az első telepítésnél raktam fel Clean Master-t és azt jelezte, hogy csúnyán meg van éve a RAM nagyrésze...
-
l.skywalker
titán
válasz
front3r #21932 üzenetére
Nálam is hasonló. Nem is lassú igazából, hanem egy szó írja le az élményt: Darabos. Belép, megy, csinálja, de időnként olyan lassú az érintésvisszajezés is, hogy másodpercekig ott marad az ujjam nyoma (beállítottam, hogy mutassa az érintés helyét).
Ja és 32GB refubrished. Ellenben nálam nyitott a BL, úgy raktam rá és közben szerencsétlenkedtem is a telepítésnél. Megakadtam a bootloader-ben, miután már leszedtem a JB-t. Utána meg engedtem, hogy backup-ból frissítse a teljes app állományomat (100+). Az totál kikészítette, ezért nyomtam egy Factory Reset-et, és csak pár appot raktam vissza. De megint ugyanolyan lassú.
Amazon App Store, Chrome Beta, Feedly, Inbox, Instagram, Pushbullett, Twitter és VLC vannak rajta, meg a többi Google-s.
-
Stauffenberg
nagyúr
Írtam korábban is, hogy előtte is nyomnék egy full wipe-ot, meg a frissítés után is.
Kérdeztem is, hogy ez így megfelel-e egy tiszta telepítésnek (a gyakorlatban), de nem kaptam rá választ.
Én abból indulok ki, hogy anno így telepítettem minden CyanogenMod frissítést a telefonomra és a nagyobb verzióváltások esetén nyomtam előtte-utána a wipe-ot.
Egyébként amióta megvan a gép, lassan 2 éve, 4.1.2 óta minden frissítést OTA telepítéssel nyomtam fel és még soha nem volt rajta factory reset (wipe data), de egészen mostanáig szükségem sem volt rá, csak az utóbbi 2-3 hétben érzem lassúnak a gépet, de már megvártam inkább a Lollipop érkezését.
-
Cyrin
addikt
válasz
Stauffenberg #21953 üzenetére
én a tiszta telepítés híve vagyok, mióta egyszer összehasonlítottam valamelyik verziónál. különösen ekkora ugrásnál jobb lenne sztem egy újrahúzás. néha jó a tiszta lap...
-
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #21951 üzenetére
Hát én nem tettem fel, csak megnéztem, hogy kb mekkora méretű lesz, nem is töltöttem le.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
#41133696 #21948 üzenetére
Csak egy kérdés ennek kapcsán: Ha a ZIP-et felteszem a táblagépre, akkor stock recovery-ben az "Update from ZIP" menüpontot használva tudom ADB nélkül is telepíteni?
Anno amikor a telefonomon CyanogenMod-ot használtam, akkor a két-három hetente érkező stable ROM-okat szintén ZIP-ből telepítettem, csak fel kellett tenni SD kártyára. Számítógép sem kellett hozzá, eleve telefonon töltöttem le a ZIP-et, aztán a recovery-ben csak be kellett tallózni, leokézni és települt is.
Nexus 7-esen próbálta már valaki így frissíteni a rendszert?
(#21950) SoldierL_86: De már jön OTA-n, de a rendszer random sorsol, hogy ki mikor kerül sorra. Néhány napon belül mindenkinek fel fogja ajánlani, szerencsésebbeknek előbb, kevésbé szerencséseknek akár 2 hét is lehet. Ha türelmetlen vagy, akkor az imént linkelt leírással telepítheted manuálisan is, de van már factory image is, ha ADB-vel flashelnél. Visszaolvasás.
-
SoldierL_86
csendes tag
Sziasztok! Most akkor megjelent a Lollipop? OTA-n nem ajánlja fel?
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #21947 üzenetére
-
Stauffenberg
nagyúr
Ha jól veszem ki a leírásból, ezzel a módszerrel nem kell bootloadert nyitni, ez egy normál OTA frissítésnek felel meg, csak éppen nem a Google szerveréről húzza le.
Szóval a lényeg, hogy itt vannak az hivatalos OTA URL-ek és az onnan nyerhető ZIP-ek (értelemszerűen csak ahhoz a vashoz, amihez már küldik OTA-n a cuccot).
-
sickoface
tag
xda-s leírás alapján frissítettem lollipopra, ilyenkor érdemes még rányomni egy gyári visszaállítást vagy az előző rendszert teljesen letakarította?
-
lordyka
aktív tag
válasz
Partybokszos #21942 üzenetére
google now launcher playről...
-
front3r
őstag
válasz
Polllen #21941 üzenetére
Csak az a baj, hogy utána is akad, ha egy appból kilépek pl. a settingsbe. Tehát itt valami gáz van... A chrome is lassú, ha oldalakat nyitok meg. Azért ennyire nem volt gáz ez sosem. A JB meg olyan mint a vaj?
Polllen: Ha mondjuk bezárom az appokat, és csak a beállításokba megyek be, akkor jó a sebesség, meg ha ott görgetek, beállítok 1-2 dolgot, az úgy OK, akkor nem laggol.
De ha indítok egy böngészőt, akkor már szörnyű. -
Partybokszos
csendes tag
Nekem csaknem ugy néz ki mint ahogy kéne.
-
Polllen
nagyúr
válasz
front3r #21932 üzenetére
Amikor play-ről frissít alkalmazást, akkor "természetes" a lassulás. Nem mai csirke, nem megy neki a háttérben telepítés és előtérben használat. Bár 5.0 alatt ez is javult, cm alatt használhatatlan volt app frissítés közben, itt eldöcög. Szóval ha csak az a baj, hogy frissítés után behúzza az x appod automatikusan és ezért használhatatlan, legyél türelmes. Várd meg amíg befejezi. Én szűz installal kezdtem, mert kiírta, hogy 50 appot állítana helyre. Kihagytam.
Az appokat pedig azért telepíti lassabban, mert ART környezetet használ, ahol telepítésnél fordítja a progit. Ez az ára, hogy normálisabban működjön a rendszer.
Gabesz26
HW vagy SW hiba, de nem az oprendszerben. A töltési elektronika akad ki. Van akinél segít az, hogy egy ideig gépre dugja, majd vissza gyári töltőre. Ez sw hibának tűnik. Valakinél meg nem segít, az meg hw hibának tűnik. Találtam pl. olyan guide-t, ami fizikai beavatkozással javítja a hibát. Ragasztgatással. Nálam nem jött be egyik módszer sem.
Nálam ennyire azért nem vészes. 6-7 óra alatt feltölti a gépet, utána jó az üzemidő. Böngészés közben viszont már csak szinten tart, nem merül, nem töltődik az aksi.
-
Partybokszos
csendes tag
Miért nincsen fehér háttér az ikonok mögött a menübe?
-
Gabesz26
senior tag
válasz
nczoli #21934 üzenetére
Nálam olyan szinten van jelen, hogy 12 óra töltéssel kb. 20%-ot tölt csak rá (kikapcsolt állapotban). Ha bekapcsolom és úgy töltöm, akkor nemhogy töltene, inkább merül közben a tablet, szóval használhatatlan.
Az Asus szerviz, és ügyfélszolgálat nálam úgy leírta magát, hogy soha többet nem veszek Asus terméket, legyen az bármennyire is jó.
-
nczoli
csendes tag
Hogy ne csak általánosságokat mondjak, előfordul, hogy az alkalmazásváltó kb. 6-8 mp után jelenik meg. Több gyári app is ANR ablakot dob, mert a rendszer úgy értékeli, hogy leállt, pedig fut. Nekem is 8gb refurbished verzió van.
-
Dolphine
addikt
Egyelőre még várok az OTA megjelenéséig, addig viszont érdekelne, hogy előtte vagy csak utána érdemes egy Factory Resetet csinálni, vagy nem szükséges? Eddig a gépet, csak OTA-na frissítettem, a 4.4.4-nél eléggé laggol a gép.
Válaszokat előre is köszönöm. -
Gabesz26
senior tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy a lassú töltés milyen hibából fakad? Akksi, vagy esetleg más okozza? (töltő az jó tesztelve másik N7-el)
(3-or volt szervizben miatta a készülék, de megint előjött 2-3 hónap után. Az Asus nem igazán akar már érdemben foglalkozni vele így, hogy lejárt a gari, hiába ugyanaz a hiba, amit 3 alkalommal sem sikerült normálisan megjavítani...
Így gondoltam megpróbálom én megoldani)
-
front3r
őstag
válasz
Polllen #21931 üzenetére
Komolyan irigykedem... nálam nem tudom mi okozza a lassulást. Megfigyeltem, mikor nincs wifi kommunikáció, akkor elég gyors. Viszont amikor a playről frissíti az alkalmazásokat, akkor mást nem is igen lehet rajta csinálni, és látható, hogy lassabban frissíti be az alkalmazásokat, mint a 4.4.4.
Elvileg nincs különbség ugye a 2012-es Wifi modellen belül?
XDA-n is egyre több embertől olvasom ezt a lagos problémát.Próbáltam már Nexus Toolkit-el is felrakni, hátha az "máshogy csinálja", de persze hogy nem.
Integra: Még a módszered nem próbáltam.
Ahogy látom kiszivárgott az OTA URL, megpróbálom azt a módszert is.
-
Polllen
nagyúr
Tegnap én is felraktam az új verziót. Új eszközként állítottam be és valóban nagyon gyors lett. A design meg az első a google-nél, amire azt mondom, hogy pofás. A menü tényleg elbírná azt a beállítást, mint az értesítési sáv, de ezt leszámítva tetszik. Újra felvettem az android-t is az érdekel listára.
Felmerült, hogy ez most dalvik vagy ART, a fejlesztői beállításokban nem lehet futási környezetet választani (nem találtam ilyen opciót), uh okafogyott a kérdés.
Amivel viszont megnyaltam, az előlapi usb-re kötve próbáltam meg először frissíteni. 2x halt be. Aztán hátra dugva usb 2.0-nál az egész gép lefagyott, majd restart után usb 3.0-ról néhány perc alatt feltúrta.
Majd ha belaktam, meglátjuk hogy muzsikál a gép.
-
sto1911
veterán
válasz
Partybokszos #21928 üzenetére
Nekem vegig nyitva volt, es mindig jelezte, sot, egyszer egy custom romnal is feldobta a gyari frissitest!
-
Polllen
nagyúr
válasz
Partybokszos #21928 üzenetére
Tudtommal nem befolyásolja.
-
Partybokszos
csendes tag
Nyitott bootloader-el kapom ugyanugy ota-n a frissítéseket?Vagy az nem befolyásol semmit hogy nyitva van?
-
zhorvath
aktív tag
Hol lehet kikapcsolni a hangot, ha megérintem a tabot? Nem találom. A billentyűzet hangját már sikerült kikapcsolnom.
-
G4bi89
senior tag
Akkor nem tudom mi lehet. Nekem kiírja, hogy az Supersu megadta az engedélyt csak éppen a programok sz*rnak rá. Root checker meg azt írja nincs rootolva pedig a CF-Auto-Root hibátlanul lefutott fastboot módban.
-
G4bi89
senior tag
válasz
G4bi89 #21918 üzenetére
Közben a feljebb linkelt CF-Auto-Root.... progival is megpróbáltam. Az fel is rakta rendesen, a Supersu is szépen elindul és úgy csinál mintha megadná a jogokat, csak éppen a rootot igénylő programok nem működnek Greenefy,Wakelock detector stb.
Sikerült már valakinek úgy rootolnia, hogy az azt igénylő progik tényleg működnek úgy ahogy kell ?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
dombila #21921 üzenetére
Az jó. Azt hiszem ez a Google-t dicséri, mert régóta megvan a gép, kivettem a dobozból lassan 2 éve, bekapcsoltam, minden frissítés OTA-n ment fel és egészen idáig nem volt gondom a sebességgel, nem volt indokolt egyszer sem a wipe.
De akkor így már tudni fogom a gyári recovery-be jutás módját.
-
dombila
őstag
válasz
Stauffenberg #21919 üzenetére
Ez "gyárilag" így jön be. Kell neki a power+volume up. Számos HTC-n is így működik a gyári recovery.
-
zhorvath
aktív tag
Nekem bootolás helyett állandóan a custom recovery jön be. Mi a baj?
Ja és ADB eszközként nem is ismeri fel a gép.
Segítsetek kérlek! -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
sto1911 #21915 üzenetére
Nem törlődhetett, mivel G4bi89 módszerével bejön (ezúton is köszi a tippet). Az jó kérdés, hogy miért nem indul magától.
Nem feltétlenül akarom image-ből flashelni a Lollipopot. Eddig mindegyiket OTA-n telepítettem 4.1.2 óta és soha egyszer sem volt factory reset végrehajtva. Most ha majd feldobja, hogy telepíthető az 5.0, akkor nyomok előtte egy wipe data/cache-t és a telepítés után is. Remélem ez egyenértékű lesz egy tiszta telepítéssel.
-
G4bi89
senior tag
válasz
Stauffenberg #21911 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Partybokszos #21907 üzenetére
Köszi
-
bajzal
őstag
válasz
Stauffenberg #21914 üzenetére
Sony telefonokon nincsen gyári recovery
Ha fel tezsem image file-ból és lassú vagy nem tetszik akkor vissza tudom rakni a kitkat-et garanciavesztés nélkül?
-
sto1911
veterán
válasz
Stauffenberg #21914 üzenetére
Lehet valami miatt torlodott. De fastboottal rakd fel valamelyik imagebol, vagy ha ugyis wipeolni akarsz, akkor akar mehet fel az otos is.
-
bAtt001
addikt
válasz
mehet rá az image fastbootban, úgyis ott az 5.0
-
sto1911
veterán
válasz
Van egyaltalan recovery rajta?
-
Stauffenberg
nagyúr
Ezt dobja ha a gyári recovery-be akarok bejutni. Nem most kezdődött a hiba, még vagy 2 OTA frissítéssel ezelőtt. Wipe-ot akarok nyomni recoveryből, de így nem tudok.
Ötlet, megoldás?
Fastboot megy, onnan lépnék recovery módba, de csak a döglött robotot adja. Meg akkor is ha eleve recoverybe lépéssel indítanám a tabletet.
-
bajzal
őstag
Ota frissítésként mikor fog jönni?
-
Dolphine
addikt
Android 5.1?!
[link] -
FearTomi
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni? Amikor próbálom felrakni az 5.0-t akkor azt írja a bootloader, hogy "Signature Mismatch" és kilép. Előre is köszi a választ!
-
törölt tag
válasz
Köszi
RTL Most-ot még meg tudná nézni valaki?
-
Garry84
tag
válasz
Köszi szépen, asszonyka akkor engedélyezni fogja a frissítést!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest