- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beloadjoker
őstag
Búcsúzom srácok, ez volt messze a legjobb telefonom, remélem találok jobbat
/egy 1+1 van betervezve 64gbos/
További jó nexusozást mindenkinek! -
beloadjoker
őstag
válasz
Zsotti824 #31884 üzenetére
1.: De azért az mert csak Len megy
2.: azért mert bár kint van az új API de gyári kamerát még nem csináltak /tudtommal/
3.: 60fpshez root kell és módosítások mindent megtalálsz a hivatalos oldalon de bemásolom ide:
60/120 FPS Recording
First, see pkmx/lcamera#4 about limitations of this modification. This modification is only available for Nexus 5.
To enable 60/120fps recording, the system library /system/lib/libmmcamera_imx179.so needs to be replaced with a modified version. The following is a simplified walkthrough of the process. Note that this is a very hacky solution and I'm not responsible for any damages done to your system or device. Approach at your own risk and make sure you understand what you are doing.
You must have root access and busybox installed on your Nexus 5. (The latter is not strictly required, but makes the process easier as it provides install and killall.)
Download the libmmcamera_imx179_lrx21o_60hz.so or `libmmcamera_imx179_lrx21o_120hz.so from the release page and transfer it to the device. (The following assumes that it is located in /sdcard/.)
Launch a root shell.
Make a backup of the original library first: cp /system/lib/libmmcamera_imx179.so /sdcard/libmmcamera_imx179_original.so
Run mount -o remount,rw /system to re-mount the /system partition for read-write.
Replace the library: install -m644 /sdcard/libmmcamera_imx179_lrx21o_60hz.so /system/lib/libmmcamera_imx179.so (Replace 60hz with 120hz if you downloaded the 120fps one.)
Run mount -o remount,ro /system to re-mount /system as read-only again.
Restart both the camera daemon and media server: killall mm-qcamera-daemon mediaserver
The camera should now be able to record at 60/120 fps and you can choose 60/120fps options in the settings menu on L Camera. All other camera apps will most likely be broken at this point. If you want to undo the modification, simply redo step 5~8 and copy the original library you backup-ed in step 4 instead.For details about the library modification and a utility to patch your own, see contents of the libmmcamera_imx179_mod directory
-
beloadjoker
őstag
5.1? már erről beszélnek? O_o
-
beloadjoker
őstag
válasz
randras_83 #31597 üzenetére
Aha ertem hat en maradok akkor l camera appnal sztem
-
beloadjoker
őstag
válasz
radicspeter1 #31592 üzenetére
Ez milyen kamera? Tudsz dobni egy linket? Jobb mint az l camera app?
-
beloadjoker
őstag
válasz
kárátékutyá #31584 üzenetére
-
beloadjoker
őstag
5.0.1hez van már működő root?
-
beloadjoker
őstag
válasz
s3nsitivity #31534 üzenetére
köszi kíváncsi leszek
Hát ha 1-1,2 ampert le tud adni akkor az pont a gyári érték ami szuper lenne ennyiért
-
beloadjoker
őstag
válasz
s3nsitivity #31530 üzenetére
grat hozzá mennyi volt és honnan? majd légyszi írj tapasztalatokat!!
-
beloadjoker
őstag
Most ment nova launcher nekem azzal mint a villám bár amúgy is feltettem volna mert ha benyomjuk az akksikímélő módot amit én sokat használok akkor nagyon lassú a teló viszont nova launcherrel kikapcsolva az animációkat nova beállításaiban mx playerrel opera minivel meg qiuckpicel ki lehet bírni
-
beloadjoker
őstag
Királyság
reggel dobom is fel én is csak sajnos 10%on vagyok és nem akarok annyit várni am hivatalos lista vagy valami az 5.0.1ben lévő javításokról esetleg újdonságokról bugfixek stb?
-
beloadjoker
őstag
Nexus 5re nincs de nexus 4-re meg már kint van az 5.0.1? Ez mi már?
-
beloadjoker
őstag
válasz
s3nsitivity #30734 üzenetére
"Egyébként feliratra csak egy tipp: letöltöd valahonnan a magyar feliratot meg leszedsz egy mx playert
ezután megnyitod a filmet amit /letöltés után/ itt találsz:
Android/data/com.google.android.videos/files/Movies/hül_ekarakterek/valami.wvm ezt a filet megnyitod mx playerrel és győztél, berakod a feliratot ha kell
most hogy ezt tvre hogy lehet átjuttatni azt én nem tudom de tuti hogy megoldható az is <-- slimport"
amúgy én is bevásároltam kb 20 filmet 240 forintért vagy volt ami 16 forint volt mondjuk azt hogy 300ért szerintem megérte -
beloadjoker
őstag
válasz
palesz53 #30719 üzenetére
Egyébként feliratra csak egy tipp: letöltöd valahonnan a magyar feliratot meg leszedsz egy mx playert
ezután megnyitod a filmet amit itt találsz:
Android/data/com.google.android.videos/files/Movies/hül_ekarakterek/valami.wvm ezt a filet megnyitod mx playerrel és győztél, berakod a feliratot ha kell
most hogy ezt tvre hogy lehet átjuttatni azt én nem tudom de tuti hogy megoldható az is -
beloadjoker
őstag
válasz
#27813376 #30564 üzenetére
Engem is érdekelne hogy ez honnan van :-) sajnos vettem itt hardverapron egy eredetinek hazudott ormotlan nagy es kopos tokot.. Amit nagyon szivesen lecserelnek
Bar most nezem a hengero es a bekapcs gombnal nincs semmi? Az szamomra nem valami jo kicsit megrazom a telefont hallom ahogy mozog kocog a hangero gomb tok legalabb elfedi valamennyire.. Nekem tenyleg nagyon nagyon mozog :-/ -
beloadjoker
őstag
válasz
Grande Ale #30420 üzenetére
egyébként ezzel a lötyögéssel nem lehet gariztatni vagy valami? enyém is nagyon lötyög bekapcs és hangerő gomb is egy kicsit
-
beloadjoker
őstag
válasz
horvathkrisz #30136 üzenetére
Értem legközelebb majd így csinálom
-
beloadjoker
őstag
válasz
horvathkrisz #30133 üzenetére
Tudni tudok, nem akartam hogy mindenki lássa youtube videók.. bár hogy ez téged miért zavar
nyilván nem egyet hanem kettőt kell kattintani
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Ha Valaki követi még az L camera app fejlődését akkor itt pár infó, videó:
60fpses videó felvétel 720pben illetve 1080pben úgy tűnik megoldott
720p-s videók 60fpsel:
https://www.youtube.com/watch?v=T6D1Qu7Q23o&list=UUVJldPf--fpbEuM8W3B9iiA
https://www.youtube.com/watch?v=kTL3FfGV2k4&list=UUVJldPf--fpbEuM8W3B9iiA
1080p-s videó 60 fpsel:
https://www.youtube.com/watch?v=kn_SKhDL4pM&list=UUVJldPf--fpbEuM8W3B9iiA
Slow motion videó is van, viszont ez 1600x1200as 60fpsel ami lassítva lett 1/4re Youtubeal
https://www.youtube.com/watch?v=iKAvN-x53jM&list=UUVJldPf--fpbEuM8W3B9iiA
Én nagyon örülök ennek az appnak és a fejlesztőnek mert nagyon foglalkozik vele
a fenti két 720p-s 60fps-es videók 4 hete készültek aztán a slow motion 3 hete míg a 1080p-s 60fpsel 1 hete készült, azért fontos az idő mert amikor 720p 60fpsen munkálkodott akkor slow motion még nem volt /mármint mi úgy hittük nem tudjuk megcsinálni
/, tehát tényleg fejleszt az emberünk
/kár hogy visszatértem linux miatt 4.4.4re :/ különben próbálgatnám én is/
Végezetül:
Nexus 5 3264x2448 Video Recording Test: /1 hónapja készült/
https://www.youtube.com/watch?v=2ciapAj9xUY&list=UUVJldPf--fpbEuM8W3B9iiA -
beloadjoker
őstag
KTU84P a legújabb? mert az felment viszont a KTU84Q nem mi a különbség? megéri feldobnom azt is?
-
beloadjoker
őstag
Valaki tudja hogy lehet visszatérni 4.4.4re? NRTvel hiába próbálkozom most se l se kk az eredmény
-
beloadjoker
őstag
válasz
rolcsibácsi #29734 üzenetére
szinkronizációk nekem mindig ki vannak nyomva fb chatet nem használok fb app van fent és a Facebook Chat Re-Enablerabban használom a chatet az appban
-
beloadjoker
őstag
Üzemidő "problémára" annyit hogyha tudom hogy sokáig kell a teló benyomom az energiatakarékos módot, viszont akkor gyári launcherrel kb használhatatlan én novat használok teljesen jó a sebesség képekhez quick pic videókhoz mx player mobilnetre opera mini még egy jó kis játékot is tudok nyomni így a reapert, tudok sorozatozni, képeket nézni zenét hallgatni böngészni energiatakarékos módon ennél több nem kell szerintem..
Viszont így is vissza kell térnem 4.4.4re mert linuxot így enm tudok használni telón :/ esetleg dualbootra van már leehtőség Lel? -
beloadjoker
őstag
válasz
radicspeter1 #29431 üzenetére
Én nem igazán tudom hogy mi az
-
beloadjoker
őstag
QuickPic!!
Legjobb amit valaha próbáltam legalábbis sebességre! És akksi kímélő üzemmódban is simán megy!Többszörösen is megelőztek sry
Egyébként ki milyen alkalmazásokat ismer amik simán mennek akksi kímélő üzemmódban is? Én eddig ezt a QuickPicet és az MX playert találtam
-
beloadjoker
őstag
60fps-t megoldotta a srác de ezek szerintakkor az nem elég? és ehhez sajnos nem értek de ha minőségben lefelé megyünk tehát hdn elvileg megoldotta a 60fpst de majd kipróbálom ha hd alá mennénk akkor több fps is elérhető lenne nem? igazából ez az egy dolog miatt irigylem a szifonokat azok a lassított videók gyönyörűek.. ennyivel másabb lenne a kamerájuk? ennyivel jobb ezen a téren ?
-
beloadjoker
őstag
ez az L camera nagyon király O_O végre tudok videó közben manuálisan fókuszálni!!!! és persze ott a 4k is
ja és végre ha rábökök a kijelzőre videó közben akkor fókuszál nem lő egy képet!!!link:
https://github.com/PkmX/lcamera
*tudom hogy már linkelték de senki nem írt róla kb semmit pedig nagyon nagyon jó
-
beloadjoker
őstag
root jó fentebb leírt módon
link:
http://download.chainfire.eu/363/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-hammerhead-hammerhead-nexus5.zip
-
beloadjoker
őstag
nekem is simán felment legfrissebb pre változatra win 8.1en flash all-al ...
-
beloadjoker
őstag
de jó is lenne
-
beloadjoker
őstag
na ez gáz .. ha nem lesz végleges akkor is gáz hogy előbb kapta meg....
-
beloadjoker
őstag
Hát igen nekem is zh holnap bár csak második órában
-
beloadjoker
őstag
Fenébe most indultam lefeküdni
de akkor még várok 10 percet hátha
-
beloadjoker
őstag
MOST AKKOR OTAN JON?? MAR TISZTA IDEG VAGYOK MI VAN???
tegyem vissza 4.4.4et es akkor jon OTA vagy mi?
-
beloadjoker
őstag
egyébként mennyi az időeltolódás kb? teht mikor kezdődik nekik a munkaidő mondjuk a reggel kilenc?
-
beloadjoker
őstag
Más
Akkor most rootal mi a helyzet pontosan?
És valakinek megy dolphin + flash? -
beloadjoker
őstag
válasz
rolcsibácsi #24886 üzenetére
köszi megvan
-
beloadjoker
őstag
google asszisztenst véletlen benyomtam hol tudom kilőni?
-
beloadjoker
őstag
na mentem én is hogy tudom feldobni? nexus root tollkittel fel lehet? vagy hogy tegyem?! bocs de iylenkor mindig bezsongok
-
beloadjoker
őstag
válasz
dozsabalint #24668 üzenetére
fasza
Hát nexus 6on kiakadtam én is :/ mármint 6 col sztem nekem is sok, de majd ha a kezemben foghatom eldöntöm hogy lecserélem e az 5öt. Szerintem egyébként az 5 tökéletes egy dolgot bánok ez nem a google hibája hogy nem bírtam várni és megvettem a 16gbos verziót :-/ mikor vettem akkor még az a szitu volt hogy lehetett kapni 32gigásat ed csak 1 év garival és 16gigások voltak 2 év garival .. na de m1 elvagyok így is
-
beloadjoker
őstag
válasz
dozsabalint #24664 üzenetére
Mekkora király lenen már
megvan még a tab
-
beloadjoker
őstag
válasz
dozsabalint #24659 üzenetére
mi jön ki rá?? csak nem az L?! ?! ?!
-
beloadjoker
őstag
válasz
beloadjoker #19885 üzenetére
működik ez csak szar úgy ahogy van paranoidban jól meg volt oldva na m1 köszi a helpet!
-
beloadjoker
őstag
válasz
slice14 #19884 üzenetére
tök jó felraktam de attól még nem tudom beállítani ....próbáltam ezzel a moddal meg gravityban pie vezérlőknél is , de ha kéernyő kiterjesztés be van nyomva és alulról behúzom az ujjam akkkor sem működik mert akkor megjelenik az eredeti három vezérlőgomb
most ha jobb oldalról behúzom akkor működik hogy tudnám etiltani hogy alul ne jelenenek meg az eredeti vezérlőgombok hanem ez?
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Ki használ itt ypose framewrokot vagy mit? eddig én nem használtam de most leszedtem egy pie controlls Xposed modulet és ahhoz kell ez a cucc mit kell feltennem valaki linkelne?
pontos név pie controlls xposedMod
-
beloadjoker
őstag
L-en megy már a dolphin plusz a flash?
-
beloadjoker
őstag
Tudom is mi hiányzott psp emulátorral megy a lego star wars szépen
ezen kívül ps1es crashekkel fogok játszani és ennyi, tőlem jöhetnek akármilyen modern combatok -
beloadjoker
őstag
Hali!
Immerse és a pie controls bármiylen romba betehetők? ha igen akkor hogyan?
Előre is kösziJa és lecserélném paranoidot mert mindig valami baja van mit tegyek fel?
-
beloadjoker
őstag
L-en megy mar a dolphin browser? Flash miatt erdekelne
-
beloadjoker
őstag
válasz
MartOOn #18679 üzenetére
Ez gáz de nem tudom :-/ apu intézte az egészet én meg két napja vagyok itthon de koszi hogy mondtad ezt a ket helyet mert a szigetet tuti korbejarjuk viszont akkor ket kerdes? Ott ugye ugyan ugy kozlekednek mint itthon? Tehat jobb oldalon :-) es a konnektorhoz kwll valami atalakito?
-
beloadjoker
őstag
válasz
beloadjoker #18676 üzenetére
de azt hiszem majd megpróbálok kipofozni egy kernelt igényeim szerint de most inkább csomagolok és irány Kréta
-
beloadjoker
őstag
root megvan mingy rec is már csak slimhez kéne link hogy melyiket szedted le
-
beloadjoker
őstag
köszi akkor lehet ki fogom próbálni
látom elementalt használsz, hanyas verziót?
nekem ezt kellene hasznbálnom mindenféle képpen: Elemental X v 0.24 illetve ennek egy kicsit bővtett változatát de a lényeg hogy erre épül
esetleg egy linket kapok?
te melyiket használod? /slimhez/
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Hogy tudom rootolni a telót linuxról? most toltam fel adb-n a stock 4.4.4et de kéne root meg recorvery is hogy tegyek vmi főzeléket
rec nem gond ha már root van akk openrecorvery playből vagy valami de rootolni hogy tudom linux alól? -
beloadjoker
őstag
Milyen főzött romot tudtok most ajánlani?
-
beloadjoker
őstag
Milyen főzött romot ajánlotok mi pörög most?
-
beloadjoker
őstag
cm11 hogy muzsikál a telón?
/linuxhoz kell elvileg azon a legstabilabb/
-
beloadjoker
őstag
régi nexus 7 /2012/ töltőjével is megküldhetem n5öt? nem nyírja ki az akksit? ez 2 ampert nyom
ja és megéri? hamarabb fel fogja tölteni? most amúgy L van a telón -
beloadjoker
őstag
-
beloadjoker
őstag
Valaki nem tudja hogy batman megy e L-en?
-
beloadjoker
őstag
Ki mit hasznal youtube hatterben futtatasahoz ami mukodik L-en is? /sokszor hallgatok zenet youtuberol/
-
beloadjoker
őstag
válasz
lord.lakli #17965 üzenetére
Nem csak toltesnel egyebkent sem mutat nekem :-)
Meg hasznalom ezt az adattomorito cuccot is lassan le kene merni hogy tenyleg hasznal e
-
beloadjoker
őstag
válasz
Davzone #17964 üzenetére
Ertem hat kar erte :-/ tenyleg tovabb birja nekem is meg az energiatakarekos mod is nagyon jo . egyebkent hangalapu gepelesrol tud valaki valamit? A nevjegyzekben jól működik hogy bemondom neki a nevet es rakeres meg ha szamot diktalok neki azt is beirja
Es milyen ora ? :-)
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BlueGift @ Logout.hu
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest