- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
-
mihione
őstag
válasz
MrPetya19 #54154 üzenetére
Gombot fagyallonal csereltesd,jo aron dolgozik azt en is csereltettem nala talan 2 ezer ft korul volt,mar nem emlekszem pontosan.
Nekem a ram hasznalattal nincs gond.facebook hibernalva van de most neztem a ram hasznalatot kb 1.1 giga szokott foglalt lenni pedig fent van a mesterharmas
-
mihione
őstag
válasz
MrPetya19 #54148 üzenetére
Nekem hajlamos akadni,de lehet az csak a szar messenger miatt van.Amúgy az a baj hogy egy kijelző és akkucsere többe kerül mint amennyit a telefon ér lassan.Kiváncsi leszek az axonra,olvastam már róla egy angol kis beszámolót,egy srác írta aki szintén N5-ről váltott rá.
-
stvnppp
senior tag
válasz
MrPetya19 #54148 üzenetére
A hivatalos szervizben nekem 7000-8000 Ft-ot mondtak a bekapcsoló gombra. Aksi csere 12000 Ft.
Én most csináltattam egy nagy generált fagyalllonál bekapcs gomb javítás, aksi csere. Magával a telefonnal szerintem nincs semmi gond, még mindig villámgyors, sok új telefon elbújhat mellette. Csak mindig vakarózok, hogy kellene már valami új, bár még mindig tökéletesen teszi a dolgát a Nexus5.
-
assemble
addikt
válasz
MrPetya19 #52294 üzenetére
Nem tudom, sok mas ismert hibarol nem tudok amit ne javitottak volna ki mar reg. Illetve ez pl nem is egyertelmuen hiba, mert csendes korulmenyek kozott a zajszures (ami az egeszet okozza) tenyleg jelentosen csokkenti a feherzajt. De hogy zajos kornyezetben ennyire hasznalhatatlan legyen, az tenyleg nem normalis.
-
zolka95
őstag
válasz
MrPetya19 #52190 üzenetére
Először nrt-vel sikerült, mert wipe-oltam mindent és muszáj volt kipróbálni, hogy legalább ezzel felmegy a rendszer.
Közben eszembe jutott ez a program és felcsaptam aztán kipróbáltam, hogy felismeri-e a gép.
Na utána felraktam a hagyományos módszer szerint. Az a legjobb -
metal01
őstag
válasz
MrPetya19 #51925 üzenetére
Valószínű, hogy csak én vagyok ennyire elfogult. Ha már Nexus, akkor custom ROM, esetleg kernel is. A stock ott a többi telefonra és platformra. Nem győzöm hangsúlyozni a Cataclysm fejlesztésének hiányát
Akár stocknak is el tudtam volna képzeni azt a ROM-ot.
Egyébként ez a custom vs. stock nagyon szubjektív és felhasználófüggő. Természetesen minenki azt használja ami neki bejön, és szereti.
(#51929) ElFeo: Erről még csak nem is hallottam. Miféle jószág ez? Utána fogok nézni.
-
gery2123
őstag
válasz
MrPetya19 #51927 üzenetére
Lassan 2 hete, hogy várok. Minden áldott nap 1x vagy 2x újra kell indítanom a készüléket mert ha nem teszem, akkor merülök mint a balta......, mert az os folyamatosan ébren tartja.
Várok én, de ha 5x vagy 10x csatlakoztatom valami miatt a géphez/töltőhöz a telefont, akkor indítsam is újra, mert csak úgy jó?!...... De legyen igazad, aztán magától javuljon meg. -
metal01
őstag
válasz
MrPetya19 #51920 üzenetére
Szvsz pedig a stockba nem kerül bele sok hasznos dolog. A customok egy része teljesen rendben van a plusz featureökkel. Jelenleg Chroma+EX fut nálam. Hiba nincs. Inkább pár dolog hiányzik, ami a Cataclysmben megvolt. Még az is lehet, hogy visszamegy majd a KK-es Mahdi+EX. Az volt a legtutibb.
-
bl4ze
veterán
válasz
MrPetya19 #51815 üzenetére
Nekem USB-ről simán látszott a teljes filerendszer, a tegnapi médiatároló fagyasztás majd fasz módon "adatok törlése" óta elszálltak a hang fileok, illetve PC-n nem látom a telefon file rendszerét, csak 2 mappa van, azokkal a hangokkal amiket leszedtem a Drive-ról a telefonra
Valaki segítsen, hogy újra látható legyen a teljes telefon tartalma, filerendszere PC-n. (Win 7)
Köszönöm !
-
eastsider
nagyúr
-
twine
veterán
válasz
MrPetya19 #51066 üzenetére
Miui alatt nincs HDR...
Amúgy meg, amíg nem miui-t használtam, addig is alig alig használtam hdr-t..csak ha "muszáj" volt...
Próbáltam a témát úgy fotózni, hogy ne napnak szembe legyek,illetve ha nagyon művészkedni akartam az expozicioval játszottam...
Félre ne érts,, nem azt mondom, hogy nincs rá szükség,, van mikor nagyon jól jön(táj)...csak én ritkán használtam "ilyen fotózásra" a telefont...
Ezért is alkotok óvatosan véleményt mindenről,, ahányan vagyunk, annyi féle használati szokás, és beállítás... -
vacs
veterán
válasz
MrPetya19 #50248 üzenetére
5X-be is "csak" 2 giga ram van, szóval fene se tudja érdemes-e váltani.
Én lehet megvárom az új HTC Nexus-t!
Mellesleg én is törzstag vagyok, az N5-öm már elmúlt két éves, de a cserével megvárom az idei őszt, mivel az enyém hibátlan állapotban van!Mindkét Nexus mobilt a HTC gyárthatja idén (a cikk már pár napos, de még senki nem linkelte).
Jó lesz nekünk a HTC Nexus?
-
Fkris
őstag
válasz
MrPetya19 #50168 üzenetére
Groove, akkor most nem Árnybróker vagy?
Amúgy nem értem miért, mert a HDRnek pont az a lényege, hogy gyorsba, egymás után csinál kép képet a legvilágosabb/legsötétebb részletre fókuszálva, így nagyobb lesz a képen a dinamikatartomány.
Na ha villant egyet, akkor nem tud szinkronba villantani vele 2x(legalábbis nem villant), 1 villantás alatt meg nem tudja a képet megcsinálni, vagyis a legsötétebb a full sötét szoba lesz, ergó ha a kettőt összemossa, megöli a képet a fent látható módon.
-
Fkris
őstag
válasz
MrPetya19 #50164 üzenetére
Lehet a launcher nem támogatja a friss renccert, nézz utána.
Esetleg használd másikkal, úgy nem szabadna crasholnia.Asari kollega:
Hdr nálam is így csinálja, valami rendszer glitch lehet, vakuval eddig nem engedte a HDRt, hozzáteszem, jogosan.
Már csak a készítés elve is kizárja, most valamiért mégis engedi.
Ha vakuzol, kapcs ki HDRt, úgy jó lesz! -
válasz
MrPetya19 #50082 üzenetére
Erre már én is panaszkodtam nemrégiben.
Más: szerintetek mennyire használhatatlan az N6 mérete N5- höz képest?
Szeretnék valami újabb telót, csak úgy l'art pour l'art. Az új Nexusok viszont nem jönnek be formára, ill. ragaszkodom az OIS-hez és a Qi toltéshez. N6 esetén a méret és a beégés a parám.
-
Just486
senior tag
válasz
MrPetya19 #49259 üzenetére
Érdekes, én erre azt hittem, hogy emmc hiba, dehát így se jobb. De persze van nagyon jó, egyszerű, következő generációs megoldás, csak töltsd fel a felhőbe, ahova aztán gépről elég csak bejelentkezned, letöltened a képeket aztán kicsomagolni oda ahova szeretted volna. Majdnem mintha a DCIM-ből a célmappába másolhatnád.
-
bl4ze
veterán
válasz
MrPetya19 #49250 üzenetére
Hogyne, MTP.
Itthoni gépen a Computer (drive overview) alatt szépen megjelenik a Nexus 5 - benti TC, semmirandras_83:
WIN7, Total Commander : nem látja a telefont, otthon elérem az N5-öt TC-ből is, itt a benti gépen nem.
És mitől van, hogy bizonyos mappákat ha megnyitok Windows intéző alól akkor csak néhány file látszik, pedig sokkal több file van a mappában. (telefonon ott van minden file...) -
horvathkrisz
addikt
válasz
MrPetya19 #47902 üzenetére
Akkor rohadjon meg, ez lett volna az egyetlen elonye az n5-tel szemben. A valamivel jobb kamera+kijelzo nem indokolja az n5-hoz kepest dupa arat! A memoria meg ugyan annyi. Akkor most miert is csereljem le az n5-ot? Csak azert hogy tobb penzt kiadhassak? Kosz, de nem...
-
kislaci
senior tag
válasz
MrPetya19 #47804 üzenetére
Igazából nem azt akarom, hogy nagyon gyorsan töltsön, félek, hogy akkor hamar tönkremegy az akksi. Azt jelzi egy óra után, hogy feltöltött, pedig szerintem nem, csak azt írja. Ha reggelig rajta hagyom akkor sokkal tovább bírja az akksi. Pedig egy óra után is ugyanúgy 100%-ot ír ki.
-
ElGatto
aktív tag
válasz
MrPetya19 #47625 üzenetére
Ha a körmödet húzod rajta, rettentő műanyagos, amúgy érintésre kicsit gumis-műanyagos...
Más, én ha váltok eléggé az alma felé kacsingatok. Van céges lumiám, app fronton nagyon nem adja amit az android, a nexusoknak eléggé felment az áruk a minimál / középkategóriához képest, almát pedig még nem próbáltam...
Ezt a kérdést feltenni, hogy Lumia, Nexus vagy Szifon eléggé morbid lenne a "milyen telefont" rovatban mi?
-
ElGatto
aktív tag
válasz
MrPetya19 #47601 üzenetére
Hi, én a másodikat használom, sima Ebay vásárlásból.
Keskeny, nem vastagít sokat és szerintem egy minimális védelmet is ad.
Az első eltörött egy telefon leejtéskor, de a telcsit megvédte.
Ezt a másodikat is ejtettem már le, szerencsére csak a sarán látszik meg a betonlenyomat. -
horvathkrisz
addikt
válasz
MrPetya19 #45124 üzenetére
En akkor valtok esetleg, ha meg tudom valahogy szokni ezt az 3lb4sz0tt iphone-lumia-kombo designt. Meg az a rohadt ujjlenyomat olvaso ha nem lenne, de jo is lenne. Vagy legyen, elrejtve a kijelzőben, mert nekem k*rv*ra nincs rá szükségem.
Nagyon sajnalom hogy nem az 5 design-ját vittek tovabb, es hogy nem ilyen lett vegul: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest