Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
sideburns
aktív tag
válasz
barnam_ #24583 üzenetére
Igen, ez a kérdés, hogy mennyi áramot vesz fel.
Van ez az Ampere app:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gombosdev.ampere&hl=hu
Meg tudnád nézni, hogy töltés közben mennyit ír ki neked? Köszi! -
-
barnam_
nagyúr
válasz
barnam_ #24289 üzenetére
A WD40 orvosság volt a töltés hibára, de gyógyír nem, mivel lényegében dél óta fenn van töltőn (gyári 2A), és most van 74%-on. Közben fastboot-al felraktam az 5.1.1-et.
Ha megjön az Ebay-ről rendelt USB panel, kíváncsi vagyok azzal helyreáll-e a töltés - valamint, hogy két év után milyen állapotban van az akku (nem púpos).
-
G4bi89
senior tag
válasz
barnam_ #17622 üzenetére
Sajnos kivették ahogy olvasom
"Goodbye, App Ops
Unfortunately, it looks like App Ops, the tool that allowed users to control permissions for individual apps in 4.3 has been removed in 4.4. There's no word on why this was removed, but we do know that the feature was technically not ready to be revealed when it was discovered in 4.3, so seeing it disappear is only a small, if still disappointing, surprise."
Forrás: Androidpolice -
fPApi
őstag
válasz
barnam_ #15554 üzenetére
Ezt egy toolkit-el simán flash-elem és kész? Nekem az mskip féle TOOLKIT V5.0.0 van fenn a pc-n, illetve a nexuson P.A.C. ROM és persze CWM recovery. Vagy ennél azért bonyolultabb?
-
dog15
csendes tag
válasz
barnam_ #14734 üzenetére
ez tuti? mert eddig csak olyan készülékeim voltak amiket külön le kellet választani, mert féltem h nem lehet és majd ez miatt megy tönkre... és akkor simán ki is huzhatom mikor pll valamit ráraktam... mert eddig úgy csináltam h megvártam mig a számító gép kikapcsolt és csak utána, de ha úgy van ahogy mondod akkor köszönöm a választ helló
-
TomPack
őstag
válasz
barnam_ #14713 üzenetére
A másik ok szerintem meg az, hogy egy stabilitási problémával kevesebb, ami egy referencia eszköznél igenis számít.
Rengeteg a rossz minőségű memóriakártya, ami csak problémát szülhet, pl. a rátelepített alkalmazások lassabban futnak, vagy akár a rendszert is megakaszthatják. -
havri1
félisten
válasz
barnam_ #13906 üzenetére
Én is azzal állítgatom a kernelt.
Most feltoltam 1500-ra, majd vissza 1300-ra, így már jó
Milyen beállításokkal használod?
Nálam:
Ütemező: deadline
Vezérlő: userspace
Min:370
Max: 1300
Inteligens elsötétítés: ki
Dinamikus FSYNC: ki(#13907) kudu90: Maximálisan! Nekem 4-4.5h a max..
-
-
brumi1024
veterán
válasz
barnam_ #13801 üzenetére
Esetleg az MX Playerrel próbálkozhatsz, az valamivel hangosabb mint a VLC vagy BS Player, a tapasztalataim szerint. De amúgy igen, nem túl hangos a cucc, de fülessel nincs problémám, IEM, az meg szigetel elég sokat. Zenét pedig erről nem hallgatok, a beépített DAC minősége hagy némi kívánnivalót maga után.
-
alacka
tag
válasz
barnam_ #13650 üzenetére
Hali! Errõl mi a véleményetek?
"Akkumulátor: 4325 mAh (9,5 óra folyamatos üzem 720p-s videó lejátszásakor 100 nit fényerõvel, bekapcsolt WiFi-vel, gmail-re belépve; 300 óra készenlét)" írják ezt egy Google Nexus 7 (8GB) csalogatóban.
Mondjuk a nit-et nem is értem, totál levett fényerõnél 5 óránál sokkal többet nem tudtam videózni. -
zack
nagyúr
-
-
törölt tag
válasz
barnam_ #13558 üzenetére
Hozzánk 8 napon belül megérkezett duplán is a futár
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
barnam_ #12824 üzenetére
Erre én már itt rákérdeztem a fórumon -mivel engem is aggasztott a kérdés -, hogy nem e töltődik túl. Azt a választ kaptam, e tekintetben is releváns véleményű kollégától hogy az elektronika teszi a dolgát.
A másik dolog pedig éppen az, hogy a dokkolóban sokszor napokig benne hagyják az emberek a készüléküket, és az pontosan ugyanolyan módon tölti, csak ugye nem a micro USB-n keresztül. A mindennapos merítés/töltés egyébként valószínűleg jobban árt az akkumulátornak /használódik - igen egyébként arra van, hogy használjuk/.
A TV Stúdiókban mostanában divatosan dokkolóban elhelyezett tabletek, sem igen vannak belőle kivéve sosem. Tehát egyfolytában töltőn ülnek.
Ami a dokkoló árát illeti... nem olcsó, de Olaszországban 3 éve egy két személyes vacsora 35 €-ba került... nem a magyar pénztárcákhoz van mérve, mint ahogyan szinte semmi, ami külföldről érkezik.
-
ribery22
tag
válasz
barnam_ #12818 üzenetére
Köszönöm a választ, akkor ezek szerint itthon előre megterveztetem majd vele és csak akkor fogom valóban használni, amikor kell. Akkor ezért írta mondjuk, ha Ausztria is belesett, hogy egy része nem lesz letöltve, én meg azt hittem az osztrák rész nem, viszont akkor osztrák térképet tudnék letölteni?
-
-
CHIPman
nagyúr
válasz
barnam_ #12389 üzenetére
Tehát egy pendrive-ot tudok úgy felmountolni, mint egy sd kártyát, és játékokat is tudok rá akár telepíteni? Az úgy jó lenne.
(#12385) sto1911: Tévedsz, ami fenn van aprón, az többnyire külföldi vagy 1 év garos, 1db van ahogy néztem olyan, ami 2 év garos volt, de az messze van, a refurbhöz meg csak besétálok a boltba és elhozom.
szerk.: Egy i9300-am van mellette, netezésre+pdf nézegetésre kéne, meg pendriveról filmezéshez. Maximum ilyen gagyibb játékok, amiknek elég a 4-5GB is. S3-on is alig van játékom, nincs időm ilyenekre. -
fatty
aktív tag
válasz
barnam_ #12399 üzenetére
Ha a komplett rom kell akkor
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2148337
Ez meg a 4.2.1->4.2.2 update
http://www.androidpolice.com/2013/02/12/download-the-android-4-2-2-update-jdq39-for-the-nexus-7-and-nexus-10-right-now/Off: Ez a szosszenet kb 6percbe kerult tablarol, nagyon gaz a beillesztes.
-
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz
barnam_ #12289 üzenetére
Ezért kérdeztem:
http://www.anandtech.com/show/6130/the-16gb-nexus-7-storage-performance
Közben tegnap estemegrendeltem a 16-os változatot a T-HometólMostmár csak a GLS futár hívását várom.
-
csabám
addikt
-
Aethel
aktív tag
válasz
barnam_ #12047 üzenetére
Hm, ez egy jó ötlet! Vajon ha holnap felhívom az ügyfélszolgálatot el tudják ezt nekem intézni? Igaz nem városban lakom és elég költséges is bemennem, de annyit megér hogy ne a futárral idegesítsük egymást. A honlapjukon egyébként opció sem volt személyes átvételre. Örülnék ha megoldható lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest