Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Pikari
veterán
Tökélet állapotú és funkcionalitású terméket kaptam jófogásról. Meg is lepődtem, napokig nézegettem, hogy vajon hol lehet az átverés, és a nehezen észrevehető hiba.
-
-
Külön cégbe kerül a Jófogás
Lássuk, van-e lejjebb
@BiP : Részvétem. A franc szereti külön figyelni, mi van éppen ott...
-
válasz
qnadam #118583 üzenetére
Ha a tulajnak volt annyi esze, hogy buy and sell groupként hozza létre, amiben szintén lehet beszélgetni is. Van, amelyik ******* adok-veszek, de normál beszélgetős csoport
@Alusky : "Az átszerkesztés ezer éves HA szokás, van neki előnye, hogy visszakövethetetlen pl., "
Miért lenne? Az üzemeltetőknek tuti látszik. -
Alusky
senior tag
válasz
qnadam #118578 üzenetére
Az átszerkesztés ezer éves HA szokás, van neki előnye, hogy visszakövethetetlen pl., meg talán nem lehet több pozitívat se adni így és akkor nem kerül szem elé az account.
Én mikor régebben notit vettem talán T500, az kétféle panellal volt szerelve az egyik szebb színű, kérdeztem az eladót, hogy neki melyik van, azt mondta mindkettő. Mondom és az hogy több notja is van vagy kicseréli a kijelzőt? Aztán csak hebegett-habogott, persze kiderült, hogy szarásig van T500-zal aztán olyat küld amilyet én akarok. Nem akarta leírni, hogy nagyban kereskedik vele.
Ugye a törvény már ezer éves és vannak akik mindig is óvatosan bántak az üzletszerűség részével, hiába csak most kezdte el büntetni a Nav. -
-
-
de a potenciális vevő látja, hogy "eladva", szóval ezt se értem.
egyébként azt se, hogy eladta a cuccot, nem archiválja, hanem újrahasznosítja, és valami tök mást kezd el árulni benne, én meg csodálkozok, hogy kerültek a kedvencek közé ismeretlen dolgok. esetleg így akarnak takarékoskodni az elektronokkal.
ja, ezek nem fizetett hirdetések. -
gban
veterán
Szerintem meg pont ez az oka, hogy nem archiválja mert nem tudja hogy lehet úgy is értékelni.
Másik oka lehet hogy fél hogy visszahozza a vevő mert nagytudású, ő meg nem akar bonyodalmat hogy nem veszi vissza / tönkreteszi a vevő hogy így már tuti visszavegye, ellentétben azzal hogy csak simán meggondolta magát, és így hogy aktívan hagyja, nem hagy ki potenciális új vevőt. -
BiP
nagyúr
válasz
qnadam #118574 üzenetére
Facebookos apróhirdetős csoportból jöttek át ide, biztos.
Simán vannak, akik nem tudják értelmezni ennek a szögegyszerű rendszernek a működését.(Megj: az a tuti, ha jegeled, és a kérdések elkerülése végett beírod a szövegbe is, hogy miért.
Viszont amióta archiváltat is lehet értékelni, eladás után már nem kell jegelve tartani, és a szövegben jelezni, hogy eladva, értékelésre vár.) -
mi az az újkeletű idiótaság, hogy a hirdető nem jegeli a hirdetést, nem is archiválja, csak beleírja a címébe, hogy eladva? ma kettőt is láttam belőle.
-
-
homerhamm
addikt
-
-
válasz
morcosharcos #118565 üzenetére
De. Az alacsony vérnyomás...
-
homerhamm
addikt
-
Ne stresszeljetek, a világon semmi nem ér annyit, hogy megemelje a vérnyomást
-
BiP
nagyúr
válasz
Cs1csó #118561 üzenetére
Alapfilozófiám: Amire nem tudsz hatással lenni, felesleges aggódni miatta. Amire hatással vagy, amivel kapcsolatban tudsz tenni valamit, azért meg amiatt nem érdemes aggódni.
(persze más kérdés, hogy mennyire nem tudom ezt tartani én sem, és csomót stresszelek én is). -
válasz
Cs1csó #118561 üzenetére
Ismerek én is olyat aki szinte mindig "búvalbaxott" na ha ő egy ilyen kúrától kb. "normál" szintet érne el kvázi egy kicsit "vidámabb" vagy oldottabb lenne már előny a társas érintkezésben.
ha jól adagolják, akkor valóban, de figyelni kellene arra, hogy ne alakuljon ki függőség.
-
válasz
Alusky #118560 üzenetére
Lhet jó lenne, ha normálisan működő egészségügy lenne, ami kb. az egyik dolog, ami az ország vezetésétől függetlenül mindig is katasztrófa volt, max. a mértéke változott
(És nem azzal oldaná meg az ilyen-olyan szintű doki a problémát, hogy felír nyugtatót.)
@Cs1csó : Meg kb. megbélyegeznek, ha pszichológussl beszélsz. -
Cs1csó
titán
válasz
Alusky #118560 üzenetére
Aki jogosult TB-re az jogosult kedvezményre, antipszichotikumot úgy tudom háziorvos nem írhat fel azt csak szakorvosi ajánlásra lehet: persze után ha X évre meg van az ajánlás akkor a háziorvos felírja.
Az tény, hogy a mentális problémák megoldása személyes kezeléssel pl.: rendszeres találkozás pszichológussal az időigényes és költséges.
A különböző gyógyszerek a problémát nem oldják meg de eljuthatsz arra a szintre hogy "xarsz" a problémára vagy "túllendülsz" rajta, már az is valami, és persze ez olcsón és gyorsan meg tudják oldani.Nem szedek ilyesmit de nem török pálcát a felett aki igen. Ismerek én is olyat aki szinte mindig "búvalbaxott" na ha ő egy ilyen kúrától kb. "normál" szintet érne el kvázi egy kicsit "vidámabb" vagy oldottabb lenne már előny a társas érintkezésben.
-
Alusky
senior tag
Ez inkább az orvosok hibája, hogy puszira adnak dolgokat mindenféle pszichológiai megvizsgálás vagy megbeszélés nélkül. Tényleg csak annyit kell mondani, ha 60 felett vagy, hogy rohadt nehezen alszol meg siránkozni mennyi dolog meg gond van már szétmegy a fejed tőle azt se tudod mi hol van és már repül is a gyógyszer a felhőbe és utána már csak rátelefonálni kell és írja. Ha nem kamionnal kérsz egyszerre akkor rá se néz, hogy 2x olyan gyorsan fogy mint kéne, hanem csak klikkel hármat és már veheted is. Ráadásul nyuggerek talán még támogatást is kapnak rá, nem mintha olyan eszetlen ára lenne, mert 1300 Ft a doboz ami ha alvásra van szedve 2-3 hónap, ha benyugózni kell akkor 1 havi adag. Ezek az alapgyógyszerek ondóolcsóak.
-
BiP
nagyúr
válasz
KROK640 #118553 üzenetére
Gondolom azért, mert a megcsináltam-e az a rövidtávúba került be/nem került be,
míg a milyen gépem volt 2012-ben az a hosszútávúban leledzik, és neked az a fajta működik nagyon jól.Nálam a "kedvenc" a nap közben kiengedted a macskát kérdés. Nem tudom. Annyit mászkálnak ki-be, hogy egyszerűen nem tudom nyilvántartani, hogy mi volt az utolsó, mikor engedtem ki, beengedtem-e azóta.
Vagy tegnap betettem-e valamit a fagyasztóba. Erősen gondolkodnom kellett, hogy megcsináltam-e. Végig kellett mennem a lépéseken a fejemben, és úgy lett meg, hogy igen, levittem. De élből nem emlékeztem a mozdulatokra vagy magára a tényre.#118558 hcl : Nálunk se divat. Igaz, nem is idegbetegek. Na jó, anyámnak vannak furcsaságai (de neki mindig is volt, érdekes személyisége van, na
), meg ő szed millió dolgot, (kicsit hipohonder is), de nyugtatót/altatót pont nem.
Ezért nézek mindig nagy szemekkel, amikor bejönnek ilyen gyógyszeres/drogos/ajzószeres témák ilyen-olyan fórumokban, mert totál kiesnek az életemből ezek. Más meg úgy fújja a vegyületek, gyógyszerek neveit, mintha gyerekkora óta drogozna. -
-
Alusky
senior tag
válasz
F.E.K.. #118556 üzenetére
Szedi, mert mondja a másik szomszédjának, hogy szarul alszik és altatót szed a doki írta neki már rég. Úgy beszélgetnek itt egymással az emberek, hogy 5 házig elhallatszik. Vagy csak én nem buliztam el a hallásomat 20-as éveimben, meg nem voltam lusta feltenni a hallásvédőt...
Ez ha tippelnem kéne klonazepám lesz.
Amúgy valóban, főleg 50 fölött nagyon beindul ez a fajta megbolondulás mindenféle gyógyszer nélkül is. -
F.E.K..
senior tag
-
Alusky
senior tag
válasz
szebe #118554 üzenetére
A szomszéd öregasszony is nyomja meg is látszik rajta. Reggel 7-kor kijön és már szid meg mocskol valamit, mert semmi nem jó neki. Most sáros a föld, most száraz a föld, tegnap locsolt, drága a víz, hangos az autó ami elmegy az utcában, mi ez a sok turista, miért ugat a kutyám, miért nem eszik a macskája (40 fokban vajon miért nem)... A fia is egy átlag szavazó szintjén van értelmileg.
Öreganyám sem veti meg, rajta is látszik már csak nem ennyire, az ő orvosa váltogatja a cuccokat időnként ezért nem olyan agresszívak a hatásai.
Az orvosok írogatják az öregeknek, mint a cukrot, mert az öregnek már úgyis mindegy elvet követve, meg eleinte ugye valóban hatásos, mert jobban alszanak, kevésbé basszák fel magukat dolgokon, de ez csak átmeneti javulás utána pont a szer miatt kerülnek vissza ugyanabba az állapotba és saját magukon nem is veszik észre. Eleve ezek a cuccok nem fő megoldásnak lettek kitalálva, hanem egyéb kezelés kiegészítésének, itthon viszont mint a megoldás úgy vannak használva.
USA nálunk is borzalmasabb, több fórumon lévő emberrel beszélek és vannak akik 30 fölött már 3 féle gyógyszert szednek, mert a pszichiátere felírta és tulajdonképp azért, mert hát szarabb időszaka van és nincs valami jó kedve. Ja, bocs...Szerencsére epilepsziás használathoz alacsonyabb adag kell, de idővel itt is közel kerül a hatásos adag a droghasználati szinthez, a droghasználati szint meg közel van a halálos adaghoz. Nem véletlenül receptköteles mindenhol a világban, meg sok helyen drognak van minősítve. Ha lenne jobb kifizetném, de nincs, nem véletlenül ilyenekkel kezelnek rohamokat, mert nincs rá jobb gyógyszer, ami van az kétes kimenetelű.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Trailblazer #118540 üzenetére
Természetesen. Múltkor pl a melóhelyen rengeteg feladatot kaptam egyszerre, és volt egy tétel ami kimaradt (igazából elkezdtem csinálni, csak közben elhívtak, és kaptam sok új feladatot, és így a félbemaradt azért maradt ki mert úgy emlékeztem, hogy csináltam, tehát kész, és nem volt). De mással is járok így azért. Az én fejem sem HDD, csak egy átlag emberhez képest van elég jó memóriám.
#118541 homerhamm : 1994. szeptember 22.-én csütörtökön? Nem, csak annyit tudok, hogy hanyadikos voltam, hová jártam ilyesmi. De szerintem ezt amúgyis mindenki tudná. Korábban írtam, hogy a memóriám 1997 október 18 után olyan amilyen.
-
Reggie0
félisten
válasz
morcosharcos #118545 üzenetére
Minden gyereknek, de foleg a lanyoknak mar gyerekkorban meg kell tanitani, hogy ha cukorkat kapnak, akkor elotte mindig meg kell nyalni, hogy milyen az ize.
-
-
Alusky
senior tag
válasz
Astroboy #118549 üzenetére
Hát a hülye osztálytársaim késsel tördelték a padon a tablettákat, aztán meg a diákigazolvánnyal porították, húzták csíkba aztán ment fel orrba. És mivel gyógyszer, az iskola se sok mindent tudott vele kezdeni. Meg nem is akartak. Kb. puszira adtak akkoriban Xanaxot az orvosok 16-18 éve a diákoknak a "túlhajszoltság meg túl sok tanulás" miatt, ha nem akkor meg a nagyi Rivotriljából csórtak. Ha ittak rá akkor még spórolósabb volt, mert jobban ütött.
Én ezekből inkább kimaradtam, volt jövőképem amit el szerettem volna érni. -
Alusky
senior tag
Azzal nekem se lenne, az epilepsziás kutyám miatt barbiturátokat meg benzodiazepin származékokat majdnem korlátlanul vehetek és szoktam is, hogy legyen tartalék, mert ciki mikor ilyen gyógyszerek nem kaphatók valami ok miatt, inkább felraktározom. Csak már nem vagyok középiskolás, nem szoktam felzabálni a kutyám elől.
-
válasz
morcosharcos #118545 üzenetére
Bizonyos esetekben meg kifejezetten örült a megajándékozott...
-
homerhamm
addikt
válasz
Trailblazer #118542 üzenetére
Tudom.
-
gban
veterán
válasz
homerhamm #118541 üzenetére
Nem az a lényeg hogy emlékszik-e az ember hanem hogy meggyőzően elő tudja-e adni hogy márpedig emlékszik és márpedig aznap kora délután, 3 perccel negyed 2 előtt pont nézett egy furcsa darazsat, amikor beúszott egy kiskacsa formájú felhő, és egyből arra gondolt hogy ejj ez a 486-os már megérett a cserére
-
homerhamm
addikt
válasz
Trailblazer #118540 üzenetére
Szerintem arra, hogy 1994. szemptember 22.-en mit csinált (azon a napon), arra biztos nem.
-
-
3shae
aktív tag
válasz
qqcqqc #118532 üzenetére
Persze, mert a sok paréj kiveszi belőle (csak az kell neki) aztán visszaküldi reklamációba a lapot dobozában. Alzánál pedig a laikus dolgozót nem is érdekli hogy teljes a doboz tartalma vagy sem. Vettem én is használtam egy frankónak látszó lapot, erre volt benne hajlított cpu pin. Ment is vissza természetesen.
-
KROK640
nagyúr
válasz
3shae #118529 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. Ehhez képest emlékszem, hogy a 2000-es évek elején fiatalkoromban sok havernak meg nálam is volt olyan varacskolás, hogy nincs I/O Shield. De már 2001 körül rájöttem, hogy kell az, és az igénytelenség jele ha nincs.
(Ettől még Kokszi haverom szerint "nem kell, há jobb a szellőzése". )" "használt felbontott újszerű" jó áron" - kérdés, hogy mennyire jó az az ár? Mert mondjuk egy 60 ezres lap emiatt 30 ezerért azért nagy duzzogva belefér. De ha egy 60 ezres lap emiatt csak 55, akkor én is repíteném vissza.
Mert ugye külön - pláne az adott alaplaphoz - meg kb esélyetelen szerezni -
KROK640
nagyúr
válasz
blp85 #118510 üzenetére
Most legutóbb már én is olyat néztem, de egyébként nekem csak pusztán megvan.
Ahogy te is, én is mindent gyári dobozával, gyári tartozéakival őrzök és adok el. Ahogy elnézem a piacot, bizonyos árkategóriában ez akár (pl 4th gen lapoknál) 20% extra árat is jelenthet.
Egyébként volt olyan akinek így adtam el lapot, és amikor másnap(!) mentem, hogy beszereljem, már se a backplate se a cd, se a kézikönyv nem volt meg, a doboz még összenyomott állapotban igen.Na, akkor jó hatással voltam rád
A nagyon korai lapjaimra nem emlékszem (csak 2002-től) illetve a másodlagos gépek alkatrészei homályosak sokszor, de a fő gépé nem. De pl VGAra,CPUra, RAMra és ilyenekre az elejétől fogva.
-
-
Alusky
senior tag
Hasonlóan a mostani királyi rendszerekhez, az alattam lévő parlament csinálna mindent szavazásos, demokratikus módszerrel, de ami jobban érint abban én döntenék.
Amikor hatalom van a kezemben meglepően nyitott és rugalmas vagyok, nem feltétlen érdemes az alapján levonni bármit rólam amit egy 10 milliós ismeretlen ország kivénhedt geek fórumának off topikjának offolásába írok bármilyen témáról. -
3shae
aktív tag
válasz
KROK640 #118507 üzenetére
Igen, igazad van, én is azért adom el. Viszont úgy gondolom hogy korrekt, nyomott áron. El sem tudom képzelni hogy gépet úgy rakjak össze hogy az alaplapnak nincs meg az i/o shieldje.
Csavóka YT videóban rakott össze gépet, az Alzáról vásárolt alaplapot, ami "használt felbontott újszerű" jó áron, hátlap nélkül. Na úgy dobtam volna vissza feléjük hogy csak úgy zörren
-
-
blp85
senior tag
válasz
Top cat #118522 üzenetére
Szerintem semmi baj sincs a megfogalmazással (legfeljebb tovább gondolta KROK640 írását). Az integrált IO shield/ backplate is előny (nem kallódik el), de az is nagy előny, hogy sokszor már nincs a hűtőknek egyedi hátlapja (így nem kallódik el az alaplap gyárija (csak a rögzítőfüles rész
).
"És egyre több olyan hűtő jön ki, ami szerencsére a gyári backplate-et használja, nem sajátot."
-
homerhamm
addikt
-
-
szebe
addikt
-
-
blp85
senior tag
válasz
KROK640 #118507 üzenetére
Már 2016-ban az MSI 970-es alaplapomnak is integrált backplatje volt, az Asus RogStrix B450-esnek és a jelenlegi AsRock PG B550 Velocitának is, már régen megfogadtam, hogy csak olyan lapot veszek, aminek ilyen hátlapja.
Az már másik kérdés, hogy "megszeretett állapotban" adom el a dolgaimat, minden gyári kiegészítőt mellékelve (bár manapság az illesztőprogram CD-t "söralátétnek" hívom), eredeti dobozában.
Múltkor a hatásodra összeírtam, hogy kb. 2005-től kezdve milyen számítógép alkatrészeim voltak (korábbiakra is emlékszem, de nem hajszálpontosan). -
KROK640
nagyúr
Ne is mondd, nálunk a faluban most kezdődik.
Különösen a főutcához közeli részeken, előbb jött a sorház építési őrület (90-es évek eleje), aztán az utóbbi pár évben valaki kitalálta, hogy jó móka lesz itt a társasházak is.
A szemközti telek pl azért 28 milla egy bontandó házzal (egy ilyen bontás már 6 éve is több millió volt), mert a tulaj úgy árulja, hogy ide úgyis társasház épül, ábrándozott is, hogy majd 8-10 lakásos társasház lesz itt, a környékbelieknek nem kis ellenszenvére.
Ennek ellenére a fő utcán pl most épül egy 6 lakásos.
És akkor folyamatosan jönnek az áramszünetes napok. Úgy a 2010-es évek elején bevezették errefelé, hogy szólnak előre, amikor van egy nap, amikor reggeltől estig nincs áram. Mert csak. Aztán 2017-re ez már évi 2 nap lett, 2020 után pedig évi négy(!). Na idénre megvolt már három, és a negyediket ősz közepére vártuk.
Erre jön egy papír, hogy jövőhéten szerda és csütörtök (tehát mindjárt két nap is!) egész napos áramszünet lesz. Hármat találhattok, hogy jövőhéten melyik két napom lesz szabad ...De igazán durva, Debrecenben a Széchényi utcán folyik, mert ott már a '80-as években elkezdődött, a 2000-es és 2010-es években pedig csúcsra lett járatva ez, annyira, hogy a valaha csendes, nagytelkes kis kertesházas régió ('80-as évek elje) mára egy komplett társasház negyeddé nőtte ki magát.
-
KROK640
nagyúr
válasz
3shae #118500 üzenetére
Sajnos ebben a kategóriában, már a backplate és a csavarok is extrának számítanak
Attól például falnak tudnék szaladni, hogy 10 lapból kilencnek véletlenül sincs meg a backplatje, és ez akár már 2-3-4 éves lapoknál is így van. Sőt 5+ éves gépeknél azt is látom sokszor, hogy már eleve backplate nélkül vannak begyömöszölve a házba.
Ezért is az egyik legjobb újításnak az utóbbi pár évben megjelent integrált backplatet tartom. -
BiP
nagyúr
válasz
Alusky #118505 üzenetére
Nálunk (BP agglo) is beindult a nagy társasház őrület (családi házas telek volt hozzá bőven, a belvárosban is), de az önkormányzat nem hogy hülye lenne, hanem olyan a törvény, hogy nem volt beleszólása. Igen, a helyi építkezésekbe, mert annak eldöntése megyei hatáskör, a főispán volt a Döbrögi a kérdésbeb. A saját területén nem tudott beleszólni. Egy megyei jogú város. Nonszensz. (Ja, ellenzéki ezetésű lett a város 2019beny gondolom emiatt is lett a szopatás).
De a helyi építési szabályzatban blokkolták a társasházok terjedését. (Már késő, szét van baszva a város).
És igen, itt is volt vízkorlátozás idén, amkkor volt egy csomó csőtörés, de átvészelte a város. -
Alusky
senior tag
válasz
szebe #118504 üzenetére
Nekünk ott fent minden Budapest. Egy undormány az egész főváros meg az aggloja is.
Ilyen társasházazósdi itt is van pár helyen, ha már Balatonfüred szóba került múltkor, az iskola felé a temetőnél volt régen egy kis gyárépület, ha jól rémlik bútorkészítés volt a lekopott táblán, de nem biztos. Most ott is 5 nagy emeletes ház van, de a sok postaládából ítélve azok társasak. Hát mondjuk így valóban könnyű elérni a vízlimitet 1 kivételi pontból csinálunk 30-at.
Persze az önko se lesz a saját ellensége nem fogja megtiltani nekik az ilyenek építését, ahogy itt is simán engedélyt adnak minden szarnak bárhova ha az étterem, borászat, vendéglátó, apartman. Bezzeg ha én a teraszomat akarom építeni...
Az egész ország egy undormány. És elmenni se lehet sehova mert mindenhol ilyenek, legalábbis autóval elérhető közelségben, cseh ismerősöm pont ma reggel mondta, hogy az ecigijébe a likvidet úgy megadóztatja a kormányuk, hogy a sima cigit jóval olcsóbb szívni, úgyhogy vissza fog szokni arra. És kb, hetente mond valami ilyesmit valamelyik közeli országban ismerős, fórumtárs, mintha egy nagy Magyarország lenne egész Európa. Bámulat. -
szebe
addikt
válasz
Alusky #118503 üzenetére
Nem BP-en jellemző a vízkorlátozás, hanem az aggloban. Mert megveszik a “nagy” telkes kádárkockát a befektetők, az egyből dózer, és megy fel rá a 6-8 lakásos társasház. Aztán ami eddig 1 családot szolgált ki közmű, annak most 6-8-at kéne. Erre a beruházó se költ, az önkormi meg örül hogy lyuk van a seggén.
Bár nem BP de szűrt vizet iszunk mi is (kancsós), de valszeg anélkül se lenne baja. Bubisra meg sodastream. Még mindig jobb mint cipelni állandóan a zsugornyi cuccost, aztán visszaváltogatni.
-
Alusky
senior tag
válasz
szebe #118494 üzenetére
A Hell nagyon rá van pörögve utóbbi években, hogy fossa ki magából a termékeket bármi áron, legalább kéttucatot töltenek.
A csapvíz valóban kiváló az ország nagy részén, kivéve a fővárosiak dunavizét, de hát ők meg is érdemlikmeg a nagyon lepusztult régiókat ahol hiába fúrt kútból jön a friss víz és nem újrahasznosított élővízből, minden száz éves.
Budapest számomra azért is érthetetlen, hogy miért van ennyire alulméretezve minden nyáron vízkorlátozást kell bevezetni, lényegében az ország egyetlen része ahol ez szükséges, minden más területén napi szinten járdát mosnak meg udvart locsolnak ilyenkor az emberek és nulla probléma, még felszólítás sincs.A Hell fúrt kutakból tölti a cuccait, ezek nem ásványvizet produkálnak, mert a termékekhez amit gyártanak 99%-ban nem való a magas ásványianyag tartalom. Lényegében pont olyan kutakat használnak amiről a lakosság csapvize is van. Szóval a szállodában ha kérsz a poharadba, kulacsodba Helles floewatert ami csapról jön az 100%-ban olyan, mint amit a Hell kiad a dobozban is, csak más területről. Mivel szarrá van szűrve gyakorlatilag ugyanolyan.
Nem igazán viszik egyébként, állnak a kartonokban bontatlanul hetek óta, pár darab hiányzik belőle aki nem olvasta el mi a franc az. Szerintem nem is marad meg tartósan, mert ez tipikusan olyan termék amit másfeles petbe kellett volna "ásványvíznek" értékesíteni ahogy a konkurencia. És ilyenjük nincs is nem is értem miért az alut erőltették, de biztosan kijött nekik a matek. -
válasz
3shae #118495 üzenetére
Hát ha egyszer az a fontos
Ilyenkor szokott kiderülni, hogy pl. ventit keres, vagy ilyesmi. Csomó ilyen volt már, hogy gép+monitor hirdetésre ír, hogy csak monitor? Meg csak a PS/2 billzet, az nemrég volt
A 2x4GB RAM+posta 6000-be jobb
Mondjuk a P4 lapomat viheti annyiért...
@homerhamm : TKL-re van jogsija?
Mechanikusra?
Új hozzászólás Aktív témák
- PRÉMIUM billentyűzet kapcsolók, switchek - linear, silent, tactile, clicky - NÉZZ KÖRBE :)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest