Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
+1, az Edenredet először azt hittem, csak a teszkóban és a sparban fogadják el, aztán végül aldiban és pennyben költöttem el a nagyját. Többek között indokolatlan mennyiségű plüss rókára.
#10094 E.Kaufmann
Mi emag kuponkódokat kaptunk, ha már nincs kariajándék meg céges karácsonyi buli. Kicsit én is szívatásnak éreztem, egyrészt tök drága bolt, másrészt semmire nincs szükségünk.Hálistennek két barátomnak pont szüksége volt rájuk.
-
BiP
nagyúr
válasz
E.Kaufmann #10094 üzenetére
Ez valami Edenredes cucc?
Mi olyan utalványt kaptunk(nem kártya), és egy időben eldogadták csomó helyen (aldi, lidl, cba, stb). tehát napi szinten használható cucc, de a múltkor az egyikben mondták, hogy nem. (szerintem csak a pénztáros nem akart vele szarakodni, majd futok még egy kört vele).
-
válasz
E.Kaufmann #10096 üzenetére
Gondolom! Az eddigi helyeimen általában korrektek voltak ilyenekkel, az előzőn kevésbé, de ott részben a cég hülyesége volt, részben meg a jogi környezettel szívtak.
-
válasz
E.Kaufmann #10094 üzenetére
Adtak is meg nem is
-
E.Kaufmann
veterán
Gyerekek, egyik szemem sír, másik üveg. Kaptunk jutalmat spéci kártyán, örültem már, hogy kajára meg plusz ajándékra (magamnak is
) van valami. Kártyaszolgáltató térképen ott volt az Aldi meg a Cecília Market (müller
), de mindkét helyen körberöhögtek, hogy nagyon kevés helyen fogadnak el ilyet és pont ők tuti nem. A pepco-ba is bementem mérgemben, ott elfogadnák volna, úgyhogy ment is tovább a kártya az asszonynak, ő szeret pepkózni
-
-
-
válasz
pn4hvq #10070 üzenetére
nálam most a levegőben lóg egy nagyobbacska cég újévköszöntő videója (múlt héten forgattuk volna, de a nemtudomki covidos lett, így majd inkább jövőre lesz), ott bejött igénynek, hogy legyen teleprompter, mert a nagyfőnöknek hosszú szövege lesz.
elmondtam hogy mibe kerül, mivel jár (plusz ember kell, aki kezeli a szöveget, kell időt szánni a gyakorlásra ha a nagyfőni még nem használt ilyet, a kitalált kameramozgást vagy steadicammel tudjuk megcsinálni drágán vagy vágni kell - a gimbal nem fogja elbírni a súgót), és szerencsére értelmesebb az ügyfél, úgy tűnik hogy lesz olyan kompromisszum, amivel mindenki boldog lesz.vs
a drága csapat, amelyik péntek este fél kilenckor bír felhívni, hogy holnap reggeltől le kellene fotózni 150 gyereket ötösével, ráírni a képekre a nevüket, majd kinyomtatni, na nekik valahogy pont nem értem rá. ilyen pechet...
-
BiP
nagyúr
válasz
koby11h #10081 üzenetére
Minden elismerésem neki.
Az ilyen főnök meg is érdemli. Oké, hogy szarba került, és tök idegesítő, ha nem megy a technika, főleg amikor villantani szeretne, de hát azért főnök, hogy kivágja magát ilyen helyzetben is.
De ha erre az a reakció, hogy a kisemberen vezeti le, úgy kell neki. -
BiP
nagyúr
válasz
pn4hvq #10084 üzenetére
Akkor hiába lenne rá pénz, csak az álmok túl nagyok.
(nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy).
A végeremény ugyanaz. A bérek a béka segge alatt, és ugyanúgy nem lehet megcsinálni.
Csak az államiban szétteszik a kezüket, hogy pénz nincs rá, oldd meg,
itt meg pénz lenne, de olyat kérnek, hogy esélytelen, de oldd meg.
(bár ugye sok pénzzel sokmindent meg lehetne oldani, csak annyit mégsem adnak).
Meg ugye a köcsög főnök ellen semmi sem véd. -
-
pn4hvq
senior tag
Á-á, egyrészt holnaptól nem kéne jönnöm dolgozni, másrészt pedig ismételhetnénk a felvételt.
Viszont legnagyobb örömömre mindkét felvétel elsőre sikerült (meg "becsúszott" egy plusz felvétel is, az is kész lett), így remélhetőleg idénre befejeztem az operatőrködést.
#10076 BiP
Annyiban másabb egy államihoz képest, hogy itt anyagilag sokkal-sokkal nagyobb lehetőségek vannak (kivéve a bérek). Viszont minden, ami felötlik, azonnal kell. Nem feltétlenül anyagi korlátok vannak, néha képtelenség kivitelezni dolgokat.
-
-
koby11h
őstag
válasz
E.Kaufmann #10080 üzenetére
Vagy a Harcosok klubjában, talán pénisz volt a Bambi közepén
Bocs ha nem jól emlékszem...
-
koby11h
őstag
Nekem a csúcs egyik haverom.
Főnöke behívattad megbeszélésre mert a tárgyalóban lévő géppel gond volt, már nem is emlékszem mi de talán nem lehetett bekapcsolni.
Amit helyben lehetett megnézett, aztán jelezte, hogy ez nem fog menni majd ha végeztek kiszereli az asztalból, elviszi és megcsinálja.
A főnök akkorra már pipa volt, ott ült 10-12 vezető, álltak vagy 15 perce, így nem túl szép szavakkal beszólt havernak, hogy ha nem tudja megcsinálni akkor mit keres itt.
Haver nem kezdett el magyarázkodni, hogy szét kell szednie az asztalt, hoz másik tápot, berakja, talán az a gond talán nem, lehet a Windows is sérült...
Csak ránézett a tulajra, majd azt mondta, tényleg, Ő sem tudja mit keres még itt. Ezzel szépen felállt visszament az irodájába, összepakolt és lelépett. Még a papírjaiért sem ment be.
A sztori hiteles, közös ismerős bent ült a tárgyalóban és próbált komoly képet vágni és nem megfulladni a röhögéstől. Szívesen megnéztem volna élőben!Érett nála már a váltás egy ideje, kihasználták Őt is és mert is lépni, alkalom is jött hozzá.
Mondjuk én ennyire nem lehettem durva, mindig kellett a pénz valamire albérlet hitel, gyerekek, javítások... szóval én csak módjával, de büszkék voltunk rá. -
E.Kaufmann
veterán
Lehetne még fokozni, hogy pár másodpercenként bevillant valami érdekes képet
mint az IT Crowd-ban Douglas
-
-
BiP
nagyúr
válasz
pn4hvq #10070 üzenetére
Válasz a fentiekre:
Magángimnázium, nem állami, és a vezetők fognak beszélni. És ugye amit kérnek, az parancs.Akkor ezek tekintetében ugyanaz, mint egy állami.
Ahogy az is, hogy semmi pénzből varázsolj. Azonnal. Szóval semmivel nem különb, magán ide vagy oda, ugyanaz a fostalicska mentalitás van. -
koby11h
őstag
válasz
pn4hvq #10074 üzenetére
Én kb. 15-16 éve egyszer még a következő napi leltárra készültem - szállítólevelek zárása, átmeneti raktárak felszabadítása, raktárak zárolása, beflen zárolása és kb. 1200 oldalnyi leltárív nyomtatása...
Így a karácsonyi bulira is csak 18 óra után értem oda. És le lettem b@szva, mert késtem és nem volt aki kezelje a kivetítőt. Jeleztem, hogy:
1, szóltam előre, hogy ha leltár másnap lesz, reggel 6-kor akarják kezdeni és én csak akkor tudom elkezdeni a kb. 4 órás munkát amikor mindenki lelép 14 órakor akkor nem fogok ideérni, ez engem nem zavar, de NEM LESZEK ITT
2, betanítottam kollégát, kétszer elpróbáltuk, nem tudom mit bénázott, de itt már nem is érdekelt
3, VISZONTLÁTÁSRA A LELTÁRON!!! (mert azt én vezényeltem és kötelező volt, vagy fel kellett volna mondanom,de még nem akartam)
Kicsit meg voltak lepődve mikor ezt félhangosan elordítottam a 200 fős terem közepén, majd a félig levett kabátomat visszavettem és a magam kicsike 100 kilójával kicsörtettem a teremből - pincér úgy ugrott el előlem, mert nem vettem észre...
Másnap volt visszhangja de lepergett rólam, aztán rájöttek, hogy valahol lehet nem nekik van igazuk. -
pn4hvq
senior tag
válasz
koby11h #10072 üzenetére
A 2 tulajt (aki a két vezető) mégsem rúghatják ki
#10071E.Kaufmann
Ismerős szituáció: a céges karácsonyi vacsorán, ahol mindenki pihenget, beszélget, eszeget, bizony van olyan, akinek fényképezni kell. Aki kitalálja, mely pozícióban dolgozó van kijelölve erre, az kap egy cakkos pirospontot -
pn4hvq
senior tag
Válasz a fentiekre:
Magángimnázium, nem állami, és a vezetők fognak beszélni. És ugye amit kérnek, az parancs.
Tablet, laptop túl kicsi lenne, másrészt hogyan néz az ki, hogy lefelé néz?
Prosti kérdés: többek között én és mások vagyunk, akik ezt a szerepet betöltik (a sz0pás tekintetében...).
Autogörgetés: ha nem megfelelő a sebesség, akkor problémázás lenne, így lesz még egy "szerencsés", aki majd ezt végzi menetközben. Szórakozni, kipróbálni sem időm, sem energiám nincs már (a beszédet mondó személyek pedig természetesen még nincsenek itt).
-
-
pn4hvq
senior tag
válasz
pn4hvq #10018 üzenetére
Azt hittem, nem lehet überelni ezt a sztorit, tévedtem. ma jön az ukáz: "x mond beszédet, de nem szeretne mappát tartani maga előtt, súgógépet szeretne" - értsd: súgógép KELL. Elsőre kikerekedett a szemem, másodjára kínomban mondtam, hogy szerintem én most hazamegyek.
A megoldás végül, amit kiötöltem, hogy ne tépjem ki a hajam: a laptopról a szöveg projektorral kivetítve egy mindegymilyen vászonpótlékra, amit tud olvasni.
Szóval egy beszédhez hány kellékember kell? 1 kamerás, 1 a keverőnél, 1 fotós (minek a kamera mellé???), és 1, aki görgeti a szöveget a laptopon. És még amiről nem tudunk...
Fel fogom vetni, hogy kéne valami fullextrás kamerás drón is, hogy legközelebb azt is be tudjuk vetni. A kamerázás mellett pont tudom majd azt is kezelni -
solena
tag
válasz
Diabolis #10060 üzenetére
"Imádom", mikor betéved egy ilyen a boltba, mindenen is húzza a száját, elmondja, hogy ő ezt online olcsóbban megvenné, meg ezt olvasta meg azt. És mindezt negyven perc alatt, közben legyek kedves-aranyos, és ne röhögjem pofán, hogy álmodj királyfi... Ja, és a hab a tortán, ha azzal kezdi, hogy "biztos nem ért hozzá" (mármint én...), és "a férje/párja nincs bent?". Egy ilyen session után tüzet tudnék köpni. Még jó, hogy mostanában bent van főni (mert hétszentség, hogy akkor nem én vagyok az eladótérben
), mert a december amúgyis nyűgös (vágom azt a bizonyos virtuális centit), és egy ilyen azért be tudja tenni a kaput.
-
-
-
-
-
Diabolis
aktív tag
Kolléga/Vevő:
Kellene ismerősnek (ergo kolléga ismerősének, már meleg a pite) valami gép, csak hangot akar szerkeszteni, és két monitort rádugni, fullhd felbontásban, mim van, milyen árban? Kinézet nem számít, árban max. 30 körül, mert úgy is tönkrevágja.
Oké, de milyen gép kell a hobbista zeneszerkesztőnek? Hát azt nem tudja. De valami i3 elég.
Rendben. Kértem két napot, összekukáztam otthon az anno HTPC jelöltet. I3-2120, 8GB RAM, 320-as barracuda HDD. Behozom, mutatom, figyi ez van, kukáztam bele valami régi nvidia karit, 1DVI+1HDMI, örömbódogtág, ház olyan amilyen, táp régi de jobb darab. Dobsz bele egy SSD-t nyolcért, és mehet a szerkesztgetés.
Mi az ára?
Hát figyi, kapugarancia, itt az asztalon úgy nyúzod ahogy akarod, de onnantól, hogy elviszed, semmi. Ergo legyen 15k. Szerintem teljesen jó arc voltam.
Na, alkudozás indul, ötezerről kezdi. Kicsit röhögök, majd bedobok egy 18 ezret. Felfogta, felhívja a vevőt, aki közli, hogy 10.000, de csak i5 procival ad érte annyit.
Belekérdezek (mellettem telefonált), hogy esetleg ebben az árban egy új SSD-t is parancsol? Persze, de legalább fél terrásat!!!
Kijön belőlem a g*ci, bedobok két év garanciát, azt kegyesen leengedi egy évre.
Kolléga már kicsit izzad, gyorsan megszakítja a vonalat.... Szerintem hazaviszem a gépet, költözés után tényleg HTPC lesz belőle -
-
Lenry
félisten
nehogy betévedjen a néni a csokijával
-
-
-
válasz
E.Kaufmann #10043 üzenetére
hát hogyne
-
-
nemrég láttam egy hirdetést, semmelweis egyetem, keresnek operatőrt konferenciák, interjúk, miegyéb felvételére és vágására. ehhez kérnek szakirányú felsőfokú végzettséget, 3-5 év szakmai tapasztalatot (op + vágás), elvárás a teherbírás, eü témájú érdeklődés, magabiztos kamerakezelés, proaktív, gyors és pontos munkavégzés stb... esetleg örülnének, ha mindez angol nyelven is menne, meg legyen gyakorlat after effectsben és képszerkesztésben.
mindezért cserébe fel tudnak ajánlani egy fizetést a közalkalmazotti bértábla szerint.
a 2020-as tábla alapján ez bruttó 210600, nettó 140049 forint, ami 15 fizetési fokozat (fokozatonként 2-3 év) múlva változik csak.
sok sikert... -
-
válasz
E.Kaufmann #10034 üzenetére
2000-ben, egyetemistaként
-
válasz
E.Kaufmann #10032 üzenetére
Tudom, láttam még összerakás közben (mármint amikor a múzeumban rakták össze
)
-
válasz
E.Kaufmann #10030 üzenetére
-
válasz
E.Kaufmann #10027 üzenetére
Nem, a bekapcsolás előtt össze kell szedni valami szeméttelepről.
-
bambano
titán
válasz
E.Kaufmann #10027 üzenetére
nem urallal, krazzal
-
válasz
pn4hvq #10025 üzenetére
A fene tudja, néha ilyen helyeken is lehet rendszert hackelni... bár ha a médiaszakkör még nem látott kamerát, akkor nincs kérdés
Ami fotószakkörben én besegítettem haveroknak, ott ez simán menne. Menne? Járnak ki rendezvényekre fotózni..."hááát, ha nem olyan lesz, mint azt elvárják, akkor nagyon csúnyán fognak rá nézni"
Szoktam erre mondani, hogy nézzenek...A hálivúd az mindenhol elvárás, mert azt hiszik, hogy egy telefonos videóból egy laptopon meg lehet vágni
-
pn4hvq
senior tag
Nem úgy működik ez errefelé, hogy okos gondolatokat megfogalmaz az ember. Csak végre kell hajtani azt, amit egy "okos" elme kitalált. Mellesleg a médiaszakkör a kamerát még csak nem is látta, így feleslegesen még a számat sem koptattam.
Vágó+hanganyag: hááát, ha nem olyan lesz, mint azt elvárják, akkor nagyon csúnyán fognak rá nézni. Az, hogy a kép/hanganyag sem volt profi, az nem érdekel senkit, egy a lényeg, hogy amatőr megoldásokkal, felszereléssel és minimális technikai tudással a végeredményt tekintve mehessünk Hollywoodba... -
-
pn4hvq
senior tag
Jobban belegondolva, nem is volt annyira offtopik a hozzászólásom
.
Ja, azt elfelejtettem, hogy a hanganyagot vették a kamerák és a mikrofonokkal felvett hang keverőn át rögzítve is lettek. Szerencsétlen vágásra kijelölt személynek meg mondták, hogy majd hallgassa meg, melyik milyen és mindig a jobbikat keverje a videó alá.Őt sem irigylem...
-
pn4hvq
senior tag
Elmúlt és következő munkanapok történései egy gimnáziumban: én, mint informatikus vegyem fel kamerával, pontosabban 2 kamerával a karácsonyi műsort (WTF????). Önkéntmuszály alapon mentem (az én munkámat meg megcsinálja majd a helyettesem - ja, olyan nincs, akkor majd megvár).
Beállítom saccra a kamerát, és megkérdezem, akkor ez jó lesz így, jó, amit vesz? A válasz: hát én honnan tudjam, nem értek hozzá...
Azb@zzeg, mert én aztán igen. Így igyekeztem olyanminőségimunkát végezni, hogy legközelebb lehetőség szerint ne én legyek az operatőr. Slusszpoén: van médiaszakkör az iskolában, akik dísznek vannak, semmi ilyenbe nincsenek belekényszerítve.
Nagyon várom a 2020.12.18. 16:00-át, hogy két hétig elfelejtsem ezt a helyet... -
Amúgy előző melóhelyen nem így volt. Kiderült, hogy gyorsabban megoldod, örültek, úgyis volt elég meló -> de mivel azok is gyorsabban mentek, mindenkinek jó volt
Most elég meló van, de értemesebbek, és nem olyan agyatlanság, mint az előző helyen, szóval nehéz gyorsabban nyomni (meg ugye userek problémákkal vagy sokan jönnek, vagy nem).Nem megy el sleepbe : egy régebbi egér segíthet - megfelelően lerakva mocorog a kurzor, soha nem ön rá senki.
@gban : "Bent meg a külsős gépek is a belsős hálózatot használják ugye"
WTF, nem hagynám, ha pl. vendégek gépei... A guest háló más dolog. Persze más kérdés, mi a külsős, de azért érdemes szeparálni a cég és mások gépeit. Ahol eddig láttam olyat, hogy az ügyfél által adott eszköz is volt (mert pl. az ügyfél hálója ki volt húzva a céghez, és arra külön gépet adtak), ott direkt azért volt, hogy még véletlenül sem lehessen átjárás, nem pedig szívatásból. -
gban
veterán
Nálunk a céges notira csatlakozást engedték, mert a 'külsős' notebookon dolgozunk és belátták, egyszerűbb csak egyet tartani az asztalon, a 'belsősre' meg rácsatlakozni, és egy bill-el, egérrel kezelni a kettőt.
Ezáltal az otthoni gépről is simán rácsatlakozok.hcl: Nagyobb cégeknél nem menne, mert helyből nem tud bármi csatlakozni a céges hálóra.
Ez nálunk is kifejezetten hozzáértéssel, korlátozásokkal van kezelve, de az otthoni hálózaton lépek rá a belsős notira az otthoni gépről (meg a külsősről is vagy 10 hónapja).
Bent meg a külsős gépek is a belsős hálózatot használják ugye, azon keresztül megyünk fel a külső VPN-re, ezért is bonyolultabb összehozni hogy fogadja a belsős gép a külsősről a belépést (illetve otthon is ugyanez van). Az otthoni gépről, otthon ez nem macerás egyáltalán.
Mondjuk mi adminok is vagyunk a belsős gépeinken. -
BiP
nagyúr
válasz
koby11h #10013 üzenetére
Kimondtad a varázsszót: elvileg.
De ha gyakorlati szinten felmerült nála a vázolt probléma, akkor azt jelenti, hogy a gyakorlatban nem feltétlenül van így.
(lehet, hogy pont azért is kell neki az 1 közös gép, hogy amíg a magándolgokkal matat, az is úgy tűnjön, mintha dolgozik. Ne menjen el állandóan away-be/sleep-be a céges gép)
#10012 gban : Nálam ott hibádzik a dolog, hogy az otthoni gépről nem tudok rácsatlakozni sem a céges notira. Pedig már az is nagy segítség lenne.
#10006 Moleman : Az enyém nem mély, hanem széles, 170centi. Így kényelmesen elfér a desktop gép 32"-os monitora meg a laptop+a márciusban hozzá vett 27-es monitor. (márciusban látszott, hogy itt hosszabb home office lett, így vettem magamnak egyet pluszba, mégiscsak jobb, mint a 14"-os kijelzőt bámulni.
Azóta a cég is reagált, és haza lehetett hozni a benti monitorokat, de az csak 20", 1680x1050. Igaz, 2db, de akkor sem az igazi. De legalább ha a gyerekek a nyakamon lógnak, el tudok vonulni ahhoz a "munkaállomáshoz".)#10014 hcl : Jaja. nálunk az leleményes értelmesebbek azt csinálták, hogy azokat a feladatokat, amik másoknak fél nap, megoldották gyorsan, de kussban maradtak, így mindenki azt hitte, hogy az fél napi meló. Így volt pár ingyen órájuk.
Amint kiderül, hogy az ember valamit gyorsabban is meg tud oldani, akkor jár némi buksisimi, és azonnal nyakába sóznak valami extra feladatot, ha már úgyis felszabadult némi idő. -
-
koby11h
őstag
Otthon van mindkettő gépe, akár mit csinál is, ahhoz hogy dolgozzon a cégesnek be kell kapcsolva lennie - Ő ezt akarta megspórolni és az "átülést" minden email, üzenet, megbeszélés esetén. Távoli asztallal (nem tud felvenni hozzá felhasználót, AD userrel meg nem megy semmire), TeamViewerrel (van a céges gépén, másikat nem futathat, azt nem zárhatja be) nem megy, max ha egyéb VNC-t (TightVNC, RealVNC, Hamachi,... ) akkor át tud oda jelentkezni (már ha portable mert telepíteni sem tud), de akkor is be kell kapcsolva lennie a gépnek.
Azt nem értem hogy van rá ideje, én 5 óra alatt ide írtam 5-6 hsz-t, és megnéztem 3 monitor specifikációját, nagyjából... Ő elvileg többet dolgozik mint én -
válasz
E.Kaufmann #10010 üzenetére
HO-ból jaja. Kevertük a bentlétet és a HO-t
-
koby11h
őstag
válasz
E.Kaufmann #10007 üzenetére
Na RDP még filmezésre is már nehezen férne bele, így is van nyitva két RDP, egy vSphere, egy TeamViewer, O365 portal... egy 14" képernyőre ez is sok!
Ezért a saját laptop mellé, jobb a békesség. -
válasz
E.Kaufmann #10007 üzenetére
Mire nem jó az X11 forwarding... (esetleg streamelés VLC-vel) meg olyan háló, amit nem figyelnek, mert komolyabb helyeken azért ez ki tud bukni, hogy hazafele nyit az ember kapcsolatokat
(és akkor mire való a guest háló...).
-
E.Kaufmann
veterán
Otthoni gép távoli asztallal nézve, bár biztos nem jó móka RDP-n videózni, bár helyi hálón kis ablakban müxik rendesen.
-
Moleman
addikt
Elég mély asztallal megoldható, a saját monitoron megy a film vagy youtube, koppra betolom alá a billentyűzetet, így pont elég hely marad előtte a céges laptopnak. Nyilván még hatékonyabb lennék, ha nem 14"-on, a beépített billentyűzettel dolgoznék, de a munka így is el van végezve.
-
jokeph
nagyúr
ezt megoldottam, engedélyeztettem egy saját gépet 2 monitorral a céges mellé, persze nem a céges hálóra van kötve (azt azért nem engedik), saját nettel láttam el, levelező működik rajta (legálisan), ez elég, ha valami nagyobb feladat van megcsinálom a sajátomon, azt a levelezőre feldobom oszt kész.
HO nálam nem játszik, saját és idegefeles munkák nem oldahatóak meg HO-ban.
Majd akkor, ha a gép mellett tudok pl. betont keverni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest