- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
"Miközben meg egy 8.gen intel vagy egy 2.gen ryzen hivatalosan is támogatva van, egyik se mai gyerek. 100e alatt full konfigot kapni. De ezen elsiklottak."
Bizonyára így is van, de nekem van egy i7 7700k, 32gb ram, sok háttér. Amikor vettem, akkor brutál cpu volt, most már szinte minden körberöhögi.
Ad nekem bármiben pluszt? Amire én használom, arra megfelel a mostani Windows 10. Értem, hogy megszűnik a támogatás blabla, az én gépem 7 éve lett véve, korszerűtlen, lassú, stb.
Miért is "szeressek" én akár 10ft-ot is rákölteni pluszban, hogy feltegyek egy újabb Windows verziót? Linux, és egyéb alternatívákat engedjük el. Én nem panaszkodom (bár nem igazán értem továbbra sem, hogy miért lettek kizárva a régi gépek), elfogadom, hogy október után megreked egy szinten a történet, de valahogy majd feldolgozom.
Ha vennék újabb gépet, pont ugyanezeket a feladatokat látná el, mint a mostani, annyi különbséggel, hogy újabb Windows verzió lenne a gépen. Egyelőre köszönöm, de nem élek a lehetőséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest