- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka95
őstag
Diskdigerrel még talán van esélyed valamit visszaállítani. Root jog kell hozzá, google playen fent van, ingyenes. Addig ne másolj semmit az sd kártyára, amíg ezt meg nem csináltad. Mert minél több dolgot másolsz rá (akármit) annál kevesebb fájlt tudsz visszaszerezni. Legalábbis a vinyóknál így van, de szerintem az sd kártyák is így működnek.
-
slice14
veterán
válasz
horvathkrisz #36795 üzenetére
Ezzel csak egy baj van. Az eső minden adatodat kukázza.
Egyébként nekem is minden képem a felhőben.
-
Scooter74
őstag
Látod engem ilyen nem ér, mert mindent a felhőbe tárolok és így mindig tudom takarítani a telefont.
Meg hát ugye romolom is ezerrel, és amikor gubi van akkor csak rátolom a factory Imagest az meg amúgy is mindent törölne.
Amúgy szerintem ezeket a cuccokat nem tudod vissza hozni! -
asus1
aktív tag
válasz
szpali #36788 üzenetére
Sok minden nem maradt ott sem.
Whatsapp képek meg hasonlók nincsenek ott és azok is elég fontosak voltak. meg minden alkalmazás mappája is eltűnt és így buktam minden mentést is.konkrétan ennyi maradt:
(#36789) Scooter74: Tudnám, hogy töröltem mikor csak egy mappát töröltem ki és utána se kép se hang...
Nem lehet, hogy esetleg valami vírusom van? -
asus1
aktív tag
Sziasztok!
Olyan hatalmas nagy problémám lenne, hogy mindenem eltűnt a telefonról(képek, videók, tehát az egész belső memória tartalma)
Úgy történt a dolog, hogy rádugtam gépre a telót és elkezdtem törölgetni olyan mappákat amiket tudtam, hogy mik és már nem kellenek mert csak a helyet foglalják.
Volt egy mappa aminek az volt a neve, hogy storage (igazából két ilyen mappa volt), azt is letöröltem és aztán jött a gond. nem csak azt az egy mappát törölte ki, hanem az összeset...
Mit lehet ilyenkor csinálni?
Mindenem rajta volt, és elbuktam mindent, de tudnám, hogy mikor egyik telefonomon sem volt olyan mappa, hogy storage... gondoltam erre se kell (eddig nem is volt ott az a mappa). -
lita66
tag
Van némi igazságod....
Viccen kívül, munkatelefonként nyűvöm, tehát játék, film, (YouTube), zenehallgatás nem nagyon van.
Csak telefonálás, internet (chrome, gmail) navigáció, wifi, bluetooth füles, egész nap.
Némi Hangouts, és WhatsupMess, esetleg Skype. Hírek.
Nap végén 60%, éjjel töltőn. Hetente egyszer restart. Ennyi. -
lita66
tag
PZoley romjával nekem semmi gondom nincs a fentiekből. Vagy én használom máshogy a telefont, vagy ennyire jó...
-
huan
őstag
Franco kernelt szeretném visszacserélni Stock-ra. Hogyan kell?
-
metal01
őstag
válasz
marquuard #36775 üzenetére
A legtöbb cutsom ROM-ban a témák nem működnek rendesen. Legalábbis a fórumbejegyzések (külföldi is) alapján amiket olvastam.
Szerk.: Gondolkodtam a CM12-n én is, de valahogy semelyik ROM nem az igazi. BoostPop egy nap alatt szarja össze magát nálam. Restart után OK, de aztán eszi a memóriát mint a meszes.
-
marquuard
veterán
Telepített CM12 téma okozhat instant lefagyást? Újraindítás segít a ROM-on.
-
tvse1995
senior tag
Sziasztok skint szeretnék venni a telefonomra és az a kérdésem, hogy van a e valakinek tapasztalata ezekkel?
Amit eddig néztem az a Slickwraps és a Dbrand. -
slice14
veterán
Lehet volt már, nemtom...
-
( V )
veterán
válasz
horvathkrisz #36766 üzenetére
pl az ilyen dolgok hogy lagg, mikrolagg, konkrét kifagyás, belassulás számomra ismeretlen fogalmak voltak Nexuson KK alatt és most furcsa ezekkel szembesülni.
(#36767) twine
persze a mániákus cserélők és trend fogyasztó zombik nyilván várják, én jó darabig elleszek vele, csak legyen support -
Dzsuri89
őstag
válasz
MrPetya19 #36752 üzenetére
Tedd fel a HTC gyári galéria alkalmazását, nagyon jó. Ha kijön az 5.1, akkor tuti ezt fogom használni majd.
Van SONY gyári galéria is, de az mintha akadna, meg annyira nem tetszik.
-
twine
veterán
Meg itt a MWC, meg a különböző bejelentések,illetve a készülék is lassan másfél éves, és 100 "kockából" 80 elkezdett tudat alatt pörögni, hogy "váltani kell, mert a mostani telóm már úgyis egy rakat sz@r..."
(vicc...vicc..vicc...bár a teoriámnak úgy általában, tulajdonítok némi valóság alapot
)
-
( V )
veterán
válasz
horvathkrisz #36761 üzenetére
hát ami igaz az igaz, még elég kiforratlan és éles a felhasználói élmény váltás KK-ról.
-
Scooter74
őstag
válasz
horvathkrisz #36761 üzenetére
Szerintem messze nem ennyire vészes a helyzet, inkább azt tudom el képzelni, hogy a nagy momory leak javítás miatt halnak be a főzött romok!
De lehet, hogy igazad lesz és tényleg közeleg a nagy lollipop apokalipszis. -
Scooter74
őstag
Uhh annyi hsz lett hirtelen, hogy azt hittem kint van az 5.1-s FI!
-
shagy
tag
Jelentem, az euphoria tegnapi buildje elvileg szintén (mint a cm) javítja a leaket)... Reméljük.
-
gery2123
őstag
válasz
goccer #36756 üzenetére
Szerintem rakj fel egy CM - t, vág egy Stock (inkább cm) és ne állíts vissza semmit, hanem új eszközként állítsd be a készüléket. Ne telepítés fel semmilyen alkalmazást és nézd meg úgy. Mert ha semmi nincs rajta akkor nem szabad olyan gyorsan merülni. Aztán jöhetnek az appok. Jobbat nem nagyon tudsz. Esetleg wakelock detektor.
-
goccer
aktív tag
Az a gondom, hogy a Google Play service folyamatosan ébren tartja a telót és felzabálja az aksimat és már teljesen kifogytam az ötletekből mit lehetne csinálni.
Ott kezdődött a probléma amikor felraktam a 01.29-es Euphoriát. Azóta a SOT-om nevetségesen kevés, átlag 1-2 óra, de volt, hogy az 1 órát se érte el, amikor gyakorlatilag hozzá se nyúltam a telóhoz és estére lemerült...
Próbáltam frissíteni, cseréltem azóta romot (most cm12-n vagyok), frissítettem bootloadert+radiot, egyéb probléma miatt pár órára visszakerült egy 4.4 gyári mentés is ideiglenesen.
Semmi olyan app nincs fenn, ami 01.29-es Euphoria előtt nem volt. Akkor átlag 3 óra SOT-om volt most ennek kb a fele. Van esetleg valakinek ötlete, megoldási javaslata? -
zolka95
őstag
Greenify-t használja valaki? Sokat javít az akkuidőn?
-
Nekem kk-ből a gyári aosp galária hiányzik, és annak is egy funkciója.
Meg a stabilitása és az üzemideje. -
Fkris
őstag
válasz
Tiger. #36745 üzenetére
Innen leszeded a ZIP-et, flasheled mintha custom rom lenne, majd az APK-t az ismeretlen források kipipálása után(beállítások) feltelepíted a telefonra és már működik is.
Alpha stádium, szóval így kezeld.(#36744) szpali
Nekem CM12 nél a stock tárcsázó app nem működik, 3rd partyt tudok csak használni, mert a gyári egyből kifagy (Tárcsázó leállt).Fura, de megvagyok nélküle.Még.Remélem javítják
-
( V )
veterán
válasz
SteveJobs #36737 üzenetére
nincs és soha nem is lesz semelyik platformon.
jómagam slim párti vagyok, de ők is csak annyira tudnak kihozni az AOSP-ből jobbat amennyire az bugmentes. KK-n nagyon jól elvoltam (leszámítva a kamera sz*rságot) és lehet is hogy még vissza táncolok is rá ha meguntam az alfa nyalókát.
-
válasz
lord.lakli #36742 üzenetére
akkor 5.02
A greenify miatt kéne az xposed -
szpali
addikt
Sziasztok!
Tapasztalt már valaki olyat, hogy hívás indításnál azt dobja a készülék, hogy a "Címtár leállt" (force close hibaüzenet)?
Ilyenkor vagy leOKézom, vagy jelentést küldök. Az utóbbi 3-4 napban jött elő.
Stock 4.4.4 + GravityBox
-
Sziasztok van valami értelmes leirás hogy rakjam fel az android 5.2 re az xposedet?
-
Scooter74
őstag
Tudjátok, hogy azok az 5.1-s apk-k amik fent vannak apk mirror-n már api 22-k?
Most tünt csak fel nekem. -
Just486
senior tag
válasz
siofok #36721 üzenetére
Rövidre zártad az akku pozitívát meg a testet.Ha utána bekapcsol, nem lett baja, mert akku oldalon keletkezett a rövidzár, nem a teló oldalán. Elvileg az akkunak se ártottál különösebben, de azért erre figyelj oda. Akku csatlakozót lehetőleg körömmel, de semmiképp nem csavarhúzóval szedünk le (határozott mozdulattal), utána pedig le kell szigetelni. Ha balszerencsés vagy akkor meg kilyukadt az akku (nem tudom mivel próbáltad kiemelni).
-
-
-
HREH
senior tag
Én Poweramp-ot használok de PlayerPro-t és Jetaudio-t is próbáltam. Jók azok is, de én maradtam a Poweramp-nál.
szerk: Neutron is jó, csak én picit már sokalltam az árát...(#36725) iamfabric: Headsetekben nem vagyok otthon, én Sennheiser MX375-öst kaptam karácsonyi ajándékként, nekem bevált, de majd a szakik megmondják a tutit.
Más: Erre tud valaki válaszolni?
-
Fkris
őstag
Zenelejatszot ki mit ajanl?
-
iamfabric
csendes tag
Sziasztok!
Jómagam is csatlakoztam a Nexus 5 tulajok köréhez
Igazából egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy milyen headset-et ajánlanátok a készülékhez?Ami fontos számomra,hogy ne agybadugós legyen mert begyullad tőle a fülem, és amennyiben létezik ilyen,tudjam fogadni ill. megszakítani a bejövő hívást,esetleg a hangerőt is tudjam szabályozni.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Szép estét mindenkinek!
-
marquuard
veterán
0308-as CM nightly elég gyászos, ha elforgatom a telefont, leáll a rendszer UI. Van akinél előfordult? Páran panaszkodnak xda-n is.
-
siofok
őstag
Sziasztok!lehet hamarosan búcsúzom énis a táborbol,ma off-roadozás közben beleesett a teló 1 80cm mély iszapos,sáros vízbe.
Helyszínen nem tudttam ugye kivenni az akkut.nem hallani ha csörög,se beszédet,se az én beszédem.
Hazajöttem szétszedttem darabjaira,és végülis a belsejébe nemigen volt semmi víz,az alsó széle volt picit talán párás.kipucoltam,stb.de akksi kiszedésnél valami csúnyát szikrázott benn,pedig már az akku csati is levolt véve.
most összerakva tökéletes,de azért a nem üzemszerű szikrázás végett sok bizodalmam nincs már hozzá.
ha mégis,akkor nagy túlélő az öreg. -
marquuard
veterán
válasz
radicspeter1 #36711 üzenetére
Nálam tökéletes, intelliactive governor.
-
#Dániel
tag
válasz
radicspeter1 #36711 üzenetére
-
radicspeter1
őstag
CM12 miért nem megy fel 2.2 Ghz-re? Csak 1.1-en megy...saját kernel
-
HREH
senior tag
Kicsit hülye kérdés, de a telefonnak árt az, ha mindig be van rajta kapcsolva a BT? Akksiban gondolom nem fogyaszt sokat, mivel LE.
Illetve Light Flow-ban be van rakva rá egy jelzőfény, hogy világítson, na most ha ez 0-24 megy, akkor nem fog tönkremenni a LED?Köszi, és bocsi a hülye kérdésekért
-
-
metal01
őstag
CM12-ből van stable, vagy csak a nightly-k? Ahogy látom szinte naponta frissül... GApps melyik kell hozzá? Vagy alapból tartalmazza?
-
gery2123
őstag
válasz
marquuard #36697 üzenetére
Hát ezt a minimum 4 óra SOT inkább ne is említsd mert mindenkinek más a használata. Hétvégén nekem a Stock is megy lehet 4 et egész nap wifin, de hétköznap mindegy milyen rom és kernel volt fent már, max 3 órát tud mert ugye reggeltől délutánig LTE és az bizony eszi az akkut. Pláne ha nem csak az időt nézi rajta az ember.
Nekem is tetszik a CM de várok egy snapshot azért.
Mondjuk nagyon meg vagyok elégedve most a Stock - al is. Franco kernel aztán az akku is kevésbé merül. De ha kijön a 4.1 akkor szerintem csak root lesz a telefonon és minden egyéb marad úgy ahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Tőzsde és gazdaság
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- Autós topik
- Formula-1
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged