Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
Egyszerűen nem értem azokat akik össze vissza romolgatják a készüléküket, mindenféle kerneleket próbálgatnak, a frissítéseket félig-meddig módszerekkel végzik el és utána meg megy a sírás hogy milyen sz*r a nyalóka.
Nekem mióta megvan (2014 február) azóta minden frissítést a hivatalos Google Nexus oldalon leírtak szerint végeztem el ADB-n keresztül Linux alól. Soha semmilyen problémám nem volt, minden flottul felment és minden egyes alkalommal csak javult a rendszer. Gyorsabb lett, fittebb lett, az aksiidő is javulgat. Ja és atomstabil a rendszer, de ez midig is így volt akármelyik stock rom is volt fenn.
Tegnap este raktam fel az 5.1-et. Minden alkalmazást újra telepítettem és állítottam be. Jelenleg 22 órája van bekapcsolva. A memória kép:
Rendszer 364 MB
Alkalmazások 321 MB
Szabad 1,1 GBImádom a Nexus5-öt és a Lollipopot!
-
vacs
veterán
válasz
slice14 #37071 üzenetére
Akksi szint %-os kiírásához a Battery Overlay Percent-t az egyik legjobb alkalmazás, sokkal jobb, mint a Battery Percent Enabler.
Más, help:
Nem tudok képernyőmentést csinálni, hiába nyomom a power+hangerő le gombot, mert "kevés a tárhely ..."
15.68 giga üres helyem van, tiszta telepítéssel tettem fel az 5.1-et, ötlet??A kép SonyEricsson K800i-vel készült, ami a mai napig tökéletesen működik!
-
Robbertho
aktív tag
válasz
dozsabalint #37086 üzenetére
Nekem sajnos 5.0 óta (L preview-t nem használtam) eldobálja a wifit, minden reggel az fogad, hogy mobilneten van és a beállításoknál azt írja, hogy "azonosítási probléma". Úgy van beállítva, hogy a wifi mindig be legyen kapcsolva. Ki fogom próbálni csupasz rendszeren, hogy előjön-e, mert lehet már egyedi problémáról van szó.
Újraindítás után igen is eltűnik az akku statból a wifi. A helyszolgáltatások nem használja, mert a "keresés mindig elérhető" ki van kapcsolva. Azaz, csak akkor használhatja a helyszolgáltatások, ha én kézzel bekapcsolom a wifit.
A kamera pedig nem tudom miért szenved most nálam, a zseblámpát én is ritkán használom, így az nem zavarna, ha azzal rossz, de most magától válik elérhetetlenné a kamera, nem csinálok vele semmit. Egyelőre most úgy tűnik 11 óra óta, amikor utoljára újraindítottam, nem romlott még el.
Az akkuidő kezd nálam is beállni, egyre jobban teljesít. -
dozsabalint
senior tag
válasz
BlacKSouL #37090 üzenetére
Majd ha 5.1-ről visszaváltasz 4.4.4-re akkor feltűnik a sebességbeli különbség.
Én 5.0.1-ről váltottam vissza 1-2 hétre KitKat-re, és a KitKat sokkal többet akadozott. Olyan akadások voltak benne (pl multitaskingnál), amik az 5.0 előtt fel sem tűntek senkinek, mert azt gondolták hogy az a normális (sőt, az volt az etalon). Aztán jött az 5.0 és ha a háttérben frissít a play, azt észre sem veszed, gyakorlatilag meg sem röccenik a rendszer. A menüben a görgetés is sokkal jobb lett, stb... ilyen apróságok, amiket ha megszoksz a KitKat nagyon furának fog tűnni utána.
Én is stockot használok kb 90%-ban, a fentiek is erre vonatkoznak. Egyébként próbáld ki, ha nem tetszik valami, visszamehetsz KitKat-re, ez nem iPhone... -
Szabo_0
csendes tag
A device protection elérhető lesz nexus 5 tulajoknak is?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Tehát az 5.0.x rosszabb volt, mint a 4.4.4, és az 5.1 jobb, mint az 5.0.x.
Kérdés, hogy a 4.4.4 és az 5.1 milyen viszonyban állnak, mert egyelőre senki semmivel nem győzött meg teljes magabiztossággal, és mindenki az 5.0-hoz hasonlítja, 4.4.4-hez nem nagyon eddig.Az olyanok, hogy az 5.1 sokkal gyorsabb, az nem jelent számomra semmit, mert nekem nem nagyon van sem akadás, sem lag, sem app eldobálás, sem kameraprobléma, sem flashlight probléma, sem wifiprobléma, sem semmi olyan, amilyeneket itt elég sokan leírogatnak. Nem sikerült még annyi mindent elindítani, hogy leakadjon, és ha normálisan használom, 1,1-1,4 GB ram van mindig szabadon.
Tehát mindenki állítja, hogy az 5.x-ek akkor is sokkal jobbak, mint a 4.4.4, ha tele vannak hibákkal. Kérdem én jelenleg 4.4.4 alól, mi az ami meggyőzne engem, hogy 5.x-re váltsak, mikben jobb konkrétan felhasználói szinten, ha sok dologban, használhatóságban meg szarabb? A dizájn nem győzött meg, tehát ezt hagyjuk is ki.
És speciel stock romokról beszélek, mert én kivételesen nem vagyok fejlesztő, tehát nem akarom 2 naponta cserélgetni, nem akarok újraindítgatni, nem akarok semmi olyat, ami nem a telefon használata
Köszi
-
thesound
addikt
válasz
+1
-
dozsabalint
senior tag
válasz
Robbertho #37083 üzenetére
- WiFi-t úgyanúgy nem dobálgatja, ahogy eddig egyik verzió sem dobálgatta 2013 decembere óta (ráadásul ez idő alatt 3 N5-öm is volt [bolti garis 16GB, bolti garis 32GB, expansys-os 32GB], egyik sem produkálta ezt).
- WiFi azért látszik az akkustatban mert a helyszolgáltatás használja (újraindítás sem segít, hacsak nem kapcsolod ki a helyszolgáltatásokat).
- Zseblámpa tegnapi 20 percig történő használata után még ma sincs semmi gond a kamerával. Viszont tény, hogy soha nem jutott még eszembe bekapcsolni, csak most hogy panaszkodtok rá.
- Akku legalább másfélszer többet tud, mint az 5.0.1 alatt, ugyanazokkal az alkalmazásokkal.No ezekből már talán látszik, hogy mennyire felhasználófüggőek ezek a hibák, sőt, valószínű inkább a használt programoktól függenek.
Mondjuk én mindig nulláról flashelem a frissítéseket, és igen, vannak gondok, de az 5.1-gyel speciel semmi baj nincs eddig (lekopogom...). Édemes megnézni egyébként hogy biztonsági módban mit tud a telefon, mert ha normál módban jóval röcögősebb, akkor valamelyik play-ről beszerzett csoda-app a ludas. -
Robbertho
aktív tag
válasz
zsirfecske #37073 üzenetére
Nem akarok senkit se elriasztani, csak ezt tapasztaltam.
Wipeoltam egyébként adatot, csak SD-t nem. Eddig nekem se volt gond a kamerával, könnyen megeshet, hogy most akadt össze valami.
A wifi gyanúsan nem router hiba, több különböző routerrel is ugyanezt produkálja. Néhány óra után eldobja, majd nem tud visszacsatlakozni. Ugyanez van, ha ismert wifihez érek bekapcsolt wifivel: nem tud magától csatlakozni, csak ha rányomok még egyszer.
Várok egy Cataclysm release-t, aztán SD wipe-pal együtt teszem fel, hátha a gondok elmúlnak. -
( V )
veterán
válasz
GrooveHero #37030 üzenetére
az hogy hány amperrel töltödd semmi köze a fastcharge-nak, az csak a PC USB feszültséget emeli fel
de mint látom alább már elmagyarázták.
-
tvse1995
senior tag
5.1es tapasztalataim:
Full wipe után raktam fel, ahogy az 5.0-t is. Nálam egyelőre fényévekkel jobb a rendszer. Nem töltöget újra a kezdőképernyő és az akkuidő is jobbnak tűnik. A szabad ram 600mb körül van de a felét kb a facebook és a messenger veszi el... -
zsirfecske
addikt
nem tudni egyelőre ezt, 5.1-nél ugye bejelentett feature, de a Nexus6-hoz állítólag külön patch fogja engedélyezni (ugye elvileg holnaptól kapható Verizon-nál, ahol a VoLTE muszáj).
az LG G2 meg rajta van a fenti listán, ami hw-ben azonos a Nexus5-tel, szóval elvileg fogja támogatni.
-
TTTotya
senior tag
Ha esetleg mást is érdekel akkor nem kínai, jó minőségű usb kábelek, gyorstöltő kábelek, csatlakozók, power bankok, napelemes power bankok, autós töltők, hálózati adapterek stb. rendelhetőek itt.
Némelyik terméknél (a drágábbaknál) van csoportos kedvezmény is.
Nem a legolcsóbb, de a legtöbb termékben van egy kis plusz a konkurensekhez képest.
Pl.: Power bank beépített kábellel amin keresztül le is adja azt amit ráírtak.
GrooveHero: Küldtem PÜ-t.
-
Fkris
őstag
válasz
zsirfecske #37073 üzenetére
N5 nem tamogatja? Csakmert nincs a tablazatban...
-
zsirfecske
addikt
válasz
Robbertho #37069 üzenetére
bocs, de mivel nem wipe-oltál ezeket én nem tekinteném mérvadó infóknak (sőt, kifejezetten káros, mert másokat is elriasztasz a frissítéstől). nekem pl wifi problémám a telóval 2013 december óta egyik stock android verzión se volt, kifejezetten stabil és kiváló jelerősségű, ergo ott inkább valami router beállítás/inkompatibilitás esetleg interferáló eszköz lehet. torch is jónak tűnik.
Grande Ale:
HD Voice = VoLTE, meg is lepne ha támogatná bármelyik hazai szolgáltató. -
slice14
veterán
válasz
czombos #37009 üzenetére
Ezzel az akku töltötségétől függően írja ki a %-ot? Fehér alapon feketével, de ha egy bizonyos szint alá meg, akkor már fehérrel?
Ill. ez az adb parancs ugyanezt csinálja, de nemtom hogy ez változtatja a szin kiírását.
adb shell content insert --uri content://settings/system --bind name:s:status_bar_show_battery_percent --bind value:i:1
Csak azért kérdem, mert enyiért nemszivesen raknék fel egy appot.
Valamint nincs valami adb parancs vagy egyszerű megoldás a center clock-ra gb nélkül?
-
Grande Ale
őstag
válasz
lord.lakli #37063 üzenetére
Ok, köszi, akkor kipróbálom samsung vagy nokia kábellel!
-
Robbertho
aktív tag
Egy nap tapasztalat után az Android 5.1 újdonságai:
- WiFi-t ugyanúgy eldobja egy este alatt, és vissza se csatlakozik. Új! Más hibaüzenetet ír, nem azonosítási probléma, hanem valami más (már nem emlékszem, de fogom még látni szerintem)
- Hosszadalmas bekapcsolva töltött idő után a WiFi a kikapcsolása után is még mindig bekapcsolva marad (akkustat szerint) és merül a telefon tőle rendesen. Újraindítás segít.
- Új! A zseblámpa nem tilt le kb. 5 perc használat után még, azonban random 3 óra múlva a kamera használhatatlan lesz. Új! Újraindítás után se tud csatlakozni a kamerához, második után már jó... Új! Ilyenkor, ha rányomok a zseblámpára, persze nem kapcsol be, de egy kis időre eltűnik a menüsorból. Utána se kapcsol be. Eddig sose volt gondom 5.0.x alatt kamerával, most már van, zseblámpától függetlenül (tegnap este fotóztam 2-t, ma reggel megint nem tudja behozni a kamerát, appok, minden ugyanaz, mint eddig)
- Hogy írjak valami pozitívabbat is, a rendszer cserébe szerintem érezhetően gyorsabb, nincsenek akadások.
- Memory leak terén nem tudok mit mondani, mert a kamera miatt így is fél naponta újra kell indítanom...
- Újdonság még, hogy végre nem szinten, hanem százalékon van a telefon.
- Akku talán még rosszabb lett, mint volt, de túl korai lenne ezt még kijelenteni. -
-
Uzi74
senior tag
válasz
Grande Ale #37061 üzenetére
A másik 5.1 release-ről szófó fórumban kitárgyalták, hogy ez a HD hang a voLTE-t jelenti, azt pedig nem sok szolgáltató támogatja még. - lehet azóta mióta legutóbb néztem változott a helyzet?....
-
csordas11
aktív tag
Sziasztok!
Az android.systemui alkalmazás napi többszöri leállása mitől lehet? Netezés közben fordulgat elő?
leállása -
TTTotya
senior tag
válasz
GrooveHero #37058 üzenetére
Nekem nagyon gyorsan megjött a kábel, de én a UK-ban vagyok. Megnéztem neked és lehet rendelni otthonról is, magyar címre is kiszállítják. £1 a sima airmail, £8 az elsőbbségi, de sztem azt már túlzás lenne rákölteni. Azt azért vedd figyelembe, hogy ezt a kábelt nem tudod adat átvitelre használni csak töltésre, cserébe viszont ha laptopra dugod rá akkor is gyorsan tölt és nem vált át "pc mode" -ba hanem úgy érzékeli mintha töltőre lenne dugva. Ha olyat akarsz amit adat kábelként is használhatsz akkor a zöldet rendeld meg, de az laptopról nem fog gyorsabban tölteni.
-
lord.lakli
őstag
válasz
Grande Ale #37042 üzenetére
Moto G 4G-hez gyárilag csomagolt Motorola töltő 550mA-s, pedig az akku 2070-es. Így gondolom a kábel a szűk keresztmetszet, mert Moto is azt vallja, hogy inkább lassabb töltés, de tuti hosszabb akku élettartam.
-
lord.lakli
őstag
válasz
Martinitius #37022 üzenetére
Mit raktál fel és hogyan?
(#37030) GrooveHero: a fejlesztői telefonnak és a legfrissebb androidnak mi köze van a töltés gyorsaságához? 2100-as töltőket inkább tabletekhez használnak, ahol > 4000mAh-s akkuk vannak. A gyors töltés nem tesz jót az akkunak.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
zsirfecske #37047 üzenetére
Na epp erre akartam kiterni: ha kulon elektronika vezerli (ic-firmware) akkor hogy lehetseges hogy nalam toltott 1.7 A-rel?
Szerintem meg csak a kabel atmeroje vezerli LG-éknél, mert mocskos troger banda. -
TTTotya
senior tag
válasz
Grande Ale #37051 üzenetére
Ha jól rémlik akkor a hívó és a fogadó fél készülékének is tudnia kell a HD Voice-ot ahhoz, hogy működjön...
-
WolfLenny
aktív tag
Memory leak ügyben mi a helyzet?
-
TTTotya
senior tag
Ma újra mértem a töltést alacsonybb akksi szintről (20%) budget 2A-s töltővel 1560mA, gyári töltővel 1010mA. Az összes méréshez EZT a kábelt használtam. Egyébként elég jó cuccai vannak a gyártónak csak kicsit drága.
Tudtátok, hogy 5.1-ben is benne van a Biztonsági mód (safe mode)-ban való újra indítás?
Csak ha valaki esetleg wipe nélkül telepítette az 5.1-et és gondja van, akkor a safe mode-ban ki tudja próbálni, hogy maga a rendszer csinál FC-ket vagy esetleg az alkalmazásai miatt tapasztalt ilyeneket.
-
Scooter74
őstag
New franco.Kernel version for the Nexus 5
Do not - I repeat - do NOT flash this on anything but Lollipop 5.1
* r72
* Improvement! Merged 5.1 patches from Google
* Improvement! Merged code improvements for my Hotplug driver directly from Shamu
* Improvement! Merged optimized memory routines from Motorola for faster performance on memcpy and memmove operations -
Grande Ale
őstag
válasz
zsirfecske #37043 üzenetére
Mindhárom szolgáltatónál van már HD hang.
-
slice14
veterán
Másnál mgy rendesen a led kezelés light flow-al? Mert nálam nemigazán akar működni.
Vagy az nem tetszk neki, hogy light flow-al készített backupot állítottam vissza?
-
Martinitius
tag
válasz
radicspeter1 #37025 üzenetére
imageből ment a flash, ami ugye full gyalu, szval igen! bár lekopogom azóta nem volt szerencsére
-
zsirfecske
addikt
válasz
horvathkrisz #37045 üzenetére
a lítium-polimer akksik töltése nem gyerekjáték (bonyolult és veszélyes), ezért külön elektronika vezérli, és a szoftvernél alacsonyabb szinteken is kezelik gondolom. mondom, nem csak az akksin és kábelen múlik.
-
BlacKSouL
addikt
Gyári kábel nem jó? Töltsétek ilyennel
-
horvathkrisz
addikt
válasz
zsirfecske #37037 üzenetére
Hogy van lekorlátozva? A kábellel? Most te viccelsz vagy az LG?
-
zsirfecske
addikt
válasz
GrooveHero #37039 üzenetére
ha nem ártana az akksinak mindenki 2A töltőt adna hozzá! sok gyártó gyúr a gyors töltésre manapság, qualcommnak is van ugye quick charge technológiája (snapi 800-ban már 2.0!), de az meg nem csak annyi hogy nagyobb töltőáramot tolsz neki. szerintem.
Grande Ale:
- HD Voice a szolgáltató felől is támogatva kell legyen!
- autós töltőnél se csak az amper számít, a csatlakozót kell mókolni hozzá ha nem tölt jól (itteni kolléga csinálta meg és mesélte hogy kell, de már nem vágom) -
Grande Ale
őstag
válasz
GrooveHero #37039 üzenetére
Nekem az autóba 2.1 amperes töltő van. Elég draga volt, gondoltam minőségit veszek, hogy navi közben is töltse. MotoG kábelével használom. Nem hogy nem tölti közben, hanem ha lassan is, de merül. Akkor ez a telefon "hibája"? Nem vesz fel annyit? Vagy próbáljak másik kábelt?
-
Grande Ale
őstag
Ezt a HD hangot jelzi valakinek hívás közben? Elvileg kijelzi, láttam olyan screenshotot, de én még nem vettem észre.
-
GrooveHero
addikt
válasz
zsirfecske #37037 üzenetére
Hát nem tudom mennyire van lekorlátozva. Észrevehetően (időben) gyorsabban feltöltött haver ex barátnőjének LG G3-as 1,8A-es töltőjével és kábelével. 5%-ról kb 1 óra alatt fellőtte 100%-ra. Én is vettem egy ilyen töltőfejet, de ugye káblet nem adtak hozzá, itthoni kábellel töltöttem, de már nem volt olyan gyors, mégis gyorsab volt, mint az N5 gyári 1,2A-es töltője. TEhát akko már csak egy fasza kábelt kell beszereznem. Mondjuk a G3 kábele alapból vastagabb, nem olyan kis tikbél vékonyságú, mint az n5-é
-
horvathkrisz
addikt
válasz
GrooveHero #37036 üzenetére
Nem: pzoley rom + code blue kernel, de a toltesi sebesseghez ennek semmi koze. Hetvegen felrakom ugyis a stockot, majd leirom hogy azzal megvolt e az 1.7 A, de valoszinusithetem hogy meglesz.
Az igazsag az, hogy annyira szar minoseguek az usb kabelek hogy nem tudjak a maximum aramerosseget "szallitani" a telefon fele.
-
zsirfecske
addikt
válasz
GrooveHero #37036 üzenetére
nem véletlen van 1.2 A töltő hozzá gyárilag, én is próbáltam anno 1.8 A LG adapterrel ahhoz való gyári kábellel és ugyanúgy 1100 mA a max. le van korlátozva, ugyanis minél nagyobb a töltőáram, annál jobban nyírja a cellákat. nem éri meg trükközni ezzel, én pl qi töltéshez is inkább csak laptop usb portot használok, lassú de kíméletes, melóban úgyis ráér és csak rajta felejtem sokszor.
-
GrooveHero
addikt
válasz
horvathkrisz #37034 üzenetére
A nexus 5-ödet? Stock kernel, stb?
-
marquuard
veterán
válasz
GrooveHero #37033 üzenetére
Kábelfüggő. Sony kábellel 520mAh, Samu kábel 750mAh, tablet kábel 1100+mAh egy 2.1A-es töltőfejjel.
horvathkrisz: Én tisztában vagyok vele, fentebb írtam.
-
iceQ!
addikt
-
marquuard
veterán
válasz
GrooveHero #37030 üzenetére
Én a 2.1A-es tablet töltővel tudom 1100mAh-al tölteni.
-
GrooveHero
addikt
-
marquuard
veterán
CB és EX is frissült, támogatja az 5.1-et.
-
WolfLenny
aktív tag
A video felvétel hangja megjavult? Vagy mlg mindig olyan mintha víz alól lenne a felvétel..
Kipróbálja valaki?
Köszi!
-
randras_83
addikt
válasz
radicspeter1 #37025 üzenetére
Egy playstore os fc nekem is volt, de inkább ez mint a leak. Azóta viszont minden sima mind a két telón.
-
radicspeter1
őstag
válasz
Tiszta alapokon?
-
( V )
veterán
válasz
GrooveHero #37017 üzenetére
igen, ez mindig is arról szólt, persze ahhoz az is kell hogy az alaplap támogassa a funkciót.
-
marquuard
veterán
válasz
Nálam a Play állt le kétszer.
-
Martinitius
tag
válasz
zsirfecske #37019 üzenetére
gyors valóban, de nekem 2 óra alatt sikerült belefutni két System UI fc-be...
kvázi a stabilitás még nem 100%-os -
marquuard
veterán
válasz
zsirfecske #37019 üzenetére
Mert benne van a JB-vel jött Project Butter.
-
zsirfecske
addikt
pár óra használat alapján bitang jó az 5.1, mint kés a vajban.
-
marquuard
veterán
Amúgy ez az API level 22 pontosabban mit takar?
-
marquuard
veterán
Nem kicsi volt a probléma.
4dc1f8c camera: Fix memory leak in HDR mode
04ab0eb Fix memory leak with default Framebuffers
ab56c6a Fix memory leaks in angle_unittests
75c42f4 Fixed memory leak in Renderbuffer class
e7bf281 Fix (harmless) memory leak in the test harness
e951ff4 Fix memory leak from zero-length DTLS fragments
734fca0 Fix memory leak in ssl3_get_cert_verify
389110a DTLS: fix memory leak when allocation fails
db4f952 Fix memory leak with client auth
26de838 Fix memory leak in FakeSSLCertificate::GetChain()
ab79ab5 Fix memory leak in MultiPictureDraw GM
7ba2828 Fix memory leak in SkPDFType1Font
5f5cbf2 Fix memory leak in webrtc::MouseCursorMonitorMac
25dda04 Fixes memory leak in AudioLevel class -
( V )
veterán
válasz
GrooveHero #37002 üzenetére
/system/etc/elementalx.conf
vagy az appot szedd le playről
-
czombos
tag
-
-
czombos
tag
Ez Device Protection funkció lett nekünk is N5-ön?
Én semmilyen infót és beállítási lehetőséget nem találtam ezzel kapcsolatban a telón. -
noorbertt
őstag
Van még akinek kellene 20% kedvezmény dbrand.com tol?
-
Draken
őstag
Visszaolvastam de nem találtam választ a kérdésemre, lolliban teló nyomkodás közben bejövő hívást felül jelzi, nem lehet valamit ügyeskedni, hogy a megszokott módon jelezzen?
-
HREH
senior tag
(#37000) szpali és (#37001) pumukli56
Teljesen megbízható, a fórumról is többen rendeltek már onnan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest