- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsonpopo
tag
válasz
petfoto #47954 üzenetére
Nálam a factory reset nem oldotta meg a hibát.
Viszont találtam egy ilyet, ami pontosan az én hibajelenségem és a Google nem nagyon foglalkozott eddig vele
Itt többen azt írják, hogy ha 5.1.1-ről frissítettél OTA, akkor nincs gond, viszont ha reset és 6.0 install, vagy eleve ezzel jött a telefon - ergo új Nexus -, akkor fennáll a hiba.
-
slice14
veterán
válasz
petfoto #38224 üzenetére
A Chronus-on belül az értesítéseknél tudod hozzáadni az időjárást és a naptárt is. Ajánlom minimumra állítani a prioritást, hogy ne jelenjen meg fölöslegesen a notibaron az ikonja.
Valamint a Rendszer beállítások -> Hang és értesítés -> Alkalmazás értesítés - Chronus-nál kattintsd be a Prioritás-t.
Értesítésként fog megjelenni legfelül, mint pl egy email vagy sms.
-
LógaGéza
veterán
válasz
petfoto #35400 üzenetére
Nekem olyan volt, hogy ha csatlakoztatva volt, akkor ha kaptam hívást, és felvettem, lebeszéltem, leraktam, akkor ameddig nem indítottam újra a fejegységet (ergo az autót
), addig nem jött ki hang belőle. Írta, hogy megy a zene, tudtam számot léptetni, minden, csak épp hang nem volt. Aztán úgy 2 hete jött egy javítás AICP-ben, mióta az bennvan, azóta semmi bajom, minden megy szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest