Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Apple asztali gépek
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fujifilm X
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Scooter74
őstag
Itthon vagyok táposon és most van időm romolni, azon gondolkodom a Boostpop romot ki próbálom, de melyik gapps-t szedjem le hozzá?
-
lita66
tag
válasz
lord.lakli #35296 üzenetére
Rootolt, pzoley rom, de a play-en nem találom
-
marquuard
veterán
-
lita66
tag
hát, én is kíváncsi vagyok hogyan telepítitek újra a google szolgáltatásokat...
-
gery2123
őstag
Na csak nem tudok a Stock romon maradni, valahogy olyan döcögős egy kicsit purity után. Pláne scroll közben érezni ezt.
Szóval milyen romot? Ki kéne próbálni a valamelyik popot. De melyiket? Van belőlük bőven. : optipop, boostpop, blisspop? -
syl5
őstag
válasz
johnsmithnex #35284 üzenetére
én meg újratelepítettem az alkalmazást és minden helyreállt.
-
johnsmithnex
tag
Nálam 6% és 1,5 h ébrentartást produkált. Helyjelentés off, google assist off.
-
Scooter74
őstag
Nálam a play 4%-n van és 45 percig tartotta ébren a telefont.
-
Víz Elek
senior tag
válasz
csenor #35270 üzenetére
Hát nem tudom, nálam minden okés..
Android rendszer - 2%
Android OS - 5%
Google szolgáltatások - 1%Reggel 6kor vettem le a töltőről, és 63 %-on vagyok, másfél óra képernyőidővel, és egész nap be van kapcsolva a wifi, 3G, és még a jútyubra is töltöttem fel egy 150 megás videót..
Úgyhogy most én lekopogom, mert szép az üzemideje.
-
csenor
senior tag
Két héttel ezelőtt napi 2x kellett töltenem. Utána helyre állt, de ma megint merül mint a szar és az akkunál az Android rendszer, android OS, Google szolgáltatások. Szinte egész nap wifin vagyok, de ilyenkor délbe 50% normális esetben 90%. Nem értem.
-
Víz Elek
senior tag
válasz
johnsmithnex #35025 üzenetére
Most jutott rá időm, hogy felpakoljam, gyors csináltam is egy teszt videót, sokkal jobb lett, eddig tv-ből felvett hanganyag szaggatott, most már nem.
Köszi!
-
csenor
senior tag
Ha így folytatja a Google szolgáltatások elfogom adni ezt a szutykos telefont, és veszek helyette egy rohadt apple szart.
-
Krisz79
őstag
Normál felhasználóként használom a készülékem, semmi mók,root és egyéb nyalánkságok.
Frissitéssel kapcsolatban tudna valaki segiteni 1-2 felmerülő kérdésemre?
Lehet számotokra lámának fog tünni... Ezért a privát üzenet formájának örülnék.
Ota és flash frissités lenne a kérdésem...
Gyári 4.4.4-ről,hogy érdemes frissiteni,hogy készitsek mentést,törlődik-e minden a készülékről,stb
Esetleg ezekről és menetéről létezik-e magyar leirás? -
metal01
őstag
Custom ROM-osoktól kérdezném, hogy mennyire OK a BoostPop ROM? Euphoria OS-el szembeállítva melyik a jobb Feature-öket, üzemidőt, sebességet tekintve? Jelenleg Euphoria OS van fent, de nem esek hanyatt tőle.
-
marquuard
veterán
Kint van a Google Play 5.2.12
-
LógaGéza
veterán
válasz
Grande Ale #35219 üzenetére
Milyen szinű volt?
-
SteveJobs
őstag
Dehogy is örülök,hogy legalàbb lehet a romokat ajànlani.Minden estere azért most ki próbàlhatnàd te is a Terminust.Most tényleg jobb mint a B pop de most tényleg!
Soha nem akartam senkinek rosszat.Ma fóliàztam le a telót hibàtlan lett.
Fkris!A Terminusba van fényerő szabàlyzó is -
SteveJobs
őstag
-
Frozzy
őstag
melyik most az a rendszer + kernel kombó a telóra ami legjobban alkalmas minden napi használatra ?
így a trendet kérdezném, hogy mi most ami "nagyon megy"
-
Krisz79
őstag
Gondolom sokan frissitettetek:5.0.1 -re.
Mi a teendőm,ha gyári 4.4.4 -ről szeretnék frissiteni.?
Kell mentést csinálni?
Mi a menete,hogy érdemes csinálni?
Köszönöm. -
Fkris
őstag
Euph. OS 06os verziojat feltette valami? A 29 mikorlaggjai megvannak meg?
-
syl5
őstag
válasz
SybenX #35217 üzenetére
20 perc az nem túl sok, én ezért nem váltanék fapadra.
Jó az a Chrome, csak csináljanak a Lollipop-al valamit. Mondjuk a Chrome is olyan, mint a .....-öm, egyszer 2 óra alatt leszívja az akksit, máskor meg 4 órát is kibír. Valószínűleg mondjuk ez is a play sevices-el van összefüggésben. -
lord.lakli
őstag
válasz
slice14 #35220 üzenetére
Ehhez kell az app. Szerintem felesleges, mert pont a paypass előnyét ölöd meg vele. Az már egy védelem, hogy nem csak csuszkás feloldás van, plusz nem megy nfc, ha nem szeretnél fizetni.
(#35227) droid16: márkája mindennek van (a legócskább kínai másolatnak is), maximum egy kalap k@kit ér a márka.
-
SteveJobs
őstag
válasz
Grande Ale #35225 üzenetére
Ebay 6000ft
-
gabro0
őstag
Arra tud valaki valami megoldást, hogy a Chrome (béta) szinkronizáció ne kapcsolódjon ki folyamatosan magától?
-
Just486
senior tag
válasz
Grande Ale #35219 üzenetére
Kb 10.000 forint a gyári alkatrész.
-
SybenX
őstag
És erről a fóliáról mi a vélemény?Láttatok már ilyet?Ez is edzett üveg?
[link] -
slice14
veterán
válasz
lord.lakli #35212 üzenetére
És ha más telón (pl :z3-on) beállítom hogy minden vásárlásnál kérjen pin-t, akkor az n5-be átrakba is fogja kérni azt a pint, amit beállítottam neki?
Vagy ehhez kel az app is,
-
Grande Ale
őstag
Feleségem telefonján keresztbe elrepedt a hátlap. Mennyibe kerülhet megcsináltatni?
-
SybenX
őstag
Aki spórolni akar az akksival az próbálja ki az operát chrome helyett.Nálam így egy 20 percel tovább bírja az akksi.Most 46%-on vagyok és 2 óra 6 perc a SOT.
-
szpali
addikt
válasz
Zsotti824 #35158 üzenetére
Én ezt használom:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.funkyfresh.sambaWindows-ban fel lehet csatolni a megosztást hálózati meghajtónak.
-
lord.lakli
őstag
válasz
slice14 #35211 üzenetére
A gyári app-pal tudod beállítani, hogy ha nfc engedélyezve van, akkor kérjen minden tranzakciónál azonosítást a telefon, vagy sem. Azaz nem a POS terminálos fizetést befolyásol, hanem annyit, hogy a program által biztosított funkciót használsz. A programot nem keresi fizetésnél, azaz semmit sem trükköztél, ez gyári működés. Annyi, hogy a T jóvoltából a program, amivel a beállításokat el tudod végezni bizonyos telefonokon fut csak.
-
slice14
veterán
válasz
lord.lakli #35207 üzenetére
Kérdés hogy ez a megoldás biztonságilag menyire előnyös?
-
aizen92
addikt
válasz
johnsmithnex #35198 üzenetére
aztán majd felrobban a zsebedben/ leég a ház tőle stb. stb.
+ a kommentek minden elárulnak. -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
lord.lakli #35200 üzenetére
Kösz a válaszokat mindenkinek!
OTP-s számla is van, minden adott, csak ugye az appot nem lehet telepíteni, trükközni nem akarok, mert nekem ennyit nem ér, csak azt hittem én nézek be valamit.
-
slice14
veterán
válasz
///Krisz\\\ #35199 üzenetére
Korábban irkáltak valamit telekom topikban hogy a nexus-nál a 0-s porton nyulna a simhez az app, amit nem voltak hajlandük lefejleszteni. Így elvileg ezért nem müködik. De lehet hogy hülyeség az egész.
Elvileg valami xposed modullal megoldható a történet, de ugye lolira nincs még xposed.
Ha hülyeséget írtam bocsi...
-
randras_83
addikt
válasz
///Krisz\\\ #35199 üzenetére
Az N5 nincs a támogatott készülékek listáján, mert csak egy nexus.
szvsz h nem kerül föl nem biztos hogy meg tudod mókolni.
-
-
johnsmithnex
tag
válasz
lord.lakli #35200 üzenetére
még nem olvastam.
más fórumokon olvastam róla, hogy jó meg minden.
gondoltam jó lesz ez, de ezek szerint f*s :S
köszi, hogy figyelmeztettél -
SybenX
őstag
Lolipop frissítése után factory resetet csak akkor érdemes csinálni mikor valami bug van vagy egyszerűen csak ajánlatos?
-
gery2123
őstag
Na most raktam újra factory img a kicsikét.
És arra lettem figyelmes, hogy nem indul újra magától. Mondom újra feltolom aztán kész.
De most se indult újra magától. Nézem a terminál mit ír ki. És valami olyat, hogy nincs elég hely vagy mi.... Nagyon jó mondom, máris megfőtt a system partíció egy része.... Újra indítom jön a kis zöld robot pörög majd ténylegesen újra indult. Minden jó fasza, nincs hiba stb... De ez így elég szar na. Valakinek hasonló volt már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Fotók, videók mobillal
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest