- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HREH
senior tag
válasz
johnsmithnex #55620 üzenetére
OnePlus 6T igen, már ha hajlandó vagy annyit adni egy telefonért (nekem 150 volt a határ, egy tizessel alatta vettem a OP5T-t), poco-t viszont ne, gagyi kijelző és bóvli műanyag az egész.
-
HREH
senior tag
válasz
gabro0 #55141 üzenetére
Egy szót tudok csak mondani rá: eszméletlen. A kijelző gyönyörű, én valamiért mindig is jobban szerettem az AMOLED paneleket a feketék miatt (illetve vannak beépített színprofilok is, szóval túlszaturáltság sincs annyira), bár egy kicsit tartok a beégéstől. Rendszersebesség még N5 után is hatalmas előrelépés, minden egy pillanat alatt megnyílik, ujjlenyomatolvasó villámgyors. 6/64-es verziót vettem, RAM bőven elég, és (számomra) a tárhely is. Dash Charge külön öröm, 70 perc alatt 0-100 a telefon. Alert slider is hasznos, ha gyorsan kell lenémítani a telefont. De ami a legnagyobb előrelépés, az az üzemidő. Tegnap egész nap nyomkodtam, 6-7 óra SOT-ot vártam, erre kaptam egy ilyet, kicsit leesett az állam... (és ekkor még mindig volt benne 13%
) Kamerát még nem próbáltam, de nekem sosem volt szempont, így nem izgat különösebben, hogy hogyan teljesít.
Szoftveresen nagyon jó használni, főleg Nexus után, pont annyi plusz feature van benne, amennyi a vanilla Androidból kimaradt, bár Xposed azért maradt.
Külsőre is nagyon egyben van, a fémház miatt nincs nyerkergés, méretre nekem pont megfelelő, pedig az 5" után féltem tőle egy kicsit.
Egyedül amit sajnálok, az a vízállóság és a sztereó hangszóró hiánya. -
HREH
senior tag
3 év 9 hónap után én is elköszönök a topiktól, ma reggel hozta a DHL a következő telefont (OP5T).
Köszönök mindenkinek mindent, további jó Nexusozást nektek, néha azért még visszajárok majd olvasgatni, mert jó kis közösség alakult ki itt
A kis N5 pedig családban marad, tesómnak nagyelőrelépés lesz a váltás Galaxy A3-ról. -
HREH
senior tag
Melyik most a stockhoz legközelebb álló (kb. mint anno a Cataclysm), Nugát-alapú ROM?
-
HREH
senior tag
Xposed Framework now available for Android 7.0/7.1 Nougat
Itt az ideje Nugátra váltanom -
HREH
senior tag
A hátlapot legegyszerűbben hogyan tudom levenni? Semmilyen spéci eszközöm nincs sajnos. Csak szedjem le kézzel és kész?
-
HREH
senior tag
Megvéve, 7200 volt, kicsit drága, de még mindig olcsóbb, mint új telefont venni
-
HREH
senior tag
Sziasztok!
Mostanában (kb. egy hete) megjelenik balról az első ikon a notibáron (főleg estefelé)
Erről valakinek van valami infója?
Nem lett új alkalmazás telepítve, több hónapja változatlan minden, ezért furcsállom. -
-
-
HREH
senior tag
Na igen, az összefoglaló...
Felraktam, root jogot is megadtam neki, de mintha semmi hatása nem lenne, ugyanúgy látszódnak a reklámok Chrome-on belül, és appokon belül is.
Mi lehet a gondja?
Nálam egyébként mindig furcsán működtek a blokkolók, AdGuard-ot is felraktam, az egy fokkal jobb volt, csak jobban tetszene az AdAway, mert az már rendszerszinten blokkol (vagyis kéne neki). -
HREH
senior tag
AdAway hová tűnt az Xposed repo-ból?
szerk: ezt az F-Droidot találtam, ismeri valaki?
-
HREH
senior tag
válasz
StarKiller89 #54732 üzenetére
nekem az volt, hogy nem tudtam rendesen fogni a telefont tőlük, illetve teljesen random módon érintést érzékelt, pedig nem nyúltam oda
-
HREH
senior tag
Nem az van, hogy a Speedshopos nem eredeti?
-
HREH
senior tag
Franco kernel megy 7.1-es Screw'd romon, vagy csak 6.0.1-ig van támogatás?
-
HREH
senior tag
válasz
gyulavezir #54518 üzenetére
"Szokott lenni 180 Ft körül lifetime licenc"
Most éppen nincs...egyébként keress akkor másikat, én csak ajánlottam, mert sokaknak bevált
-
HREH
senior tag
válasz
gyulavezir #54513 üzenetére
Pont, hogy a VPN miatt jó.
Szokott lenni 180 Ft körül lifetime licenc, annyit bőven megér. -
HREH
senior tag
válasz
tvse1995 #54505 üzenetére
Hát igen, így már megfontolandó.
Nekem '15 nyáron volt lap-, keret- és kijelzőcsere, hamarosan megy bele egy akksi, szóval gyakorlatilag alig múlt másfél éves a telefon.
Addig tuti nem veszek újat, amíg ki nem purcan(az pedig csak a hab a tortán, hogy se bekapcsgomb, se repedéshibám nem volt még), csak az alaplap döglött be
gyulavezir: AdGuard
-
HREH
senior tag
válasz
johnsmithnex #54406 üzenetére
Én tuti nem cserélem amíg működik, OP3T az egyetlen értelmes alternatíva nekem, de 130-140k-t most nem ér meg, annyival nem ad többet.
-
HREH
senior tag
Akkor eddig 7.1(.1)-es ROM-okból a Pure Nexus a legjobb?
-
HREH
senior tag
válasz
kárátékutyá #54226 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy a júniusi/júliusi közül volt még jó valamelyik, de hogy melyik, azt most hirtelen nem tudom. Az még nem ette a memóriát és az akksit, mint az októberi frissítés. (Decemberiről nem tudok nyilatkozni, azt nem raktam fel.)
-
HREH
senior tag
Hoppá, ránéztem a factory images oldalra, és kint van egy decemberi patch (6.0.1 (M4B30Z, Dec 2016))
Egyébként innen olvastam.szerk: bocs, válasznak ment volna.
-
HREH
senior tag
Na igen, nekem olyan laggokat csinál a telefon, hogy rossz nézni.
Volt, hogy 20mp-ig néztem, ahogy váltott a recent list-re, ill. app ikonra nyomva is rengeteg ideig nem csinált semmit.
Ha jól emlékszem nekem a júniusi volt talán a legjobb, a mostanival tök azonos használat mellett simán tudott 3,5-4 óra SOT-ot, a most jó, ha a 2-2,5 megvan...Ha már akksi: mobilnet (Vodás 4G) mennyire szívja az akkut, ha egész nap be van kapcsolva?
Érdemesebb inkább kézzel/automatizálóval kapcsolgatni bizonyos feltételek alapján, vagy maradhat bekapcsolva? -
HREH
senior tag
Olvastam pár helyen, hogy memory leak van az októberi frissítésben, ha nem vesszük figyelembe a biztonságot, akkor melyik factory image felrakása ajánlott (gondolok itt akkuidőre, ill. stabilitásra)?
-
HREH
senior tag
válasz
mmarta #54086 üzenetére
Én speciel most, 2016 végén már nem ölnék bele ennyit, tavaly nyáron volt alaplapcserém 28-ért, azt még kifizettem, de ha most is bejönne egy hasonló eset, akkor inkább váltanék.
Most még egy akksit akarok bele venni (csak nem tudom honnan), aztán kifújt, használom, ameddig működik.
Persze neked kell eldönteni, ez csak egy vélemény -
HREH
senior tag
válasz
radicspeter1 #53922 üzenetére
7% - 3586 mV
szerk: több, mint 2,5 éves akksi -
HREH
senior tag
válasz
toridelonge #53728 üzenetére
99% hogy laphiba lesz.
Pesten cseréltesd ki fagyallloval, nekem 28k volt tavaly júniusban a csere (+keretet, hátlapot, kijelzőt is cserélt ingyen és bérmentve). -
HREH
senior tag
Szerintetek a kevés tárhely miatt előfordulhatnak a lassulások, fagyások?
Solid Explorer szerint 411MB szabad a 12,55GB-ból. -
HREH
senior tag
válasz
TripleM #53699 üzenetére
Összefoglalóban ott van minden
Honnan lehet letölteni a hivatalos romot?
https://developers.google.com/android/images
(M4B30X, Oct 2016) jelzésűt szedd leGyári (stock) ROM frissítése parancssorból,downgrade
Dottore bejegyzése egyszerűen végigvezet a folyamaton! -
HREH
senior tag
válasz
TripleM #53695 üzenetére
Nekem is lassú, és fagyogat az utóbbi időben, nagyon zavaró, hogy 6-7 megnyitott Chrome oldal ill. eközben Powerampos zenehallgatás alatt is képes lassulni, fagyogatni. Talán a Franco Kernel az oka, nem tudom. Mindenesetre megvárom a novemberi patch-et, aztán teljesen újrahúzom a rendszert parancssorból, remélem megjavul.
-
HREH
senior tag
válasz
toridelonge #53557 üzenetére
Bootloaderbe menj be, parancssorba fastboot devices parancsot írd be.
Ha itt kiírja a telefon azonosítóját, akkor próbáld meg az említett factory image újrahúzást. Ha nem, akkor passzolom a kérdést. -
HREH
senior tag
-
HREH
senior tag
válasz
tabletgenius #53485 üzenetére
Ha lefutott rendesen az image flash, akkor nem tudom mi baja lehet, nekem eMMC hibánál dobott flash write failure-t (parancssorban), aztán fagyalllo mondta, hogy alaplaphibás.
-
HREH
senior tag
Kint az októberi security patch. (M4B30X)
-
HREH
senior tag
Sziasztok! Kicsit off lesz
95k értékben kéne teló faternak, főleg céges használatra (e-mail olvasás, sok-sok hívás, navigáció)
Egyből gondoltam az N5X-re, csak ehhez a használathoz kellene egy combosabb akksi is, mert a mostani telefonjával (One M7) ez a legnagyobb baja.
Ennek fényében nem tudnátok valamit ajánlani? 95k (pontosabban 350$) a max. mert eddig kapott keretet rá, szóval a 100k már nem pálya.
Köszi!(tudom, hogy van milyen telót vegyek témájú topik, csak gondoltam több szem többet lát)
-
HREH
senior tag
válasz
Zizmand #53313 üzenetére
Típushiba még a bekapcsoló gomb elromlása, rengeteg mindenkinél előjön (kopp-kopp, nálam még nem
)
28-at lazán megér szerintem, hol láttad, mert akkor megveszem még előttedMaacaw szerintem 40-ért még viszonylag jó vétel, bár majd a többiek megmondják, ez csak az én véleményem.
-
HREH
senior tag
válasz
zolka95 #52900 üzenetére
Nekem Xtremeguard-os tempered glass van rajta már 1,5 éve, nadrágzsebben hordom a telefont, kulcs, aprópénz mellett, eddig egy darab karc sincs az üvegen, szerintem 2000ft-ot bőven megért.
Fóliákat utálom, soha többet, nekem 2 féle volt rajta, egyik sem csúszott rendesen.Másik ami fontos - szerintem - az a bumper (nekem Spigen Slim Armor van), anélkül semmit sem ér a tempered glass, ha pl. sarkára esik a telefon, akkor simán elrepedhet ill. betörhet a kijelző.
-
HREH
senior tag
5X-re és 6P-re van alapból duplakoppos feloldás egyébként?
-
HREH
senior tag
Vélemény?
Nem baj, remélem majd főznek fincsi Nugátot a telóra
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest