Hirdetés
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
agyhalal
aktív tag
Raktam fel egy Nightlyt, de nem oldotta meg a gondomat
-
agyhalal
aktív tag
válasz
Gery15 #19477 üzenetére
Nálam pont ma jelentkezett ez a hiba és úgy rémlik, hogy volt már ehhez hasonló problémája több embernek is. Mondhatnám azt is, hogy a gond globális volt.
Nagyon lassú volt a vas, úgyhogy dobtam rá egy factory resetet és rögtön a reboot után már így viselkedett.
A probléma factory reset, de még downgrade után is jelentkezik. WiFi passkey megadása közben bizonyos betűknél az aljukat kell megérinteni, hogy ne a felettük levő betűk kerüljenek leütésre, de van, hogy duplán sikerül. Ha megjelenik egy üzenet a képernyő közepén, akkor a két, választható lehetőség közül az egyik garantáltan nem érinthető. Google Play Store-ban a telepített appokat nem tudom lapozni, mert nem érintésnek és nyomvatartásnak veszi, hanem egyből be is lép az app adatlapjába.
Arra vagyok kíváncsi, hogy főzött ROMmal is hasonlóképpen viselkedik-e.Ráadásul abban a balszerencsés helyzetben vagyok, hogy gép már átesett egy kijelzőcserén, úgyhogy garancia már nem vonatkozik rá, a kijelzőt újra legaranciáztatni meg elég nagy szerencse kell majd hozzá. Bár még mindig inkább soft hibára gyanakszom.
-
agyhalal
aktív tag
válasz
godzsy2 #18910 üzenetére
Ha már a telefonkönyvet említetted, azt le is teszteltem és villámgyors volt. Azt azért tudni kell, hogy összesen talán 10 telepített appom van rajta amiből egyet sem használok annak ellenére, hogy mindig frissítem őket szorgalmasan. A telefon megvan, de telefonáláson, iMessage-en kívül csakis akkor használom, amikor a Nexusom már lemerült. Sports Tracker, Hangouts, Chrome
-
agyhalal
aktív tag
válasz
Loboka85 #18904 üzenetére
Cégesnek egy iPhone 4S-t használok és nagyon sokszor van, hogy nem tudok hozzá csatlakozni más típusú telefonokkal sem. Konkrétan a többi eszköz nem látja a hotspotot. Általában a hotspot ki-be kapcsolása után már működni szokott. Ha elsőre nem menne, akkor próbáld még párszor.
-
agyhalal
aktív tag
Úgy rémlik mintha régebben valahol olvastam volna, hogy valahogy wipe nélkül is fel lehet rakni a factory image-et. Igaz ez? Ha igen, hogyan? A 32 GB-ból kb. 2 GB szabad helyem van, ebből is sejthető, hogy ha nem muszáj, akkor nem szívesen nyomnék rá a factory resetre, az OTA-hoz meg természetesen elég türelmetlen vagyok.
-
agyhalal
aktív tag
Holnap szervizbe viszem a gépet, mert berepedt a digitizer, de sajnos annyira, hogy már egyáltalán nem érzékel semmit. Jó lenne előtte legalább egy wipe-ot nyomni rá, de biztonsági mentés se lenne rossz előtte. Létezik erre valami PC-s program? A tablet PIN kóddal zárolt, de ennek ellenére jó lenne törölni a rajta levő dolgaimat.
-
agyhalal
aktív tag
Egyre több a törött digitizer :-(
-
agyhalal
aktív tag
Szia!
Hasonló eset
"Tisztelt Ügyfelünk!Az Ön készüléke esetében (a kijelző és az azt védő előlap csak egyben cserélhető, ezért ) a javítás átlagos költsége körülbelül 150-210 euróra tehető. Ebben a már említett (szállítási és bevizsgálási) díjak szerepelnek, de ha más belső alkatrész is sérült, akkor az tovább növeli ezt az árat."
-
agyhalal
aktív tag
Tudtok valakit Győrben aki tud digitizert cserélni Nexus 7-esen? Megnéztem a videot, de eléggé elbizonytalanodtam amikor a srác már ott tartott, hogy egy rézmatricát feszeget le egy alkatrészről.
Köszönöm
-
agyhalal
aktív tag
Annak ellenére, hogy nagyon gyorsan felhúzom magam és hajlamos vagyok napokig idegeskedni rajta, most szerencsére nem így történt és meg csak nem is hajítottam dolgokat a falnak. Talán azért sem, mert akkor még nem tudtam, hogy mennyibe fog ez nekem fájni. Már csak azért is kellemetlen a dolog, mert egy kifogástalan állapotban levő 32GB-os, 3G-s darabot fogtam ki 70-ért, használtan. Még egyszer 60-at ráfizetni halál. Alkatrésznek eladva viszont a kutyát nem érdekli, hogy mekkora a háttértár és hogy 3G-s, talán 30-ért ment volna el. Szerencsére Jano_023 adott egy tippet, úgyhogy ha megúszom ennek a 60-nak a töredékéért, akkor fellélegezhetek és felkereshetem őt pár sörrel, azt hiszem.
-
-
agyhalal
aktív tag
Sziasztok!
Hazavágtam a Nexusom kijelzőjét
Felvettem a kapcsolatot a hivatalos szervizzel akik küldtek rá egy megközelítőleges javítási árajánlatot kb. 150-210 €-ról. Tud valamelyikőtök más, olcsóbb alternatívát?
Köszönöm -
agyhalal
aktív tag
válasz
#41133696 #13213 üzenetére
Tapasztalatból mondom, hogy garanciális ügyintézés során jobban örülnek annak, ha csak a készüléket és a garanciajegyet kapják kézhez. Így legalább nem kell foglalkozniuk a kiegészítőkkel. Kivétel persze az olyan eset, amikor a micro USB aljzattal kapcsolatos a hibabejelentés. Ilyen esetekben szeretik a kábelt is megvizsgálni, hátha azzal van a gond.
-
agyhalal
aktív tag
Talán lassan lesz valami a komplett Playből, mert ma tudtam telepíteni Nexus 7-re és Galaxy Nexusra is a Play Könyveket, Play Magazinokat és a Play Moviest is. Vásárolni természetesen még nem lehet az alkalmazásokon keresztül sem. A Könyvekben nálam alapból van pár könyv amiken meg lehet nézni, hogy milyen lesz majd, illetve a Movies megtalálja a készüléken, a Movies mappában levő videokat és lejátsza azokat. Mindenestre bízom benne, hogy ez már az előszele a teljes Playnek. Ekkora kijelzőn már elképzelhetőnek tartom, hogy előfizessek magazinokra, vegyek könyveket, sőt, még akár filmekért, zenékért is hajlandó lennék fizetni, ha korrekt árakat szabnának értük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini-ITX
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest